Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak jsem si vzal inspiraci z Guddyho a mám taky nový avatar, už to asi chtělo změnu. Hráči Ducks s Cupem a ještě navíc Penner, to k sobě nejde :nono: Radši teda In Randy we trust :frajer: :box:
Bob si jede svoji klasiku, nepřeplatit UFA hráče, možná trošku přebral, ale zase dobře, že nic nepřeplatil. Když ale vidím, že Perron mohl být na 2 roky za 3,75 ročně, tak si říkám, co jsme ku*va dělali? Boedkker 4x4 taky super deal, ale Bob čeká, čeká. Věří podle mě, že lepší křídlo sežene pomocí trejdu.

Každopádně by to chtělo backup do brány, BPA je asi Enroth, tak snad to klapne.

Dále 4th line center, když je Thompson done do února. A hodil by se i další křídelník do bottom 6, ideální RW do 3. lajny, máme pod smlouvou asi 9 útočníků jenom, z toho jeden je právě Thompson.

Ideál by bylo něco jako: Enroth, Cullen/Gaustad/Horcoff zpátky, Versteeg/Pirri.
Zrovna na tyhle 2 kluky jsem se taky zameril a ty jejich kontrakty jsou super, dobra prace od obou GMs. Jeden z nich za ty prachy by byl paradni. Myslim je hodne dobry je i podpis Staala, ale ten by nam jako centr byl k nicemu.
Bernier in
Andersen out
:-(
harold píše:Bernier in
Andersen out
:-(
Já jsem rád, Freddyho bychom dlouhodobě nezaplatili, Bernier bude dobrý backup, sice za 4 mega, ale solidní, věřím, že mu změna prostředí prospěje, nebude na něj takový tlak, očekává se, že by měl chytat tak 25 zápasů cca, max 30, abychom Gibsona nepřetěžili úplně. Za mě teda dobrý move.

Teďka ještě vyřešit něco s bottom 6 a vyměnit Fowlera za LW.
No me se teda zrovna nelibi aby dvojka brala skoro 3x vic jak jednicka, urcite by se nasli levnejsi golmani v podobne kvalite, napr. uz tebou parkrat zminovany Enroth.

S Freddiem mas pravdu, tam to bylo neudrzitelne. Ale musim rici ze jsem si ho hodne oblibil a bude mi chybet. Nezbyva mi nez mu poprat hodne stesti v Torontu, alespon ted bude konecne na strane vitezu v nasich zapasech s Leafs :giggle:
Selly8 píše:No me se teda zrovna nelibi aby dvojka brala skoro 3x vic jak jednicka, urcite by se nasli levnejsi golmani v podobne kvalite, napr. uz tebou parkrat zminovany Enroth.

S Freddiem mas pravdu, tam to bylo neudrzitelne. Ale musim rici ze jsem si ho hodne oblibil a bude mi chybet. Nezbyva mi nez mu poprat hodne stesti v Torontu, alespon ted bude konecne na strane vitezu v nasich zapasech s Leafs :giggle:
Však nebere ani 2x toli, v klidu, ten rok to je udržitelné, potřebovali jsme zkušenost.
tomasinho píše:
Selly8 píše:No me se teda zrovna nelibi aby dvojka brala skoro 3x vic jak jednicka, urcite by se nasli levnejsi golmani v podobne kvalite, napr. uz tebou parkrat zminovany Enroth.

Však nebere ani 2x toli, v klidu, ten rok to je udržitelné, potřebovali jsme zkušenost.
Ja jsem to bral jako plat na nadchazejici sezonu, ikdyz vim ze do stropu se zapocitava caphit kde je to jak rikas :)

A navic jsem se dival na sezonu 15/16...a to zcela strizlivy :lol2:
Bernier already received $2 million bonus from Leafs so Ducks are paying him $2.15 million in actual cash.
Vidíš to a platíme mu jen 2,15 :-D
z nhl.com:

PROJECTED LINEUP

Nick Ritchie - Ryan Getzlaf - Ryan Garbutt

Chris Wagner - Rickard Rakell - Corey Perry

Andrew Cogliano - Ryan Kesler - Jakob Silfverberg

Mason Raymond - Shawn Horcoff - Corey Tropp

Cam Fowler - Kevin Bieksa

Hampus Lindholm - Simon Despres

Clayton Stoner - Sami Vatanen

John Gibson

Jonathan Bernier

Tak s timhle utokem muzem tak maximalne utocit na nejhorsi ofenzivu ligy. Jedina 3.lajna je v poradku, Wagner ve dvojce a Ritchie + Garbutt v TOP lajne :hroza: :rofl: Jeden z nich budiz, ale oba...

Potrebujeme nutne 2 schopna kridla....schopna Bobe, schopna!!!
Tady je vidět, že ti lidi Ducks vůbec nesledují, jinak si to neumím vysvětlit. Opomenutí Mansona hlavně a tím pádem úplně jiné obranné páry. A ten útok rozhodně taky nebude takhle. Pokud budem chtít hrát na rozdělení Getzlafa s Perrym, tak musí opravdu přijít 2 křídla, jedno přes trejd Fowlera (tím pádem Theodore In) a jedno ideálně podpisem (Pirri, Versteeg). A to nemluvím o tom, že Horcoff není podepsaný zatím aspoň.

Ideálně by to vypadalo.

Posila - Getzlaf - Perry
Cogliano - Kesler - Silf
Ritchie - Rakell - posila
Garbutt - posila/Wagner - Wagner/Boll bohužel

S možností, že by hrál Ritchie 1LW a s Rakellem posily, abychom měli lepší depth.

při rozdělení takhle:

Posila - Getzlaf - posila
Ritchie - Rakell - Perry (tak hráli i loni mnohokrát)
3 + 4 stejně

Obrana

Lindholm - Manson
Despres - Vatanen
Theodore - Bieksa

Stoner + Holzer, ideálně ještě poslat Stonera za hromadu puků někam.
Prave proto z toho mam takovou prdel. Kdybych to videl na seznamu tak pohodka, ale na nhl.com bych teda cekal vetsi odbornost :jn: Ikdyz je mi jasne ze tam nejak ty utocniky namrskat museli, ale stejne je to ostuda.
Bob se úplně pomátl, fucking Vermette na 2 roky. Bullshit prostě. Jdeme do sra*ek, celá off-season je jeden velký obří shit, na který doplatíme.
http://sports.yahoo.com/news/ryan-getzl ... 20414.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol2: :lol: :rofl: :hroza: :slap:
As is the case with Shattenkirk, Cam Fowler has value. And teams have been calling. The difference with Fowler is that times may be getting a bit more desperate in Anaheim. The Ducks are NOT a Cap team. Anaheim has their own internal salary and they never go over it. Just ask Brian Burke from back in the day.

And right now the Ducks are up against it big time with players still to sign. Fowler needs to move. And soon.

The problem is EVERY team knows this and is trying to essentially steal Cam Fowler from Anaheim. So as of today i am hearing Anaheim is trying to change the narrative by adding another player/prospect into the conversation....and therefore hoping to get more of a reasonable return..

As an aside, I keep hearing that NJ may be the leading candidate to land Fowler. I have heard NJ has considered a scenario where they could land both Fowler AND Shattenkirk.
Pořád je to jen Eklund, ale už bych se taky rád pohnul z místa. Akorát zrovna New Jersey nám nemůže nabídnout snad nic, coby nám v dané situaci nabídlo teda. Jedině by chtěli posunout dále Halla, což je kravina. Takže pochybuju, že s něma budem jednat. Ale je jasné, že my ten trejd zoufale potřebujeme a ta cena tím pádem klesá a musíme přihodit pick nebo prospecta.
Když máme tak tragickou off season zatím, tak si připomeňme aspoň nejlepší momenty Rickyho Rakella, jediného světlého bodu naši ofenzivy s výhledem do budoucnosti.
led Ducks in points per 60 last season at 1.90 with ~3rd line time.

No do pi*e :rofl: :scare:
tomasinho píše:

No do pi*e :rofl: :scare:
priznaj sa ze si to ty
Anty píše:priznaj sa ze si to ty
:oops: :oops: :jn:
Jo a do týdne má začít Rakell po operaci bruslit. Lindholm trénuje s Rogle doma.
A teda ještě Hampusovy požadavky.
Takže, pojďme zhodnotit tu katastrofu. Nejhorší off season v dějinách Ducks. Alespoň co pamatuju.

Bob měl po zpackaném PO 3 základní cíle.

1. Najít schopného kouče místo BB
2. Podepsat Lindholma s Rakellem
3. Trejdnout Fowlera za LW

Případně se zbavit kontraktu Stonera.

1. Rozebírano už mnohokrát - asi nemusím nic extra dodávat. Snad jen God Save the Ducks! :pray:

2. Máme 8.10., za 5 dní hrajeme první zápas a není podepsaný ani jeden, oba jsou ve Švédsku, Rakell navíc po operaci, Lindholm trénující, ale podle agenta se nevrátí do Ameriky, dokud nebude podepsaný kontrakt. Klub i hráči chtějí long term, u Rakella 6 let, u Lindholma 8, ale problém tam je suma, kde se to klub snaží dostat co nejníž.

Hlavně i díky dalšímu bodu, který zmíním. Není cap space. Sehnali jsme sice výborného backupa v Bernierovi, ale zase zabírá přes 4 miliony. Zoufalý pokus vyměnit Stonera nevyšel, tak jsme zkusili waiver a nikdo si ty jeho dva zbývající roky nevzal. Na podpis obou máme i s LTIR Thompsona cca 9,1 milionů. Rakell dostane něco jako 6x4 a Lindholm 8x6 (6,5 možná), takže je možné, že nám to zabere přes 10 milionů a potřebujeme uvolnit space.

3. A jsme u bodu 3. Nepodařilo se zbavit Stonera, takže nejspíš vyměníme Fowlera, náš jediný trade asset a jedinou možnost, jak získat top 6 LW, za future compensation. Smutné, že v době, kdy dost týmů shání mladého puck moving obránce, tak není schopný udělat nějaký trejd. Neříkám, že je to jednoduché, není, neupeklo se toho moc v létě, ale tak ku*va měl víc jak 4 měsíce a měl si to určit jako prioritu. Zvlášť, když je Fowler s Theodorem a Larssonem (víc níž), těžce postradatelný. Teďka máme před sezonou, v útoku nemáme skoro koho postavit, když Rakell sezonu nestihne a my máme s trochou nadsázky dejme romu 10 NHL ready beků, kdežto v útoku nic.

Těžce prokaučované od Murrayho a něco, za co by si zasloužil vy*ebat už teď hned a ne až po mizerné sezoně, která přijde asi se stejnou jistotou jako že si :vrabec: klidně založí dalších 150 profilů na HF.

Poprvé za poslední roky se na sezonu vyloženě netěším. Ačkoliv jsem spokojen s brankovištěm a talentem překypující obranou, útok patří vůbec k tomu nejhoršímu v NHL.

Příprava

Bohužel jsem neviděl jediný zápas, většinu nevysílali nikde nebo pak díky horšímu zdravotnímu stavu. Alespoň jsem si vždycky pečlivě vše přečetl. Bilance 1-4-1, první dva zápasy přestřílení 56:84, Randy rullez :rocker:

Další zápasy to údajně bylo lepší, ale v některých pořád bída a zachránily nás i výkony Berniera a Gibsona, kteří se po zapojení do přípravy ukázali dobře. Až v posledním zápase hráli Getzlaf s Perrym, Kesler nebo Silfverberg, zrovna v tom zápase přišla první výhra proti Sharks hrajícím bež čtyřky Thornton, Pavelski, Couture, Vlasic. Poslední zápas hrajeme právě v neděli proti Sharks.

V kádru zůstalo momentálně 28 hráčů, podle očekávání nepřežili cut letošní 1st roundeři Steel a Jones, kteří mají čas. Taky loňský 2nd rounder Näättinen, ale ten se ukázal lépe a do dvou let by podle mě mohl zasáhnout do áčka, solidní 2-way centr. Do AHL se vrátil AHL all star Montour a také bohužel Theodore, který nepřežil to, že v áčku setrvávají Fowler, Stoner a Holzer. Stoner po waiveru asi zůstane nakonec, přesun do San Diega by nám ulevil jen 950 tisíc.

V obraně ale přeci jenom nastalo jedno překvapení. Loňský 1st rounder Jacob Larsson přehrál svými výkony Theodora i Montoura a stále zůstává v áčku, Randy je z něj unešenej. Nebál se dát hned po draftu do sestavy Fowlera, ted by mohl dostat šanci jeho vylepšený klon v tom věku. Nejpravděpodobnější ale je, že po ukončení campu pojede zpátky do Švédska, kde odehraje ještě rok ve Frolundě. Přeci jen místo na rosteru pro něj asi není. I proto asi zůstal ještě, že se stejně nepočítá, že by zůstal v AHL. Do budoucna ale parádní obránce, jak jsem psal, připomíná mi Fowlera v začátcích. Co jsem ale vysledoval rok a půl zpátky na osmnáctkách a loni na dvacítkách, s daleko lepší střelou a lepší dozadu (pozičně, práce s hokejkou). Na ten věk fakt vyspělý a není divu, že hrál top 4 minuty v jednom z nejlepších týmů Evropy. Víc o něm tady.

http://www.ocregister.com/ducks/ducks-7 ... jacob.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Co se týče útoku, je to bez Rakella (byla by i s ním) obrovská katastrofa. Upadající Kesler, Cogliano v top 6 úloze, na kterou nemá, přitom je to využitelný bottom 6 hráč, kterého bych se nerad zbavoval, duše a motor týmu. Pak samozřejmě Vermette, Raymond..a co bych chtěl rozebrat, je Silfverberg.

Silf je zvláštní kapitola. Vyprofiloval se do two-way wingera, což je v pořádku, úplný high-end potential nemá prostě, ten skill tam zase není. Přesto má ale solidní ofenzivní upside, aby pravidelně dával 50-60 bodů, to mi nikdo nevymluví prostě. Elitní release, strong possession, hráč použitelný ve všech situacích. Jenže i když má s Keslerem chemistry a jsou spolu prostě top shutdown dvojka, podle mě Kesler brzdí ofenzivní potenciál Silfa. Proto bych byl nejradši, kdyby hrával s Rakellem nebo ještě lépe s Getzlafem a Kesler měl dejme tomu tu roli 3C a shutdown povinnosti.

Carlyle sice nejprve říkal, že by byla škoda nevyužít Getzlafa s Perrym spolu, když ví, čeho jsou spolu schopní. Ale asi jak vidí ten náš útok, rozhodl se zkusit je taky odděleně. A aspoň jednou mě snad vyslyšel a Silfverberg odehrál zápas se Sharks v lajně s Getzlafem s Ritchiem a trénovali tak i další den. Bylo by to docela ok, mít dvojice Silf-Getz a Rakell-Perry, Kesler s Coglianem shutdown povinnosti. Problém je ale, koho k nim dopasovat, když to jedno LW nemáme, na další máme pouze Ritchieho, který chtě nechtě musí jít kupředu, v AHL byl výborný loni, v NHL se zatím profiloval spíš jako bottom 6, ale zlepšil prý pohyb, což byl hlavní problém.

A dostávám se k poslednímu bodu a největšímu překvapení campu a tím je Nick Sörensen, 2nd rounder z roku 2013, který rok po draftu odehrál dobrou sezonu v QMJHL, ale pak dvě sezony promarodil ve Švédsku. Ale docela big body, solidní two-way winger, asi nejlepší útočník přípravy. Vzhledem k problémům v ofenzivě si dost možná svoje místo udrží.
RC said Nick Sorensen "has been a nice surprise for everybody. That doesn't happen all the time. He's come in and fit into the lineup."
Tím pádem, pokud by nepřišel nějaký trejd a nestihli se podepsat RFA's, čekám úvodní sestavu něco jako.

Ritchie - Getzlaf - Silfverberg
Raymond - Vermette - Perry (vím, chudák Perry :cry: )
Cogliano - Kesler - Sorensen
Garbutt - Wagner - Boll

Fowler - Bieksa
Despres - Vatanen
Stoner (Larsson ?, potom Lindholm) - Manson

V ideálním případě, kdy by člověk měl zpátky Rakella a posilu na LW, by to vypadalo hned lépe, ale jinak..No nic, už ai stačilo toho naříkání.
A Hampus je ještě dále.... :scare:
Lindholm’s agent, Claude Lemieux, said he’s had some communication with the Ducks “but have not made any progress.” Rakell’s agent, Peter Wallen, also said “we are not any closer yet.”
:cry: :bitka3: Navíc Rakell po tom zranění není ready hrát ještě, získává sílu. A problém bude i s vízy údajně, takže počítám, že pár týdnů je asi neuvidíme ještě. Obrana sice vypadá dobře i tak, ale bez nejlepšího beka to bude stejně složité. A o útoku škoda mluvit, to už jsem rozebíral.

Co se týče rosteru a sestavy na 1, zápas, vypadá to následovně. Perry s Getzlafem trénují spolu, takže chudák Silfverberg asi Vermette + Raymond. 13. útočník Cramarossa, 7. a 8. bek Stoner a Holzer.

Ritchie - Getzlaf - Perry
Raymond - Vermette - Silfverberg
Cogliano - Kesler - Sorensen
Garbutt - Wagner - Boll

Fowler - Manson
Despres - Vatanen
Larsson - Bieksa
Ze bych se na letosni sezonu tesil to fakt tvrdit nemuzu. Nicmene znovu jsem sel do GCL tak to budu muset nejak pretrpet. Jako malinke olus beru ze v tom nebudu sam :giggle: Nicmene ta situace s nasi sestavou me pekne stve, ale tomasinho se vzdycky tak pekne rozepise tak uz nemam co bych dodal :)
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO