Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kisin píše:Nejde vždy jen o body. Joe potřeboval golmana, Harding je (neoficiální) jednička Minny. Bernier se dostane do brány 1x za měsíc. Kráter je letos... ehm, prostě Kráter :jn:

Ference je DTD, o víkendu má nastoupit.
Harding neni jednotka,skor je to 50 na 50 z Hackettom :D

A ked podla teba nie su body podstatne pri trejdoch,tak potom sa musim hlasno zamsiat :D
zas je tu najmúdrejší :nervozny: ale keď som chcel od neho brankára, tak ani za toho boha sa nemal k činu
Shots,Faceoffs,body,GWG,Power play points,goals,asistencie to vsetko je na strane Carter,Kane :D
Dvojica Morrow Ernstrom vedie v hitoch a block shots... :D

Tu neni o com..
Joe S. píše:zas je tu najmúdrejší :nervozny: ale keď som chcel od neho brankára, tak ani za toho boha sa nemal k činu
Joe,ale sak ja mam len 2 ,rad by som ti dal ,keby som z coho :D
Shats? what does it mean plťka voe ? :lol2:
Joe S. píše:Shats? what does it mean plťka voe ? :lol2:
shit happens :ciga: fixed :!: :hehe:
Popradcan píše: A ked podla teba nie su body podstatne pri trejdoch,tak potom sa musim hlasno zamsiat :D
A to jsem napsal kde? :eek2:

Morrow s Enstonem zmeškali část sezony, takže ten bodový rozdíl by byl mnohem menší, kdyby měli stejný počet zápasů, jak Kráter s Kanem. A Harding > Bernier.
a petrikov joke trejd ti nevadí?
Joe S. píše:a petrikov joke trejd ti nevadí?
aky joke trejd? take nerobim (iba obcas par takych proposal poslem :D)
kisin píše:
Popradcan píše: A ked podla teba nie su body podstatne pri trejdoch,tak potom sa musim hlasno zamsiat :D

Morrow s Enstonem zmeškali část sezony, takže ten bodový rozdíl by byl mnohem menší, kdyby měli stejný počet zápasů, jak Kráter s Kanem. A Harding > Bernier.
Preco nepouzivas stats aj z poslednych 7 dni,14 ,alebo 30? uz ked tu vytahujes zranenia? btw Morrow je zraneny casto,a MOZNO sa vrati zajtra na lad,prvy RED FLAG :!:

Carter odohral 39 zapasov 25 bodov :D
Ernstrom 47zapasov 23 bodov

Morrow 43 zapasov 22 bodov :!:

Kane >Morrow,Ernstrom :D
Popradcan píše:
kisin píše:

Preco nepouzivas stats aj z poslednych 7 dni,14 ,alebo 30? uz ked tu vytahujes zranenia? btw Morrow je zraneny casto,a MOZNO sa vrati zajtra na lad,prvy RED FLAG :!:

Carter odohral 39 zapasov 25 bodov :D
Ernstrom 47zapasov 23 bodov

Morrow 43 zapasov 22 bodov :!:

Kane >Morrow,Ernstrom :D
Ernstrom? to je nejaký prospekt z Elitserien? :hmm:
Joe S. píše:a petrikov joke trejd ti nevadí?
Bishop za McArthura :hroza:
Ked moze byt Enston,moze byt aj Ernstrom :-(
radsej sa pochval co si pytal za Lehnera :D
Antonor píše:radsej sa pochval co si pytal za Lehnera :D
Ja som pytal Seindberga resp obrancu,pozri na Bishop McArthur :D nemaju s tym problem a pritom chytal jediny zapas a este si robil drahoty.
Popradcan píše:
Antonor píše:radsej sa pochval co si pytal za Lehnera :D
Ja som pytal Seindberga resp obrancu,Lehner mal aspon dobre stats,pozri na Bishop McArthur :D nemaju s tym problem a pritom chytal jediny zapas a este si robil drahoty.
Morrow, Enstrom

Goly: 12
Asistence: 34
Body: 46
+/-: +7
SOG: 141
FW: 8
HT: 126
BS: 91

Kane, Carter

Goly: 33
Asistence: 47
Body: 80
+/-: +2
SOG: 354
FW: 530
HT: 24
BS: 28

Harding

GS: 23
W: 9
GAA: 2.85
SV: 700
SV%: 91%
SHO: 1

Bernier

GS: 10
W: 4
GAA: 2.29
SV: 276
SV%: 91%
SHO: 1

Celkově 6:6. Vyrovnané. Pokud vím, KAŽDÁ KATEGORIESTEJNOU HODNOTU jak G, A, P. Pokud se Joe rozhodl zesílit a zlepšit brankoviště, smysl to dává :fucker2:

Nyní se podíváme na druhý trejd, mezi Anchorage a Fort Worth:

Kaberle, Santorelli, Burmistrov

Goly: 24
Asistence: 43 ale téměř vyrovnané.
Body: 67
+/-: -21
SOG: 295
FW: 350
HT: 149
BS: 101

B.Sutter, Orpik, Schenn

Goly: 18
Asistence: 41
Body: 59
+/-: +16
SOG: 232
FW: 544
HT: 471
BS: 265

Opět vyrovnané 4:4. Bud tedy uznejte náš trejd s Joem a nebo zrušte i tento ''diskutabilní'' trejd.

Absolutně nechápu smysl jakési komise, když žádné trejdy ve stylu Malkin - Matthias se zde neději. Žádný GM se nesnaží ZÁMĚRNĚ oslabit, respektive posílit jiný team. Každý GM má nějakou filozofii a daný trejd dělá z nějakého důvodu. Já byl taky kritizován za trejd Karlssona, který málem neprošel a nakonec jsem se dostal ze 17.pozice na 3. :!:
Takže nějaká expertní komise mi může :butt:
O com ty tocis,ze je to vyrovnane 6-6? si zmixoval hardinga stats s hracmi? :rofl:

Ja som proti,som sa ti tu snazil vysvetlit preco,neviem o com sa ma tu snazis presvedcit :?:
Mne stacia 2 dierky v nose,tretiu nepotrebujem .
V komisii je nas viac,svoj nazor a odovodnenie som tu napisal,nebudem sa skryvat,ze som proti,to je vsetko.

Si pzri este raz posledne stats Hardinga a ked mas odvahu,tak ich tu daj pre vsetkych,z posledneho tyzdna,alebo 2-3 tyzdnov a potom mozes mixovat a prekrucat ,ako chces ;-)
Děláš si prdel? Hardinga s Bernierem jsem hodnotil ODDĚLENĚ. Nikoho jsem nemixoval. Troll atempt unsuccessful.
Hlavně, že Carter během celé sezony září :good:

Lol, budeme se zde hádat kvůli jednomu debilnímu trejdu, jako kdyby šlo o reálnou výměnu či dokonce o život. Neskutečné.
Jasne ,ze sa nechcem hadat,vyjadril som sem len svoj nazor na tvoj trejd,ale stale mi neni jasne,ako si dosiel k zaveru,ze je to vyrovnane 6-6 :hmm:
a tak skúsíme iný trejd:

Slater, Handzuš
G: 16
A: 21
B: 37
+/-: -13
PPP: 5
SHP: 1
GWG: 1
SOG: 168
FW: 900
HIT: 193
BLK: 110

Stralman, Erat
G: 17
A: 45
B: 62
+/-: 22
PPP: 16

GWG: 3
SOG: 130
FW: 42
HIT: 102
BLK: 89

Hlavne že tu to bolo v jedenástich ukazovateľoch 4-6-1 a ten trejd v pohodičke prešiel, takže prečo si sa popradčan neozýval tam, nepomer je tam zjavný :slap:

EDIT: A trejd zranený GARON + Talbot za BRAD RICHARDS + Tlustý podľa mňa kričal ešte viac a tiež to v pohode prešlo, tak ja už neviem, vo co tu gou milý popík :ja_neviem:

EDIT 2: Ešte na margo Komisie, pamätám, keď som mal s Popradčanom dohodnutý trejd Okposo for Emery a ste mi ho zrušili ako nevyvážený s cieľom posilniť Poliaka zo Chicaga a hľa, Emery je jednotka Chicaga .... :roll: Takže Díky Broňa, teraz musím aj preto zháňať brankára
lol, zase sa tu riesia rovnake pi*oviny ako na zaciatku sezony :hroza:

btw ked uz to tak pekne rozpisujete, preco davate len 8 z 11 hodnotenych stats?
kisin píše:Nyní se podíváme na druhý trejd, mezi Anchorage a Fort Worth:

Kaberle, Santorelli, Burmistrov

Goly: 24
Asistence: 43 ale téměř vyrovnané.
Body: 67
+/-: -21
SOG: 295
FW: 350
HT: 149
BS: 101

B.Sutter, Orpik, Schenn

Goly: 18
Asistence: 41
Body: 59
+/-: +16
SOG: 232
FW: 544
HT: 471
BS: 265

Opět vyrovnané 4:4. Bud tedy uznejte náš trejd s Joem a nebo zrušte i tento ''diskutabilní'' trejd.
ked pridame aj ostatne 3 stats tak stracam 21 PPP a ziskavam len 4. cize v tejto stats vyrazne stracam. v SHP zase ziskavam 5b a stracam len 1, cize v tejto kategorii si "polepsim" priemerne o 1 SHP na 4 tyzdne :hroza: no a v GWG stracam 1 a neziskavam ziaden, cize to je tak povedzme ze remiza... :P
kisin píše:Absolutně nechápu smysl jakési komise, když žádné trejdy ve stylu Malkin - Matthias se zde neději. Žádný GM se nesnaží ZÁMĚRNĚ oslabit, respektive posílit jiný team. Každý GM má nějakou filozofii a daný trejd dělá z nějakého důvodu. Já byl taky kritizován za trejd Karlssona, který málem neprošel a nakonec jsem se dostal ze 17.pozice na 3. :!:
Takže nějaká expertní komise mi může :butt:
THIS!!!
to iste som tu riesil uz na zaciatku sezony, ked som tvrdil ze komisia by mala pustat kazdy trejd kde nie je uplne zjavny umysel zamerne odrbavat...
Joe S. píše:a tak skúsíme iný trejd:

Slater, Handzuš
G: 16
A: 21
B: 37
+/-: -13
PPP: 5
GWG: 1
SOG: 168
FW: 900
HIT: 193
BLK: 110

Stralman, Erat
G: 17
A: 45
B: 62
+/-: 22
PPP: 16

GWG: 3
SOG: 130
FW: 42
HIT: 102
BLK: 89

Hlavne že tu to bolo v jedenástich ukazovateľoch 4-6-1 a ten trejd v pohodičke prešiel, takže prečo si sa popradčan neozýval tam, nepomer je tam zjavný :slap:

EDIT: A trejd zranený GARON + Talbot za BRAD RICHARDS + Tlustý podľa mňa kričal ešte viac a tiež to v pohode prešlo, tak ja už neviem, vo co tu gou milý popík :ja_neviem:

EDIT 2: Ešte na margo Komisie, pamätám, keď som mal s Popradčanom dohodnutý trejd Okposo for Emery a ste mi ho zrušili ako nevyvážený s cieľom posilniť Poliaka zo Chicaga a hľa, Emery je jednotka Chicaga .... :roll: Takže Díky Broňa, teraz musím aj preto zháňať brankára
Porovnavas trejd 3 linera Handzusa s prvo linermi Kane a Carter,uz vam je*e na cisto? Kisin to zmixuje ,ako sa mu paci ,dalsi si porovnava trejdy cucuiek z top hracmi :hroza:
Ano,za vsetky neuspechy treba zvalit na komisiu :lol: *****,to je sen toto,excuses, excuses ,excuses.
Napisem tu otvorene,ze preco nesuhlasim s trejdom a placete tu ,ako male pi*e :D
3rd liner Handuš a iné čučky, a čo tak 1st liner ERAT, 1st liner BRAD RICHARDS? :slap:
Brad Richards bol meneny za zdraveho Garona a Richards hraje casto aj v druhom ci tretom utoku...ta vymena bola korektna...za Erata som dal 900FW a poslal som mu aj dalsie tri statistiky a zavadzas! Stralman siel na waiver nie ku mne takze tie cisielka si strc niekam...ziskal som len G A B a PPP..vyrovnana vymena mozno malinko pre mna
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING