Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to bude hodně zajímavý zápas...budu v fandit Bruins a podle momentální formy by ten zápas mohli i vyhrát :thumbsup:
som na tom podobne, aj som stavil 1 :frajer2:
aby toho nebolo malo dnes, prvykrat tuto sezonu uvidim boston ktoremu sa tak dari zatial v atraktivnom zapase s detroitom.
1rd Period (shots on goal 7:10)

[li]12:00 :yahoo: Blake Wheeler v protiutoku 2:1 otvara skore duelu..!..najväcsi podiel na gole riesi Ryder, ktory sa neulakomuje na strelu, prihravkou nachadza nekryteho Wheelera, ktory vôbec z prvej strely na Conklina dostava domacich do vedenia...Wheeler pise 8G sezony..Ryder + Krejci[/li]
[li]16:11 :yahoo: Phill Kessel v situacii 4:4 takou polostrelou od modrej zvysuje na 2 golovy rozdiel..!..Kessy pise 13G gol sezony..A Hnidy + Chara[/li]
blizsi report z uvodnej casti hry najdete v topicu Wings :)

2rd Period (shots on goal 4:16)

[li]08:01 :yahoo: Chuk Kobasew strelou svihom popri Conklinovi zvysuje na 3 golovy rozdiel..skvelu pracu vsak odviedol Bergy, ktory zuzitkoval zavahanie jedneho z obrancov hosti, nachadza volneho Kobasewa, ktory uz nemal problem so skorovanim..Chuk pise [color=#BF80800]5G[/color] v sezone..A Bergeron[/li]
[li]16:25 :verysad: Jirko Hudler resp. Marc Savard je autorom kontaktneho golu, ktory padol pocas presiloveh hry Wings (3 v poradi)..autor golovej trefy je sice do tychto chvil udavany Franzen, ale puk mal na hokejke ako posledny z hracov Wings Hudler, ktory sa to snazil pred branu nahodit prave na Franzena, no Hudlerova prihravka si nasla akurat tak Savardovu korculu a puk prechadza za chrbat bezmocneho Fernandeza.smolny gol..[/li]

3rd Period (shots on goal 7:4)

[li]06:51 :yahoo: David Krejci strelou z otocky golovo pozdravuje Ozzieho, ktory po 3 gole nahradil Conklina...skvela praca celej lajny, ktora to uzavrela v obrannom pasme hosti, puk sa dostava ku Krejcimu, ktory si pripisal 7G trefu v sezone ...A Wheeler + Wideman[/li]

:plus: Manny Fernandez
:plus: Wheeler - Krejci - Ryder + cely tim samozrejme
:plus: oslabovka
:plus: :plus: :plus: 1tkova novembrova bilancia Bruins: 11-1-1 :respect: :respect: :respect:

:minus: ze treba ist :sleep3: :D

3 stars:
:winner1: Fernandez (1/30)
:winner2: Wheeler (1+0)
:winner3: Chara (0+1)
2 minuty do konca a je 4:1 :clap:
:respect: :poklona2: Dnes jste nám dali pěknou lekci,parádní výkon - grats! :verysad: :cry2:
V prvom rade gratulujem k vitazstvu.....Ale nic moc ste neukazali,resp. my sme boli hlavne po inkasovanych goloch,ako caje v bostonskom pristave a potom ste si to paradne uhlidali...Este raz gratulujem.........
mňa potešilo, že nesklamali moje očakávanie a tipol som si správne, vďaka.
Ak Boston dokaze hrat coisi podobne az do playoffs bude to dost zaujimave, s takymto hokejom sa da ist daleko. Problemom je ze do playoff je velmi daleko.
je tak Mitch, ja este nevyskakujem, aj ked optimizmus musi byt na mieste :)
:minus: zo vcerajsieho zapasu tu predsa len mame..obranca Aaron Ward v priebehu 1.tretiny odstupil pre zranenie laveho kolena.. :| hadam to nebude nic vazne :sad2: mat v tahu 2 obrancov zakl. kadra by bolo dost neprijemne :( Hunwick zastupil Fernecna zatim na vybornu a inak pocas zvysnych 2.tretin som ani nezaregistroval, ze Aaron vypadol :)

tak ako bol pre mna prekvapenim minuleho rocnika novic v time Lucic, tentokrat je nim Blake Wheeler..kym Lucic je tvrdasek a hitasek :D ako sa slusi a patri, Blake je „prototypom“ hraca z inej kategorie..vyrasta nam z neho brilantny technik..David Krejci vali podobne :good: po ich boku pookrial aj golovo trapiaci sa Michael Ryder a v posl. 2 zapasoch patril medzi nasich naj hracov.. ta uvodna golova akcia Bruins z jeho strany nemala chybu a za stavu 4:1 prenho tak typickou strelou svihom opeciatkoval tycku Ozzieho brany...jeho neprajnici budu poukazovat na vysku jeho platu, ale pripad Glen Murray nas utvrdil v tom, ze Michael bol urcite spravnejsou volbou..

mame skvele rozlozene lajny, mladici vs. harcovnici..Lucic – Savard – Kessel, ci Wheeler – Krejci – Ryder, pricom mimo provozu je Sturmy a Ference, no i napriek tomu sa dari tak, ako nepamätam a to mackom fandim uz viac ako 10 rokov..vid.

[li]Bruins na domácím ledě vyhráli podeváté za sebou, což je nejdelší šňůra za posledních 25 let.[/li][/size]
[li]Boston si za listopad připsal statistiku 11-1-1, což je nejlepší výsledek za posledních 30 let.[/size] „Medvědi“ v těchto zápasech svého soupeře gólově přestříleli 41:14.[/li][/color]
Boston má formu jak hrom :yes: potěšil mě hlavně Chuk Kobasew na kterého jsem si vsadil a on jasně zavěsil :D :yahoo:
ako bolo spomenute, riesime 9V v rade v domacom brlôzku..stacia nam uz len 3 domace vyhry, aby sme prekonali absolutny rekord zo sezony 1982/83 :roll: a sanca tu je: Bolts, Thrashers, Leafs :frajer2:

inak v decembri, riesime doma pouhe 4 matche :roll: (nespomenuta Carolina) vsetko pak vonku :eek2: Bolts, Panthers, Caps, Thrashers, Blues, Devils, Canes, Thrashers, Pens..v januari sa vsak situacia obrati, ked vonku budeme riesit pouhe 3 matche, zvysnych 10 doma :)
pane jo...ta forma co teď máte :o a ty serie co taháte :shock: ...Bolts se ale pokusí Vám jí přesrušit :)
leci píše:.Bolts se ale pokusí Vám jí přesrušit :)
ale mi to na Bolts vieme verim v dalsiu vyhru
ObrázekObrázek
cepi píše: :minus: zo vcerajsieho zapasu tu predsa len mame..obranca Aaron Ward v priebehu 1.tretiny odstupil pre zranenie laveho kolena..
[li]Aaron na Floridu necestuje a tym padom vynechava zapasy proti Bolts + Panthers..2-4 tyzden out..?.. :ja_neviem: ..jeho miesto docasne zaujme "farmarik"Lashoff Obrázek[/li] ktory uz ma docela slusne skusenosti u velkych medvedov
[li]naopak, do zostavy sa po zhruba 2 tyzdnovom vypadku vracia Marco Sturm :thumbsup:[/li]
[li]TimThomas, ktory sa necitil moc ddobre (posl. 2 zapasy vynechal) by uz mohol byt taky tak fit[/li]
Okrem Lashoffa povolali Bruins aj dalsieho obrancu - Boychuka. Momentalny lider bodovania obrancov v AHL.
BOS ma stastie, ze maju super brankarov, Charu a Savarda
Matt111 píše:BOS ma stastie, ze maju super brankarov, Charu a Savarda
To je pravda, ale prečo by mal mať kvôli tomu šťastie. Nejak si to odporuje nemyslíš? :) Navyše traja-štyria hráči nerobia výsledky. Jednoducho sila Bostnu je hlavne vo vyrovnanosti pätiek a sile celého kádru. Ukážkový prípad sú tí loseri z Tampy Bay :). Štyria-piati hráči sú skvelí, ale zvyšok nič.
ThrashersFan píše: Navyše traja-štyria hráči nerobia výsledky. Jednoducho sila Bostnu je hlavne vo vyrovnanosti pätiek a sile celého kádru. Ukážkový prípad sú tí loseri z Tampy Bay :). Štyria-piati hráči sú skvelí, ale zvyšok nič.
:evil:
...to byl problém spíše loni...

i když musím souhlasit s tím, že výsledky Bostonu jsou díky vyrovnanosti kádru :yes: dokážou se trefit snad všechny lajny bez problémů :thumbsup:
Wow... ked som videl ze necakane na zapas nenastupil v obrane ani Wideman tak som velke ocakavania naozaj nemal... a po inkasovanom gole hned na zaciatku som zacal by zmiereny s tym ze predsa bez 3 z 4 top obrancov cakat vyhru nemozeme... ALE Bruins opat ukazali ze mame siroky kader a sebavedomie takze nic nie je nemozne... Chara hral v obrane super- v niektorych momentoch bol na lade tak dlho ze sa pri nom vystriedali aj 2-3 obrancovia... velikansku hodnotu pre Bruins opat potvrdil Shane Hnidy- jeho vykony a prinos by som porovnal k tomu co znamenal minuly rok Metropolit v utoku. Shane s platom nieco cez 700.000 bol naozaj skvely "obchod" v podani GM v minulej sezone.

Takisto Krejci kazdy zapas ukazuje aky ma obrovsky hokejovy talent a perfektne videnie... ak by bol v inom klube tak by bol urcite centrom 2. formacie a v mnohych kluboch dokonca centrom 1. utoku... Blake Wheeler ma tiez prekvapuje a mozno to nakoniec nebolo zle rozhodnutie nechat ho v time (aj za cenu takmer 3 mil. oproti platovemu stropu), ALE konecne by si mal sadnut za video a podrobne pozriet ake hlupe off-sides vyraba- minimalne 2-3-krat za zapas svojim zlym rozhodnutim zapricini off-side, ktory je uplne zbytocny.

Podla poslednych sprav Wideman by mal byt v sobotu OK, vraj sa jednalo len o nejake svalove zranenie.
Desiate vitazstvo v rade! :clap: Pozeral som iba highlits, ale podla toho kolko ukazovali Thomasovych skvelych zakrokov tak nas vyrazne podrzal a zasluzene sa stal prvou hviezdou zapasu. Prvy a jediny gol do nasej brany ide na vrub aj Zdena Charu, ktory zle precital hru a nechal sa obehnut Lecavalierom. Aj tak to vsak vykonom dotiahol na tretiu hviezdu. Perfektnou akciou v oslabeni sa predviedli Wheeler a Krejci a v podstate rozhodli o zapase. Kessel dvoma golmi zvysil svoj naskok v tabulke strelcov Bruins. Uz ich ma 15! :good:
Metropolit je naozaj skvelý hráč. Atlanta ho predminulý rok vytiahla zo Švajčiarska, kde hviezdil, do NHL a aj tu "hviezdil" na hráča, s ktorým sa nepočítalo. Potom sme sa ho zbavili naozaj priblblým obchodom Waddella, ktorý ho trejdoval spolu s plnou hrsťou draft pickov za Tkachuka, ale to je zbytočné rozoberať. To bola tá sezóna, kedy Atlanta mala skvelých hráčov z "druhej" vlny, alebo ako to nazvať: Sim, Aubin (potom umiestnený na waivers), Niko Kapanen, Metropolit, Vigier.

Takisto ma teší chvála ďalšieho exThrashera, Shanea Hnidyho, na čo ani nie som prekvapený. Hnidy má veľkú výhodu v tom, že ako obranca hrá dosť čisto. Pritom je to defenzívny obranca. Takisto si ani nepamätám na nejakú chybu v jeho podaní. Skrátka taký nenápadny, nevysoký obranca, ktorý si však svoju robotu splní.
tak este dodatocne smekam klobucik pred nasimi vykonmi, resp. tym poslednym triumfom proti Bolts..mat v tahu mimo Zeeho 3 klucovych obrancov a aj napriek tomu inkasovat v zapasoch tak max. 2 goly :poklona2: neviete pls dokedy bdue pauzovat Wardo :?: samozrejme obrovsky podiel na mnoztsve inkasovanych golov nesie nasa brank. 2jka, dovolim si tvrdit momentalne NAJ brankarska 2jka v ramci NHL :yes: a Timmy, tak ten si po 2 zapasovom vypadku dovolil poriesit :winner1: hviezdu zapasu..jeho % statistika po 16 odohr. zapas. .942 :roll:

Phill Kessel, panboh zaplat za to, ze sa ten suskandovy trade nekonal a stalo sa to, o com som tocil este v minulej sezone, ze na tohto hracika nedam dopustit a kedze ma borecek smiesnych 20 rokov, netreba nad nim lamat palicu a jeho cas skôr ci neskôro pride..stalo sa
ObrázekObrázek
David Krejci + Blake Wheeler skvele si rozumeju tito 2 partaci,ako keby hrali spolu od pripravky :) o Davidovom potenciale sa vedelo uz davnejsie, no to co sa skryva vo Wheelerovi som nemal najmensieho tusenia..
ObrázekObrázek

co dodat, velky tromf drzime v rukach, vsetci mnou spomenuti borci su mladi kluci, cize nasa buducnost vyzera skutocne optimisticky :yes: :yes: :yes:

Obrázek dnes na nas caka dost zatazkavajuca a dost neocakavana skuska, v podobe panterov, ktorym to v posl. zapasoch naozaj famozne...bodovali v 6 posl.zap. (4V-2PP) a dovolim si tvrdit, ze najväcsi podiel na ich vzostupe nesie meno Craig Anderson, ktory momen. troni na cele brank. rebricka s % uspesnostou .947..ak na strane druhej nastupi Timmy bude sa jednat o zapas 2 statisticky najlepsich brankarov ligy.. :roll: zial. Marco Sturm bude este absentovat..na lade sme ho nevideli od 12.11.. :| v 1 vzaj. zapase sme si s pantermi hravo poradili, ti nekladli velky odpor, no dnesny zapas bude o niecom inom..bodik by som bral vsetkymi 10timi :yes: a tym padom by sme natiahli nasu spanilu bodovu bilanciu...z 25Z sme bodovali v 21..v prvom rade sa vsak sustredim na nase nastavajuce 3 domace suboje..rok 82/83 treba poslat definitvne do minulosti :coucou: :coucou: :coucou:
1rd Period (shots on goal 9:9)

[li]09:02 :yahoo: Michael Ryder(6) sikovnou stahovackou riesi obrancu a aj napriek tiesneniu druhym obrancom prekonava strelou svihom prekvapeneho Andersona...A Krejci + Chara[/li]
vyborne, dostali sme sa do vedenia, co je dost podstatna vec, ale este nic neriesiaca..od domaich som ocakaval, ze na nas vybehnu, ale opak bol pravdou..snad v zaverecnych minutach nas ako tak zavreli, zoparkrat pohrozili, ale nic extremne..mackom môzem akurat tak vytknut presilovky, obe zahrali :thumbsdown: inak, v nasej kleci Fernandez a ? Wideman v obrane :thumbsup:

2rd Period (shots on goal 10:13)

[li]02:44 :yahoo: Phill Kessel(16) pocas presilovej hry svojimi sikovnymi rucickami strikuje protihracov a strelou svihom po 2x prekonava bezmocneho Andersona..A Krejci + Wideman[/li]
pohodka, viacmenej bez problemova tretina, v ktorej sme si 1 golovy naskok poistili, resp, pripoistili 2 golovou trefou a v tejto chvili, ak to nepoklaseme, resp. ak sa panteri nejako extra nezblaznia, mam na dosah dalsie cenne vitazstvo..kolke to uz v poradi..?.. :roll: :) ale radsej bzzt, este jedna 20 minutovka na nas caka..jo, zabudol som, ci v branke Timmy, ci Manny :ciga:

3rd Period (shots on goal 6:7)

[li]02:21 :yahoo: Shane Hnidy(1) tecom pise svoju premierovu trefu v sezone a podla vsetkeho dava definiitivne KO panterom..A Wheeler+ Krejci[/li]
[li]13:36 :yahoo: Blake Wheeler(9) po hrubke jedneho z panterov v obrannom pasme a po prihravke od Kobasewa vymeta pavucinku Vokounovej branky..A Kobasew..inak zaujimavy tah predviedol domaci kouc, ktory cca 13 minut pred koncom stiahol Andersona (za inkasovane goly nemohol) a do branky nabruslil Vokoun[/li]
parada, parada, parada... Manny roletka :frajer2:
Obrázek
David 3A v zapase, hraje znamenite a taha inu bodovu snurku, tusim 7 bodovy zapas v rade :good:
Obrázek
a mackovia ako celok tahaju 5V v rade :respect: :respect:
Obrázek
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES