Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
1rd Period (shots on goal 7:10)
[li]12:00
Blake Wheeler v protiutoku 2:1 otvara skore duelu..!..najväcsi podiel na gole riesi Ryder, ktory sa neulakomuje na strelu, prihravkou nachadza nekryteho Wheelera, ktory vôbec z prvej strely na Conklina dostava domacich do vedenia...Wheeler pise 8G sezony..Ryder + Krejci[/li]
[li]16:11
Phill Kessel v situacii 4:4 takou polostrelou od modrej zvysuje na 2 golovy rozdiel..!..Kessy pise 13G gol sezony..A Hnidy + Chara[/li]
blizsi report z uvodnej casti hry najdete v topicu Wings
2rd Period (shots on goal 4:16)
[li]08:01
Chuk Kobasew strelou svihom popri Conklinovi zvysuje na 3 golovy rozdiel..skvelu pracu vsak odviedol Bergy, ktory zuzitkoval zavahanie jedneho z obrancov hosti, nachadza volneho Kobasewa, ktory uz nemal problem so skorovanim..Chuk pise [color=#BF80800]5G[/color] v sezone..A Bergeron[/li]
[li]16:25
Jirko Hudler resp. Marc Savard je autorom kontaktneho golu, ktory padol pocas presiloveh hry Wings (3 v poradi)..autor golovej trefy je sice do tychto chvil udavany Franzen, ale puk mal na hokejke ako posledny z hracov Wings Hudler, ktory sa to snazil pred branu nahodit prave na Franzena, no Hudlerova prihravka si nasla akurat tak Savardovu korculu a puk prechadza za chrbat bezmocneho Fernandeza.smolny gol..[/li]
3rd Period (shots on goal 7:4)
[li]06:51
David Krejci strelou z otocky golovo pozdravuje Ozzieho, ktory po 3 gole nahradil Conklina...skvela praca celej lajny, ktora to uzavrela v obrannom pasme hosti, puk sa dostava ku Krejcimu, ktory si pripisal 7G trefu v sezone ...A Wheeler + Wideman[/li]
Manny Fernandez
Wheeler - Krejci - Ryder + cely tim samozrejme
oslabovka
1tkova novembrova bilancia Bruins: 11-1-1
ze treba ist :sleep3: 
3 stars:
Fernandez (1/30)
Wheeler (1+0)
Chara (0+1)
[li]12:00
[li]16:11
blizsi report z uvodnej casti hry najdete v topicu Wings
2rd Period (shots on goal 4:16)
[li]08:01
[li]16:25
3rd Period (shots on goal 7:4)
[li]06:51
3 stars:
je tak Mitch, ja este nevyskakujem, aj ked optimizmus musi byt na mieste 
zo vcerajsieho zapasu tu predsa len mame..obranca Aaron Ward v priebehu 1.tretiny odstupil pre zranenie laveho kolena..
hadam to nebude nic vazne
mat v tahu 2 obrancov zakl. kadra by bolo dost neprijemne
Hunwick zastupil Fernecna zatim na vybornu a inak pocas zvysnych 2.tretin som ani nezaregistroval, ze Aaron vypadol
tak ako bol pre mna prekvapenim minuleho rocnika novic v time Lucic, tentokrat je nim Blake Wheeler..kym Lucic je tvrdasek a hitasek
ako sa slusi a patri, Blake je „prototypom“ hraca z inej kategorie..vyrasta nam z neho brilantny technik..David Krejci vali podobne
po ich boku pookrial aj golovo trapiaci sa Michael Ryder a v posl. 2 zapasoch patril medzi nasich naj hracov.. ta uvodna golova akcia Bruins z jeho strany nemala chybu a za stavu 4:1 prenho tak typickou strelou svihom opeciatkoval tycku Ozzieho brany...jeho neprajnici budu poukazovat na vysku jeho platu, ale pripad Glen Murray nas utvrdil v tom, ze Michael bol urcite spravnejsou volbou..
mame skvele rozlozene lajny, mladici vs. harcovnici..Lucic – Savard – Kessel, ci Wheeler – Krejci – Ryder, pricom mimo provozu je Sturmy a Ference, no i napriek tomu sa dari tak, ako nepamätam a to mackom fandim uz viac ako 10 rokov..vid.
[li]Bruins na domácím ledě vyhráli podeváté za sebou, což je nejdelší šňůra za posledních 25 let.[/li][/size]
[li]Boston si za listopad připsal statistiku 11-1-1, což je nejlepší výsledek za posledních 30 let.[/size] „Medvědi“ v těchto zápasech svého soupeře gólově přestříleli 41:14.[/li][/color]
tak ako bol pre mna prekvapenim minuleho rocnika novic v time Lucic, tentokrat je nim Blake Wheeler..kym Lucic je tvrdasek a hitasek
mame skvele rozlozene lajny, mladici vs. harcovnici..Lucic – Savard – Kessel, ci Wheeler – Krejci – Ryder, pricom mimo provozu je Sturmy a Ference, no i napriek tomu sa dari tak, ako nepamätam a to mackom fandim uz viac ako 10 rokov..vid.
[li]Bruins na domácím ledě vyhráli podeváté za sebou, což je nejdelší šňůra za posledních 25 let.[/li][/size]
[li]Boston si za listopad připsal statistiku 11-1-1, což je nejlepší výsledek za posledních 30 let.[/size] „Medvědi“ v těchto zápasech svého soupeře gólově přestříleli 41:14.[/li][/color]
ako bolo spomenute, riesime 9V v rade v domacom brlôzku..stacia nam uz len 3 domace vyhry, aby sme prekonali absolutny rekord zo sezony 1982/83
a sanca tu je: Bolts, Thrashers, Leafs :frajer2:
inak v decembri, riesime doma pouhe 4 matche
(nespomenuta Carolina) vsetko pak vonku
Bolts, Panthers, Caps, Thrashers, Blues, Devils, Canes, Thrashers, Pens..v januari sa vsak situacia obrati, ked vonku budeme riesit pouhe 3 matche, zvysnych 10 doma
inak v decembri, riesime doma pouhe 4 matche
[li]Aaron na Floridu necestuje a tym padom vynechava zapasy proti Bolts + Panthers..2-4 tyzden out..?.. :ja_neviem: ..jeho miesto docasne zaujme "farmarik"Lashoffcepi píše:zo vcerajsieho zapasu tu predsa len mame..obranca Aaron Ward v priebehu 1.tretiny odstupil pre zranenie laveho kolena..
[/li] ktory uz ma docela slusne skusenosti u velkych medvedov[li]naopak, do zostavy sa po zhruba 2 tyzdnovom vypadku vracia Marco Sturm
[li]TimThomas, ktory sa necitil moc ddobre (posl. 2 zapasy vynechal) by uz mohol byt taky tak fit[/li]
To je pravda, ale prečo by mal mať kvôli tomu šťastie. Nejak si to odporuje nemyslíš?Matt111 píše:BOS ma stastie, ze maju super brankarov, Charu a Savarda
ThrashersFan píše: Navyše traja-štyria hráči nerobia výsledky. Jednoducho sila Bostnu je hlavne vo vyrovnanosti pätiek a sile celého kádru. Ukážkový prípad sú tí loseri z Tampy Bay. Štyria-piati hráči sú skvelí, ale zvyšok nič.
...to byl problém spíše loni...
i když musím souhlasit s tím, že výsledky Bostonu jsou díky vyrovnanosti kádru
Wow... ked som videl ze necakane na zapas nenastupil v obrane ani Wideman tak som velke ocakavania naozaj nemal... a po inkasovanom gole hned na zaciatku som zacal by zmiereny s tym ze predsa bez 3 z 4 top obrancov cakat vyhru nemozeme... ALE Bruins opat ukazali ze mame siroky kader a sebavedomie takze nic nie je nemozne... Chara hral v obrane super- v niektorych momentoch bol na lade tak dlho ze sa pri nom vystriedali aj 2-3 obrancovia... velikansku hodnotu pre Bruins opat potvrdil Shane Hnidy- jeho vykony a prinos by som porovnal k tomu co znamenal minuly rok Metropolit v utoku. Shane s platom nieco cez 700.000 bol naozaj skvely "obchod" v podani GM v minulej sezone.
Takisto Krejci kazdy zapas ukazuje aky ma obrovsky hokejovy talent a perfektne videnie... ak by bol v inom klube tak by bol urcite centrom 2. formacie a v mnohych kluboch dokonca centrom 1. utoku... Blake Wheeler ma tiez prekvapuje a mozno to nakoniec nebolo zle rozhodnutie nechat ho v time (aj za cenu takmer 3 mil. oproti platovemu stropu), ALE konecne by si mal sadnut za video a podrobne pozriet ake hlupe off-sides vyraba- minimalne 2-3-krat za zapas svojim zlym rozhodnutim zapricini off-side, ktory je uplne zbytocny.
Podla poslednych sprav Wideman by mal byt v sobotu OK, vraj sa jednalo len o nejake svalove zranenie.
Takisto Krejci kazdy zapas ukazuje aky ma obrovsky hokejovy talent a perfektne videnie... ak by bol v inom klube tak by bol urcite centrom 2. formacie a v mnohych kluboch dokonca centrom 1. utoku... Blake Wheeler ma tiez prekvapuje a mozno to nakoniec nebolo zle rozhodnutie nechat ho v time (aj za cenu takmer 3 mil. oproti platovemu stropu), ALE konecne by si mal sadnut za video a podrobne pozriet ake hlupe off-sides vyraba- minimalne 2-3-krat za zapas svojim zlym rozhodnutim zapricini off-side, ktory je uplne zbytocny.
Podla poslednych sprav Wideman by mal byt v sobotu OK, vraj sa jednalo len o nejake svalove zranenie.
Desiate vitazstvo v rade!
Pozeral som iba highlits, ale podla toho kolko ukazovali Thomasovych skvelych zakrokov tak nas vyrazne podrzal a zasluzene sa stal prvou hviezdou zapasu. Prvy a jediny gol do nasej brany ide na vrub aj Zdena Charu, ktory zle precital hru a nechal sa obehnut Lecavalierom. Aj tak to vsak vykonom dotiahol na tretiu hviezdu. Perfektnou akciou v oslabeni sa predviedli Wheeler a Krejci a v podstate rozhodli o zapase. Kessel dvoma golmi zvysil svoj naskok v tabulke strelcov Bruins. Uz ich ma 15!
Metropolit je naozaj skvelý hráč. Atlanta ho predminulý rok vytiahla zo Švajčiarska, kde hviezdil, do NHL a aj tu "hviezdil" na hráča, s ktorým sa nepočítalo. Potom sme sa ho zbavili naozaj priblblým obchodom Waddella, ktorý ho trejdoval spolu s plnou hrsťou draft pickov za Tkachuka, ale to je zbytočné rozoberať. To bola tá sezóna, kedy Atlanta mala skvelých hráčov z "druhej" vlny, alebo ako to nazvať: Sim, Aubin (potom umiestnený na waivers), Niko Kapanen, Metropolit, Vigier.
Takisto ma teší chvála ďalšieho exThrashera, Shanea Hnidyho, na čo ani nie som prekvapený. Hnidy má veľkú výhodu v tom, že ako obranca hrá dosť čisto. Pritom je to defenzívny obranca. Takisto si ani nepamätám na nejakú chybu v jeho podaní. Skrátka taký nenápadny, nevysoký obranca, ktorý si však svoju robotu splní.
Takisto ma teší chvála ďalšieho exThrashera, Shanea Hnidyho, na čo ani nie som prekvapený. Hnidy má veľkú výhodu v tom, že ako obranca hrá dosť čisto. Pritom je to defenzívny obranca. Takisto si ani nepamätám na nejakú chybu v jeho podaní. Skrátka taký nenápadny, nevysoký obranca, ktorý si však svoju robotu splní.
tak este dodatocne smekam klobucik pred nasimi vykonmi, resp. tym poslednym triumfom proti Bolts..mat v tahu mimo Zeeho 3 klucovych obrancov a aj napriek tomu inkasovat v zapasoch tak max. 2 goly
neviete pls dokedy bdue pauzovat Wardo
samozrejme obrovsky podiel na mnoztsve inkasovanych golov nesie nasa brank. 2jka, dovolim si tvrdit momentalne NAJ brankarska 2jka v ramci NHL
a Timmy, tak ten si po 2 zapasovom vypadku dovolil poriesit
hviezdu zapasu..jeho % statistika po 16 odohr. zapas. .942
Phill Kessel, panboh zaplat za to, ze sa ten suskandovy trade nekonal a stalo sa to, o com som tocil este v minulej sezone, ze na tohto hracika nedam dopustit a kedze ma borecek smiesnych 20 rokov, netreba nad nim lamat palicu a jeho cas skôr ci neskôro pride..stalo sa

David Krejci + Blake Wheeler skvele si rozumeju tito 2 partaci,ako keby hrali spolu od pripravky
o Davidovom potenciale sa vedelo uz davnejsie, no to co sa skryva vo Wheelerovi som nemal najmensieho tusenia..

co dodat, velky tromf drzime v rukach, vsetci mnou spomenuti borci su mladi kluci, cize nasa buducnost vyzera skutocne optimisticky
dnes na nas caka dost zatazkavajuca a dost neocakavana skuska, v podobe panterov, ktorym to v posl. zapasoch naozaj famozne...bodovali v 6 posl.zap. (4V-2PP) a dovolim si tvrdit, ze najväcsi podiel na ich vzostupe nesie meno Craig Anderson, ktory momen. troni na cele brank. rebricka s % uspesnostou .947..ak na strane druhej nastupi Timmy bude sa jednat o zapas 2 statisticky najlepsich brankarov ligy..
zial. Marco Sturm bude este absentovat..na lade sme ho nevideli od 12.11..
