Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Parada! Cepi trochu ta poopravim. Bruins tahaju seriu 4 vitazstiev v rade a maju 16 vyhier v poslednych 19 zapasoch. Krejci bodoval v 8-mom zapase v rade a Kessel v 11-tom (v sucasnosti najdlhsia point streak), pricom v poslednych siestich strelil aj gol.

Julien: "Uz od zaciatku som videl, ze hrame s pukom velmi dobre a mame kontrolu nad zapasom. Strelili sme prvy gol a od toho sme sa odrazili."
Cosi zo statistik NHL. Hraci BB v Top 30:

Bodovanie
6. Savard 32

Goly
3. Kessel 16

Asistencie
3. Savard 24

+/-
3. Wheeler +16
4. Savard +15
5. Krejci +15
11. Wideman +13
13. Lucic +12
15. Hunwick +12

Trestne minut
20. Lucic 53

Power play goly
27. Kessel 4

Goly v oslabeni
24. Krejci 1

Vitazne goly
8. Ryder 3
11. Krejci 3
26. Kesse 2

Goly v predlzeni
-

Strely
-

Percentualna uspesnost strelby
6. Wheeleer 24,3
28. Kobasew 18,5

Priemerny cas na lade
6. Chara 26:10
16. Wideman 24:58

Celkovy odohraty cas
5. Chara 680:45
21. Wideman 624:18

Pocet striedani v zapase
-

Uspesnost na vhadzovani
6. Bergeron 59,4

Vyska
1. Chara 206
31. Wheeler 196

Vaha
4. Chara 116

Hity
1. Lucic 107
15. Ward 68
24. Chara 64

Zblokovane strely
- esteze mame takych dobrych brankarov :respect:

Stratene puky (najhorsi)
- nastastie

Ziskane puly (najlepsi)
- bohuzial

Percentualna uspesnost brankarov
2. Thomas 94.2%
8. Fernandez 92.6%

Priemer golov na zapas
1. Thomas 1,83
7. Fernandez 2,09
parada skorpione :good: :good: nasa statistika +/- je inak brutalna :thumbsup: :thumbsup: paradne sa na to pozera :juchu: :juchu:
:arrow: David Krejčí: Vzhůru mezi elitu!
Obrázek
cepi píše:david_krejci__vzhuru_mezi_elitu_.html]David Krejčí: Vzhůru mezi elitu![/url]
cepi si ma predbehol uz som to tu siel hodit no co nabuduce sa budem musiet viac snazit :D
:clap: Boston Bruins 2008-2009: Vindication :clap:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0zpKXfOP2gY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0zpKXfOP2gY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] :biglol:
super videjko :good: :good: :good:
Pred zapasom s Bolts:
- v branke by mal byt Thomas
- Sturm a Ward absolvovali predzapasovy trening, ale ani jeden by este nemal hrat. Julien o Wardovi: "Korculoval vcera. Korculoval aj dnes a je jasne, ze pojde s nami na trip - tak dobre sa uzdravuje - ale dnes hrat nebude. Hoci bol vcera len prvykrat na lade, dokazal s nami absolvovat vacsinu cviceni, takze napreduje spravnym smerom." Julien o Sturmovi: "Videli ste ho dnes korculovat a pojde s nami aj na trip, pokial sa jeho stav nezhorsi. Moze naskocit znova do kolotoca a budeme s nim pocitat. Dufame, ze sa jeho stav bude nadalej vyvyjat pozitivne."
tak pod dlhsom case sem hadzem supisku na dnesny zapas, kedze vplyvom zraneni sa nejake tie zmeny v zostave udiali

LINEUP:
Obrázek
Milan Lucic - Marc Savard - Phil Kessel
P.J. Axelsson - Patrice Bergeron - Chuck Kobasew
Blake Wheeler - David Krejci - Michael Ryder
Petteri Nokelainen - Stephane Yelle - Shawn Thornton

Matt Lashoff - Zdeno Chara
Matt Hunwick - Dennis Wideman
Mark Stuart - Shane Hnidy

Tim Thomas

dnes nic ine ako 2 body neberiem...NHL je sice nevyspytatelna, no 20 bodovy rozdiel + momentalna forma oboch timov sa prejavit musi..!..

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Z highlightov vidiet, ze Tampa bola minimalne o triedu horsia v obrane ako my v utoku. Skoda, ze v zavere sme si nechali strelit dva goly, ale hlavne su vitazstva.

Stephane Yelle po zrazke s ciarovym rozhodcom Mark Shewchyk-om v druhej tretine opustil lad a uz sa nevratil. Wideman zaznamenal sty bod asistenciou na gol Lucicovi.
Skorpion píše:Z highlightov vidiet, ze Tampa bola minimalne o triedu horsia v obrane ako my v utoku. Skoda, ze v zavere sme si nechali strelit dva goly, ale hlavne su vitazstva.

Stephane Yelle po zrazke s ciarovym rozhodcom Mark Shewchyk-om v druhej tretine opustil lad a uz sa nevratil. Wideman zaznamenal sty bod asistenciou na gol Lucicovi.
Tampa je momentalne uplne mimo... az na par minut boli cely zapas uplne o nicom a to Bruins po streleni 3 golov tiez dost vyrazne polavili v usili preto z toho bola v zavecerenej minute mensia drama... nastastie ju ukoncil svojim 1. golom v sezone P.J.

Yelle mal naozaj smolu, jeho zrazka s rozhodcom bola dost neprijemna ale podla poslednych sprav ma len nejake svalove zranenie, nemala by to byt ziadna zlomenina... no hned po zapase GM vyuzil pravo na "emergency" povolanie hraca z farmy... zajtra sa na treningu Bruins opat ukaze Sobotka a asi to vyzera ze si Vladimir v stredu aj zahra proti Capitals... plne si to chalan zasluzi a myslim si ze trener nebude riskovat s nasadenim Yella pokial nebude 100% fit. Ward aj Sturm sa dostavaju do tempa ale nemyslim ze uz stredu nastupia... skor cakam ze Aaron nastupi piatok a Marco az na buduci tyzden.

Okrem prveho golu P.J.-a ma velmi tesi ze Ryder sa dostava do tempa a vidno na jeho hre ze ma vacsie sebavedomie a zasluzene opat skoroval.
akurat som domrkal hajlajty a pocas I tretiny neukazali jedinu akciu Bolts..po I tretine mohlo byt kludne 5:0 a bolo by po vsetkom...Smitty moc pekny zakrok vytiahol pri sn Axeho :roll: inak Zeeho presilovkova supa nemala chybu :cool:
inkasovali sme podla mna 2 take puta goly, v zavere mozno malicko drama, ale celkovo pohodka, 2 povinne body su doma

„Nehráli jsme tak, jak obvykle proti týmům hrajeme,“ řekl například Zdeno Chára, který dal v zápase jednu branku. „Protože jsme zabrali v první třetině, tak jsme poté hráli až moc profesorsky. Možná jsme byli až moc sebevědomí.“

:arrow: uz len 2 domace vitazstva a prepisujeme medvediu historiu :!:

Kessy (1+1) vali
Obrázek
Obrázek
David (0+1) hituje
Obrázek
Timmy uraduje (3/29)
Obrázek
Trener nebol spokojny so zapasom: "Toto je nieco, co nerad vidim. Zvykli sme si vyhravat a to je dobre. Ale treba pozerat aj na to ako vyhravame. Tak, ako sme vyhrali dnes asi vela dalsich zapasov nevyhrame a je to lekcia, z ktorej by sme sa mali poucit. V druhej tretine vysiel na lad tym (Tampa Bay), ktory bol odhodlanejsi vyhravat suboje a strielat. Na to sme neboli pripraveny. Asi sme si mysleli, ze otrcia nohy a zomru a vysli sme na lad nepripraveny celit ich vyzve. Mali sme stastie, ze zapas nedopadol horsie. ..... Dnes sme sa zahravali s ohnom. V prvej tretine sme robili to co robit mame. Strielali sme a tlacili sa nabranu. Vdaka tomu sme ziskali bezpecny naskok, ale potom sme sa s pukom zacali hrat."
veru tak :yes: treba makat full 60 minut, nie len uvodnych 20 minut, aj ked tie boli na oko rozhodujuce..v hokeji sme sa neraz presvedcili o tom, ze naskok 3,4 golov nic neznamena..

aby sme nezabudli, ze bodova seria Krejciho + Kessyho stale pokracuje :thumbsup: no a momentalne zazivam pocit, ake je to byt fandom Red Wings :cool: docela vitazna nuda :cool:
No len sa moc netes, tymto dnom vam skoncila..a vobec..mate obrovske stastie, ze nehrate v nasej divizii, inak by ste mali po :butt: :ble: :ble:
XruC píše:No len sa moc netes, tymto dnom vam skoncila..a vobec..mate obrovske stastie, ze nehrate v nasej divizii, inak by ste mali po :butt: :ble: :ble:
to ako myslis tu najslabsiu diviziu v NHL?
Boston dnes máte moju plnú podporu. Nalaďte sa na víťaznú vlnu v zápase s Caps, aby ste vzápätí potom stratili 4 body v zápasoch s Thrashers :).
thornton19snv píše:
XruC píše:No len sa moc netes, tymto dnom vam skoncila..a vobec..mate obrovske stastie, ze nehrate v nasej divizii, inak by ste mali po :butt: :ble: :ble:
to ako myslis tu najslabsiu diviziu v NHL?
to ako nepoznas ironiu?
ThrashersFan píše:Boston dnes máte moju plnú podporu. Nalaďte sa na víťaznú vlnu v zápase s Caps, aby ste vzápätí potom stratili 4 body v zápasoch s Thrashers :).
Potom ako sme odflakli zaver zapasu s Tampa Bay a uvod zapasu s Capitals si myslim ze piatok budu hraci extra motivovani a prave Thrashers si to odnesu :) Z tohto dvojzapasu cakam aspon 3 body.
Kower píše:
ThrashersFan píše:Boston dnes máte moju plnú podporu. Nalaďte sa na víťaznú vlnu v zápase s Caps, aby ste vzápätí potom stratili 4 body v zápasoch s Thrashers :).
Potom ako sme odflakli zaver zapasu s Tampa Bay a uvod zapasu s Capitals si myslim ze piatok budu hraci extra motivovani a prave Thrashers si to odnesu :) Z tohto dvojzapasu cakam aspon 3 body.
veru tak, 3 body by som bral, aj ked pre mna su prvorade 2 body v domacom zapase...potom uz len dat dole listky a mame to..!..
Obrázek
ku Caps, kuadpc ten prenos ma vytacal riadne a kvôli sekaniu som si ho moc nevychutnal :| skoda toho uvodu, ale inak sme domaich tlacili a boli o nieco aktivnejsi, cize ja stretnutie hodnotim docela pozitivne, navyse Kessyho bodova snura nadalej pokracuje :thumbsup: nechapem ale, preco sudi nariadil trestne, ked v uvodnej tretine identicky zakrok na nasho hraca a riesilo sa len :penalty: domaci sice trestne nepremenil, ale nepozdavalo sa mi to..nic to prehra prist skôr ci neskôr musela, najblizsie riesime docela prijatelnych superov, cize dalsie bodiky do sympaticky vyzerajucej tabulky urcite pribudnu :yes: :yes:
nuž neviem, ešte stále tomu nemôžem uveriť, jediné vysvetlenie z môjho pohľadu je to, že ich jednoducho podcenili... :(
No to bych ani neřekl. Boston se během sezony určitě dostane na svojí klasickou úroveň cca 5-8 místo v konferenci, né že bych medvědy podceňoval, ale tyhle výsledky jim dlouho nevydrží, je to podlě mě jen jejich velmi štastné období, kdy se jim daří na co šáhnou s exceletním Thomasem. Ale nic netrvá věčně;)
ivan23 -) ee o ziadnom podcenovani nemôze byt ani rec..v NHL taketo veci nepripadaju do uvahy, ano, mozno sa to stalo po uvodnej tretine s Tampou, no hned sa nam to vypomstilo, ale proti Caps a na ich pôde neexistuje..jednoducho domaci svoje sance vyuzili, my nie, nakolko v branke nemali Thea :-P ale nas vykon nebol najhorsi

neiss- ) tento prispevok sa nemal nahodou objavit v topicu Rangers? :D
[li]momentalne nasa bilancia cini 19-5-4, naposledy sme podobnu riesili v sezone 1971/72: 19-6-2[/li]
samozrejme, nielen ja som prekvapeny momenr. vysledkami, no najmä vykonmi, ale neviem, nemam obavu, ze by sme nejako extra padali..tie vysledky urcite nebudu dielom nahody...vysledkova kriza sa na kazdy jeden tim skôr ci nesôkr dostavi, ale mame natolko kvalitativne vyrovnany kader, ze sa nemusime spoliehat na individualitu, ktora ak by odstupila pre zranenie padne na kolena cely tim..dokazame vyhravat bez Ferenca, Warda, Sturma, vsetko stabilni to hraci, cize s ich prichodom nasa sila opät o nieco stupne a Timmy si môze bez problemov dovolit odpocivat, nakolko Manny ho viac ako kvalitne nahradzuje :ciga: prvorady ciel je PO a tento urcte nepustime, v nom je uz mozne vsetko.. :frajer:
Ottawa loni vypadala ze začátku taky neporazitelně a jak to dopadlo ;) Boston předvádí sympatický a hlavně efektivní hokej, uvidíme jak se to vyvine v průběhu sezony. Boston je hodně podceňovaný týmem, proto i já mám asi o nich předsudky..ale držím palce. Pořád lepší, když vyhraje konferenci bojovný Boston, než nafoukaní Penguini :D
Raz to muselo prist. Ale dufam, ze ozaj len raz a v dalsich dvoch zapasoch bude z atlantskych ftakov lietat perie. Thrashers maju 2-7-2 v poslednych 11 zapasoch, navyse Pavelec a Hedberg su v statistike nad 3.00 GAA (jednotka Lehtonen zostava nadalej mimo pre zranenie). Fernandez ma bilanciu 5-0-0 proti Atlante, ale vyzera to na nastup Thomasa. Savardovi sa na ex-domacom lade nedari, ked ma zo 4 zapasov len 1+1 a momentalne preziva drobnu krizu, ked nebodoval v poslednych 3 zapasoch a utvoril si tak tohto sezonny negativny rekord. Naopak, Kessel si pripisal aspon bod v poslednych 13-tich zapasoch.
neis píše:No to bych ani neřekl. Boston se během sezony určitě dostane na svojí klasickou úroveň cca 5-8 místo v konferenci, né že bych medvědy podceňoval, ale tyhle výsledky jim dlouho nevydrží, je to podlě mě jen jejich velmi štastné období, kdy se jim daří na co šáhnou s exceletním Thomasem. Ale nic netrvá věčně;)
Kazdy tym ma pocas sezony obdobie sucha a ak ma pamat neklame, tak Bruins si to vyberaju na prelome rokov. Takze drobne zavahania ocakavam v tomto obdobi a na jar zabojovat o co najlepsie miesto pred play off.. Myslim, ze play-off by sme mohli v pohode zacat na domacom lade.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA