diky BaffyBaffy píše:Sice off-topic,ale přesto napíšu,ze Tě tady zase rád vidím XruC![]()
topic Caps byl bez Tebe takový neúplný ...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
V prvni rade taky vitam zpetXruC píše:
Inak podla mna to umysel bol, niesom si isty, ci to Neil trochu neprifilmoval, ale to je jedno, hrac je za svoju hokejku zodpovedny, tak ci tak, mal byt Alex vyluceny, ale o rovnych a rovnejsich v tomto pripadev NHL je za tyzden 50 situacii, ked mal byt hrac za faul vyluceny a rozhodcovia to prehliadli. Inak uz si ani nepamatam, kedy naposledny hral WSH viac presiloviek ako jeho super
V druhe rade musim rict, ze "rovny a rovnejsi" bylo hlavne ohledem posuzovani skutku Neila. Ma svou reputaci, mozna ne takovou jako Hartnell, Rinaldo, Cooke a spol, ale tady na to doplatil. Posuzovani Ovechkina sudimi neresim, je to asi v norme. Kazdopadne z Ovieho je letos napul grinder a napul hrac, tady dobre vedel co dela. Ale hrat se na andilka a kecat pohadky musi, nerekne prece ze to tak chtel, takze chapu...
50 situaci za tyden, kdy sudi prehledli vylouceni... Ano, souhlas. Ale tady melo byt 5 minut za spearing (jiny trest za tenhle typ zakroku tusim ani neexistuje) a misto toho to bylo 2 minuty za diving pro Neila coz je tedy velky rozdil a neni to jen klasicky omyl na urovni "prehlednuti faulu". Pravda je, ze se to pak trochu v tom zapasu kompenzovalo, ale stejne...
A naposled hral WSH vice presilovek jako souper dva zapasy dozadu, zrovna proti Sens, to jen tak mimochodem. Aby bylo jasno, nemyslim si ze jste nejak zvyhodnovani, vidim vas ve stavu "neutral".
Kdyby to udělal třeba Datsyuk,Giroux nebo Crosby, tak bych si byl jistý, že to bylo úmyslně, ale v případě Ovečkina bych i věřil, že to v tom úmysl fakt nebyl. A to né proto, že by byl nějaký hokejový genteleman( do toho má hodně daleko), ale protože má často zatměno a nedivá se kolem sebe a taky mi příjde jako by měl po většinu hry brain_off, protože hraje opravdu jako stroj. Na druhou stranu si myslím, že to Neil docela přibarvil. Mno pravdu ví asi jen oni dva....
No nevim hosi, to by pak Neil nejspise neputoval do kabiny v bolestech a na trestnou by nesel za Neila Foligno. I kdyz mozne je vsechno, i to ze na Ovechkinuv faul chteli takhle upozornit, ale prijde mi to uz prilis konspirativni. Jinak souhlas s XruCem, Ovie to zakamufloval vyborne, sudi to meli dost tezke, ale chyba se proste stala... Podle prava mel dostat 5 minut.
Urcite zvykli, ale pochybujem, ze v konkretnom momente zvazujes a analyzujes vsetky nasledky, ktoe moze Tvoj zazrok sposobit, jednoducho mas zatemnenie mozgu,tuzis po pomste, a nic ineho nevidis. Zrovna Alex je natolko emociami ovplyvneni clovek, u ktoreho tazko predpokladat, ze bude rozmyslat nad nasledkami.
Inak Briere za tu svoju ocividnu pichacku nebol potrestany, nie?
Inak Briere za tu svoju ocividnu pichacku nebol potrestany, nie?
Pavel Lysenkov: How did you do in school?
Evgeny Kuznetsov: I was getting 3′s [Ed note – "3" is a "C"] just like everybody else. But no one was putting any pressure on us. They could see that we were tired after hockey. We were getting special treatment. Traktor’s Anton Burdasov is a year older than me. He was getting a 3 in biology for watering plants during classes. You can ask him – he walked around with a watering can!
I always had earphones on and sat in the back of the class. When there was something interesting, I would listen to the teacher. But if it’s chemistry, which I don’t understand at all?! The teacher was strict, she called us names. But you have to sit through the class for 45 minutes and write various nonsense in your notebook.
To bude dasi rusky pacient v nasom time, uz sa nanho tesim
Evgeny Kuznetsov: I was getting 3′s [Ed note – "3" is a "C"] just like everybody else. But no one was putting any pressure on us. They could see that we were tired after hockey. We were getting special treatment. Traktor’s Anton Burdasov is a year older than me. He was getting a 3 in biology for watering plants during classes. You can ask him – he walked around with a watering can!
I always had earphones on and sat in the back of the class. When there was something interesting, I would listen to the teacher. But if it’s chemistry, which I don’t understand at all?! The teacher was strict, she called us names. But you have to sit through the class for 45 minutes and write various nonsense in your notebook.
minato píše:Pavel Lysenkov: How did you do in school?
To bude dasi rusky pacient v nasom time, uz sa nanho tesim
Toto co bolo?
pocas druhej tretiny som sa prichytil, ze rozmyslam nad niecim inym. Budem si musiet zvyknut, ze uz to nebude taka zabava sledovat ich ako pred dvoma rokmi, ale toto? To kto si obliekol tie dresy? Deti z pomocnej skoly? Dufam, ze ked uz hrame taky koktny hokej, tak aspon vyhrame SC, lebo inak to bude len krok spat. Dnes to nema zmysel hodnotit, Flyers nas vybuchali na vsetkych frontoch, bohuzial som v tom zapase nevidel nic pozitivne, co by mohlo priniest nejaku nadej do buducna. Som si myslel, ze ked sme mali dlhsi oddych a cas na trenovanie noveho systemu, dako sa to prejavy, ale
pocas druhej tretiny som sa prichytil, ze rozmyslam nad niecim inym. Budem si musiet zvyknut, ze uz to nebude taka zabava sledovat ich ako pred dvoma rokmi, ale toto? To kto si obliekol tie dresy? Deti z pomocnej skoly? Dufam, ze ked uz hrame taky koktny hokej, tak aspon vyhrame SC, lebo inak to bude len krok spat. Dnes to nema zmysel hodnotit, Flyers nas vybuchali na vsetkych frontoch, bohuzial som v tom zapase nevidel nic pozitivne, co by mohlo priniest nejaku nadej do buducna. Som si myslel, ze ked sme mali dlhsi oddych a cas na trenovanie noveho systemu, dako sa to prejavy, ale
XruC píše:Dufam, ze ked uz hrame taky koktny hokej, tak aspon vyhrame SC, lebo inak to bude len krok spat.
Mam pocit ze Hunter zkousi neco jako poctivej defenzivni system s durazem na osobni obranu ve vlastni tretine, casto pouziva trap stredniho pasma a vyzaduje mnohem vetsi duraz na fyzickou hru. Kasle na konstruktivni a natlakovy hokej a casto nechava tvorit soupere.
Boudreaua nerespektuji, ale tohle mi prijde jako krok zpet i oproti Bruceovi, team Capitals neni na takovy hokej co propaguje Hunter, staveny. Proc se vlastne upustilo od ofenzivnich orgii kdy se valcoval jeden souper za druhym? Ja vim, natlak vedeni... Jedna nestastna serie s Montrealem, kde se Gorges, Gill a Halak postavili na hlavu a vsechno stesti se tam od WSH otocilo? To byl ten duvod proc jste se od drceni souperu obratili k trapnemu hokeji, ktery navic nemuze ve vasem podani fungovat? Ovechkin a Semin jsou toho dukazem. Well, I don´t care...
Boudreaua nerespektuji, ale tohle mi prijde jako krok zpet i oproti Bruceovi, team Capitals neni na takovy hokej co propaguje Hunter, staveny. Proc se vlastne upustilo od ofenzivnich orgii kdy se valcoval jeden souper za druhym? Ja vim, natlak vedeni... Jedna nestastna serie s Montrealem, kde se Gorges, Gill a Halak postavili na hlavu a vsechno stesti se tam od WSH otocilo? To byl ten duvod proc jste se od drceni souperu obratili k trapnemu hokeji, ktery navic nemuze ve vasem podani fungovat? Ovechkin a Semin jsou toho dukazem. Well, I don´t care...
Zhodnotil si to uplne presne..my na taky styl hokeja nemame hracov, oni tak hrat proste nevedia
1. bud pride radikalny rez teamom a pridu hraci, schopni propagovat tento styl
2. alebo sa zmeni styl hry, nehovorim uplne na hura hokej, ale viac ofenzivny
bojim sa, ze ani jeden z tych bodov nebude na programe dna.
k tomu SC, viem ze mame momentalne tragicku formu, ale pri troche stastia ten team moze este vela dokazat.
1. bud pride radikalny rez teamom a pridu hraci, schopni propagovat tento styl
2. alebo sa zmeni styl hry, nehovorim uplne na hura hokej, ale viac ofenzivny
bojim sa, ze ani jeden z tych bodov nebude na programe dna.
k tomu SC, viem ze mame momentalne tragicku formu, ale pri troche stastia ten team moze este vela dokazat.
http://www.twitvid.com/N3PTO" onclick="window.open(this.href);return false;
To je ale cu*ak, dufam ze Nick bude Ok, lebo bez neho mozme opat bludit v tmavych vodach.
Akurat ked sa nam zacalo darit
To je ale cu*ak, dufam ze Nick bude Ok, lebo bez neho mozme opat bludit v tmavych vodach.
Akurat ked sa nam zacalo darit
Here we go
http://www.nhlpro.cz/clanek/21017-trumf ... -kuznetsov" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ho tu spomenul minato..vyzera to byt tak trochu pacient. Ale..pre nas bude urcite prinosom.
Po sezone poslat Semina do prec nahradit ho Kuznecovom a este usetrime tazke prachy.
Neviem preco, ale verim, ze tento typek na pozdvihne na vyssiu uroven.
http://www.nhlpro.cz/clanek/21017-trumf ... -kuznetsov" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ho tu spomenul minato..vyzera to byt tak trochu pacient. Ale..pre nas bude urcite prinosom.
Po sezone poslat Semina do prec nahradit ho Kuznecovom a este usetrime tazke prachy.
Neviem preco, ale verim, ze tento typek na pozdvihne na vyssiu uroven.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé