2:3 SO
Zápas začíná ve 21:00. Budu psát on-line komentář...
První třetina (7:12)
Na začátku třetiny jsme se třikrát za sebou ocitli na

a Carolina si vytvořila poměrně dobrý nápor. Ovšem ani jednu ze šancí v gol nepřetavila. Smithy je neprůstřelný.
11:20 Marty St.Louis dal gol. Vrbata, který vyjížděl z trestné lavice vyjel do přečíslení a nahrál před bránou volnému St.Louisovi. Ten se nemýlil-1:0
Po golu jsme dostali možnost přesilovky a vytvořili jsme si velmi dobrý tlak, kdy jsme ještě nějaký ten gol mohli přidat. I po powerplay jsme se navíc drželi ještě další dvě minuty v útočném pášmu, ale další gol už jsme nepřidali.
Zatím jsem tedy spokojen. Mike Smith nás jako obvykle podržel a navíc jsme dali nějaký ten gol. Navíc se mi líbily naše přesilovky, nevypadaly vůbec špatně
Druhá třetina (11:14)
Ve druhé třetině mi naprosto vypadl net a ze zápasu jsem měl velké

.
4:09 V přesilovce se prosadil
Vinny Leacavlier. Asistenci si připisuje Recchi s Emingerem.
14:19 Wade Brookbank snižuje na 1:2.
15:37 Srovnáno.
Brind´Amour srovnává na 2:2.
Pokud ten zápas prohrajeme, tak takhel ztráta vedení nás bude hodně mrzet. Holt se budou muset Blesky ve třetí třetině ještě hodně snažit, aby výsledek strhli na svou stranu.
Třetí třetina (8:1)
Přenos mi ještě nenaskočil...takže jsem skončil u rádia
Zdá se, že jsme zatím lepším týmem, ale pořád se nám nedaří vstřelit gol. Do koce chybí 5:30.
15 sekund před koncem powerplay Tampy, ale nevyužita. Bude se proflužovat. Přesilovka se teda natáhne taky do OT, kde budeme hrát 4 na 3, což je dobrá výhoda.
Prodloužení (1:3)
Podle komentátora v rádiu se musí hrát skvělý hokej. Jezdí se v přečísleních 2 na 1. Přesilovka Bolts nevužita.
Oba golmani zřejmě předváděi skvělé zákroky...
gol nepadl...uvidíme nájezdy...
Nájezdy:
T. Ruutu dává gol

0:1
V. Lecavalier Ward chytá

0:1
R. Brind'Amour dává gol

0:2
J. Jokinen nedal

0:2
nájezdy končí, Carolina vítězí