Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

androj ale kde to neni pre bobry ta zubna pasta to len v reklame su bobry ked tu zubnu pastu reklamuju a bobor je este nakresleny aj na tej skatulke kde sa nachdza zubna pasta sa mi zda :roll: to mas jedno hlavna vec je aby ta zubna pasta nam posilnila a vycistila nase zubky :D ted ked sa ti nepaci ta zubna pasta tak pre teba mam teda inu nech sa paci :wink:
takuto prezentaciu konkretneho vyrobku radsej vynechaj. janik
inac by si si nezasluzil ziadnu zubnu pastu za to ze si vcera nenatipoval ale ked si vysvetlil ze preco si nenatipoval tak si zasluzis aj ty zubnu pastu :wink: inac dnes este nenatipoval cibula ani alex a neviem preco :hmm: dufam ze to stihnú do 19:00 :modlenie:
Ahoj kluci, tak jsem odtipoval na poslední chvíli. :) Hodně štěstí, zabereme a nasměrujeme své výkony k ůspěšnému cíli :!: :good:
Díky,já už si fkt zuby nečistil ani nepamatuju...Njn 1 za čas se stan,že to tady vypadne,ale doufám,že to bude dost zřídka!!! :good:
Hosi , fakt sorry , aj tebe ixo :? NEVIEM CO SA TO SO MNOU DEJE :( NIE A NE SA NAKOPNU KONECNE K DOBREMU NEJAKEMU VYKONU :sad2: STRASNE SA MI NEDARI ....FAKT sorry hosi nevem co sa deje :( ...........jak byrekli nasi cesky pratele , OMLOUVAM SE HOSI :cry: ....jasa budme snazit ot zmenit
cauko chalani tak dnes sa nam podarlo obehnut tim FireBirds a mohli sme byt na 3 mieste ale sa tak nestalo lebo tim Mighty Bulls podali vyborny vykon a oni obsadili 3 mieto my si zatial stale drzime 4 miesto co je este dobre :good: ale dnes treba poriadne zamakat :!: :cinka: a obehnut tim Mighty Bulls maju pred nami len mali naskok 1 bod takze by sa nam to mololo podarit ale treba si tiez davat pozor aby nas tiez niekto neobehol takze budeme musiet posilnit obranu :!: za nami v tesnom zavese sa nachdza nas najvacsi rival tim Prievidza turtles :beee: takze treba si na nich davat pozor :!: ale treba si davat pozor aj na ine timy :!: chalani toto je mozno uz tuto sezonu nase posledne kolo takze musime ist po cely cas na plny plyn :!: a nesmieme robit chyby :!: ktore by mohli ostatne timy vyuzit :box: fakt dajme do tohto kola vsetko a spravme pre to vsetko aby sme sa v tomto kole umiestnili co na najlepsom mieste :!: ktore nam da sancu postupit do PO :roll: ja viem chalani ze nas tim na to ma aby sme sa dostal do PO :wink: takze ak sa chceme dostat do PO toto kolo budeme musiet podavat co najlepsie vykony ake vieme len tak sa mozme dostat do PO ak budeme podavat vyborne vykony lebo od nasich vykonov bude zalezat ci sa nas tim dostae do PO :frajer2: nase vykony to bude kluc k ceste do PO :frajer2: a este k tvojmu dnesnemu vykonu cibula ja viem ze sa ti nedari kazdy den sa to neda ale ved den pred tym si podrzal nas tim ty takze v pohode :wink: ako som uz napisal dajme do tohto kola vsetko teda nase maximum :!: GO SC GO GO GO !!!
kedze chalani toto je uz mozno nase posledne kolo v tejto sezone :angel: ale ja pevne verim :yes: a budem sa modlit :modlenie: aby toto nebolo nase posledne kolo a aby sa nas tim dostal do PO :) takze som dal The Thraserovi pre nas spravit nove loga timu a bennry ktoremu dakujem za jeho ochotu a robotu :yes: takze dufam ze sa vam nove loga timu a bannery budu pacit :roll: a tiez dufam ze tieto nove loga timu a bennry nam pomozu sa dostat do PO :roll: takze vas prosim dajte si podpisu tieto nove bannery :wink:
nove loga timu
klasicke

Kód: Vybrat vše

[img]http://img87.imageshack.us/img87/4415/logopi4.jpg[/img]
Obrázek
priesvitne

[img]http://img238.imageshack.us/img238/2550/logotransparentac5.jpg[/img]
Obrázek
nove bannery
ja X-MEN

[img]http://img215.imageshack.us/img215/6378/xmendz6.jpg[/img]
Obrázek
CIBULA

[img]http://img215.imageshack.us/img215/2751/cibulazt6.jpg[/img]
Obrázek
ANDROJ

[img]http://img215.imageshack.us/img215/4092/androjje8.jpg[/img]
Obrázek
ALEX

[img]http://img215.imageshack.us/img215/1356/alexgr8ky9.jpg[/img]
Obrázek
Eeeeeej no teraz sme drsnyyy :D
DOBRA PRACA iXO :)
no hej teraz sme cibula mozno drsny s novymi bannermy 8) ale nase vykony su fakt tiez drsne zo dna na den je to snami iba horsie stale a stale podavame len slabsie vykony takze toto sa uz musi skoncit :!: takze zacneme vsetci laskavo makat :!: lebo ak sa nespametame tak sa mozme pobrat kade laksie a uz len potom mozme snivat o PO :x takze makame :!: :cinka:
chlapi tak dnes som to pokaslal ziskal som 0 bodov :thumbsdown: :x takze sa ospravedlnujem moj vykon bol o nicom :thumbsdown: ale aj alexov vykon bol na nic :thumbsdown: v poslednom case sa nam nedari :( a neviem preco :hmm: co treba zmenit alebo co budeme robit hmm :?: lebo takto to dalej uz fakt nemoze pokracovat :x :!: dnes nas aspon svojim vykonom zachranil androj a cibula :good: ale aj tak tieto vykony co podavame su len priemerne :( ak to bude takto pokraovat dalej s PO sa mozme rozlucit :x ostatne timy z nasej teda zapadnej konferencii su uz za nimi takze je to dost huste :eek2: a za nami je zas tim korytnaciek :beee: treba fakt chlapi zabrat :!: :cinka: a posnazit sa ja viem ze to nieje take jednoduche ale spolocnymi silami verim ze sa nam to podari :yes: dnes sa hra dost vela zapasov tak skusme zabojovat :box: a otocit tento nepriaznivy stav v nas prospech :wink: aj ked nemam dobri pocit s tychto dnesnych zapasov co sa hraju v noci budu to podla mna dost zradne zapasi :eek2: ale verim ze to my uz nejako zvladneme :yes: takze do boja krokodily :!: :box:
Takze dnes nemam chut nic ani pisat, ale predsa nieco napisem. Dnesny vykon bol na :ho*no: sa na to mozem vsetko vysrat s prepacenim. Tieto vykony co podavame stoja za velke :ho*no: . Neviem co sa to snami deje kurna :x ale nevypada to snami dobre :unsure: . Co ste to uz vopred zdali sereme na PO, alebo ako to je vlastne? Ak je to tak tak kludne sa aj ja na to vykaslem :x a mozme to rovno zabalit. Si asi myslime, ze ked sme pred tymto kolom skoncili na 2 mieste tak sme asi velky frajeri a na toto kolo sa mozme vykaslat alebo co? Toto kolo len tak nevyhrame bez boja ak ste si mysleli nieco ine tak ste boli na omyle :evil: . Zo 4 miesta spadneme na 7 tak toto nema fakt obdoby :x Viem, ze kazdy den sa nevydari, ale toto su uz niekolko dni co sa nam nedari :thumbsdown: a mne sa zda, ze stym nic nerobime :( a kasleme na to. Ak je to tak v pohode kaslem aj na to. Ked vy nemete zaujem tak ani ja. Mne to tak pripada ze nemate zaujem. Som taky nasraty a sklamany viem ze ani moje vykony nie su dobre su o nicom ale kazdeho z nas su o nicom vykony :thumbsdown: Z 9 zapasom uhadneme 2 ale 3 zapasi tak to je sila :x . Bud daco na tomto zmenime alebo kasleme na to ja uz fakt nemam na toto nervy :x . Mame este 15 dni konca tohto kola takze ideme este zabojovat a pokusit sa tento nepriaznivi stav otocit v nas prospech co vy na to? Viem ze to neni take jednoduche, ale aspon sa pokusme, lebo ak sa ani nepokusime tak to nema zmysel. A v poslednom case si tu asi do nases temy pisem sam pre sebou :twisted: , mne to aspon tak pripada. Takze chcem aby sa tu obnovila komunikacia :!: Viem ze kazdy z vas nema cas sedet za PC a byt na nete a chodit na HF ale jeden prispevok denne by sa snad dal nie? Ved sa musime pozbudzovat chlapi tak to to fakt nejde dalej ci sa mam sam zo sebou tu pozbudzovat? Ak si to myslite tak ste na velkom omyle :!: A nezabunite toto co vam teraz napisem STRONG CROCODILES - SILNY KROKODILY sa nikdy nezdavaju bez boja bojuju sa kazdeho stavu a za kazdych podmienok!!!
Sewa Ixo , no mas pravdu ...neviem ani ja co sa deje ,este som sa od zacatku nestihol nakopnut ...nejde to :thumbsdown: ........
Jako , Medo aj Zigy , na vas nazor sa nikto nepytal , tak nechapem co tu traposite :wink:
Ja viem co chcem medik o to sa uz ty netrap :!: Ja viem ako som to myslel a oni to tiez isto pochopili to je uz nasa vec :!: Vy uz mate PO takze mate to v pohode :wink: , ale my nie takze musim byt aj kus prisnejsi ved teba by to ties sralo, keby sa tvojmu timu nedarino nie? Tak nechaj tak radsej ok?! A to ci na IC budema mat, alebo nie na to sa nebudem vyjadrovat to bolo odveci :thumbsdown: A ty zigy sa vonkoncom nestaraj do toho :!: Tykalo sa to teba nie :!: Tak si sa nemusel unuvat nieco napisat do nasej temy. Ako som uz napisal ja viem co chcem a to co chem je sa dostat s nasim timom do PO.
TEMA PATRI TIMU STRONG CROCODILES A NA POZIADANIE GM TIMU JE TATO TEMA UZAVRETA PRE medika a zigyho za opakovane spamovanie, je mi jedno co ste pisali ale zmazal som to a uz tu nepiste. :!: :!: :!: :!: zakaz plati do odvolania a ak si GM vyziada tak sa to moze vstahovat aj na dalsich tak sa spravajte slusne a nepiste si tu ako v pokeci.
Musíme zabrat kluci, vím že je to těžké, ale snad na to ještě máme, ne? :frajer2: Chce to klid a dobré tipy :!: Musíme doufat, že se na nás paní Štěstěna zase opět usměje :!:
Zaberme spolu kluci :!: :box:
Presne tak alex musime zabrat spolu! A chce to veru aj to stastie :wink: a dobre tipy. Dnes sa hraj 11 zapasom tak zaberme chlapi :!: :cinka: Snad uz dnes prelomime tie nase slabe vykony :roll: Takze do boja krokodily!!! :box:
TAKŽE ZA 1.JÁ SEM CHODÍM DENNĚ DYCKY ZKONTROLUJU CO SEM X-MEN PÍŠE,ALE NEODPOVÍDÁM NA VŠE,KDYŽ ŠPATNĚ NATIPUJU ZPYTUJU SVĚDOMÍ,KDYŽ DOBŘE,TAK PŘECE SE TU NEBUDU CHVÁSTAT!!! :roll:
NAVÍC MAM UŽ DOST PITOMEJCH PŘÍSPĚVKŮ,KDE POTŘEBUJU HLAVNĚ NĚCO KECNOUT (TAKOVEJCH CHVIL MÁM HÓÓÓÓDNĚ :lol2: )
Za tým tipuju jak to jde a TIPOVÁNÍ ZÁPASŮ NHL JE O ŠTĚSTÍ-PROTO NESKA DÁVÁM SAMÝ X -PROTOŽE KE KONCI SZONY JE RMÍZOVEJCH VÝSLEDKŮ HODNĚ!!! :wink:
To uz neni mozneeee .......boze moj co sa to so mnou deje :( chlapci prepacte , ja neviem c som zabudol tipovat alebo co ........kokos ze 4 body , ja to dlabem :( ......neviem ako to so mnou pojde tak dufam ze potiahnete tim aj bezemna ak to pojde so mnou stale takto dalej :(
