dnes premiera na umelej trave, proti vyberu sveta
zisli sme sa 7, 4 na 3 na male branky, take pozvolne tempo, ktore mi po opici aj vyhovovalo
po takych cca 20 minutach sa k nam prihovorili 2 izraelcania? ci nezakopeme proti nim na vedlajsom ihrisku, vravime nie je problem, 6 na 6 na velke branky, podla vyzoru tam mali pestru zmes, cernoska, argentincana?, irancanov ci izraelcanov? netusili sme, co od nich môzeme ocakavat, no hned nam bolo jasne s kym mame tu cest
vsietil som uvodnych 6G a hned to bolo 6:0
po par minutach 9:0
v ich time nastala slovna destrukcia
ale hralo sa dalej, tempo sme logicky zvolnili a skoncilo to nakoniec 11:8, taky oddychovy futbalek no
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTOVANIE
Diskuze o všem možném i nemožném.
Po dnesku mam chut se vysrat na cely fotbal. Hrajeme doma s predposlednima, ti za cely zapas 5x prejdou pulku a jeste vyhrajou 1-0
OK, beru kdyby bojovali a makali, ale ta banda lemplu moc cumi na Barcelonu a bere si z ni jen to nejhorsi. I kamosky se smaly ze hrajou jak baby, vykurvenci. Omlouvam se cepislave a aromire ale pocitam ze to budu ventilovat tak tyden. 10 minut pred koncem jsem tomu nasadil korunu, kdyz jsem vybehl, lizl mic, pak chlapa a ten zacal rvat jak znasilneny Alves a uz jsem sel do sprch. Tenhle tym nesnasim uz dlouho a vim proc, banda ko*otu co cumi na ligu mistru a onanuje u Alvese kdyz place na travniku
Kristianek je taky ubecanek, nemam ho rad, ale v Barcelone je to kolektivni sport to simulovani. A Alves ten uz toho portugalskeho ubecanka na body jasne porazil. Sorry TT, ale divim se ze ty ktery fandis bojovnikum jako Hull nebo Bohemka obdivujes komedianty z Barcelony. Nejlepsi by bylo zrusit italskou a spanelskou ligu, no na druhou stranu uz by nebyla taka prca
Keď Barca hrala skutočný futbal, ani si o nej asi poriadne nevedel, keď toto považuješ za najkrajší. Inak výrok "lebo hrá najkrajší futbal" bez "podľa môjho názoru" je tiež pekná kravina, ale nikomu to neberiem. Koho baví tréningové bago a jednostranný futbal, ten si na tom zgustne. Chvalabohu takých úchylov (svojim spôsobom) je čím ďalej menej a konečne sa mnohým otvárajú oči. Guardiolova Barca je svojim štýlom úspešná, ale pohľadnosťou sa na Robsonovu, Van Gaalovu, Antičovu a Rijkaardovu ani nehrabe. To bol futbal s veľkým F, toto je hádzaná s veľkým H ako
uz sa neviem dockat soboty.....
na jednom panelakovom sidlisku (pre Ke - Lunik 8.), na jednom betonovom ihrisku, to vyzera na jednu vydarenu akciu
znamy organizuje 3.rocnik fut. turnaja a vyzera to tak, ze to bude vo vsetkych smeroch paradicka (dokonca aj co sa pocasia tyka, coho som sa asi najviac obaval) minuly rok som este vahal, kvôli betonu a kolenam, ale tento rok som to uz hodil za hlavu, zabandazujem sa od hlavy az po päty a ide sa na to 
18-19 celkov, pre zaujimavost nazov jedneho z timov: Nu Jerzy Debils
ja som rozmyslal o nazve timu: Pobrezie Liehoviny
: ale kedze by uz neslo o original, t..j.copyright
takze klasika Furcania (nevadi, ze jediny furcan som tam ja
[li]hrať budú štvorčlenné mužstvá (3+1) na malé brány, rozmery ihriska 23x16m - okolo sú mantinely. Ak chcete, môžete mať v tíme aj viac hráčov, max. 6. Každý hráč môže hrať len za jedno mužstvo[/li]
[li]tentoraz bude aj rozhodca[/li]
[li]o hudbu sa postará DJ SAFRI[/li]
[li]každý účastník dostane pitie a pečené kuracie stehno[/li]
[li]občerstvenie bude priamo na ihrisku - čapuje sa kofola a pivo - cena 1e[/li]
[li]partnerom turnaja je Odin pub - tam bude vecer afterparty, odhadom od 17.00 hod[/li]
[li]CENY (predbežne):
- pohare pre tri najlepsie muzstva
- medaily pre hracov troch najlepsich muzstiev
- cena pre najlepsieho strelca
- sampanske a lopta pre vitazny tim
- Finlandia pre tri najlepsie muzstva (na afterparty)[/li]

no a 11.juna sa opät vytesujem, pre zmenu 13.rocnik turnaja mensin, na umelej trave (Alejova) na ktorom v time bulharskej mensiny
obhajujeme minulorocne prvenstvo 
18-19 celkov, pre zaujimavost nazov jedneho z timov: Nu Jerzy Debils
[li]hrať budú štvorčlenné mužstvá (3+1) na malé brány, rozmery ihriska 23x16m - okolo sú mantinely. Ak chcete, môžete mať v tíme aj viac hráčov, max. 6. Každý hráč môže hrať len za jedno mužstvo[/li]
[li]tentoraz bude aj rozhodca[/li]
[li]o hudbu sa postará DJ SAFRI[/li]
[li]každý účastník dostane pitie a pečené kuracie stehno[/li]
[li]občerstvenie bude priamo na ihrisku - čapuje sa kofola a pivo - cena 1e[/li]
[li]partnerom turnaja je Odin pub - tam bude vecer afterparty, odhadom od 17.00 hod[/li]
[li]CENY (predbežne):
- pohare pre tri najlepsie muzstva
- medaily pre hracov troch najlepsich muzstiev
- cena pre najlepsieho strelca
- sampanske a lopta pre vitazny tim
- Finlandia pre tri najlepsie muzstva (na afterparty)[/li]

no a 11.juna sa opät vytesujem, pre zmenu 13.rocnik turnaja mensin, na umelej trave (Alejova) na ktorom v time bulharskej mensiny
dnes som si dal cykloturu s vyslednou dlzkou 38 kmarek píše:Skorpion píše:doobeda 30km zavod SKODABIKE marathon a poobede sme si dali este 50km, aby sme striasli unavu. Z nejakeho dovodu sa to nepodariloja som si dal vo stvrtok 15 km na bicykli, ale chcel by som to postupne navysovat.
No a dnes som si bol zaliezt na skaly
cepi drzim palce na tom turnaji
Tak za chvilu das stovkuarek píše:dnes som si dal cykloturu s vyslednou dlzkou 38 kmarek píše:Skorpion píše:doobeda 30km zavod SKODABIKE marathon a poobede sme si dali este 50km, aby sme striasli unavu. Z nejakeho dovodu sa to nepodariloja som si dal vo stvrtok 15 km na bicykli, ale chcel by som to postupne navysovat.
No a dnes som si bol zaliezt na skaly![]()
cepi drzim palce na tom turnaji
jednou vetou k Luniku, postupili sme do stvrtfinale, v ktorom nam vsak super jedinym golom vystavilcepi píše:dik za podporupodam pak echo
![]()
L1 v spolupráci s SAC a 12Roll Vám aj tento rok prináša tradičný futbalový turnaj pre verejnosť pod názvom StreetSoccer, ktorý sa uskutoční na Medických internátoch v Košiciach. Ani tento rok nebude chýbať kvalitná hudba o ktorú sa postará Dj Shimon a Dj Chontie.
Priebeh turnaja
- Od 9:00 do 10:00 potvrdenie účasti družstiev na turnaji kapitánom
- O 10:00 začiatok turnaja
- Maximálny počet tímov je 12
- V dvoch skupinách hrá každý s každým
- Hrá sa 2+1 (1 tím max 4 hráči - 1 strieda)
- Z každej skupiny postupujú 4 družstvá
- Prvé družstvo z jednej skupiny hrá s posledným z druhej skupiny
- Bodovanie: výhra 3, remíza 1, prehra 0
Priebeh hry
- 2 x 7 minút; semifinále, štvrťfinále a finále 2 x 10 minút
- Outy a rohy sa kopú
- Ruka v bránkovisku sa trestá pokutovým kopom na prázdnu bránu cez celé ihrisko
- Gól cez polovicu ihriska platí
- Po remíze vo vyraďovacej časti sa kope po 3 pokutové kopy na prázdnu bránu cez celé ihrisko.
mal som moznost vyberu 2 timov, dilema bola
zreb nam prial.....na papieri to vyzeralo na prijatelnejsiu skupinu v porovnani s tou druhou (skupiny po 7 a 6) zakladnu skupinu sme zmakli na vybornu (5:0 (1G) / 1:0 / 5:7 (2G) / 3:0 (kont.) / 8:4 (3G) / 4:3 (1g) tu sme otacali z polcasovych 1:3, pricom ten vitazny som supol par sekund pred koncom.....tento zapas, resp. vitazstvo rozhodlo o tom, ze do stvrtfinale sme postupovali z 2.miesta a vo stvrtfinale na nas cakal organ. turnaja....nas naj vykon korunovanby 4G vitazstvom v pomere 4:0 (1G) nas posunul do semifinale...
este stale bol vsak v hre najväcsi favorit turnaja, ktory prechadzal celym turnajom bez co i len bodoveho zavahania.....vsetko nasvedcovalo tomu, ze nan nastastie natrafime az v pripadnom finalovom zapase......po zmaknutej stvrtf. jazde, sme si na finale trufali, no na poslednu chvilu sme sa dozvedeli, ze tento nezelany super je uz nas semifinalovy.....
vraveli sme si, co uz, nemame co stratit, skusime zabojovat, ved, zacina sa od stavu 0:0....zapas sa ani poriadne nezacal a super nam cca po 10s pripomenul s kym mame tu cest....0:1...kratko na to inkasujeme druhy a s pribudajucim casom svietilo na ukazovateli skore 0:4.....super ma nasledne vytacal svojim prilisnym sebavedomim, opicky, kkcinky, ako beriem, vedeli o sebe, hrali to co potrebovali, vela nam toho nedovolili, no mal som pocit, ze im chyba akasi ucta k superovi, to ma vytocilo, no zaroven heclo, nabudilo.....aj za tak nepriazniveho stavu som dufal v obrat, ved predsa nie sme az taki drevaci, burcoval seba, aj tim, ze potrebujeme sa dostat spät do zapasu, supnut akykolvek kontaktny gol a pokusit sa ak nie o obrat, tak aspon o dôstojne semifinale.....
podarilo sa znizit na 1:4, minutu pred koncom polcasu som upravil na 2:4 a cez polcas bolo jasne, ze sa pokusime utrhnut im z kohutika.....super vsak ihned po polcase zvysoval na 2:5 a v tej chvili by na nas nevsadil nikto ani deravy gros.....oni hrali stale svoju hru, 3 nas tocili, tukali, prihravali a my v podstate cakali na iych chyby, vypichnutia, nasledne pokusy do ich odkrytej branky, ci brejky 2 na 1....uspech sa dostavil.....
3:5, 4:5, 5:5! 2G obraciam na 7:5!! a na tribune to zrazu ozilo, citime, ako nam nestranni fandia, tlieskaju pri kazdej nasej golovke, boli sme v euforii ja teda urcite a potom to prislo.....vysoka lopta, super vedla mna, dviham nohu v pokuse odvratit loptu do bezpecia, podarilo sa, no za cenu mierne natrhnuteho svalu (vnutorna strana laveho stehna a historia sa zial opakovala
v tom momente som vedel, ze mam po zapase, turnaji a pred mnou niekolko tyzdnova pauza....znechutenie, frustracia sa dala u mna krajat....ak by som si ten sval urval pri nasej jednoznacnej prehre, neserkalo by to tak.....tak mi treba, ze som sa pocas dlhsich pauz nerozhybal, neroztahal, tak ako som to riesil pred zaciatkom turnaja, podcenil som to, no smola tej vysokej lopty, ci mojej laby, inak by bolo vsetko ok, co uzcepi píše:ktory pre mna skoncil prakticky hned na zaciatku....pokus o blok, no stehenny sval povolil acepi píše:na nohejbalovom turnaji
spät do zapasu....uz bez mojej pritomnosti zvysujeme uz tak slubny golovy naskok, vedieme 8:5! a sme jednou nohou vo finale....nieco vyse 5 minut do konca zapasu (zapas trval 2x10m) super znizuje, 8:6, 8:7, medzitym sa ma spoluhrac asi 2x pyta, ci môzem, mal toho dost, nehrozi....8:8...posl. 2G inkasujeme po lacnych vlastnych chybach, ten na 8:8 minutu pred koncom, ked zahravame roh superovi rovno na nohu.....
nasledovali penalty, cez cele na prazdnu, ani na tie som si netrufal, co ma este tetkom serka, som si to mohol niecim spevnit, mikinou, ci co ja viem cim a skusit to, no nechal som to na spoluhracoch.....ti premenili 1, super 2 a bolo vymalovane.....super triumfoval aj v samotnom finale, spoluhraci, ktorym akoby uz chybala motivacia, burcovanie v suboji o 3.miesto utrzili debakel 1:6 a nepopularne 4.miesto bolo na svete.....pred turnajom by sme ho zrejme brali, no ako ukazal priebeh turnaja, resp. to semifinale v konecnom uctovani sa malilo.... snad o rok
okrem bicyklovania, turistovania, behania, futbalovania atd. sa samozrejme venujem hlavne lezeniu...ktore praktizujem cca od februara tohto roku. A oslovilo ma teda riadne
zrejme je to zatial najtazsi sport, aky som kedy skusal
odporucam vyskusat si aspon raz za zivot.
moja premierova lezecka fotka z dnesku
samozrejme v tricku hokejforum
moja premierova lezecka fotka z dnesku
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé