Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Leo píše:Vrbatova spolupráce se Sediny přináší ovoce

http://novy.nhl.cz/vrbatova-spoluprace- ... ce/5003321" onclick="window.open(this.href);return false;

S tou světovou třídou to Daniel trošku přehnal :-D
Podla mňa to prehnal ten týpek čo písal ten článok... Na NHL.com vyšiel článok kde dostal Daniel 5 otázok a tá posledná bola aj o Vrbatovi, na základe tejto jednej otázky a odpovede je niekto schopný napísať celý článok :roll: . Svetová trieda sa tam spomína ale v úplne inom kontexte.

Tu je originálny článok, posledná otázka je o Radimovi a ked si to porovnám s tým článkom na NHL.cz tak to bolo písané na základe tejto odpovede.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=7364 ... NHL%7Chome" onclick="window.open(this.href);return false;
3 domácí utkání = 3 výhry to bych nečekal :klobuk: Ale zápas s Montreálem jsme si neskutečně zkomplikovali vlastníma chybama :hroza: Při první obdržené brance Bieksa strčí Gallaghera do Millera, při druhé hraje Vrbata s ostatníma báčko mezi kruhama místo aby vyhodil puk do pryč! Nemluvě o tom, že Boninův gól asi neměl platit kvůli předcházejícímu faulu Burrowse na Emelina. Ale rozhodčí byl u toho a posoudil jak posoudil on by s tou brankou Emelin stejně nic nezmohl. Edler taky zaperlil, když nejdřív netrefil puk na modré a pak ho nepochopitelně odevzdal soupeři do brejku. Každopádně jsem s Canadiens čekal prohru o 2 branky, takže za výhru jsem moc rád a Miller mi taky dělá radost :thumbsup: Naopak Hamhuis a hlavně! Bieksa jsou mimo.

Teď jedeme do Edmontonu, kterej už ztratil formu tak bysme klidně mohli pokračovat v sérii výher :wave:
Leo píše:3 domácí utkání = 3 výhry to bych nečekal :klobuk: Ale zápas s Montreálem jsme si neskutečně zkomplikovali vlastníma chybama :hroza: Při první obdržené brance Bieksa strčí Gallaghera do Millera, při druhé hraje Vrbata s ostatníma báčko mezi kruhama místo aby vyhodil puk do pryč! Nemluvě o tom, že Boninův gól asi neměl platit kvůli předcházejícímu faulu Burrowse na Emelina. Ale rozhodčí byl u toho a posoudil jak posoudil on by s tou brankou Emelin stejně nic nezmohl. Edler taky zaperlil, když nejdřív netrefil puk na modré a pak ho nepochopitelně odevzdal soupeři do brejku. Každopádně jsem s Canadiens čekal prohru o 2 branky, takže za výhru jsem moc rád a Miller mi taky dělá radost :thumbsup: Naopak Hamhuis a hlavně! Bieksa jsou mimo.

Teď jedeme do Edmontonu, kterej už ztratil formu tak bysme klidně mohli pokračovat v sérii výher :wave:
Jsem rád, že na zákrok Burrowse máme stejný názor - ano, Jemelin už by s tím stejně nic dělat nemohl, o to větší debilita ze strany Burrowse... Gól platit neměl, ale to je teď jedno. Prohráli jsme si to sami, protože jsme horším týmem rozhodně nebyli, ale třeba naše přesilovky, to je kapitola sama pro sebe... :x .
zakrok Burrowsa na Emelina
http://gfycat.com/AcademicGrandioseHatchetfish" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gfycat.com/LavishBelovedBangeltiger" onclick="window.open(this.href);return false;
Burrows suspendovanej na 3 zápasy takže proti Edmontonu nastoupí Sestito :box: , v bráně se ukáže Läck.
Leo píše: v bráně se ukáže Läck.
Ajajaj,v priprave byl neskutecnej :-/ Chytal uz vubec ostrej zapas letos?
Marman píše:
Leo píše: v bráně se ukáže Läck.
Ajajaj,v priprave byl neskutecnej :-/ Chytal uz vubec ostrej zapas letos?
Bohužel jen v přípravě... S Tampou dostal 4 a v Coloradu 7, ale on nechytal vyloženě špatně spíš ti před ním moc nepomohli.
cepi píše:zakrok Burrowsa na Emelina
http://gfycat.com/AcademicGrandioseHatchetfish" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gfycat.com/LavishBelovedBangeltiger" onclick="window.open(this.href);return false;
To mě jen a jen utvrzuje v tom, že následný gól prostě neměl platit...
Ako je na tom vlastne Bo Horvat? Ten hráč, ktorého by sme pravdepodobne draftovali, keby vás dedo LL neoje*al so Schneiderom :lol2:
Davvy píše:Ako je na tom vlastne Bo Horvat? Ten hráč, ktorého by sme pravdepodobne draftovali, keby vás dedo LL neoje*al so Schneiderom :lol2:
Na farmě 5/0, ale netuším která lajna (tipuju 3.) a jakej ice. Každopádně na seniorskej hokej je pro něj asi ještě brzy...

EDIT: před malou chvílí ani nenastoupil do 6. utkání :neviem:
:wave: Nakonec nastoupil Miller a zachytal opět skvěle :good: Willieho taktika asi bude - nešachovat moc se sestavou a využívat formy. Dorsett s Veyem taky povedenej match.

Nashville doma je na řadě a tam by už měl chytat Eddie jelikož je to za ,,pár" hodin. Z tohoto soupeře mám trošku obavy...
Leo píše:Burrows suspendovanej na 3 zápasy takže proti Edmontonu nastoupí Sestito :box: , v bráně se ukáže Läck.
To je sice moc fajn, ale nám to nijak nepomůže. Naprostý kiks sudích nás stal zápas a že nebyl jediný, viz. směšné vyloučení Gilberta v OT.
Bo v noci nenastoupil za Komety, protože se přesouvá zpět ke Canucks. Žeby debut proti Predátorům :hmm:
Parda píše:To je sice moc fajn, ale nám to nijak nepomůže. Naprostý kiks sudích nás stal zápas a že nebyl jediný, viz. směšné vyloučení Gilberta v OT.
Proc se furt na neco vymlouvas a citis se ublizene?
Marman píše:
Parda píše:To je sice moc fajn, ale nám to nijak nepomůže. Naprostý kiks sudích nás stal zápas a že nebyl jediný, viz. směšné vyloučení Gilberta v OT.
Proc se furt na neco vymlouvas a citis se ublizene?
Kde se na co vymlouvám? Stěžuju si na rozhodčí, to se sem tam po utkání děje? Nebo máš pocit, že ten hit byl čistý a gól měl platit? A jsem toho názoru, že tohle fórum je na komentování třeba takových událostí v zápase NHL.
Jednou jsem vám ve vašem topicu vytkl vaši hru a už se do mě navážíš :giggle:
Dneska se ještě vyhrát mohlo nebo spíš mělo :neviem: Slabej výkon! - hlavně od druhé třetiny. Na druhou stranu Rinne skvělej a Preds celej zápas napadali, takže si tu výhru zasloužili :thumbsup: Erat < Forsberg :giggle:

Eddie opět hodně slušnej výkon, ale nemáme s ním štěstí, takže si asi moc letos nezachytá :thumbsdown: Bieksa a Sestito out - v Denveru očekávám Boům debut, body ani moc ne...
Proti Avalanche:

D.Sedin - H.Sedin - Vrbata
Higgins - Bonino - Vey
Matthias - Richardson - Kassian
Dorsett - Horvat - Hansen

Edler - Tanev
Hamhuis - Sbisa
Stanton - Bieksa

Miller
5:2 :wave: S Millerem se prostě vyhrává a Avs jsme vrátili tu kanonádu :cool: ALE! Prakticky celé první dvě třetiny jsem byl z průběhu utkání nešťastnej, protože jsme prohrávali 2:0 a rozhodně jsme nebyli horší spíš naopak...a postupně jsme to dokázali :wink2: Ve 3. třetině jsme dali 4 branky z prvních 8mi střel :-O

Bo si odbyl solidní debut, měl tu čest rozehrát první buly a v hledišti jej sledovala celá rodina :thumbsup: Dokonce to chvíli vypadalo i na první branku, ale střelu Dorsetta tečovala Barrieho hokejka - takovou první branku bych mu asi ani nepřál. Upřímně si nevybavuju kdy naposledy za Canucks nastoupil takhle mladej hráč (19).

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Mate nove posily? :dup:

Obrázek
Markström další nula :slap: 4. ze 6 zápasů - Utica vede podle předpokladů ligu, Valk hráčem měsíce v ECHL 6z 10b (4+6) +4

Zklamání je pro mě zatím Shinkaruk 11z 4b (1+3) na farmě a Virtanen se nám nějak zasek :neviem:
Další 2 pro mě nečekané body doma :thumbsup: Viděl jsem jen 3. třetinu takže náš výkon nemůžu hodnotit, ale za těch 14 zápasů jsem zjistil, že letošní Canucks prezentují dvě slova! BOJOVNOST a OBĚTAVOST. Pevně věřím, že v tom budeme pokračovat. Znovu jsme TÝM :wave:

Obrázek
...ten týpek za bránou :giggle:
Leo píše:Markström další nula 4. ze 6 zápasů
To není možné.. Kde se to v něm vzalo? :slap: Vždyť ještě minulý rok byl suveréně největší díra.. :hroza:
Guddy.44 píše:
Leo píše:Markström další nula 4. ze 6 zápasů
To není možné.. Kde se to v něm vzalo? :slap: Vždyť ještě minulý rok byl suveréně největší díra.. :hroza:
Zřejmě nechce být věčným AHLerem nebo odejít do Ruska. S takovými výkony může bojovat o post dvojky s Eddiem :hmm:
Tak dnes jsem viděl poprvé v akci naše Komety (kvalita přenosu stála za ho*no) :thumbsup: S Lake Erie si poradili v pohodě 4:1 a dál vedou ligu :wave: Shinkaruk se konečně prosadil tak snad ho to nakopne a ještě letos okoštuje NHL.

Taky jsem o Lake Erie zjistil 3 věci:

1. Monsters sídlí v Clevelandu - za to se stydím :-D
2. Lidi v Clevelandu mají hokej rádi
3. Lidi v Clevelandu jsou magoři...

Jinak Jensen se přesouvá k prvnímu týmu.
Nakonec jsme se s tím nebezpečným tripem porvali a vezeme si domů parádních 6 bodů :good: Zápas s LA byl sice strašnej (Kings tam spadlo na co sáhli), ale s Ducks už bylo vidět zlepšení hlavně teda od druhé třeriny. Eddie konečně první výhra, Bonino rozhodl zápas v nájezdech :giggle:

Taky se nám pomalu rozrůstá marodka, ale většinou to není nic hrozivýho...

EDIT:

Obrázek

:rofl: (chudák Kes)
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS