Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Ja za to nemôžem,že s ním súhlasím :D
aj tak je to lama :hroza:
Mne osobne sa Getzlafov výrok páči :biglol: aj ked nie je celkom objektívny, ale páči sa mi :) a ked budem moct byt velmi zaujatý tak poviem, že s ním aj súhlasím :D
Dostala se mi do ruky knížečka Home ice. Je to průvodce kanadským olympijským týmem. Je tam o všech hráčích, kteří byli pozvání na předolympijský kemp, loni v létě, než z nich pak byla vybrána olympijská zlatá sestava. O každém je tam něco ve stručnosti napsáno a dolpněno o fotky. U všeh je tam i minidotazník. Tak jsem našel, co tam napsal Sidney, než vstřelil zlatý olympijský gol.
Sporotvní idol: Michael Jordan
Oblíbený film: Záměna
Oblíbená činnost mimo hokej: rybaření
Kdybys nebyl hokejista, čím bys chtěl být: hasič nebo policista
Osoba, která měla největší vliv na rozvoj mojí kariéry: máma a táta
Oblíbená skupina: Great Big Sea
Hokejový idol: Steve Yzerman
Tým, kterému jsem v dětství fandil: Montreal Canadiens
Martin si super :clap: ďakujeeeem,tieto veci som zháňala :wink:
Sid mal v noci proti Dallasu celkom fajn zapas :) 2 + 1 a týmto sa dostal pred Ovie-ho v talbulke strelcov :)
Takze kiddo... gratulujem :)
Tabulka střelců: 1.Crosby 44golů, 2. Ovečkin 42, 3. Stamkos 40. Go Sid go :wawe:
Teraz je to vyrovnané a to má Ovca o nejaký ten zápas menej. :D
Ak Crosby vyhrá Richarda tak prestanem sledovať hokej a začnem fandiť curlingu.
begbee :) tomu si zase dal.. podla mna to ale este vonkoncom nie je rozhodnute kto ziska richarda.. sak tam je Ovie,Stamkos a ani Marleu a Gabby nie su az tak velmi pozadu :)
Podľa mňa je jasné,že vyhrá Ovechkin :|
Ani Sid ani OШЕCHКIИ ale STAMKOS :cool:
PainKiller píše:Ani Sid ani OШЕCHКIИ ale STAMKOS :cool:
:hmm: .... NIE! A Marleau a Gáborík už vôbec nie. Sid sa bude musieť uspokojiť s druhým miestom v Richard, Hart, Lester... Až mi je ho ľúto :D
POdle mě to vyhraje Ovečkin. Ale tomu bych to přál nejméně z tria Sid, Stamkos, Ovečkin. Jinak ale představa že by to vyhrál Stamkos taky není k zahození.
Begbeee druhé miesto je tiež pekné :wink:
Po dnešku Crosby 45, Ovečkin 44, Stamkos 42
Ovechkin určite vyhrá trofej pre naj strelca v NHL. Dajme tomu, že dá ešte dákych 8 gólov do prázdnej brány, možno 5 a potom ďalších 8 a asi aj viac brankárovi. Bude hrať v podstate stále...
Tak toto vyzeralo hrôzostrašne :cry: Našťastie sa mu nič vážne nestalo :modlenie:
Asi aj dostal Downie za to niečo, nie? Síce to bolo na Crosbyho, aj preto by mal dostať trest, ale tento zákrok bol aj škaredý. Tú nohu mu tam výrazne tlačil a chcel ho podraziť, to bolo vidno. Nakoniec mu ju pritlačil na ľad a Crosby ju mal v blbej polohe. Kľudne sa mu to mohlo aj zlomiť...
:shock: tak to je nepřijemne to nepřeju nikomu
Mne prišlo až zle,keď som to videla :cry: chudák :verysad: Neviem aký trest za to dostal,ale zaslúžil by si :thumbsdown:
Tento zakrok sa ani neda porovnavat s cistym zakrokom na Savarda. Toto je spinavost so zamerom zranit hraca.
debil píše:Tento zakrok sa ani neda porovnavat s cistym zakrokom na Savarda. Toto je spinavost so zamerom zranit hraca.
To je ironie nebo to myslíš vážně?
dejf píše:
debil píše:Tento zakrok sa ani neda porovnavat s cistym zakrokom na Savarda. Toto je spinavost so zamerom zranit hraca.
To je ironie nebo to myslíš vážně?
Buď to bolo myslené ironicky, alebo chcel debil zdôrazniť svoj nick.
Mně to přišlo spíš jako nešt'astná nehoda.Downie chtěl Crosbyho přišpendlit na mantinel,což se tak úplně nepovedlo a následně měl Downie (reflexivně?) nohy nahoře.Downie je sice ma*or,ale tady v tomto bych úmysl neviděl.Crosby zápas dohrál,takže by měl být ok ...
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS