Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak hodne sa nam tady udalo..
vyhra nad caps..parada ..skoda tej dramy na konci..
trejd Moora k nam..hmm no nevim nevim strelec z neho zrejme nebude..
co ma vsak najvac se***rie ze boston zacina vyhravat :D
katastrofa..co viac povedat..
:-( Spíš nepovedený zápas než katastrofa.Hamrlík dvakrát zaváhal/chyba v přesilovce,kdy mu puk přeskočil hokejku - přímo hrůzostrašná/ a také Halák neměl čisté svědomí při pátém gólu,když nevykryl dokonale svojí levou tyč.To měl mít!!!!!
Ani Špašek s O´Byrnem na zápas nebudou rádi vzpomínat.Nestačili pokrývat důrazné útočníky letců.O´Byrne dostal od Laperriera přes hubu a byl u dvou obdržených gólů,to platí i pro Špačka.
Selhala nám téměř celá obrana a letci nás bez Markova v sestavě dokonale přehráli.
Jediným pozitivem byl soustavně zlepšený výkon Gomezovy řady a výkon Subbana.Ten nic nezkazil a co jsem měl možnost vidět,tak se ukazoval na obou koncích kluziště!!!!Hraje se zápalem a umí myslet a přihrát!!!!Zdá se,že nám roste konečně ofenzívní obránce na přesilovku :good: ,škoda jen,že v ani jednom zápase s ním v sestavě jsme nevyhráli. :? .
Co je vlastně z Markovem?Zase nějaké dlouhodobé zranění,nebo odjel na ZOH?Nestačím to už pomalu evidovat.Teď jsou tedy injures Mara,Cammalleri,Pouliot,Markov snad ještě A.Kosticyn
:evil: Apropó,co mě tedy udivilo.Čekáme od nového roku na vyléčení Andreje Kosticyna a on za nás vůbec v těžkých chvílích nenastoupí a jede si rovnou na olympiádu!!!!! A náš klub mu to ještě s klidem odsouhlasí.Vážně se tedy divim :eek2: .Začínají mi ti Kosticynové jít na nervy!!To je tedy morálka!!!!!
Jinak nevím jak vás,ale nová posila Moore zatím nic moc tedy.
montreal píše::-( Spíš nepovedený zápas než katastrofa.Hamrlík dvakrát zaváhal/chyba v přesilovce,kdy mu puk přeskočil hokejku - přímo hrůzostrašná/ a také Halák neměl čisté svědomí při pátém gólu,když nevykryl dokonale svojí levou tyč.To měl mít!!!!!
Ani Špašek s O´Byrnem na zápas nebudou rádi vzpomínat.Nestačili pokrývat důrazné útočníky letců.O´Byrne dostal od Laperriera přes hubu a byl u dvou obdržených gólů,to platí i pro Špačka.
Selhala nám téměř celá obrana a letci nás bez Markova v sestavě dokonale přehráli.
Jediným pozitivem byl soustavně zlepšený výkon Gomezovy řady a výkon Subbana.Ten nic nezkazil a co jsem měl možnost vidět,tak se ukazoval na obou koncích kluziště!!!!Hraje se zápalem a umí myslet a přihrát!!!!Zdá se,že nám roste konečně ofenzívní obránce na přesilovku :good: ,škoda jen,že v ani jednom zápase s ním v sestavě jsme nevyhráli. :? .
Co je vlastně z Markovem?Zase nějaké dlouhodobé zranění,nebo odjel na ZOH?Nestačím to už pomalu evidovat.Teď jsou tedy injures Mara,Cammalleri,Pouliot,Markov snad ještě A.Kosticyn
:evil: Apropó,co mě tedy udivilo.Čekáme od nového roku na vyléčení Andreje Kosticyna a on za nás vůbec v těžkých chvílích nenastoupí a jede si rovnou na olympiádu!!!!! A náš klub mu to ještě s klidem odsouhlasí.Vážně se tedy divim :eek2: .Začínají mi ti Kosticynové jít na nervy!!To je tedy morálka!!!!!
Jinak nevím jak vás,ale nová posila Moore zatím nic moc tedy.
No tak Moore hned ve svém prvním zápase za nás gól - to ti přijde špatný? Hraje tu svou hru, co jsem tak nějak čekal, je využívaný dost na oslabení - není to žádný sniper, ale to od něho taky nikdo nečekal.
Subban mě vyloženě nadchnul, naprosto nechápu, proč tenhle mladík nenastoupil už dřív! Na ledě si počíná jako ostřílený mazák a na to, že hrál poprvé před plným Bell Centre, klobouk dolů :thumbsup: ! O to víc mě překvapuje, že byl zase odeslán zpět na farmu :-( . Kam se na něj hrabe momentálně Gill i Špaček... Roste z něj takový druhý Markov - dispečer na přesilovku. Prostě pro mě :good: .
Je to ale jediné pozitivum z těch posledních dvou zápasů... Myslím, že nám jasně ukázaly, jak nestabilní je naše forma, kdy dokážeme proti silným mužstvům zahrát fantasticky a proti nám rovným naopak katastrofálně :thumbsdown: . Vůbec tenhle jev nechápu a hlavně nám potom ty výhry nad silnýma mužstvama jsou úplně k ničemu! Po olympijské pauze máme čtyři venkovní zápasy, vesměs na západě, a tam to vidím reálně na dva body, což bude znamenat jedno jediné - konec nadějím na play-off!!! Bohužel, je to tak... :-(
je nadhera pozerat kolko "nasich" hraje na olympiade:
plekanec, markov, halak, webber, kostitsyn ..Len sa ukazte :)
maro píše:je nadhera pozerat kolko "nasich" hraje na olympiade:
plekanec, markov, halak, webber, kostitsyn ..Len sa ukazte :)
5 hracu neni spatne, ale nevim maro co te na tom tak tesi. Z Ducks je na OH 8 resp. 9 hracu a potom jak v noci mohl dopadnout Perry bych byl nejraci kdyby tam nebyl nikdo. Akorat se unavi pred boji o plejof a jeste se muzou zranit :?
No tak první zápas po pauze vítězně, navíc na ledě našeho velkého rivala z Bostonu... :good: . A ani hra nebyla špatná, celý zápas jsme hráli aktivně a ne žádný nekoukatelný beton, to se mi líbí. Price sice udělal hrubku při tom jednom gólu, ale dokázal jí několikrát napravit, takže dobrý. Výborně jsme zvládli poslední třetinu, kde jsme hlavně díky výkonu obou "checking lines" a bojovnosti dokázali zápas otočit! Zvláště Metropolit a jeho řada zasluhují absolutorium.
Teď nás ale čeká přetěžký výlet na západ, kde se nám nedaří a navíc budeme proti sobě mít hodně silné protivníky - Sharks, Kings a Ducks... :| . Dva bodíky by byly super, jsem realista...
Aaron Palushaj uz hra i AHL..

Peoria Rivermen AHL 44 5 17 22
maro píše:Aaron Palushaj uz hra i AHL..

nebojte, získali ste skvelého hráča, časom za tento prestup budete vďačný. To skôr mi sme neurobili veľmi šťastný ťah. Aaron sa mi javil, že v budúcej sezóne by mohol do nášho A-teamu. Celkom mi je za ním ľúto.
Inak sa mi nechce veriť, že by D Agostini mohol u nás hrávať v A-teame, myslím že skončí na farme.
ivan23 píše:
maro píše:Aaron Palushaj uz hra i AHL..

nebojte, získali ste skvelého hráča, časom za tento prestup budete vďačný. To skôr mi sme neurobili veľmi šťastný ťah. Aaron sa mi javil, že v budúcej sezóne by mohol do nášho A-teamu. Celkom mi je za ním ľúto.
Inak sa mi nechce veriť, že by D Agostini mohol u nás hrávať v A-teame, myslím že skončí na farme.
:) Ačko-li mne těší solidní výkon proti medvědům a cenné vítězství,byl jsem v napětí jak během deadline zkvalitníme kádr.
:-( Bohužel se tak nestalo!!!!! :evil:

Nedávný příchod Pouliota za Latendresse sice nebyl pro nás takový propadák,jak jsme si původně mysleli.Naopak překvapil,jak se v Montrealu adaptoval do Gomezova útoku a jak byl střelecky úspěšný.Bohužel je to,ale hráč háklivý na zranění,tak jsem docela zvědavý jestli odehraje někdy delší časový úsek,aby nechyběl.V jeho případě mi Latendresse zatím nechybí,ale podmínkou je,aby Pouliot hrál!!!!!
Centra Moora Míra chválí, tak mu budu věřit,snad to bude dobré a mužstvu pomůže.Jeho příchod je spojen s mizernou formou Lapierra,který se letos nemůže vůbec chytit.

Pokud jde o výměnu D´Agostini - Aaron Palushaj,tak to moc nechápu.Vítám sice v klubu perspektivního mladíka a proti Palushajovi osobně vůbec nic nemám.Možná opravdu z něj bude za čas slušné křídlo,ale teď nám nepomůže a my jsme navíc ztratili hotového hráče použitelného do PO.
D´Agostini sice letos má slabší sezónu,ale to se občas stane každému .Vždyť vzpomeňte.Loni nezářil ani Tomáš Plekanec a letos jak váli!!!!! :yes:
Můj názor je,že jsme spíš zase oslabili,než posílili.Jestli opravdu vážně letos myslíme na PO měli jsme se posílit především o nějaké hotové produktivní křídlo.Nebránil bych se ani nějakému kvalitnímu obránci.Obrana nám také často hoří.Jen teď proti Bostonu měl několikrát Price co dělat,aby zachránil to,co nestihla odvrátit nedůrazná obrana.Škoda jen,že si Carey to vystoupení pokazil tim hloupým gólem,kdy se mu puk vykutálel za něj z výstroje a nechal útočníka Bruins vstřelit laciný gól.
Ten často zmiňovaný Kariya by byl býval pro nás ideální volba,zvláště když teď marodí A.Kosticyn.Škoda,že nevyměnitelnost neodvolal a k nám nepřestoupil.
Ale i kdyby jí zřejmě odvolal,Gauthier by ho zase nekontaktoval.
Nový GM Pierre Gauthier tvrdí,že mu především jde o to udržet současný kádr pohromadě a poukazuje na skutečnost,že od léta je v klubu řada nových tváří,které se ještě za tak krátkou dobu nestačili ukázat.Vinu na tom měla častá zranění hráčů,takže vlastně klub nehrál větší porci zápasů pohromodě.Avizoval,že chce hlavně udržet brankářskou dvojici Price,Halák spolu.To jsem tedy moc zvědavý!!!!! :|
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home

:? Ale jedno z toho všeho vyplývá.Nový GM je s mužstvem spokojený a nemíní ho ani vylepšovat,ani posilovat!!!
:evil: Stojí to za houby pánové.V tý Kanadě jsou ti naši jmenovaní GM snad opravdu vždycky krátkozrací !!!!Ani postavení v tabulce na hranici postupu/spíš nepostupu/ do PO je nepřesvědčí,že mužstvo musí posílit,chtějí-li v bojích o SC uspět!!!!!

Jinak Ivane ještě k tomu Palushajovi.Na webu pod odstavečkem se autor o něm zamýšlí a říká že na vysoké škole a USHL byl velice úspěšný střelec,ale že má nějaké potíže s přizpůsobením v AHL.Nějak se zasekl.Jak bylo zmíněno za 44 zápasů dal 5 gólů a 17 asistencí, což je chabých 22 bodů.Omluvou mu budiž špatné výkony celého mužstva Peoria Riverman.Snad mu změna do Hamiltonu a posléze Canadiens pomůže a pro nás v budoucnu bude posilou.Moc bych si to přál :good:

http://www.habseyesontheprize.com/2010/ ... bye-dagger
Pouliot je rozhodně přínosem, já jsem třeba nikdy netvrdil, že by měl být horší než Latendresse. Ale co mě při té výměně tehdy vadilo bylo to, že jsme v té době měli spoustu zraněných a pustili jsme zdravého hráče za dalšího zraněného... Jinak Pouliot je lepší bruslař než Lats a rozhodně je lepší do kombinace mezi dvě "G". Kariyu bych nechtěl, je to další malý hráč do naší už tak "poddimenzované" sestavy. Ale docela jsem se těšil na toho Cogliana, o kterém se hodně mluvilo.
Jinak dnešní zápas se Sharks mě hrozně mrzí, zahráli jsme dobře, ještě 10 minut před koncem jsme vedli a pak jsme se sesypali :-( . Sharks tlačili a byli lepší, ale Price podal vynikající výkon a o to větší je škoda, že jsme si nechali to vítězství vzít. Naši soupeři o osmičku vyhrávali, takže už jsme pod hranou postupu a bohužel to tak po základní části i skončí... :-( .
Lapierre :hroza:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8mAdKiK_Fto&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8mAdKiK_Fto&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
cepi píše:Lapierre :hroza:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8mAdKiK_Fto&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8mAdKiK_Fto&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Tohle nebylo pěkný, to je fakt, a mělo to být potrestáno minimálně dvěma minutama. Ale kdybys viděl ten zápas celý, tak bys zjistil, že třeba takový Blake nebo i tenhle Nichol se taky nechovali zrovna vybraně - slušně řečeno. A to, co ve druhé třetině předvedli rozhodčí, je taky "k pokoukání"...
:-( Lapierre dostal distanc čtyři zápasy.Střídá ho z Hamiltonu Maxwell.Nutno podotknout,že zákrok to byl nebezpečný proti mantinelu.Trest spravedlivý.Proti trestu nelze protestovat.

Zápas jsem neviděl,tak se k rozhodčím nemůžu vyjádřit.Ale četl jsem, jak jsi popisoval nějaké hrubé fauly na Plekance a nespravedlivé vyloučení Gilla za zahozenou brankářskou hokejku.
Je to asi lepší neozebírat.
Rozhodčí jsou kapitola sama pro sebe a je jen zvláštní,že sem tam umí pískat rovinu.Bohužel jen někdy,jak se vyspí.Je to v lidech a i rozhodčí podléhají vypjaté atmosféře zápasu.Škoda jen,že to mnohdy ovlivní zápas a nakonec i výsledek.Otázka posuzování faulů trápí všechny týmy v NHL,nato se nemůžeme vymlouvat..Totální spravedlnosti se asi nikdy nedočkáme. :?
Tak dneska jsem na zápas s Montrealem hodně zvědavý. Fans Králů mají ještě v poměrně čerstvé paměti loňský zápas, který Habs vyhráli 4-3, když ještě Kings vedli dvě minuty před koncem 3-2. Vyrovnávací gól byl poměrně kontroverzní, myslím, že Higgins si pomohl v souboji s Doughtym rukama. Celkově se vůbec fans Králů cítili po zápase hodně ukřivdění.

Čas odplaty se blíží!

sidney77 píše:Tak dneska jsem na zápas s Montrealem hodně zvědavý. Fans Králů mají ještě v poměrně čerstvé paměti loňský zápas, který Habs vyhráli 4-3, když ještě Kings vedli dvě minuty před koncem 3-2. Vyrovnávací gól byl poměrně kontroverzní, myslím, že Higgins si pomohl v souboji s Doughtym rukama. Celkově se vůbec fans Králů cítili po zápase hodně ukřivdění.

Čas odplaty se blíží!

Nevím sice, jaký čas odplaty a za co by se měl blížit, ale po včerejšku se stále jen blíží... :D .
OK, tak zase za rok :bitka3:
Anaheim- Habs 3-4pn

Jaro :poklona2: ..nemam co dodat..
Nasi pre nas , ktori sme vydrzali az dokonca, pripravili krasny zazitok ..

teraz nas cakaju 3 zapasy doma..= ziskat co najvac bude mozne..

9.3 Tampa
11.3 Edmonton
13.3 brajns
maro píše:Anaheim- Habs 3-4pn

Jaro :poklona2: ..nemam co dodat..
Nasi pre nas , ktori sme vydrzali az dokonca, pripravili krasny zazitok ..

teraz nas cakaju 3 zapasy doma..= ziskat co najvac bude mozne..

9.3 Tampa
11.3 Edmonton
13.3 brajns
Jo jo, body seslané z nebe po té první zpackané třetině! Pleky konečně protrhnul smůlu v nájezdech a právě včas :) . Halák hodně podržel a taky mu od druhé třetiny mnohem více pomáhala celá obrana a bylo to znát. Super!
Z těch týmů, co nás teď čekají, bychom hlavně měli bodovat proti našim konkurentům, tzn. Tampa a Boston.
Vnútorný duel Montrealu Price-Halák v celej kráse.
Samozrejme netreba zabúdať, že Halák má probléme s dorážkami..
tak tomu sa povie iny obrat :roll: Jaro :poklona2:

ObrázekObrázek

Montrealu sa v Californii ocividne paci... :hmm:
:eek2:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mNTK6GlXb30&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mNTK6GlXb30&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
MTL-TB 5-3

Opat vyhra.
Po ZOH hrame famozne ..z 5 utkani 4 vyhry ( ani v tom 5 zapase sme neboli daleko od bodov).. Snad sme nasli to spravne rozlozenie timu a zatial to klape. Gomez sa trosku prebudil , Halak spolahlivy a v kazdom zapase niekto vyskoci..parada..
Pokusme sa nepodcenit olejarov a potom uz tradicne derby...
Tak dnes kanadske derby..
bolo by pekna seria 4 vitaznych zapasov.. Hlavne nepodcenit..
Dalsi match z utorka na stredu..

NYR-MTL

zapas opat narocny ..uvidime
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS