Neviem ako Vy, ale ja sa novej sezóny nemôžem dočkať. :biglol:
K tomu poslednému článku o hodnotení tímov našej divízie ... ťažko povedať, osobne si myslím, že momentálne v našej divízii nieje ani jeden špičkový tím. Chicago a jeho politika v lete mnohých vrátane mňa zhrozila, sám som zvedavý ako im to pôjde bez toľkých opôr, Detroit ide akoby na zotrvačnosť, najviac ma pobavilo meno v kolonke key losses u CBJ

a NSH to je každú sezónu jeden veľký otáznik, navyše si ten tím bez Arnotta ani neviem domyslieť
No a čo sa nás týka ... teším sa teším, ale na druhej strane vôbec nemám veľké oči, odišli nám hráči ako Walt, či Kariya u ktorých sme mohli mať aspoň očakávania, Weaver tiež dobrý robotník. A získali sme samé otázniky, nik z nás nemôže povedať ako sa bude dariť Halákovi v bránke, a či sa Sobotka vôbec dostane do zostavy a D´Agostini? Samozrejme otázky nad výkonnosťou hráča sú pred sezónou na mieste u každého, ale Kariya a Tkachuk, to boli hráči, ktorí mali na svojej strane štatistiky, Weaver podobne a boli to lídri. Všetci traja. Halák má za sebou pár povedených zápasov, jedno dobré PO, veľké očakávania a je pod tlakom. Kiežby mu to šlo tak ako si všetci predstavujeme, len aby jeho motivácia bola na správnom mieste.

Odchodom dvoch skúsených útočníkov sme stratili riadnu dávku bodov i aury v kabíne, som zvedavý kto bude tým článkom, ktorý sa to bude snažiť aspoň čiastočne zaplniť. Hráči ako Backes, Boyes, McDonald či Jackman, teraz budú musieť nie len maximálne zlepšiť svoju hru, pravidelne bodovať, ale i spoločne tím tiahnuť po tej líderskej čiare. Budú to mať náročné. Zasa nám ostáva len dúfať, že sa toho ujmú s dostatočnou dávkou zodpovednosti a vážnosti.
Aby som to zakončil, vyhrať našu divíziu by som povedal, že môže takmer ktokoľvek, DET možno predsa len bude miernym favoritom, navzdory všetkému ... a na druhej strane som si skoro istý, že na piatom mieste nebude CBJ.