Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Samozrejme vsetkym clenom timu vesele sviatky :) Som rad ako dopadla nasa party ,ziadne prusery :D,ale hlavne ma tesi zaujem vsetkych nasich "Boo Fans" a vsetko co sa tika nasho timu.Moj osobny nazor je ze su najlepi fans v lige :) a 26. decembra sa organizuje v Big Bowovi Fan party pre vsetkych nesich fans.Takze sa poriadne naladte bude sa spievat a pit a pridem osobne miesat nas drink Bull blood takze sa mate na co tesit a pozivam aj ostatnych clenov timu.Urcite fans budu radi ked tam uvidia komletnu nasu zostavu :) Tak teda vela zdaru :cool:
no tak dnes volno konci tak hor sa do tipovania dufam ze ste si to volno uzili vsetci a teraz treba co najlepsie tipovat
Zdravim fanusikov aj tiperov nasho timu..V lizkej buducnosti nebudem velmi k dispozicii..tak zatim sa majtee..
aj ja zajtra odchadzam a pridem az 2 natipovane uz mam tak stastneho silvestra
heh to iste platí aj o mne...tak nakoniec sa nam dovolena predlžila? :D :D :D
no nase vysledky su velmi dobre..majitelia su ustretovi.. :)
dobre marek tak ti teda dakujem za to ze si nam spravil bannery a logo mas to u mna :wink: este raz diki
ObrázekBulls Gazette
Spoved manazera

29.12.2007 Ako dobre viete je marek85 manazerom timu Mighty Bulls. Ale nie kazdy vie ake boli jeho zaciatky v KTL. "O KTL som sa dozvedel priblizne v polovici minuleho roka ,kedy prebiehala akurat letna tipovacka futbalovych majstrovstiev. Ja a este niektori nadsenci z Ke sme sa rozhodli zalozit novy tim..Kezde ale nebolo vela casu na budovanie celkom noveho, tak sme sa rozhodli "znovuzrodit" jeden z najstarsich timov ligy: Dark Riders. Tuto tipovacku sme teda dokoncili v zlozeni : marek85, kosican85, Joe.S, TA. Kedze sme ale zacali tipovat neskor ako ostatne timy , uslo sa nam iba posledne miesto :oops: .. To nas ale neodradilo a zalozili sme fungum novy tim , a zapisali sme sa do rocnika 2006/2007 NHL tipovacky pod hlavickou Steelers. Spravili sme iba jednu zmenu a to ambiciozny Joe prestupil do kvalitnejsieho timu., ako nahradu sme ziskali dalsieho kosicana HC17. Sezona sa ale nevyvijala pre nas dobre a konecne 9. miesto / 1. miesto v skupine o umiestnenie/ bolo ale celkom uspokojive. Po sezone som sa ale rozhodol odist od svojich "vernych" a pokusil sa zalozit konkurencie schopny mansaft. Neodchadzalo sa mi lahko, ved som kosican a steelers stale patria k mojim srdcovkam.
Tuto sezonu uz ale tipujem s Mighty Bulls, ktoreho som aj najvacsim akcionarom. Zaciatky ale neboli lahke.. V prvom kole sme pracovali v dost obmedzenych podmienkach. Nase financne zdroje stacili len tak tak na chod klubu. Ved ked si pozrieme v tej dobe na ostane timy, tak v porovnani s nasimi to bolo neporovnatelne ..ved napr..len na platoch hracov nas jednoznecne prevysovali: popredne timy utracali na tiperov za jedno kolo priemerne 20-30 mil USD.. My sme mohli "svojim" ponuknut "len" po 2-3 mil USD pre kazdeho. Preto som ani nemohol angazovat top hviezdy ligy (aj ked v predsezonnych rokovaniach sa spominali aj hviezdnejsie mena). Nakoniec sme si vybrali novacikov : Wolfa169 a Hannua, ktori v vstupnom drafte boli na vysokych poziciach. :D . Team sme uzavreli skusenym zadakom androjom ,ktory ale svojou povestou problemoveho hraca uz bol znamejsou tvarou v profilige. Sezonu sme zacali vyborne a hned v prvom kole sme si vybojovali prvenstvo. S tymto uspechom sa zacalo bliskat na lepsie casy. Zacali sa ozyvat rozni sponzori. Ten ale najvyznamnejsi vstupil do nasho klubu v priebehu druheho kola. Je nim lotyssky naftarsky koncern , ktori vyrazne zasiahol do chodu timu. Ved do kazdeho kola vstupuje do nasho klubu s kapitalom 30 mil USD. Ak k tomuto cislu pripocitame aj ostatne prijmy , tak v sucastnosti mozeme povedat ze sme jeden z najbohatsich timov KTL. Vdaka timto dotaciam sme mohli dokoncit nas novy krasny hokejovy stanok Bulls Center , co by pretym v takomto mega projekte nebolo mozne, dotujeme nas funclub , ktori si otvoril timovy pub u Boowa, vydavame Bulls Gazette, ziskali sme renomovaneho hokejoveho odbornika Mikhaila Radimova , ktory s nami konzultoval este pred svojim oficialnym prichodom do timu angazovanie dalsieho novacika g.e.o.r.g.a. . O tejto zmene sme zacali uvazovat aj vdaka nedisciplinovanosti androja, ktory prestal chodit na treningy, nedosahoval dlhodobo svoj priemer a o jeho lubostnych avanturach asi vedela cela KTL. Rozhodli sme sa preto o vymenu. Rozisli sme sa s nim ale v dobrom a podakovali za prinos skusenosti do muzstva. Dopomohol "mladym" aklimatizovat sa do ligy. Za georga vsak sme museli byvalemu zamestnavatelovi Army Men doplatit. Dnes je tim stabilizovany a je pripraveny vstupit do dlho ocakavanych bojov o pohar KTL:Play Off
".

Uz azda mozem aj zverejnit platy tiperov:

wolf169- 9 mil USD
Hannu- 7mil USD
g.e.o.g.e- 7mil USD
Samozrejme za prvenstvo v prebiehajucom kole milion USD nahlavu :D .
Damy a pani tak tomu sa hovori HVIEZDA KTL. :clap: Nie len tipovanim ale aj vseobecnym prinosom pre forum aj pre nas tim.Verim ze seci clenovia su na neho hrdi a mozu byt aj na svoj klub pretoze take stabilne vykony nema asi ziaden klub :cool:
Čujmarek ale ty si sa o svojom plate nezmienil...prečo? :D :frajer2:
Hannu píše:Čujmarek ale ty si sa o svojom plate nezmienil...prečo? :D :frajer2:
No kedze vlastnim 51 percent timu..je trosku vacsii :frajer2: ...
Prajem celemu super kolektivu nasho najlepsejsieho muzstva stastny novy rok..
PF 2008: Donesme ten pohar domov :clap: ...

Obrázek
to je foto z nasho prenajateho apartmanu v Hong-Kongu ..fotka z minuleho roka... :D
takze som s5 a ako sa tak pozeram celkom sa nam darilo
Darilo az ne vcerajsok.No hotova pohroma ale asi sme neboli jediny :?
ma tak velmmi teší že Wolf je na tretom mieste vždy nam niekto robí tak dobre meno a naši chalani su v prvej trojke takmer furt :-)
K vysledku dnesneho tipovania sa nebudem vyjadrovat , ked zjavne doslo k roznym nedorozumeniam..a tym padom sme prisli o 7 bodov..ci uz legalne alebo nie to uz je na inych..Kazdopadne sme asi najviac stratili..sme na 5. mieste.
no tak som nasraty jak hovado som nevedel ze to cele treba opravit ale este sa k tomu nevijadrila ktl komisia mozno rozhodne v nas prospech aspom dufam :modlenie: :modlenie:
New ziadna komisisa nebude nic opravovat. ber to ..ako to je..skratka..nepytaj sa preco.
do ......... jeden debilni den vsetko posere kvoli jednemu zapasu sme spadli az na 5 miesto a ja v individualke z 3 padnem ale na 15 sa na to viserem .ale nevadi treba vstat a bojovat dalej
ObrázekBulls Gazette

5.1.2008 Reagujem este na odchod georga z nasho timu.
"Naozaj georgo odchadza", pytaju sa nas fanusikovia.
George dostal ponuku z klubu v ktorom vyrastal. V ziadnom pripade nejde o peniaze. Bude hravat doma a to rozhodlo. Samozrejme bude nam chybat , ale uz sa tak rozhodol. hokejovy zivot je nevyspitatelny. My vsak teraz uz hladame adekvatnu nahradu.
Pozor chalani ..nektore zapasy zacinaju skor uz o 18.00...
Caute ..Pekne sme ich stiahli. S me v zavese 2. a 3. timu..Najdolezitejsie je ze sme sa odputali od prenasledovatelov..teraz este poskocit o nejake to miestecko a super..
kuk :eek2: uz 3 dni po sebe ste za nami o 1 bodik :o to je na nervy :D co mame cervene trenky na riti, ked po nas tak idete :lol: tesim sa na skvely suboj v zavere, hodne zdaru, nech je to napinave az do konca :box:
jasne o to sa neboj...bude to boj az do konca.....ale so statskym koncom pre MB :yahoo:
Prinasame zabery z atmosfery aka panuje na nasich zapasoch. Samozrejme tieto priamo niesu z nasej areny , ale z areny timu s ktorym uzko spolupracujeme..takze unas to samozrejme vyzera podobne :D

1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES