Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kanada

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Kanada dominuje, ale ten stav je nič moc.
Tak to byla papanica hnedka od začátku. Přesně toto jsem očekával. Dominanci jen kazil tradicne protikanadský komentátor, ale on není ten kdo nás zastaví. Podle mě Doughty jasna hvezda zapasu. jsem spokojen, MY JSME KANADANE!!!!!Krejčímu ve studiu jsem se jen vysmál
martin83 píše:Tak to byla papanica hnedka od začátku. Přesně toto jsem očekával. Dominanci jen kazil tradicne protikanadský komentátor, ale on není ten kdo nás zastaví. Podle mě Doughty jasna hvezda zapasu. jsem spokojen, MY JSME KANADANE!!!!!Krejčímu ve studiu jsem se jen vysmál
good ol' martin :good:
kuva konecne někdo zareagoval, ja myslel ze je to deadforum..kuva cepi a spol pustte ten chat ved je OH pro vas evropany velka vec
když jsem videl jake totalni problémy s outsidery měli rusove, švedove i svycari jsem rad ze babcock kluky radne pripravil a nic jsme neponechali nahode.
3:1 ti připadá jako jasné vítězství bez problémů? Lehčí než 5:2 Rusů proti Slovinsku?
jiste neboť norway je z outsideru nejtezsi. bylo to velke viteszstvi
Martin, chat išiel počas nášho aj vášho zápasu. A Kanada dnes nehrala nič moc, na svoje pomery. Aspoň z toho, čo som videla.
:rofl: Ok, martin. Trolling si pořád nezapomněl. :good:
kika nasad si kanadske bryle.dominovali jsme. to co předvedlo slovensko to bych tu radsi ani nezminoval ale tak prohrali jste s medailisty
Jakub homola :poklona:
Ja sledoval jen prvni tretinu a pak kousek druhy, ale cukrar netrolluje.. Nemuze byt pokazdy SO, ale tam nebyl naznak nadeje na zvrat.
Plus veľmi dobrý výkon Haugena nemožno opomenúť. Kanada dnes bola o dosť lepšia a podľa mňa presvedčivejšia ako takí Rusi či Fíni.
První třetina warm-up styl, druhá dominance, ve třetí pohlídání si výsledku. Konečně skóre není nijak přesvědčivé, ale zejména v druhé třetině to mohlo vypadat úplně jinak nebýt velice obětavé hry Norů. Brankoviště kolikrát bránili v pěti a opravdu se snažili a možná to Kanadě trochu znechutili :klobuk: Proti Rakousku to podle mě bude vypadat jinak, tak uvidíme. To by měl hrát P.K., ale bohužel Lou v bráně, snad dnes Carey předvedl výkon, který mu v očích Babcocka zaručí nedělní start proti Finsku.
kika a jak muzes napsat kanada dominuje ale skore nic moc?????? ved dominance není o skore
no ale uprimne takove zapasy na oh nepatri je to jen zdrzovani a protahovani nucene pauzy NHL, a to vse kvůli tomu aby si s profiky zahrali slovinci, rakusáci atd. tohle kuva stoji majitele peníze a to me stve při pohledu na tyto zapasy
i nad ucasti cze a svk bych se zamyslel...az nebude jagr a hossa nevim nevim
IMO teda stojíš plně za Sniderem? :moj:
ano vim o tom a rikam plne podporuju názory Eda Snidera na toto
:poklona: měl by ses přidat na stranu Flyers IMO :!:
martin83 píše:i nad ucasti cze a svk bych se zamyslel...az nebude jagr a hossa nevim nevim
Hele zas vocamcad pocamcad :dup: My zaciname hrat vzdycky az kdyz nam vopravdu tece do bot.. jeste jsme neukazali vsechny trumfy! :nono:
no my taky ne podle me dnes s norway jsme hrali na 20% podle narizeni babcocka. cze imo hrali 3rd se Swe na 100% jejich hranice
No kdyby hrali na 100% tak daj ty tri najezdy a Swedi by prohrali
tak lunquistovi proste vic jak dva goly se nedavaji
Normálne, mohli dať viac gólov. Ale hlavná je výhra, vyhrali a ja im to prajem samozrejme.
487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG