zdravím vás... nuž tak pokiaľ ide o Steena, vidím to rovnako ako Bluesman, on je veľký makač, odohrá kopec minút a žiadnu neodflákne, no nie je to typický strelec. Ja ho cez to všetko vnímam ako hráča, ktorý patrí do našej Top 6. V tejto sezóne ale očakávam streleckú produktivitu na hranici 60 bodov od viacerých hráčov a to
Boyes, Backes, McDonald a Perron .
Berglund by konečne mohol ukázať, čo v ňom je a urobiť aspoň 45 b.
Oshie, tu to vidím podobne ako v tejto okolo 50 b.
Celkovo mám z nášho tímu pred sezónou dobrý pocit. Udržali sme si našu skvelú obranu a vzadu máme prekvapenie tejto sezóny Haláka, do ktorého vkladám veľké nádeje, že nás podrží rovnako, ako v tejto sezóne MTL. Má pred sebou veľmi schopnú obranu, tak má na to všetky predpoklady. Pevne verím, že sa v tom najlepšom svetle predvedie
Pietrangelo, ktorý na MS - 20 patril k najlepším hráčom šampionátu a viditeľne vynikal.
Na čom ale tréner
Payne bude musieť určite popracovať a zlepšiť, to sú naše otrasné presilovky. Niektoré kombinácie vôbec nevychádzali a tie krížne prihrávky s
Boysieho zakončením sa takmer vôbec nedarili. Tak verím, že táto sezóna zostane zabudnutá a v tej najbližšej sa nám bude dariť aj v tomto smere.
Za ďalšie, veľké nádeje vkladám do
Sobotku, čo mám o ňom info, je to veľký pracant a veľmi perspektívny hráč, tak si od neho veľa sľubujem a očakávam, že bude prínosom.
Naopak od
Agostiniho si veľa nesľubujem a
Hensick pravdepodobne odhrá väčšinu času na farme.