v 1 vzaj. zapase sme si s pantermi hravo poradili, ti nekladli velky odpor, no dnesny zapas bude o niecom inom..bodik by som bral vsetkymi 10timi
a tym padom by sme natiahli nasu spanilu bodovu bilanciu...z 25Z sme bodovali v 21..v prvom rade sa vsak sustredim na nase nastavajuce 3 domace suboje..rok 82/83 treba poslat definitvne do minulosti :coucou: :coucou: :coucou:
Phill Kessel, panboh zaplat za to, ze sa ten suskandovy trade nekonal a stalo sa to, o com som tocil este v minulej sezone, ze na tohto hracika nedam dopustit a kedze ma borecek smiesnych 20 rokov, netreba nad nim lamat palicu a jeho cas skôr ci neskôro pride..stalo sa

David Krejci + Blake Wheeler skvele si rozumeju tito 2 partaci,ako keby hrali spolu od pripravky

co dodat, velky tromf drzime v rukach, vsetci mnou spomenuti borci su mladi kluci, cize nasa buducnost vyzera skutocne optimisticky
dnes na nas caka dost zatazkavajuca a dost neocakavana skuska, v podobe panterov, ktorym to v posl. zapasoch naozaj famozne...bodovali v 6 posl.zap. (4V-2PP) a dovolim si tvrdit, ze najväcsi podiel na ich vzostupe nesie meno Craig Anderson, ktory momen. troni na cele brank. rebricka s % uspesnostou .947..ak na strane druhej nastupi Timmy bude sa jednat o zapas 2 statisticky najlepsich brankarov ligy..
1rd Period (shots on goal 9:9)
[li]09:02
Michael Ryder(6) sikovnou stahovackou riesi obrancu a aj napriek tiesneniu druhym obrancom prekonava strelou svihom prekvapeneho Andersona...A Krejci + Chara[/li]
vyborne, dostali sme sa do vedenia, co je dost podstatna vec, ale este nic neriesiaca..od domaich som ocakaval, ze na nas vybehnu, ale opak bol pravdou..snad v zaverecnych minutach nas ako tak zavreli, zoparkrat pohrozili, ale nic extremne..mackom môzem akurat tak vytknut presilovky, obe zahrali
inak, v nasej kleci Fernandez a ? Wideman v obrane
2rd Period (shots on goal 10:13)
[li]02:44
Phill Kessel(16) pocas presilovej hry svojimi sikovnymi rucickami strikuje protihracov a strelou svihom po 2x prekonava bezmocneho Andersona..A Krejci + Wideman[/li]
pohodka, viacmenej bez problemova tretina, v ktorej sme si 1 golovy naskok poistili, resp, pripoistili 2 golovou trefou a v tejto chvili, ak to nepoklaseme, resp. ak sa panteri nejako extra nezblaznia, mam na dosah dalsie cenne vitazstvo..kolke to uz v poradi..?..
ale radsej bzzt, este jedna 20 minutovka na nas caka..jo, zabudol som, ci v branke Timmy, ci Manny
3rd Period (shots on goal 6:7)
[li]02:21
Shane Hnidy(1) tecom pise svoju premierovu trefu v sezone a podla vsetkeho dava definiitivne KO panterom..A Wheeler+ Krejci[/li]
[li]13:36
Blake Wheeler(9) po hrubke jedneho z panterov v obrannom pasme a po prihravke od Kobasewa vymeta pavucinku Vokounovej branky..A Kobasew..inak zaujimavy tah predviedol domaci kouc, ktory cca 13 minut pred koncom stiahol Andersona (za inkasovane goly nemohol) a do branky nabruslil Vokoun[/li]
parada, parada, parada... Manny roletka :frajer2:

David 3A v zapase, hraje znamenite a taha inu bodovu snurku, tusim 7 bodovy zapas v rade
a mackovia ako celok tahaju 5V v rade
[li]09:02
vyborne, dostali sme sa do vedenia, co je dost podstatna vec, ale este nic neriesiaca..od domaich som ocakaval, ze na nas vybehnu, ale opak bol pravdou..snad v zaverecnych minutach nas ako tak zavreli, zoparkrat pohrozili, ale nic extremne..mackom môzem akurat tak vytknut presilovky, obe zahrali
2rd Period (shots on goal 10:13)
[li]02:44
pohodka, viacmenej bez problemova tretina, v ktorej sme si 1 golovy naskok poistili, resp, pripoistili 2 golovou trefou a v tejto chvili, ak to nepoklaseme, resp. ak sa panteri nejako extra nezblaznia, mam na dosah dalsie cenne vitazstvo..kolke to uz v poradi..?..
3rd Period (shots on goal 6:7)
[li]02:21
[li]13:36
parada, parada, parada... Manny roletka :frajer2:

David 3A v zapase, hraje znamenite a taha inu bodovu snurku, tusim 7 bodovy zapas v rade
a mackovia ako celok tahaju 5V v rade
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF