Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Never tomu, kvalita sa prejavi. Dobry brankar dokaze vychytat aj skutocne silne muzstva. Cize aj Anaheim. Ten, na skodu hokeja, silny je.
chorche píše: Dobry brankar dokaze vychytat aj skutocne silne muzstva. Cize aj Anaheim. Ten, na skodu hokeja, silny je.
to mas pravdu pozryme sa na brodeura alebo na luonga ti to dokazu ale halak neni taky dobry aby dokazal vychytat anahaim tomu never to by sa musel rovnat aspon vyzsie uvedenym brankarom co sa zrejme nikdy nebude :o
Co ty vies. vacsina brankarov zacinali ako obycajni posukovia a neskor sa z nich stali hviezdy. Niektori ale posukmi zostali dodnes. Giguere, lalime, Vagiklin - to su fakt tragedi. Halak sice mozno nie je taky frajer, ako Huet, ale je s nim porovnatelny na rozdiel od kadejakeho nimanda....
Giguere nieje az taky zli ako hovoris ved anahaimu vychytal SC a vtedy chytal ako Marty brodeur ak nie lepsie :biglol:
Si nerob srandu, Moen je jeden z najhorsich utocnikov v NHL v historii, ak nie najhorsi! Giguere je shit. Vsetko spravil tim, on mal len stastie a kopu slaniny na bokoch.
Nesmu! Ved su shiti! Perry je dobry hrac, ale zaroven vie byt aj dost tvrdy. Anaheim mozno vyhral SC aj vdaka tomu, ze hral azda najtvrdsi hokej. Druha vec je, ze mali stastia viac, nez si zasluzia za 100 rokov existencie.
chorche píše:Nesmu! Ved su shiti! Perry je dobry hrac, ale zaroven vie byt aj dost tvrdy. Anaheim mozno vyhral SC aj vdaka tomu, ze hral azda najtvrdsi hokej. Druha vec je, ze mali stastia viac, nez si zasluzia za 100 rokov existencie.
No chorche dnes som kukal v TV na GALAXIE SPORT Tyzden v NHL a tam kazdy tyzden maju ineho hosta a tohto hosta sa tam spytali na konci vydania uz, ze ci ma oblubeny tim v NHL, ktoremu fandi a ze kto podla neho ziska tuto sezonu SC. On na to odpovedal, ze fandi Pittsburghu, ale ze si mysli, ze Anaheim ziska SC a tak si obhaji titul. No kto vie ci to bude pravda. :roll: Anaheim hra tuto sezonu tiez velmi dobre, ale na obhanie titulu neviem ci ma to no, ale ved uvidime. :roll:
Dufam, ze nie. SC ma kopu blbcov: Babchuk, Moen, Huskins, Giguere... Nepotrebujeme potvrdzovat zbierku tragedov. Anaheim sice patri k spolufavoritom a po prichode Niedsa sa este dkvalitnili, ale tentoraz to nevyda, vsetko stastie si uz vyminuli na desatrocia dopredu....
Pronger sa opat predviedol a opat bol suspendovany...Tie jeho ospravedlnenia mi pripadaju az trapne.Ak to trocha prezeniem,tak by som to prirovnal vrahovi,ktory sa ospravedlni,ale potom to zopakuje este raz(nie len raz).Opakujem treba to brat s rezervou(Pronger neni vrah) :D
Za okopavanie supera dostal 8-zapasovy distanc. Super takmer ani nereagoval, len si sledoval hru.
Dobytok? Myslel som si, ze Ducks sa prekladaju ako hydina! :lol: :lol: :lol:
Alex píše:Pronger sa opat predviedol
No tak toto nepatrí do hokeja takéto zákroky!!!Fuj.
ale pronger aspon vie hokej hrat ale simon ten vie iba robyt chu*oviny a o hokeji takmer nic maly by mu zakazat hrat za tolko brutalnych zakrokov co predviedol
Pronger mel dostat stejny trest jako Simon!o tom neni pochyb....stejne jako u Simona tak i u Prongera to nebylo poprve a rozdil?22 zapasu!!!to je smesne!!!to by si totiz Pronger nezahral ani v playoff a to asi komise nechtela dopustit!!! osobne mi Pronger herne nevadi ale jeho obcasne neciste a nefer zakroky se mi nelibi a chtel bych pro vsechny stejny metr...ale bohuzel toho se ani ve slavne nhl nedockame...teda alespon prozatim.... :frajer2:
ale pzry sa pronger odohra okolo70 zapasov na sezonu a je pravda ze obcas stpravy sprostost ale simon dostane trest na 25 zapasov trest vyprsy a par zapasov nato zase daky brutalny faul u prongera je to jeden 2 krat za rok sice aj to je dost ale pronger vie aj hrat nie len faulovat ako je to u simona preto dostal vyzsi trest a poctom minut sa s prongerom tiez nemoze rovnat simon vide na lad a dakoho skatuje to je cela jeho hra preto mal vyzsi trest tak keby mal pronger dostat rovnaky trest tak by to nebolo spravodlive podla mna :good:
Tak sorry, kym Simon je vrah malych deti, Pronger je len suovy. To je rozdiel. Navyse Pronger vacsinou bavi ludi svojou fantastickou hrou.
Corey Perry aj bez tohto hraca, ktory je momentalne zraneny sa Anaheimu dari. Ja som si myslel, ze po jeho zraneny to pojde dole vodou s Anaheimom, ale nestalo sa tak. Anaheim aj nadelej dokazuje v tejto sezone, ze je silny tim a ze aj tento rok/sozonu chce zabojovat o SC a obhajit si titul.
Philly-The Scud no neviem neviem ci ziskaju, alebo neziskaju SC, ale ved uvidime. :roll: Ja tiez inac, dufam, ze neziskaju SC. Tuto sezonu su od Anaheimu ovela lepsie timy, ktore by si zasluzili SC napr. Montreal. :)
No,vidím že si s těmi planými výhrůžkami nedáš pokoj(loni to asi nestačilo) :evil: O to horší bude smutek po vyřazení Kačenama!Jak jsem už psal,Kačkám nic dobrého nepřeju,rád se sice dívám na jejich výborný styl hry,ale asi jako z jediného týmu na západě,mám z nich dost velké obavy.Kdyby na ně totiž zase Detroit narazil,tak by to bylo zatraceně nepříjemné a těžké! :?
Philly-The Scud píše:Jestli v PO prohrajeme s těmito individui tak s tím seknu.......... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
Ale to snad ne,nestačilo loni,jak jsem Tě musel přemlouvat ať neskáčeš z toho Nuseláku? :frajer2:
To chce klid,možná na sebe Kačeny a Dallásek ani nenarazí. Ale varuji předem všechny,Anaheim se bude letos velice těžko zastavovat! :?
Baffy píše:Ale varuji předem všechny,Anaheim se bude letos velice těžko zastavovat!
to mas pravdu ale ak na seba narazi anahaim a detroit napr vo finale konferencie tak by mi to nevadilo aspon by sme videli pekny hokej pred rokom to boly krajsie zapasy ako vo finale s otawou :clap: :clap:
Jako každý rok vyhlásil magazín Hockey News své tipy na vítěze letošního Stanley Cupu. 1. Anaheim (kurz 4:1), 2. San Jose (5:1), 3. Detroit (6:1), 4. New Jersey (7:1), 5. Ottawa (8:1).

Anahaim je prvy dufam ze titul obhajime bolo by to super :clap: :clap:
A kde je Montreal? Na ten asi zabudli no toto. :twisted:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS