Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek3:4Obrázek

Neříkám, že jsem nečekal že neprohrajeme, ale když už jsme vedli 2:0, tak jsme to přece mohli nějak udržet. Hlavně začátek d¨třetí třetiny byl strašný, když jsme dostali dva goly v oslabení....

Do vedení nás poslal Recchi, kterému se celkem daří. Ale celou akci vymyslel Krajíček...druhou asistenci si připsal do ststistik jiný čech...Radim Vrbata. Snad už se konečně taky trefí...

Druhý gol dal Jussi Jokinen, který má střeleckou formu a momentálně mu to tam padá jako nikomu jinému v Tampě. V přesilovce Bolts Ranger nahrál Meszimu, ten našel Jokinena, který dával do prázdné klece.
Obrázek

Náš poslední gol jsme dali ve třetí třetině, který už vlastně znamenal jen změnu skóre. Po asistenci St.Louise a Prospala se trefil Matt Pettinger, který tak oslavil svůj první gol u Blesků. Puk do branky prostě nějak dotlačil.

Marty St.Louis (0+1)
Obrázek

Mesz/Zetterberg
Obrázek

Stuart/Pettinger
Obrázek
Hot news? Melrose odvolany?
sitcom tampa bay lightning pokracuje :eek2:
Tak už je to oficiálně, Melrose out! Konečně krok, se kterým po dlouhé době souhlasím. Ale Tocchet jako head coach? To teda nevím, jestli na to má. A zase to 20 zápasů zkoušet, aby se pak zase přišlo na to, že to nepůjde, tolik času už nemáme, měl by přijít někdo osvědčený. Snad je to jenom dočasné...
Někdo by měl svěsit hlavu a zavolat Tortsovi, jestli by byl tak laskav a vrátil se...aspoň mě nenapadá vhodnější kandidát....
Naprosto s tebou souhlasím , konečně je Melrose pryč !!! Nakonec ten den není tak špatný ... :clap:
mountain píše: Někdo by měl svěsit hlavu a zavolat Tortsovi, jestli by byl tak laskav a vrátil se...aspoň mě nenapadá vhodnější kandidát....
Moja rec, ale kto? Ked cele vedenie od majitelov, po GM je nove a nakoniec prave oni ho vyhodili? Ale mozno ze dopadnete ako my minuly rok, najprv posledni a nakoniec PO..
:clap: Když jsem se to dneska ráno dočetl, okamžitě jsem se zaradoval.
Melrose odvolán

Barry Melrose odkoučoval na lavičce Tampy 16 zápasů a získal 14 bodů. To není nic moc. Zvláště po tom, jaké měla Tampa ambice po bláznivém létě...

Největším problémem asi nebyli až tak výsledky, ale to jaký kouč byl...S hráči příliš nevycházel. Jen pro připomenutí nedávné vyjádření Mike Smithe, kdy Tampa trénovala bez trenéra:

“Myslím, že moc lidí by ho dneska nemilovalo,” přidal se při komentování celé záležitosti v listu St. Petes Times brankář Lightning Mike Smith. “V kabině zazněla slova, která by asi v zájmu trenéra neměla být vynesena ven. Zazněla z jeho úst, byla to jeho akce. Nechtěl nás dnes vidět a ani my nechtěli vidět jeho.”

Jsem rád, že vedení zareagovalo rychle a situaci rychle řešilo. Před dvěma dny jsem tady napsal, že by nebylo špatné, kdyby Melrose odešel a BUM a už je pryč :)

Jeho nástupcem by se měl stát Rich Tocchet, nebo alespoň dočasně. Podle mě to není zrovna šťastné řešení. Opravdu by to chtělo někoho jiného...někoho, kdo nám ihned pomůže...podaří se mu správně postavit lajny a hlavně to bude trenér, který si do toho od vedení nenechá kecat a bude si hráče sám vybírat. Ne aby tam vedení dotáhlo kdejakého hráče. A aby se neřídil pouze platem a jménem, ale tím jak hráči hrají. Takže místo Malíka by mohl hrát třeba Niskala. A byl bych rád, kdyby hrál tým útočný hokej, což se za Melrose vůbec nedařilo...

Třeba by mohl více protěžovat první lajnu. Ta hraje o 3-4 minuty méně než pod Tortorelou a jejich čísla jsou horší než byly. Navíc by to chtělo, aby se tým nechal méně vylučovat, protože je až strašné že v každém zápase sedíme pořád a pořád na trestné. A ty počty střel, které v zápasech létají na Smityho nebo Olieho je taky hrůza pohledět.

Torts? Nebylo by to špatné, ale pochybuju. Toho už vedení asi jen tak nevezme zpět a kdo ví, jestli by Torts do takového týmu vůbec chtěl. Před nedávném jej hodně kritizoval. Jenže žádné lepší jméno zde asi momentálně není...

Ale co takhle sebrat někoho Detroitu :?: San Jose ty vyšlo... :D

jj XruC, taky jsme si vzpomněl na loňské Capitals, kteří to pak dotáhli až do play-off. Kéž by to tak vyšlo i Bolts...
Ale ne ... pred trictvrte rokem byl Torts nehorsi trener na svete a nejednou je nejvhodnejsi kandidat ? To snad ne ... zaplat panbuh ze je Mellrose pryc, ale Tortse ... no to vazne ne. Este (Leci prosim, prej si to ;-) ) vyhodit Lawtona a dva kovboje a najit nejaky normalni lidi na jejich posty (kovbojove a spol stejne nemaj prachy a tym jeste Davidsonovi nezaplatili, pokud vim). Treba odchod Feastera mne vylozene mrzi.

Nekdy mi prijde ze Lawton a spol procitaji fanouskovska fora a rozhoduji se podle nich. Tim samozrejme nemyslim tohle forum, ale uz nekolok jejich tahu reflektovalo vseobecne mimeni v ruznych diskusich na blogu DC a EE nebo na TBL messageboardu. Ale ... doufam, ze se pletu, prijde mi to absurdni a bylo-li by tomu tak musel by Lawton byt uplny hokejovy zoufalec (bez poznamek, prosim ;-) ).

MMnojo ... Toccet je (aspon to vsichni prohlasuji) docasnej trener, koho tedy na post hlavniho kouce ? Mesic po zacatku sezony je to tezky vyber ... vsichni kdo by prichazely v uvahu pred mesicem jsou uz pod smlouvama jinde. Co treba Mike Sullivan ? Kdyz Torts odchazel tak rikal "proc hledat jinde kdyz skveleho hlavniho kouce mate primo pod nosem" ! Myslel tim samozrejme Sulyho. Pokud vim hraci ho vloni respektovali a vychazeli s nim vyborne ...
Já jsem si nikdy nemyslel a ani nemyslím, že Torts je špatný trenér. To, že jsme loni byli tam kde jsme byli nebyla moc jeho vina, trenér je ten poslední který může za to, že tým ztratí 20 zápasů v poslední třetině. Prostě si myslím, že to odskákala ta nepravá osoba a bylo to nefér. Stejně tak "vyhození" Boyla. To je prostě zažitý způsob - nedaří se, tak prvně půjde pryč trenér a až pak budem přemýšlet. V případě Melrose to je ovšem dobrý tah.
Ale vím, že příchod Tortse je nerálný a jsem fakt zvědav, jak to na lavičce dopadne. Vedení tam mrskne k Tocchetovi (...sakra, to se tak blbě píše, stejně jak Recchi...) Andreychucka a bude :lol2:
To mne shodou okolnosti taky napadlo a hlasuju vsema pro. Myslim teda dosazeni Andyho#25 na post hlavniho kouce TBL. Pokud ma nekdo potencial mit respekt hracu a lasku fanousku TBL pak je to Dave Andreychuk. Takze ... ANDY NA HRAD ... totiz NA STRIDACKU ! :clap: :clap: :clap: :biglol:

Jinak k Tortsovi ... torts nebyl spatny trener ale s hraci mel mnohdy nechutne z a zbytecne strety ktere navic posleze ventiloval v mediich ... coz asi nebylo dobre (chudak John Graham by mohl povidat). Rovnez jeho pojeti hry s vysunutou obranou melo po zmene pravidel tak trochu trhliny, vzpomente kolik jsme vloni dostali golu z vypichnuti a brejku. Cili ... ackoliv mam vuci Torsovi respekt za to co dokazal s tymem v 2003-4 tak presto si nemyslim, ze zrovna on by byl ted pro klub spasou. Ono s takhle malo trpelivymi fanousky a nasledne vedenim klubu je post hlavniho trenera hodne ozehave misto pro kohokoliv a chtelo by to spis supermana ;-) . Nebo Dejva ;-) , kterymu fanousci precijen odpusti o krapet vic nez komukoliv jinymu . Krome toho ... vite sami jak moc maji Americani radi silny "romanovy pribeh" ... viz story "Carleho bracha".

Nicmene, zatim to vypada ze Lawton chce dat Tocchetovi skutecne sanci ... a jsou dokonce lidi co mu na tenhle post dost veri ... no tak uvidime.
hehe, ze :pleaseantry: docasny :pleaseantry: vsetko zavisi na Tocchetovi..ak sa uchyti a bude mat vysledky, nie je dôvod hladat ineho trenera..
No jo, jenomže my už nemáme čas čekat dalších 20 zápasů jak s Melrosem, jestli se uchytí nebo ne. Potřebujem "jistotu".
Mmno nechci ti brat iluze ale s 2,5 milionu rocne pro Melrose (na tri roky) a 1,3 pro Tortse (do konce sezony) asi tezko nekde budou penize na nekoho dalsiho, leda ze by to srdcar Andy delal zadarmo. Takze Tocchet je tak trochu znouze cnost ... a budeme vsichni doufat.

Mimochodem "jistotu" nemas nikdy ani kdybys najal treba Scotty Bowmana.
Proto je ta jistota v úvozovkách.
A to jako budem Melrose ještě do konce sezony platit? To snad ne, ho mají vyplatit a adios.
Jinak když už jsme u těch peněz atp., tak výměna Carla do Flyers asi žádné pokračování už mít nebude....
Dneska hrajem s Cannes už v 21:00, takže všeci možem pohodlně zkouknout Tocchetovu premiéru - jsem zvědav.
mountain píše:Dneska hrajem s Cannes už v 21:00, takže všeci možem pohodlně zkouknout Tocchetovu premiéru - jsem zvědav.
... hmmm kde to davaji ? Vubec ... jaky mate zdroja na sledovani zapasu krome Nova SPort a NASN Europe ?
No já se dívám na NHL zásadně z nějakého streamu, co najdu na netu (jinou možnost nemám). Většinou to hledám tady:
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... =icehockey
(to je odkaz přímo na ice-hockey)
U těch hokejů se tam ty odkazy objeví někdy až těsne před/po začátku zápasu a taky se někdy na ten stream nedá dívat.
safa píše:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... =icehockey
(to je odkaz přímo na ice-hockey)
Tímhle bych se moc neřídil , doporučuji raději sledovat forum ( http://www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/ ... aming.html ) , dneska běžíme na Adthe , což je skvělej přenos :clap: neví někdo co to je ? Poslední dobou na tomhle streamu běží snad všechny zápasy a kvalitka je naprosto špičková :good: snad to tak vydrží ...

A k dnešku . Pevně věřím že získáme 2 body po 60 minutách !!! :thumbsup: v bráně se nám představí snad Smitty , uvidíme v jakém složení nastoupí útoky . Moc bych neexperimentoval . Tocchetovi věřím . Určitě na něj bude lepší pohled než na nesutále načesaného Melrose :lol2: né , ted doopravdy . Dneska na Cannes rozhodně máme , potřebujem ale aby zahráli všechny útoky dobře !!! Snad bychom mohli dneska nastartovat nějakou tu vítěznou sérii !!! :) utkání nám začíná za 4 hodiny , věřím ve vítězství 4:1 ( Artyukhin , Lecavalier , Vrbata , Roberts )

Gooo Booolts !!! :oslava:
kisin píše:dneska běžíme na Adthe , což je skvělej přenos :clap: neví někdo co to je ? Poslední dobou na tomhle streamu běží snad všechny zápasy a kvalitka je naprosto špičková :good: snad to tak vydrží ...
netusim, ale je to skutocne brutalitka; vcera som tam odsledoval zaverecnu tretinu NYR-BOS a bolo to opät so silenou kvalitou :thumbsup: len nezakriknut..

dnes to vidim na vyrovnany match, hurikani sa potrebuju taky tak vzchopit a tento divizny duel je aj pre nich viac ako dôlezity..priklanam sa k remizke :)
ObrázekObrázekObrázek

[li]zápas začíná (jak už jste tady psali) v 21:00. No a dneska budu poprvé sledovat na Adthe, takže jsem hodně zvědavý, slyším na to jen samou chválu...[/li]
[li]Tocchetova premiéra[/li]
[li]důležitý divizní souboj, nutně potřebujeme dva body![/li]
[li]oba týmy momentálně bez formy-1 výhra z pěti zápasů-poslední 3 zápasy porážky...kdo se konečně zvedne?[/li]
[li]Tampa (5-7-4), Carolina (8-7-2)[/li]
[li]na Canes ztracíme 4 body, ale máme zápas k dobru[/li]
[li]v brance Tampy Smith, na druhé straně zřejmě Ward[/li]
[li]z posledních 10 zápasů mají oba týmy 5 výher[/li]
[li]HF souboj: canesman :bitka3: leci a spol.[/li]
Obrázek2:3 SOObrázek

Zápas začíná ve 21:00. Budu psát on-line komentář...

První třetina (7:12)

Na začátku třetiny jsme se třikrát za sebou ocitli na :penalty: a Carolina si vytvořila poměrně dobrý nápor. Ovšem ani jednu ze šancí v gol nepřetavila. Smithy je neprůstřelný.

11:20 Marty St.Louis dal gol. Vrbata, který vyjížděl z trestné lavice vyjel do přečíslení a nahrál před bránou volnému St.Louisovi. Ten se nemýlil-1:0 :clap:

Po golu jsme dostali možnost přesilovky a vytvořili jsme si velmi dobrý tlak, kdy jsme ještě nějaký ten gol mohli přidat. I po powerplay jsme se navíc drželi ještě další dvě minuty v útočném pášmu, ale další gol už jsme nepřidali.

