Guddy.44 píše:Rád přidám názor, protože Gagnera jsem měl kdysi hodně rád. Jsem rád, že od vás odešel a šel právě ke kojotům. Gagner je rychlý a technický hráč, který by si mohl sednout s Boedkerem. No každopádně jsem si zcela jistý, že ve Arizone dostane šanci centrovat první lajně. Gagner to v sobě pořád má. On má neskutečný skill, který v Edmontonu viditelně nedokázal prodat. Dokázal to minulou sezónu na štaci v Německu a následně i v sezóně pod R. Krugerem. Já doufám (a věřím), že konečně ukáže, co v něm dřímá a že to pořádně rozjede. Na druhou stranu i palec nahoru vedení Oilers, že se konečně rozhoupalo k "větším" změnám. Snad to oběma celkům pomůže k lepšímu umístění a hráčům v jejich kariéře.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jojo, hodne lidi nadava na prepaleny platy (ale z nasich kapes to nejde + pod stropem mista hafo a kdyz se veme jak na tom jsme, tak rpsote neco pridat musime), ale stokrat lepsi MacT aktivita nez Tambovo nic nedelani... jeste nak rozumne vymyslet smlouvu pro Schultze a privest druhyho centra a bude u me panovat spokojenost.
Ja bych asi nejradsi bral Grabovskiho (max 2 roky...) anebo nak vymyslet ten trejd za Berglunda (po podpisu Stastnyho cekam, ze se bude pakovat a proc ne zrovna k nam?:)) Mozna i Legwand by stal za pokus..
Nicmene doufam, ze nekdo jeste prijde..
Ja bych asi nejradsi bral Grabovskiho (max 2 roky...) anebo nak vymyslet ten trejd za Berglunda (po podpisu Stastnyho cekam, ze se bude pakovat a proc ne zrovna k nam?:)) Mozna i Legwand by stal za pokus..
Nicmene doufam, ze nekdo jeste prijde..
Nechám se trošku inspirovat Petrikem a taky něco málo napíšu
Začnu tím jediným odchodem, a to Fedunem. Já ho měl rád a docela mě mrzí že jsme ho nepodepsali na two way contract. A farmě to byl nejlepší obránce ( až na Klefa ), ale nemyslím si že by někdy na NHL měl,no každopádně my nějak extra chybět nebude. Good luck, Taylor!
A teď ty posily
Benoit Pouliot
Z něj mám radost. Bojovník,šikovnej,navíc zkušenosti z playoff,kde si nevedl vůbec spatně..Někdo by mohl sice namítnout že jsme ho docela přeplatili a nebyl by daleko od pravdy,ale zase se musí vzít v potaz to, že jsme Edmonton, město kde je permanentně zima a navíc jsme to poslední sezóny docela slušně hnojili. Navíc to není zdaleka nejhorší podpis letošních FA's. A nám přinesl přesně to co potřebujeme,solidní proporce + skill,což nám vlastně (skoro) poskládalo skládačku celýho útoku, tři skórující lajny a jednu defenzivní a to je přesně to,co MacT chtěl. Takže já jsem spokojen.
Mark Fayne
Tohle jsi myslím že je dobrej steal,když si vemu v potaz jak to letos vypadalo s obráncema na trhu. Moc o něm nevím,ale co tady psali Ďáblové,tak se na něj hodně těším,ale víc o něm nevím,takže wait and see
Keith Aulie
Velkej obránce,dobrej 7. bek. Prostě takovej zlobr,kterej moc nestál..Jsem rád že je u nás
Dále jsme podepsali Gazdice na 2 roky,což jsem taky spokojen
Teď jen sehnat druhýho centra a hola hola hola, SC volá
Začnu tím jediným odchodem, a to Fedunem. Já ho měl rád a docela mě mrzí že jsme ho nepodepsali na two way contract. A farmě to byl nejlepší obránce ( až na Klefa ), ale nemyslím si že by někdy na NHL měl,no každopádně my nějak extra chybět nebude. Good luck, Taylor!
A teď ty posily
Benoit Pouliot
Z něj mám radost. Bojovník,šikovnej,navíc zkušenosti z playoff,kde si nevedl vůbec spatně..Někdo by mohl sice namítnout že jsme ho docela přeplatili a nebyl by daleko od pravdy,ale zase se musí vzít v potaz to, že jsme Edmonton, město kde je permanentně zima a navíc jsme to poslední sezóny docela slušně hnojili. Navíc to není zdaleka nejhorší podpis letošních FA's. A nám přinesl přesně to co potřebujeme,solidní proporce + skill,což nám vlastně (skoro) poskládalo skládačku celýho útoku, tři skórující lajny a jednu defenzivní a to je přesně to,co MacT chtěl. Takže já jsem spokojen.
Mark Fayne
Tohle jsi myslím že je dobrej steal,když si vemu v potaz jak to letos vypadalo s obráncema na trhu. Moc o něm nevím,ale co tady psali Ďáblové,tak se na něj hodně těším,ale víc o něm nevím,takže wait and see
Keith Aulie
Velkej obránce,dobrej 7. bek. Prostě takovej zlobr,kterej moc nestál..Jsem rád že je u nás
Dále jsme podepsali Gazdice na 2 roky,což jsem taky spokojen
Teď jen sehnat druhýho centra a hola hola hola, SC volá
Proč? Má ze všech z draftu nejvíc zkušeností. 2x na MSJ teď dokonce seniorskej šampionát, postavu má jen se naučit ji používat.Marman píše:Guddy....ehm,co?![]()
Leo,myslím že ho tam takhle rovnou nehodí,no..uvidíme
Hall - RNH - Eberle
Perron - Draisaitl - Purcell
Pouliot - Gordon - Yakupov
Takhle bych to viděl i já. Důležité je, jestli na sobě přes léto zamaká RNH, protože první centr je nesmírně důležitý. Taky bude otázka, jak se povede brankářské dvojici. Ale za tou "novou" obranou očekávám kvalitní souboj o post jedničky. Otázkou je, jestli to bude na západě stačit. Souboje s Calgary teď dostanou zcela nový náboj, protože i tam řádně omladili a mohli by jste jim začít vracet ty porážky z let minulých.Marman píše:Já to spíš vidim:
Hallsy - RNH - Ebs
Perron-Grabo-Yak
Pouliot-Draisaitl-Purcell
Gazdic-Gordy-Hends
Začnu od konce
Nemyslím si že by jsme to proti Calgary (sucks) nějak extra kazili,máme dost nepříjemnějších soupeřů..
Jinak ale s tebou na plno souhlasim,bitva o Albertu dostane novej náboj..
U brankařů si myslím že jako jednička začne Ben,kterej byl u nás famózní..Vždycky mi přišel jistější než Viktor,ale uvidíme,protože to co předváděl na MS jsem jaksi nepobíral.
Doufám že to byl jen nějakej skrat,protože jinak nevím
S tím RNH stopro souhlasím ,on zas ale takovej otloukánek není,jak se může zdát podle jeho (jestli máš zájem,pošlu ti linky). Navíc já mu věřím a myslím že teď to bude ta sezóna
DM: to je podle mě postavený na hlavu
U brankařů si myslím že jako jednička začne Ben,kterej byl u nás famózní..Vždycky mi přišel jistější než Viktor,ale uvidíme,protože to co předváděl na MS jsem jaksi nepobíral.
DM: to je podle mě postavený na hlavu
myslim ze MacT sa vyjadril, ze este chce ziskat aj centra pre druhy utok, takze Draisatla tam este nechce hodit. Bola by to opat ta ista chyba, ktoru sme robili po minule sezony, tj spoliehanie sa na mladych neskusenych.
Hall hrava centra iba vynimocne, ked su zranenia. Podla mna keby chcel hrat centra, tak by mu treneri vyhoveli a hral by ho. Vhadzovania sice nema zle, ale ocakavat 50%+ sa neda (to vsak plati aj pre RNH, ze ano..). Ale ak by ho tam Eakins hodil, malo by to aj pozitiva. Taylor by sa naucil hrat zodpovednejsie, lepsie branit a nemuseli by sme trpiet RNH ako prveho centra, naco podla mna momentalne nema.
Hall hrava centra iba vynimocne, ked su zranenia. Podla mna keby chcel hrat centra, tak by mu treneri vyhoveli a hral by ho. Vhadzovania sice nema zle, ale ocakavat 50%+ sa neda (to vsak plati aj pre RNH, ze ano..). Ale ak by ho tam Eakins hodil, malo by to aj pozitiva. Taylor by sa naucil hrat zodpovednejsie, lepsie branit a nemuseli by sme trpiet RNH ako prveho centra, naco podla mna momentalne nema.
Marek má pravdu Mactavish opravdu hledá centra do druhé řady, ale jsem zvědav, jestli někoho podepíše, protože potenciální centři mizí. Spíš to vypadá na nějaký trade, tak uvidíme co ten chlapík provede. Jinak jsem četl rozhovor s Eakinsem, který se svěřil, že nechce spěchat na Draisaitla ale víc mě stále trápí obrana, která není dostatečně kvalitní. Potřebujeme top obránce za, kterého bych klidně obětoval jednoho z mladíku.
Já to vidím s tou obranou docela dost dobředavidoil píše:Marek má pravdu Mactavish opravdu hledá centra do druhé řady, ale jsem zvědav, jestli někoho podepíše, protože potenciální centři mizí. Spíš to vypadá na nějaký trade, tak uvidíme co ten chlapík provede. Jinak jsem četl rozhovor s Eakinsem, který se svěřil, že nechce spěchat na Draisaitla ale víc mě stále trápí obrana, která není dostatečně kvalitní. Potřebujeme top obránce za, kterého bych klidně obětoval jednoho z mladíku.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé