ale moze to dopadnut aj podstatne horsie, takze zajtra to bude este husteee
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak neviem jak sa to vyhodnotí,ale budu "dvaja" vítazi konferencie kedze máme rovnako bodov.Za BB nadpriemerne zatipoval Purda
Detroit je zatial 2:2 no i keby vyhrá tak to situacii nezmeni.Kto bude vítaz?
TF:15(+4)
Ohlund-8(+2)
Minnesota1-7(+2)
Phillipo-4(+2)
Petrik-0(+2)
BB:15(+4)
Purda-9(+2)
Hannu-6(+2)
Kajo-6(+2)
Joe.S-2(+2)
TF:15(+4)
Ohlund-8(+2)
Minnesota1-7(+2)
Phillipo-4(+2)
Petrik-0(+2)
BB:15(+4)
Purda-9(+2)
Hannu-6(+2)
Kajo-6(+2)
Joe.S-2(+2)
Díky za blahozelanie,ale ani sám som to vôbec necakal,ze skoncím prvý ale príjemne prekvapenie.Moje ambicie boli aby som bol okolo 10-15,ale druhé kolko to uz urcite nevyhram,pretoze to je viac-menej o stastí a tak na buduce kolo sa uspokojim i s akoukolvek bodovanou poziciou....petrik píše:a blahozelame minnesotovi k vitazstvu v individualke za 1. kolo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe, tebe tiez vela nechybaloJoe S. píše:gratulujem k spolocnemu prvemu miestu a aby som nezabudol, tak aj GM timu k peknemu cistemu kontu v posledny hraci den prveho kola
btw - tiez gratulujem k historickemu a podla vsetkych zakonov pravdepodobnosti zrejme na dlhuuuu dobu poslednemu uspechu podobneho rangu pre BB
FA 10 - DD 8 v uvodnom zapase 2. kola
Falcons vyuzili naplno vyhodu domaceho prostredia a hnani vypredanym hladiskom vykrocili do 2. kola tou spravnou nohou. dnes team potiahol ako spravny vodca GM petrik plnym poctom 8 bodov, vitazny zasah v podobe rozdielovych 2 bodov zaznamenal Ohlund. v teame hosti sa najviac darilo excelentovi so 6 bodmi, zvysne 2 pridal milos76. v teame domacich vysiel okrem phillipa ktory si opat vzorne plnil svoje defenzivne ulohy naprazdno prekvapujuco aj najproduktivnejsi hrac 1. kola Minnesota1. za hosti sa nepresadili GM fear ani Tybycek
Falcons vyuzili naplno vyhodu domaceho prostredia a hnani vypredanym hladiskom vykrocili do 2. kola tou spravnou nohou. dnes team potiahol ako spravny vodca GM petrik plnym poctom 8 bodov, vitazny zasah v podobe rozdielovych 2 bodov zaznamenal Ohlund. v teame hosti sa najviac darilo excelentovi so 6 bodmi, zvysne 2 pridal milos76. v teame domacich vysiel okrem phillipa ktory si opat vzorne plnil svoje defenzivne ulohy naprazdno prekvapujuco aj najproduktivnejsi hrac 1. kola Minnesota1. za hosti sa nepresadili GM fear ani Tybycek
dnes cestujeme na svoj 2. zapas 2.kola na superov lad - chystame sa na navstevu k velkemu rivalovi z minulej sezony Chorche´s.
nas dnesny super zacal novu sezonu prinajlepsom rozpacito, v 1. kole horko-tazko zapisal aspon 2 body za 5. miesto, pricom na teamy bojujuce o spicu tabulky sa pocas celeho kola dival z poriadne uctivej vzdialenosti. persvedcivi nebol ani vstup do 2.kola, ked v prvom zapase podlahol na superovom lade kovosrotu B 5-8. ich fans vsak urcite dufaju ze presun na domaci lad a ich mohutna podpora teamu pomoze na ceste za prvymi bodmi v tejto casti sezony.
v nasom teame vladne po prvom kole spokojnost a pohoda, umocnena vitazstvom proti silnym Drexel Dragons v uvodnom zapase 2.kola, ktory dvihal divakov zo sedadiel a zniesol aj najprisnejsie kvalitativne kriteria. uvidime aky vplyv bude mat presun z domaceho prostredia na superov lad, aj ked nasi skalni planuju na zapas vyjazd v pomerne hojnom pocte a trufaju si vyzvat na hlasivkovy suboj prevahu domacich fans. my sa im samozrejme planujeme odvdacit co najlepsim vykonom a podla moznosti okorenenym aj tromi bodmi...