Tak dnes sme podali celkom dobry vykon na to, ze sa nam nedari to dopadlo celkom v pohode. Musim ta androj pochvalit uz niekolko dni tahas nas tim svojimi vykonmi a tym nam davas este sancu postupit do PO, ale tiez za dnesny vykon musim pochvalit alexa takze dobra praca chlapi :thumbsup: . No a moje vykony a cibulove tak to fat neviem co je to snami :sad2: , ze sa nam stale nedari :? , ale jedno viem isto cibula musime cez to nejak prest a pomoct nasim spoluhracom. Dnes sa hra 7 zapasov tak skusme zabrat :cinka: a podajme dobry vykon :frajer2:
Krokodily co sa to deje :( .........je to stae horsie a horsie a to chceme play-off....musime zabrat ved to neni mozne a k sebe sa nevyjadrujem lebo ma IXO vyhodi skor ako si toto prrecita :D
No mas pravdu cibula vypada to snami dost zle :? , ale uz je to predsa o nieco lepsie. No co sa tyka PO to sa nam vzdaluje :? , ale mame este 12 dni tak dufam, ze sa nam este podari dostat do PO :roll: . No, ale uz mame, len malu sancu, ze sa dostaneme do PO :? . Vsetko bude zalezat na nasich vykonoch :o , takze skusme chlapi este zabrat :cinka: a pokusit sa o nemozne :roll: . Cibula uz to neprehanaj :D to sa nestane, ze ta vyhodim ved to by som sa aj ja potom musel vyhoditza za moje zle vykony :lol: . V tomto kole sa nam proste zatial nedari :? , ale treba este dufat, verit a modlit sa, ze koniec kola bude patrit nam :modlenie: , takze do boja krokodily :box: .
Tak chlapi dufam, ze pri dnesnom tipovani svojich typov ste sa fakt snazili :roll: a ze ste zabrali na maximim :cinka: . Uz musime fakt zacat podavat lepsie vykony este mame sancu postupit do PO takze bojujeme krokodily :box: a dufam, ze po dnesnej noci sa usmeje stastie na nas :roll: . Cibula a tam, kde si pisal do tej temy, ze mame mat 5 bodov veru, ze nemame ich mat, lebo ja som ziskal 0 bodov takze mame mat 3 body :wink: , ale to nevadi :) my hrame fair play :wink: .
JEDEME KLUCI. :box: JEŠTĚ NENÍ NIC ZTRACENÉHO, GO SC GO GO :!: :box: :frajer2:
No chlapi dnes pekne :) . Podali ste fakt dobry vykon, ktory nas posunul na 6. miesto :cool: , ale toto miesto nam este nedava sance postupit do PO chce to este vyssie priecky :roll: . Rad by som pomohol nasmu timu aj ja mojimi vykonmi, ale zatial su moje vykony katastrofalne :thumbsdown: takze zatial sa mi neda podielat na nasich timovych vykonov :( co ma dost mrzi :? takze sa chlapi ospravedlnujem prepacte :sorry:. Takze za dnesny vykon si zasluzite pochvalu :wink: , len to zas netreba prehanat s tymi pochvalami :D , ale fakt ste dnes podali celkom dobry vykon :good: , ale my vieme este podat lepsie vykony ved v minulom kole to bolo ovela lepsie :cool: . Dobra sprava je to, ze tim Ostravsti Chachari pomaly padaju dole v tabulke :good: takze sa vyskytuje pre nas dobra prilezistost zautocit na vysie priecky :roll: . Tak skusme krokodily zabrat a zabovovat :cinka: :box: . Po dnesnej noci dufam, ze nasmu timu pomozem aj ja mojim vykonom a pojdeme hore vysie :roll: . GO SC GO
Nevadí x-men, forma se vrátí. :wink: GO MOJI BRATŘI GO GO. :box:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO