Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:Inak co vravite na doterajsie vykony JVR-a ? Pre mna neskutocne sklamanie, v zapasoch nevyrazny, navyse s tou jeho postavou by mohol/mal aj pritvrdit, co ale nerobi. Sice je to len sophomore season, ale musim sa priznat, cakal som od neho viac (na draftovu dvojku je to ozaj malo.)
Už som sa tu na to pýtal a musím súhlasiť. (btw. na twitteri vyzerá akoby sa nič nedialo, ale ja si myslím, že Laviolette mu musí dávať za tie výkony vyžrať) Zatiaľ veru nič moc a to je hráč, ktorý ma zaujíma. Zázraky som ani po vlaňajšku nečakal, ale toto? :?
Tak on je technicky a rychlostne dobre vybavenej a porad ma velkej potencial.Ale je pravda ze minimalne pro me je zatim docela nevyraznej.Ale to samy Meszaros porad mi prijde takovej zmatenej ja bych se ho nejradsi zbavil dokud hraje aspon neco.

Jinak nejlepsi hrac jednoznacne Giroux pro me osobne Hartnel se mi taky moc libi kdyz se zacal pod Lavioletem vic hrat hokej nez provokovat a postrkovat se tak mu to dost prospelo je to bojovnik co umi hrat hokej.Jinak samozrejme Bobrovski je ohromny plus pro nas tym , Briere taky supr na jeho vek je porad aktivni.

Jinak hlavne posledni tri/ctyri zapasy se mi uz celkem libi herni projev sice to furt neni na sto procent ale hraci hrajou to co jim na vitezstvi staci.

jeste se vratim k Girouxovi ten kluk hraje presilovky oslabeni proste vsechno a vsude vynika v oslabeni je nebezpecny pro soupere ktery si na nej porad musi davat pozor navic dokaze skvele podrzet puk a ziskat cas.
Na presilovce ma rychli ruce chladnou hlavu a proste na nej muzu rikat jen slova chvali.

Doufam ze se ten kluk podepise to by me opravdu mrzelo ho ztratit.A miste nej mit nakyho Meszarose nebo podobnyho mekace co se po cistym hitu rosype jak malej.
Girouxa vám závidím odkedy ste ho draftovali. Jeden z mála hráčov, ktorých som jedným očkom sledoval už v juniorke a vždy ho žral. To už je parádny plejer, nehovoriac o tom, čo z neho bude. Damn quick hands, excellent passer, great skater and killer instinct :frajer2: K Bobrovi som sa už vyjadril, ten má moje absolútne sympatie. Chvalabohu, týmto a rešpektom k Timmonenovi moja "láska" od odchodu Gagneho (svetlá výnimka) k Philthy zjavne končí :D Pravda, kto by nechcel kapitána ako Richardsa či druhého centra ako technického trpaslíka Briera... navyše Hartell, aj keď ho neznášam, je neskutočne dôležitý hráč pre Philly a keď to tak vezmem...Hartnell>=Zubrus. To prirovnanie je na mieste, štýlom hry a dôležitosťou veľmi podobní hráči, treba povedať. Pravda, druhý menovaný aspoň roky nevyzeral ako vývojový medzičlánok opice :wowo: (no disrespect...lie...maximum disrespect, but who cares?). Je ešte jedna vec, ktorú vám závidím, tou je Laviolette. Myslím, že ako pre Philly, tak pre Jersey neexistuje lepšia možnosť. Pravda, obaja ho mať nemôžu a je veľká škoda, že dinosaurie praktiky Loua nezostali zavreté v šatníku, keď bol ešte Peter voľný. Pretože namiesto mladého, progresívneho trénera so zmyslom pre oba póly hry už len tak ľahko nenájde a svoju šancu rozhodne mal. Nuž, som na vás do ďalších rokov zvedavý. Hlavne tá lama Carter ak bude podpísaný za dosť a budete mať vďaka Meszárošovi problémy so stropom, to bude náramná zábava.

EDIT: Skoro by som bol zabudol... Laino a Flyers...to si predstaviť Clarke pred niekoľkými desaťročiami, tak sa asi rozplače :lol2: Ale na druhú stranu, naozaj ma prekvapil a je pre vás platným článkom zostavy, ktorý by mal dostať novú zmluvu. Nuž, uvidí sa. Každopádne premena klubov, ktoré si tradične razili vlastnú cestu na hokejovo multikulturálne ofenzívnejšie ladené organizácie bez jasne definovanej tváre, to je niečo na čo už minimálne z nostalgie zvyknutý nie som. Prečo svojho času nenávideli BSB a prečo našu NZT bolo jasné. Otázka je, či nie je aj tak trošku škoda, že naše kluby už až tak v povedomí v tomto smere nie sú. Trademark je trademark a aj negatívna reklama je reklama. :)
jeste bych chtel dodat ze i kdyz kolikrat Holmgrenovo tahy obcas dost tvrde kritizuju a nektery mi prijdou vazne bez myslenky je pravda ze od vyluky kdy Phila byla proste tragickej tym zalozenej na reznicich a drevorubcich jako byl drevak Hatcher a jim podobni.Tak ten tym zmenil uplne o 180 stupnu z pomalejch drevaku udelal tym plny rychlich,sikovnych a bojovnych hokejistu a za to mu dekuju.

Ale jestli nepodepise Girouxe tak bude nepritel cislo 1.
Anger píše: Ale jestli nepodepise Girouxe tak bude nepritel cislo 1.
To se nestane :ee: To by mu museli unest nekoho z rodiny a dat pistoli k hlave :samovrazda:
giroux :arrow: 6 mil :arrow: mtl
maro píše:giroux :arrow: 6 mil :arrow: mtl
Jj a z Gomeza bude 7.5 miliónový tretí center, pravda... :hufi:
Getzo5 píše:Prečo svojho času nenávideli BSB a prečo našu NZT bolo jasné. Otázka je, či nie je aj tak trošku škoda, že naše kluby už až tak v povedomí v tomto smere nie sú. Trademark je trademark a aj negatívna reklama je reklama. :)
Ha ha, prave ze my jsme BSB v podvedomi porad, i kdyz uz to daaaaavno neni pravda. :ja_neviem:
AndyF píše:Ha ha, prave ze my jsme BSB v podvedomi porad, i kdyz uz to daaaaavno neni pravda. :ja_neviem:
Myslíš, že my s NZT nie? :D Devils prehrajú: "Too much offense, brah." Devils vyhrajú: "They trapped all night as usual, brah." :lol2:
Getzo5 píše:
AndyF píše:Ha ha, prave ze my jsme BSB v podvedomi porad, i kdyz uz to daaaaavno neni pravda. :ja_neviem:

...Devils vyhrajú: ...
:giggle:
.
.
.

(nic ve zlym.. :smile03: )
The Flyers have quietly won 4 in a row and still nobody knows who plays goal for them.
from 19 to 4
http://www.thefourthperiod.com/rankings.html
Obrázek
No 5 vyhra v rade je nasa, inak ked sa mam 6 krat v sezone pozerat na zapasy proti Rangers, tak to si este "uzijem" :? Bobrovskij :thumbsup:
Bobr opět ukázal, že jeho výkony nejsou náhodné. Když jsem se nad tím tak zamyslel, tak je vlastně ideální typ golmana pro nás. Jelikož má naprosto brilatní spodní část, moc nevyráží a pozičně je na tom taky velmi dobře. Díky tomuto stylu pochytá i dost cloněných střel, nebo onetimerů a hlavně je moc nevyráží. U tohoto stylu, však musí být zákonitě slabší vršek, což nám tak nevadí, pokud bude obrana stále tak agresivní a nedá soupeřovým útočníků moc času na pořádný aim Stejně žasnu na Girouxem, to že má zlaté ruce bylo obecně známé, ale že z něj bude TOP playmaker to jsem nečekal! Ten kdo sním hraje ve formaci, vždy boduje! Stejně tak žasnu nad Leinem, který pokračuje ve výkonech z PO. Naopak zklamání Richards,Carter a nejvíce JVR, který mi přijde takový bez elánu. Jen tak dál pánové, možná trošku méně faulovat a bude to super ;)
Sakra sakra... Tak tohle ne, aby se tady z cista-jasna "out of nowhere" zjevil nejaky chlapik spasitel do brany Flyers. Leightone, radeji se rychle koukej vratit a prevzit post jednicky :yes: .

