Takze dnes nemam chut nic ani pisat, ale predsa nieco napisem. Dnesny vykon bol na

sa na to mozem vsetko vysrat s prepacenim. Tieto vykony co podavame stoja za velke

. Neviem co sa to snami deje kurna

ale nevypada to snami dobre

. Co ste to uz vopred zdali sereme na PO, alebo ako to je vlastne? Ak je to tak tak kludne sa aj ja na to vykaslem

a mozme to rovno zabalit. Si asi myslime, ze ked sme pred tymto kolom skoncili na 2 mieste tak sme asi velky frajeri a na toto kolo sa mozme vykaslat alebo co? Toto kolo len tak nevyhrame bez boja ak ste si mysleli nieco ine tak ste boli na omyle

. Zo 4 miesta spadneme na 7 tak toto nema fakt obdoby

Viem, ze kazdy den sa nevydari, ale toto su uz niekolko dni co sa nam nedari

a mne sa zda, ze stym nic nerobime

a kasleme na to. Ak je to tak v pohode kaslem aj na to. Ked vy nemete zaujem tak ani ja. Mne to tak pripada ze nemate zaujem. Som taky nasraty a sklamany viem ze ani moje vykony nie su dobre su o nicom ale kazdeho z nas su o nicom vykony

Z 9 zapasom uhadneme 2 ale 3 zapasi tak to je sila

. Bud daco na tomto zmenime alebo kasleme na to ja uz fakt nemam na toto nervy

. Mame este 15 dni konca tohto kola takze ideme este zabojovat a pokusit sa tento nepriaznivi stav otocit v nas prospech co vy na to? Viem ze to neni take jednoduche, ale aspon sa pokusme, lebo ak sa ani nepokusime tak to nema zmysel. A v poslednom case si tu asi do nases temy pisem sam pre sebou

, mne to aspon tak pripada. Takze chcem aby sa tu obnovila komunikacia

Viem ze kazdy z vas nema cas sedet za PC a byt na nete a chodit na HF ale jeden prispevok denne by sa snad dal nie? Ved sa musime pozbudzovat chlapi tak to to fakt nejde dalej ci sa mam sam zo sebou tu pozbudzovat? Ak si to myslite tak ste na velkom omyle

A nezabunite toto co vam teraz napisem
STRONG CROCODILES - SILNY KROKODILY sa nikdy nezdavaju bez boja bojuju sa kazdeho stavu a za kazdych podmienok!!!