Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

„Ak by som mal predĺžiť zmluvu s Minnesotou, išlo by jednoznačne o viac rokov. Po celú kariéru v NHL hrám v jednom tíme. Páči sa mi tam. Rád by som zostal aj dlhšie, ale žiada sa, aby klub išiel správnym smerom s vyhliadkami na Stanley Cup. :)

V Trenčíne trénujete na svojom zimnom štadióne. Boli to dobre investované peniaze?

„Ak by som sa mal ešte raz rozhodovať, znova by som do toho išiel. Viem si predstaviť aj lepšie zhodnotenie peňazí - možno niekde na burze - ale zo zimného štadióna mám veľmi dobrý pocit. Najmä, keď vidím na ľade deti. Zimák je náš rodinný podnik, sme tu každý deň. Rodičia aj brat získali pri jeho vedení mnohé skúsenosti, a tak si viem predstaviť, že by som v budúcnosti postavil ďalší. Možno v Bratislave.“ :poklona2:
WildCelt píše:„Ak by som mal predĺžiť zmluvu s Minnesotou, išlo by jednoznačne o viac rokov. Po celú kariéru v NHL hrám v jednom tíme. Páči sa mi tam. Rád by som zostal aj dlhšie, ale žiada sa, aby klub išiel správnym smerom s vyhliadkami na Stanley Cup. :)
Wildo, zrejme omylom :D si vynal 1 vetu "Na druhej strane je lákavé byť po sezóne voľným hráčom a mať možnosť vybrať si ktorékoľvek z 30 mužstiev.“ :wink:
ja vidim len co chcem :D som rad, ze si Minnesotu oblubil

a este nieco vyjmem

... kým ja mám defenzívny štýl trénera Jacqua Lemaira už v krvi - veď som v klube od vstupu do NHL v roku 2000.

:)
ja to vidim takto:

ak mu ide o prachy az v prvom rade, zostane v minnesote. tam budu ochotni ho preplatit lebo ak by odisiel tak by ich fans ukamenovali

ak mu je vsak prednejsie pred peniazmi hrat v dobrom teame so sancou na SC (ako napr. Hossa) tak s wild zmluvu nepredlzi (a teda bude zrejme vymeneny).

sorry ale v minnesote nevidim v najblizsich sezonach potencial na vitazstvo v SC. ich manazment na to podla mna nie je dostatocne agresivny - ani pri vymenach ani pri podpisovani volnych hracov. majovi neboli doteraz schopni zohnat centra primeranej kvality a ked mu uz dotiahli demitru tak ho nutili viac branit ako utocit :P
pred startom novej sezony nova zmluva urcite neuzrie svetlo sveta :ja_neviem: vyzera to tak, ze problemom su hlavne peniaze, dlzka zmluvy by problemom nemala byt :| takze snaha GM Risebrougha o uzatvorenie novej zmluvy s Gabbym pred novou sezonou nevysla a neplanuje sa ziadne dalsie stretnutie a rokovanie v blizkej dobe :( ale takmer 100%-ne je to, ze ak sa Wild s Gabbym nedohodnu do urciteho (zatial neznameho) bodu sezony, Gabby bude vymeneny :cry: ja by som akceptoval iba vymenu za Malkina :roll: a aj to by som si urcite poplakal :D
Ja by som výmenu za Malkina bral,keďže som fan Pittsurghu a aj Mariána...Pre Mariána by to bola veľká výzva do budácnosti,konečne by bojoval o SC
marian gaborik sa definitivne zblaznil. odmietol ponuku 80 milionov na 10 rokov. no ako mysli je to jeho vec ale myslim si ze precenuje sam seba a svoju cenu na trhu.
debil píše:marian gaborik sa definitivne zblaznil. odmietol ponuku 80 milionov na 10 rokov. no ako mysli je to jeho vec ale myslim si ze precenuje sam seba a svoju cenu na trhu.
mno, ja by som to videl ponekedu inak..predpokladam, ze ta ponuka bola od divochov, v tom pripade je to aspon podla mna jasne, Marian sa nam bude stahovat a osobne da prednost timu, kde bude mat predsa len perspektivnejsie vyhliadky smerom k :cup: samozrejme, nic proti Wild, ale Marian by mohol, mal riesit urotocnejsie ladeny tim, v ktorom by sa este vyraznejsie presadil..predsa len 10 rokov je podla mna dost dlha doba, viac menej aj rizikova i z pohladu Wild, kedze Majovi sa tie zranenia zrovna nevyhybaju, no na strane druhej, pri jeho moznej vymene, sa ku divochom môze presunut dalsi zaujimavy hrac, resp. hraci...tak sam som zvedavy, kam bude mat nas slovensky divoch namierene :)
debil píše:marian gaborik sa definitivne zblaznil. odmietol ponuku 80 milionov na 10 rokov. no ako mysli je to jeho vec ale myslim si ze precenuje sam seba a svoju cenu na trhu.
To by asi bral aj taký Ovečkin... :? (To som uviedla len príklad)
tak ale je jasne ze jemu nejde o peniaze.
Ja by som ho rada videla hrať napr. za Caps...
Mikko Koivu is the new face of the Minnesota Wild

The 'C' on Mikko Koivu's jersey in tonight's season opener signifies he's not only the captain of the Wild but the center of the team, according to coach Jacques Lemaire.

2008-09 Wild season preview: Embracing core values

Tonight, when the Wild ushers in the 2008-09 season at home against the Boston Bruins with a Northwest Division championship banner-raising, five players -- Mikko Koivu, Brent Burns, Pierre-Marc Bouchard, Nick Schultz and James Sheppard -- are considered the Wild's "core."

Gabby je trosku mimo, vyzera to na odchod :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:?
C na hrudi minulostou, cize je to viac menej jasne..
:?: znie kam bude mat namierene a aka protihodnota k Wild poputuje..
bude to zaujimave sledovat :)
Už nemá C-čko?
Dobre tak,začínam mať pocit že je namyslený a to C-čko mu k tomu len dopomohlo...
:?
jaj, sak C mal v kariere len mesiac a nikto ho nikdy nemal v Minnesote nastalo :roll:
neviem ci ma Gabork NTC ale ak nema dufam ze ho vymenia niekam do LA alebo tak nejak podobne. Aspon bude moct "hrat v lepsom time".
http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=57108

Zblázdnil sa,to je isté... :? :o :shock:
Freddie92 píše:http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=57108

:shock: :shock: :shock: To nemůže myslet vážně!
Alexander_The_Great píše:
Freddie92 píše:http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=57108

:shock: :shock: :shock: To nemůže myslet vážně!
Tak jestli je to pravda, tak to je videt jak ten klub miluje :lol2: :wowo:
Meli by ho vymenit, za ty prachy se neoplati, to je jiste!!
Ak je toto pravda,tak mu asi totalne drbe....OMFG!!
Pokiaľ viem,tak ani SC nemá za rok taký plat.Nevravím,že sa mu Gabby nevyrovná,ale predsa len... :?
Na mňa je to moc...ved i Majo vzal "menej"(aj ked i tak riadnu kopu).
no tak asi chce postavit dalsi stadion :lol:
neexistuje :!: to mu Wild nikdy nedaju :lol: 9 by mu dali horko tazko, nechapem, nechapem ako moze ziadat takuto sumu, mam ho rad, ale na to, aby tolko zarabal toho este moc nedokazal, nehovoriac o jeho zdravotnych problemoch...
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES