od
mt-svk » stř 09. bře 2011 16:45
Nemôžem s tebou súhlasiť. vravíš, źe sa k Hitchovi nemáme vraca´t, to by ale bola pravda, keby odišiel pred dvoma sezónami. Ibaže on odišiel len v strede minulej sezóny a to na hráčoch nechá stopy. jeho systém sme hrali 3-4 roky. Uprednostńoval skúsených hráčov, často zo zlou formou na úkor mladých hráčov. Nepopieram, źe sa mladíci pod ním naučili mnoho vecí, ale ich vývoj sa čiastočne pozastavil. Potom príde nový tréner s novým systémom, po takom štýle aký presadzoval Hitch je to úplne niečo iné.
K výmenám. Bola by som ochotná vymeniť Brassarda /iba za kvalitného centra/ či Huseliusa, prípadne Russella bez mrknutia oka. Ale nie Voráčka s Filatovom, sú to mladí hráči, ako môźeš povedať, že sú to hráči do druhého útoku a nie do prvého? Práve naopak do prvého, som o tom 100% presvedčená, v budúcej sezóne to ukážu. Podobne ako Johansena s Goloubefom, Moorem a Savardom. Tu ale bude treba viac času, najmä u Golubefa, ktorí doplatil na pretlak obrancov, nie je vyhraný.
No a obetovať nie veľa, ale prehnane veľa je trošku silná káva. Nie, takú vec odmietam. Mimochodom, ćasto nám hráča vyfúkli iné tímy, ktoré zaň obetovali menej, viď Richards. Ponúkali sme Brulého, Tolefssena, Fritscheho a miesto v drafte, Tampa vtedy chcela Masona. Preto výmena padla. Teraz znovu, Howson mal záujem o Richardsa, zase, Dallas mal prehnané požiadavky, pritom nikde nie je napísané, že by s nami Richards po sezóne predĺžil. Howson výmenu odmietol. Ale podľa teba ju asi mal prijať, napriek tomu, že je Richards zranený, takže by nám nepomohol. A takto môžeme pokračovať. Skrátka, predstavuješ si to veľmi jednoducho, ono to ale také jednoduché nie je.
V budúcej sezóne by mal Howson vymeniť, prípadne nepodpísať hráčov, ktorí nepasujú do Arnielovho systému a naopak, udržať hráčov, ktorí zapadli. Tím by som doplnila iba v prípade potreby a aj to počas sezóny, inak nie.
K útokom, Umberger nepatrí do druhého útoku, Calvert je skôr lepší krídelník do tretieho, skórujúceho útoku. Táto sezóna je pre neho šťastná, trafí aj nemožné veci. Páčil by sa mi útok Umberger--Pahlsson--Calvert. A najmä, dať šancu farmárom a nechať vyhrať Johansena aspoň rok na farme!