Jinak vazne, Flyers jsou pro me letos na Vychode asi favoritem c.1. Sice z pohledu Pittsburghu to neni uplne nejobavanejsi souper(mozna jste objektivne lepsi ale tyhle derby jsou vzdy specificke, 2krat ze 3 zapasu jste sice zatim vyhrali, ale to taky neprecenuji protoze to byly vyrovnane zapasy a vyhral stastnejsi) a ve vzajemnem mereni sil v playoffs bych veril(doufal) v uspech, ale jinak mi vase sestava opet prijde jako nejlepe poskladana. No a ten Giroux, to je jedna basen, takove hokejove ruce... Pronger to je muj oblibenec odjakziva a zaruka uspechu i v playoffs(proc ale sakra musel jit do Philly :evil: ). Jinak se mi vas letosni styl vubec nelibi, moc me ty vase zapasy nebavi, no ale je to evidentne efektivni. Kazdopadne pro nas je to jen a jen vyzva, neco s tim udelat aby jste to tak jednoduche nemeli...
Ja bych chtel znat nazory nasich fanousku jak vidi po teto sezone podepisovani smlouvy protoze myslim ze Giroux by se mel podepsat za kazdou cenu a za ztratu Cartera .A Leino vidim 2.5 M(plat na jednu sezonu) na dve az tri sezony.Jinak pokud by se trosku vycistil prostor pod stropem a jeste by se posunul treba o mega nahoru (pokud teamy jako phoenix atd nestahnu strop dolu) tak by nebyl uplne vyloucen ani navrat Gagneho kdyby mel vazne zlou sezonu.
Tazko sa este vyjadrovat k podpisom zmluv, po trade deadline zaciatkom marca sa mozeme o tom realne bavit :) Momentalne by to vyzeralo na nepredlzenie s o donnellom, zherdevom, boucherom, lappy koniec kariery plus by mal prist neaky trejd v obrane, keby sa nasiel niekto kto by zobral mesza :roll: Girouxa urcite podpisat, aj na ukor neviem koho :D
jeste k dvojici Zherdev/Meszaros necekal jsem od nich zazraky ale zase ze to bude tak spatny jsem necekal Konkretne Zherdev 11z 3 Goly a 3 Body.
Meszaros 12 zapasu a 2 asistence to je opravdu hodne slaboucky aspon ze Zherdev po sezone konci.Ten Meszaros bude vetsi problem ma docela dlouhou smlouvu.

jeste nevite jakou druh smlouvy ma Meszaros ? Jednocestny nebo dvoucestny jestli by sel uklidit na farmu.
Malo by to ist. Alebo ho zaradit na waiver, ked sa nepreberie. Ked sa pozriem na niektore obrany, niekto by ho mozno zobral
Anger píše:Jednocestny nebo dvoucestny jestli by sel uklidit na farmu.
Na farmu může být odeslán i hráč s jednocestným kontraktem.
Dal bych mu sanci do uzaverky prestupu a pokud by se neprosadil zkusil bych se ho zbavit protoze ten me vazne za srdce nechytnul a klidne bych ho vratil zpatky tampe za krabici puku a sadu hokejek.
Zadrzte panove... :!: Meszaros je v zasade 5. obrance. To ze ma zrovna vysokou smlouvu je vec jina. Vzhledem k tomu, ze nam jeho smlouva zily netrha, jde jen o jeho hru. A on je tu opredevsim proto, aby se neopakovala situace z lonskeho PO, kdy pokazde kdyz byla na lede 3. dvojice s Krajickem, pekne to smrdelo... Body navic budou bonus.
A popravde, v prvnich zapasech kdy to jeste skripalo, byl nejhorsi Pronger :smile03:

Ted jedem jak namazanej stroj a se Meszarosem a O'Donnellem nemam zadny problem...

Jinak strop by se mohl hejbnout az o 3-4 miliony, coz by nam trochu vytrhlo trn z paty.. :thumbsup:
AndyF píše:Vzhledem k tomu, ze nam jeho smlouva zily netrha,:
Ale bude trhat. Jestli chtějí podepsat Leina, Cartera i Girouxe, tak prostě ty 4 mil. tam budou hodně znát. Prostě 5. obránce nemůže brát takový prachy :!: Bohužel se vyplnilo, co už jsem říkal v létě, že tento trade nás bude pěkně sr... :thumbsdown:
dejf píše:Ale bude trhat. Jestli chtějí podepsat Leina, Cartera i Girouxe, tak prostě ty 4 mil. tam budou hodně znát. Prostě 5. obránce nemůže brát takový prachy :!: Bohužel se vyplnilo, co už jsem říkal v létě, že tento trade nás bude pěkně sr... :thumbsdown:
Pronger :arrow: retirement, Mesz :arrow: 1st pairing D man. Problem solved.

... :D
No O donnel se mi libi hraje to co se od nej cekalo.

Bohuzel me si Mesz neziskal ale dam mu jeste sanci a budu ho sledovat.Taky otazka je jestli jsme si s nim opravdu pomohli.

Me proste prijde desne mekej a flegmatickej a obcas udela nepochopitelnou chybu.

Proste ty 4 mega jsou hrozne moc a mame daleko dulezitejsi hrace ktery potrebujou podepsat.Ja bych se ho proste zbavil a zkusil bych nejakyho mladika nebo nakej trejd do treti obrany formace.

Ted hrajeme v celku dobre ale nesmime usnout na vavrinech porad se musi poctive pracovat.I bych zkusil toho Walkera o kterym vubce nevim co si mam myslet a temer vubec nevim jak hraje ten je ale ted zranenej pokud vim.

Mi nerikejte ze nebyl lepsi patej obrance k mani.
Walker je cisto defenzivny pokial viem, super blokuje strely a neboji sa zhodit rukavice. Urcite dobry do tretieho paru a za rozumnejsiu cenu ako Mesz, toho si uz jednoducho nemozeme dovolit po sezone
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS