velice frustrující prohrát po tak kvalitnim týmovym výkonu jenom kvůli katastrofálnímu výkonu golmana...
zatim to vypadá, že by naší spásou mohl být spíš Dominque, v opačnym případě nezbejvá než doufat, že to na budouce už easy money nebudou.. což samo o sobě neni zrovna easy money bet
Ale hej.. tak to při zraněních chodí.. někdo musí vystoupit ze svých dosavadních výkonů a povýšit svojí hru na novej level, pořád je ještě brzo na to ho zatracovat, teď nás čeká období několika zápasů proti soupeřům na naší úrovni (proti Chicagu dokáže vyhořet víc golmanů), teprve tam ho čeká pravá zkouška kvality...
Co se Boedkera týká... tak já pevně doufam, že nikam nepůjde.. že ho podepíšeme.. směrem dopředu je to letos jednoznačně náš nejlepší hráč.. takže žádnej trejd zatim nepřipadá v úvahu.. co se protihodnoty týká, to bude záviset na naší pozici při trade deadline... kdyby už musel odejít a my na tom nebyli dobře, tak ideálně right handed puck moving obránce nebo prospekt zase asi na křídlo (či nějaký drafty).. ale hej, jeho odchodem by se organizace zase trochu vzdálila statusu Stanley Cup contender .. takže já doufam, že normálně podepíše long term smlouvu a takovýhle věci se vůbec nebudou muset řešit...
dřív jeho výkony nebyly přesvědčivý na dlouholetou smlouvu.. celkem chápu Maloneyho, že mu jí nechtěl nabídnout.. po letošku už ale nic jinýho, než long term deal nepřipadá v úvahu.. tak snad Boeds nebude moc greedy...
...
krom toho btw. ještě musim vyzdvihnout, ale trochu i zkritizovat, hru Tikhonova.. směrem do zadu, asbolutly tremendeous (nebo jak se to píše)... velice zodpovědnej.. dělá kvalitní rozhodnutí ve vlastní třitně a ve středu hřiště... jenom, ku jeho smůle, od toho, aby to byl defensive centr, jsme ho úplně nepřivedli... čekali se od něj nějaký body.. nějaký skilled play v útočný třetině.. a ty zatim nepřichází... jak ale říkam.. mě se jeho all around hra líbí.. kdyby jenom dokázal přidat trochu kvality v útočnym pásmu, bylo by to supr... takhle ho to bohužel řadí do kategorie role playerů, a tedy i vyměnitelných či odstranitelných, což je vzhledem k jeho potenciálu trochu škoda...
...
...
ps: + ještě mi to nedá.. dneska i přes hrozivej průběh zápasu hat-trick... koho by zajímalo, jak se ve skutečnosti projevuje opravdová loajalita... here we go