nas dnesny super zacal novu sezonu prinajlepsom rozpacito, v 1. kole horko-tazko zapisal aspon 2 body za 5. miesto, pricom na teamy bojujuce o spicu tabulky sa pocas celeho kola dival z poriadne uctivej vzdialenosti. persvedcivi nebol ani vstup do 2.kola, ked v prvom zapase podlahol na superovom lade kovosrotu B 5-8. ich fans vsak urcite dufaju ze presun na domaci lad a ich mohutna podpora teamu pomoze na ceste za prvymi bodmi v tejto casti sezony.
v nasom teame vladne po prvom kole spokojnost a pohoda, umocnena vitazstvom proti silnym Drexel Dragons v uvodnom zapase 2.kola, ktory dvihal divakov zo sedadiel a zniesol aj najprisnejsie kvalitativne kriteria. uvidime aky vplyv bude mat presun z domaceho prostredia na superov lad, aj ked nasi skalni planuju na zapas vyjazd v pomerne hojnom pocte a trufaju si vyzvat na hlasivkovy suboj prevahu domacich fans. my sa im samozrejme planujeme odvdacit co najlepsim vykonom a podla moznosti okorenenym aj tromi bodmi...
Chorche´s 26 - Falcons 29 v 2. zapase 2.kola
Divaci v takmer vypredanej arene teamu Chorche´s videli vynikajuci zapas a divoku prestrelku s uspesnym koncom pre hostujuci team. ten prisla do hladiska podporit pocetna skupina skalnych fans a urcite ziaden z nich nelutoval pomerne dlhu cestu. Ich milacikovia zviedli so svojimi hostitelmi na lade dlho vyrovnany boj, v zavere vsak vynikajuci Ohlund, najlepsi hrac zapasu, priklonil misky vah na stranu Falcons. uspesne mu sekundovala jeho utocna dvojicka Minnesota1, v obrane bol opat spolahlivy Phillipo a GM petrik odviedol tiez slusny vykon ako v defenzive tak aj v podpore ofenzivy.
Na domacej strane sa najviac presadili debil a leci, GM cepi a T.Kopecky mali plne ruky prace s branenim a na podporu ofenzivy dnes jednoducho nemohli ani pomysliet. Ohlund bol vsak dnes na neudrzanie a tak domaci vysli aj v druhom zapase bodovo naprazdno. Za predvedeny vykon sa vsak rozhodne hanbit nemusia a ak budu schopni opakovat ho castejsie, pravidelne zbieranie bodov a tym aj udobrenie ich zatial rozcarovanych fanusikov je len otazkou casu.
Divaci v takmer vypredanej arene teamu Chorche´s videli vynikajuci zapas a divoku prestrelku s uspesnym koncom pre hostujuci team. ten prisla do hladiska podporit pocetna skupina skalnych fans a urcite ziaden z nich nelutoval pomerne dlhu cestu. Ich milacikovia zviedli so svojimi hostitelmi na lade dlho vyrovnany boj, v zavere vsak vynikajuci Ohlund, najlepsi hrac zapasu, priklonil misky vah na stranu Falcons. uspesne mu sekundovala jeho utocna dvojicka Minnesota1, v obrane bol opat spolahlivy Phillipo a GM petrik odviedol tiez slusny vykon ako v defenzive tak aj v podpore ofenzivy.
Na domacej strane sa najviac presadili debil a leci, GM cepi a T.Kopecky mali plne ruky prace s branenim a na podporu ofenzivy dnes jednoducho nemohli ani pomysliet. Ohlund bol vsak dnes na neudrzanie a tak domaci vysli aj v druhom zapase bodovo naprazdno. Za predvedeny vykon sa vsak rozhodne hanbit nemusia a ak budu schopni opakovat ho castejsie, pravidelne zbieranie bodov a tym aj udobrenie ich zatial rozcarovanych fanusikov je len otazkou casu.
inak pre pripad ze niekto prehliadol - vysiel clanok s mojim hodnotenim jednotlivych clenov nasho teamu a ich vykonov v 1. kole
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3345
tento oznam je najma pre zvysnych clenov nasho teamu, nech vidia ake chvaly som na nich sypal
(samozrejme ze zasluzene)
tento oznam je najma pre zvysnych clenov nasho teamu, nech vidia ake chvaly som na nich sypal
No tak jeden den sa mi podaril, dúfam že mi to bude vychádzať častejšie a nie 1x za kolo...
ale podstatné je že zatial vyhrávame. Dnes "volno" a zajtra nás čakajú zatial tiež neporazený sršni, hráme doma tak musíme zaobstarať aby boli na štadione neake prostriedky proti hmyzu a nemal by byť problem.
A videl som už aj tie tvoje hodnotenia petrik
, len by ma zaujímalo ako dlho si musel hladať hráčov aby si našiel napr. toho Ehrhoffa k sebe.
ale podstatné je že zatial vyhrávame. Dnes "volno" a zajtra nás čakajú zatial tiež neporazený sršni, hráme doma tak musíme zaobstarať aby boli na štadione neake prostriedky proti hmyzu a nemal by byť problem.
A videl som už aj tie tvoje hodnotenia petrik
No toto 2.kolo sa mi bohvie jak nedarí,ale aspon vy drzíte tím ked najprv v 1.den famozne natipoval Petrík a dnes brat,ktorý mal tusim najviac bodov za kolo.Ale tak trochu to závisy i na Minnesote kedze prve kolo mi získali zo 7zapasov 12bodov a teraz sa nám divochom nedarí tak ani mne
.Ale zatial som spokojný zo systémom,pretoze asi nám vyhovuje ked sa nám tak darí.Len tak dalej FALCONS
Dnes to vyzerá na drámu, som to začal vyhodnocovať a okrem toho že som nenašiel tipy pipa ma prekvapil aj Hossa81, ten prvých 6 zápasov trafil a vyzeralo to s nami dost biedne. Do hry nás vrátila remíza TB : OTT, ktorú trafili obaja petrik aj minnesota1 a na druhej strane nikto.
Práve sa začali posledné 2 zápasy ale zatial to u nás vyzerá takto:
Petrik-11
Minnesota1-9
Ja-4
pipo- nič
TF-20
a súper:
Hossa81-14
Michal225-7
Sopko-4
Come on England-0
KH-21
Michal aj Hossa majú na posledné zápasy obaja 2, u nás má petrik na PHX 1 a Minnesota na LA 1, takže vyhráme len ked aspon jeden zápas skončí 1 a ani jeden nemôže byť 2, PHX zatial vedie 1:0 tak Go Go.
Práve sa začali posledné 2 zápasy ale zatial to u nás vyzerá takto:
Petrik-11
Minnesota1-9
Ja-4
pipo- nič
TF-20
a súper:
Hossa81-14
Michal225-7
Sopko-4
Come on England-0
KH-21
Michal aj Hossa majú na posledné zápasy obaja 2, u nás má petrik na PHX 1 a Minnesota na LA 1, takže vyhráme len ked aspon jeden zápas skončí 1 a ani jeden nemôže byť 2, PHX zatial vedie 1:0 tak Go Go.
ZLY VTIP
BLUE FLYERS 16 - FALCONS 8
Falcons dnes nastupili na svoj v poradi 4. zapas 2.kola na lade divizneho rivala Blue Flyers opat v kompletnom zlozeni - Phillipo, ktory nemohol nastupit na sobotnajsi slager proti Srsnom kvoli na predzapasovom rozkorculovani roztrhnutej snurke na korculi, si uz stihol dat vystroj do poriadku.
zial to bola pre nas team jedina pozitivna udalost dna. pretoze to co sa na ihrisku odohravalo hned od uvodneho hvizdu vojde do analov ako jeden z najbiednejsich vykonov v historii nasho teamu. bezduchy vykon hostujucich hracov ostro kontrastoval s uvolnenym, pohodovym hernym prejavom domacich modrych letcov a tak divaci ktori ocakavali napinavy a vyrovnany suboj mohli zostat po zapase sklamani, nebyt naplaste v podobe vysokeho a uplne zasluzeneho vitazstva domacich rozdielom dvoch tried V POMERE 16:8.
vedenie teamu Falcons by sa tymto chcelo ospravedlnit vsetkym fanusikom za vykon nedostojny tradiciam a ambiciam nasho klubu a zaroven v mene vsetkych hracov vyjadrit presvedcenie, ze podobne hazardovanie s dobrym menom nasho klubu sa tak lahko nebude opakovat. Z iniciativy hracov bude tiez ako akt zmierenia voci pravom nahnevanym fanusikom vstup na najblizsi domaci zapas (dnes proti SA) zdarma - naklady na vstupne uhradia rovnym dielom vsetci hraci na cele s GM petrikom
Dnes to bola ozaj katastrova,sme mali najmnejej spomedzi vsetkých tímov a niektore samostantne výkony z BF by stacili az na remizu.Domaci zapas sa musime znovu nastartovat a prelomit krízu v klube
:modlenie:
Na dalsie kolo proti SA sme az 3/4 natipovali to iste,cize ak budu neocakavane vysledky tak jedine náš obranca petrik môze podrzat tím.
Na dalsie kolo proti SA sme az 3/4 natipovali to iste,cize ak budu neocakavane vysledky tak jedine náš obranca petrik môze podrzat tím.
vedenie temu Falcons dnes predstavilo noveho externeho spolupracovnika - na odporucenie nasho PR oddelenia sme najali staleho spravodajcu, ktory bude mat od dnesneho dna oficialne na starosti prinasanie sprav o diani v klube, reporty zo zapasov Falcons, rozhovory s hracmi atd.
stal sa nim naturalizovany kazach s ruskymi korenmi Mamrad Sokolov, ktory je autorom aj prvych troch zapasovych reportov v tomto kole. vedenie aj fanusikov nimi presvedcil o svojich kvalitach, cim si vysluzil dohodu o dlhodobejsej spolupraci.
verime ze bude mat dovod prinasat o nasom teame co najviac pozitivnych sprav, ze ho budu vytrvalo kopat muzy a ze bude minimalne rovnako uspesny ako ine spravodajske legendy KTL - ci uz Frederika z teamu Chorche´s alebo Jožko Stálezjebaný z BB
PS - zajtra pocas nasho volneho dna je naplanovana uvitacia party (Mamrad slubil doniest "zapisne"
)
stal sa nim naturalizovany kazach s ruskymi korenmi Mamrad Sokolov, ktory je autorom aj prvych troch zapasovych reportov v tomto kole. vedenie aj fanusikov nimi presvedcil o svojich kvalitach, cim si vysluzil dohodu o dlhodobejsej spolupraci.
verime ze bude mat dovod prinasat o nasom teame co najviac pozitivnych sprav, ze ho budu vytrvalo kopat muzy a ze bude minimalne rovnako uspesny ako ine spravodajske legendy KTL - ci uz Frederika z teamu Chorche´s alebo Jožko Stálezjebaný z BB
PS - zajtra pocas nasho volneho dna je naplanovana uvitacia party (Mamrad slubil doniest "zapisne"
NAVRAT NA VITAZNU VLNU
autor: Mamrad Sokolov
Falcons 9 - Steelers A 5
Falcons dnes nastupili na zapas proti Oceliarskemu acku po dvoch prehrach v rade s odhodlanim ziskat spat na vlastnom lade doveru svojich rozladenych fanusikov. Tych si do hladiska naslo cestu pomerne slusne mnozstvo, comu mozno dopomohol aj dopredu avizovany vstup zdarma. a ti co prisli veru nemuseli lutovat.
GM domaceho teamu petrik opat raz vyhutal ucinnu taktiku - sam si zobral na starost branenie najvacsej hviezdy supera Cathy (co sa mu v priebehu zapasu aj dokonale podarilo), utocne duo Minnesota - Ohlund , dnes rovnocenne podporovane zozadu phillipom, sa uz v ofenzive postaralo o zvysok.
hostujucim hracom, ktori na zapas nastupili len v trojici, sa dokladnym tesnym branenim Cathy uplne rozsypala ich utocna koncepcia a zvysni dvaja hraci sa nedokazali vyraznejsie presadit.
Falcons si tak po kvalitnom a zodpovednom vykone pripisali pohodlne vitazstvo 9-5 a vsetci v klube veria ze tym urobili prvy krok smerom k navratu do starej dobrej formy a vysledkom ake od nich ich fanusikovia ocakavaju.
najblizsi program: dnes sa Falconi pokusia potvrdit posledne vitazstvo na lade Oceliarskeho Becka, ktore sa urcite bude zo vsetkych sil snazit pomstit svojich kolegov z A teamu. zajtra caka nas team volny den, ktory bude vyuzity na dolezitu regeneraciu
autor: Mamrad Sokolov
Falcons 9 - Steelers A 5
Falcons dnes nastupili na zapas proti Oceliarskemu acku po dvoch prehrach v rade s odhodlanim ziskat spat na vlastnom lade doveru svojich rozladenych fanusikov. Tych si do hladiska naslo cestu pomerne slusne mnozstvo, comu mozno dopomohol aj dopredu avizovany vstup zdarma. a ti co prisli veru nemuseli lutovat.
GM domaceho teamu petrik opat raz vyhutal ucinnu taktiku - sam si zobral na starost branenie najvacsej hviezdy supera Cathy (co sa mu v priebehu zapasu aj dokonale podarilo), utocne duo Minnesota - Ohlund , dnes rovnocenne podporovane zozadu phillipom, sa uz v ofenzive postaralo o zvysok.
hostujucim hracom, ktori na zapas nastupili len v trojici, sa dokladnym tesnym branenim Cathy uplne rozsypala ich utocna koncepcia a zvysni dvaja hraci sa nedokazali vyraznejsie presadit.
Falcons si tak po kvalitnom a zodpovednom vykone pripisali pohodlne vitazstvo 9-5 a vsetci v klube veria ze tym urobili prvy krok smerom k navratu do starej dobrej formy a vysledkom ake od nich ich fanusikovia ocakavaju.
najblizsi program: dnes sa Falconi pokusia potvrdit posledne vitazstvo na lade Oceliarskeho Becka, ktore sa urcite bude zo vsetkych sil snazit pomstit svojich kolegov z A teamu. zajtra caka nas team volny den, ktory bude vyuzity na dolezitu regeneraciu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé