no než se dostanu k zápasu (mimochodem jsou vám hajlajty

) tak mám ještě jednu velmi zajímavou informaci...
dneska jsem listoval včerejší
deník Sport a našel jsem tam zajímavou informaci:
Největší problém Tampy Bay je střílení branek. V tomto ohledu jsou vůbec nejhorší v celé NHL. Lightning přitom přes léto nakupovali jao diví. Při pohledu na soupisku běhal mráz po zádech. Lecavalier, St.Louis, Prospal, Vrbata, Malone, Stamkos... Tohle bude jeden z nejlepších útoků ligy, zdálo se. Experti čekali, že obrozená floridská parta bude uchvacovat ofenzivními parádami, sázet tuny krásných golů a rozdávat debakly. A vyhrávat divokými výsledky.
Realita

Nejmíň vstřelených branek v celé soutěži, zoufalá produktivita hvězdných jmen.V pátek tak jako druhý klub v současné seoně odvolali kouče. Na Melrosovo místo se posunul Tocchet.
Co už stihl proti Carolině

Do elitní formace k Lecavalierovi a St.Louisovi vrátil Václava Prospala. A nakázal zkrátit střídaní. Půl minuty a ven z ledu. Ať to odsýpá. To funguje.
Jenže talentem a zkušenostmi nabitá parta Tampy Bay prostě ne a ne začít dávat goly. Ty padají spíš po náhodných akcích.
"Ale myslím, že kluci se začínají dostávat tam, kde se snažíme být. Tohle je teprve první zápas, čeká nás další proces" prohlásil kouč
Tocchet v listu St.Pete Times.
V prosinici by se do mužstva měl vrátit dlouhodobě zraněný veterán Jeff Halpern. A možná - i když to vypadá nepravděpodobně - dorazí i
Mats Sundin 
Bývalý torontský kapitán, který si dal po minulé sezoně oddech, tento týden začíná s ostrým tréninkem. Pokud se rozhodne pokračovat, bude to zhruba za měsíc a půl.
"Mají vážný zájem," potvrdil Sundinův agent
J.P Barry.
Pod platovým stropem by se nějký ten milion na sedmatřicetiletou švédskou hvězdu našel, to by problém nebyl. Jenže on chce do týmu, kde má reálonou šanci vyhrát Stanley Cup. A na ten zatím Tampa Bay moc nevypadá...
za normálních okolností bych to bral jako žvást, ale já vím, že tohle nové vedení s něčím takovým nemá vůbec žádný problém, takže to až tak nezavrhuju...Ale za sebe můžu říct, že po něm nijak výrazně netoužím...útočníků máme dost a on je navíc starý a drahý...i když nějaké ty goly navíc by teď bodly...