Zatím jsem tedy spokojen. Mike Smith nás jako obvykle podržel a navíc jsme dali nějaký ten gol. Navíc se mi líbily naše přesilovky, nevypadaly vůbec špatně :thumbsup:

Druhá třetina (11:14)

Ve druhé třetině mi naprosto vypadl net a ze zápasu jsem měl velké :ho*no: .

4:09 V přesilovce se prosadil Vinny Leacavlier. Asistenci si připisuje Recchi s Emingerem.

14:19 Wade Brookbank snižuje na 1:2.

15:37 Srovnáno. Brind´Amour srovnává na 2:2.

Pokud ten zápas prohrajeme, tak takhel ztráta vedení nás bude hodně mrzet. Holt se budou muset Blesky ve třetí třetině ještě hodně snažit, aby výsledek strhli na svou stranu.

Třetí třetina (8:1)

Přenos mi ještě nenaskočil...takže jsem skončil u rádia :sad2:

Zdá se, že jsme zatím lepším týmem, ale pořád se nám nedaří vstřelit gol. Do koce chybí 5:30.

15 sekund před koncem powerplay Tampy, ale nevyužita. Bude se proflužovat. Přesilovka se teda natáhne taky do OT, kde budeme hrát 4 na 3, což je dobrá výhoda.

Prodloužení (1:3)

Podle komentátora v rádiu se musí hrát skvělý hokej. Jezdí se v přečísleních 2 na 1. Přesilovka Bolts nevužita.

Oba golmani zřejmě předváděi skvělé zákroky...

gol nepadl...uvidíme nájezdy...

Nájezdy:

T. Ruutu dává gol :( 0:1
V. Lecavalier Ward chytá :( 0:1
R. Brind'Amour dává gol :( 0:2
J. Jokinen nedal :cry: 0:2

nájezdy končí, Carolina vítězí
Sem na to zvědavý jak si Tampa povede.Odvolání trenéra se dalo čekat,protože výsledky byli v poslední době hrozné.Tocchet byl skvělí útočník,ale taky pěkný divoch :D Hlavně asi trochu uvolní napětí v týmu a mohl by více přát útočnému hokeji.Kvalitních střelců má Tampa dostatek.
Mno tak se to blíží, jsem fakt zvědav, jestli obraz hry pod Tocchetem bude jiný (lepší). Právě teď je myslím chvíle, kdy by se v kabině měli zvednout hráči jako Recchi, Roberts, Vinny, Marty, pomoct Tocchetovi, udělat za vším tlustou čásu a začít znova. Teď je ideální příležitost, hrajem potom 4x doma.
Takže, staříci nahecujte to, a GO BOLTS :oslava:
Sestava po prvních střídáních:

Smith
Roberts-Stamkos-Recchi / Lundin-Ranger
Marty-Vinny-VinnyP / Mezsaros-Malik
Vrbata-Jussi-Pettinger / Eminger-Krajicek
Artyukchin-Gratton-Hall

edit: leci je zatím off, tak ho stručně zastoupím - 10 minut odehraných, už jsme stihli být 3x vyloučení (sice by šlo diskutovat, ale faktem zůstavají 3 vyloučení) a logický tlak Hurricanes....nelíbí se mi to Mike to zatím drží...
edit: Nedáš - dostaneš. Vrbata naskočil z trestné lavice do přečíslení, příhrál výborně Martymu a ten zakončil přesně!
edit: konec první třetiny, 12:7 na střely pro Canes. Sice vedeme 1:0, ale moc zaslouženě teda ne. Jedna šance a jeden gól (plus celkem dobrá přesilovka a tlak i po ní). To Carolina na tom byla líp a nebýt Mika, tak jsme mohli po třetině prohrávat 3:0 a bylo by po zápase.
mountain píše:tak jsme mohli po třetině prohrávat 3:0
ak by nepadla zrdka vediete 3:0 vy :) hurikany riesia :thumbsup: alternativne dresy a k prenosu prostr. http://atdhe.net/live-tv-559.html nie je potrebny komentar :frajer2:
Tjn, to nás bude mrzet, protože jsme během minuty a něco dostali 2 góly :-/ Úplně přestali hrát...
edit: leci buď rád, že ti ten net blbnul. Nejdřív měl VinnyP smůlu, že z výborné pozice mezi kruhy trefil břevno a zhruba od té doby už jsem se modlil, ať se pískne konec třetiny, protože jsme jak říkám úplně přestali hrát, hlavně posledních 5 minut, to bylo zralé na gól každé druhé střídání :thumbsdown:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES