kto chce mat KTL "vypnutu", staci nam to prostr. pm oznamit a vybavene :frajer2:begbeee píše:KTL tu kludne moze byt len musi byt moznost ho vypnut
begbeee píše:Netreba si ani velmi namahat hlavicky, je tu nieco co funguje uz nejaky piatok a to je HFboards
Taktiez sa mi paci neisov(?) navrh o topicu k aktualnym zapasom, pretoze je lepsie ked sa niekto vyjadri na kope, trebars k trom zapasom ako v troch roznych topicoch. A poviem aj preco - pretoze v jednom topicu sa k tomu vyjadri viac ludi a vznikne plodnejsia diskusia ako ked tie tri veci napise do topicov Sharks, Florida a Montreal a kde o tom bude diskutovat s akurat ludmi co navstevuju tieto topicy
davat nas "dokopy" s hf boards to nejde, vsetko je to o v podstate o pocte userov, resp. userov, ktori podrobnejsie sleduju NHL a ktori do topicov pravidelne prispievaju....nevidim zmysel v tom, aby sa vytvarali topicy pomaly ku kazdemu zapasu....prispeju tam v podstate len ti, ktori dany tim, resp. dany zapas sleduju....ostatni ho mozno omrknu tot vsio....osobne, ak neomrknem konkretny zapas, nevidim potrebu prispiet....prikl. vytvori sa topic k zapasu Bruins. vs. Nashville a môzem si tam pisat pomaly sam
inak s arekom sme sa uz na tuto temu pred nejakym tym mesiacom bavili a de facto sme ho vylucili z nasej programovej ponuky
v topicu NHL-ostatne v tom nevidim ziadny problembegbeee píše:mne osobne by sa tiez viac pacilo zakladanie topicov ku kazdej udalosti co sa ma prebrat
Joe S. píše:a v chate sa neda nastavit ignoracia istych uzivatelov, ze?lebo jeden user len pride, vynada mi a odide, tak nech som od takychto prejavov usetreny
![]()
este jedna vec, ktoru spomenul tusim ThrashersFan....portal na fore....nie, portalov je kade tade habadej, forum je forum, svojim spôsobom originalne, jedinecne