Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Reeper.89 píše:
Getzo5 píše:
Reeper.89 píše:Na góly jsme byli lepší... ale Hall dostal dobře na hubu.. :eek2: :D
Ani nie...skôr ten dopad. Nepozeral som viac, vrátil sa ešte potom? Je v poriadku?
Neví se, co mu je. Kondiční trenér se jej ptal, a Hall řekl že neví... do zápasu tuším pak už nenastoupil (zápas sem neviděl, jen jsem četl článek o tom). Snad bude v pořádku. Hemský zas v řiti, tak kdyby i Hall odpadl, tak by ta produktivita sla slušně důle.. :eek2:

Edit: takže Hall zápas nedohrál.. Má pochroumaný kotník.. To je smůla :thumbsdown:
Dorsetta nemám v láske, ale Hall si za tú bitku môźe sám.

K zápasu s Calgary. Musíme viac kombinovať, a dôsledne čistiť vlastné pásmo. O korćuľovanie sa neobávam, náš tím je teraz oveľa rýchlejší a pohyblivejší.
40:28 a prehrať. Zápas som nepozerala, neviem, či to boli propagačné strely, alebo chytal Kiprusoff tak skvele. Bohužiaľ, PO sme sa vzdialili, ale stále máme šancu, len neprepadať úzkosti. To, źe Calvert hral menej ako Dorsett či Clark ani komentovať nejdem. Je to fraška, nech sa Arniel pozrie na hru a štatistiky hráčov.
mt-svk píše:40:28 a prehrať. Zápas som nepozerala, neviem, či to boli propagačné strely, alebo chytal Kiprusoff tak skvele. Bohužiaľ, PO sme sa vzdialili, ale stále máme šancu, len neprepadať úzkosti. To, źe Calvert hral menej ako Dorsett či Clark ani komentovať nejdem. Je to fraška, nech sa Arniel pozrie na hru a štatistiky hráčov.
Proti Calgary se musí hrát tvrdě. mají spoustu urostlých hráčú (Bourgue, Jokinen, Iginla ..), Arniel zkoušel zřejmě taktiku "Bum Bum" čili, pokrývat tyto hráče před vlastní brankou. Proto hrál tak málo.
columbus bol v tomto zapase lepsi. nepremenene 2 trestne strielania.
No jsem zklamaný a bohužel už bez nějaké té optimistické jiskry. :-(
Play off už je hodně daleko. A toto vypadalo, že tento rok si také užijeme atmosféru vyřazovacích bojů.

Co se týče zápasu s Calgary tak já nemůžu co se týče nasazení, bojovnosti nic vytýkat. Nemůžu skoro nic vyčíst ani naší hře a ani hráčům. Snad jen ta koncovka... :?
Hráli jsme dobře, ale Flames prostě vyhráli a někdy to tak prostě bývá, že prohraje ten lepší.
Arniel dnes hodně mixoval a zkoušel, ale bohužel to nevyšlo. Jeho bych za nic nevinil. Prostě hráči měli špatně seřízeno.

Uvidíme co dál, ale já osobně pomaličku, ale jistě přestávám věřit. :verysad:
Dawe4 píše:No jsem zklamaný a bohužel už bez nějaké té optimistické jiskry. :-(
Play off už je hodně daleko. A toto vypadalo, že tento rok si také užijeme atmosféru vyřazovacích bojů.

Co se týče zápasu s Calgary tak já nemůžu co se týče nasazení, bojovnosti nic vytýkat. Nemůžu skoro nic vyčíst ani naší hře a ani hráčům. Snad jen ta koncovka... :?
Hráli jsme dobře, ale Flames prostě vyhráli a někdy to tak prostě bývá, že prohraje ten lepší.
Arniel dnes hodně mixoval a zkoušel, ale bohužel to nevyšlo. Jeho bych za nic nevinil. Prostě hráči měli špatně seřízeno.

Uvidíme co dál, ale já osobně pomaličku, ale jistě přestávám věřit. :verysad:
No tak ja veriť neprstanem až dokým nestratíme absolútne nádej. :good:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:40:28 a prehrať. Zápas som nepozerala, neviem, či to boli propagačné strely, alebo chytal Kiprusoff tak skvele. Bohužiaľ, PO sme sa vzdialili, ale stále máme šancu, len neprepadať úzkosti. To, źe Calvert hral menej ako Dorsett či Clark ani komentovať nejdem. Je to fraška, nech sa Arniel pozrie na hru a štatistiky hráčov.
Proti Calgary se musí hrát tvrdě. mají spoustu urostlých hráčú (Bourgue, Jokinen, Iginla ..), Arniel zkoušel zřejmě taktiku "Bum Bum" čili, pokrývat tyto hráče před vlastní brankou. Proto hrál tak málo.
Na obrancov Calgary by určite platila rýchlosť. Okrem toho Calvert vie hrať do tela, nie je to, napriek svojej výške, orezávatko. Bohuziaľ, aj kombinácia, ibaže to sme v tejto zostave nie schopný hrať. Stále nechápem, prećo neskúsi vytiahnuť Filatova a dať ho na post centra. :ja_neviem: Však nemáme čo stratiť a návrat Brassarda je v nedohľadne.
Takže znovu sme v nemocnici, neviem, ako budem môcť písať. To ale znamená, že budeme vyhrávať, presne ako keď sme ležali vo februári. :D
mt-svk píše:Takže znovu sme v nemocnici, neviem, ako budem môcť písať. To ale znamená, že budeme vyhrávať, presne ako keď sme ležali vo februári. :D
Tak good luck Mtv-Svk :wave:
takze dnes st.louis. do obrany sa vracia clitsome snad mu jednozapasova pauza prospela. inak je obrana bez zmeny. do utoku bol povolany wilson sice sa arniel o nom vyjadruje pochvalne ale ja si myslim ze je to typicky ahl player ktory moze mat statistiky na farme ake chce na vyssi ako treti utok v nhl a aj to s privretym okom skratka nema. jeho body nie su vysledkom hokejoveho myslenia ale vacsinou dorazok a takych hracov tu mame plno. brassard chyba... no nic musime hrat do tela a dorazat. na ine nemame.
Hmm. :-( Takže z pěti zápasového tripu jsme získali jen pouhé dva body. :? K tomu všemu ani jeden jsme nevyhráli a taháme šňůru pěti proher v řadě. :-(
Zkrátka a dobře nám to zlomilo vaz a z 95% máme po play off. :cry: Jednoduše se ukázalo, že tento trip rozhodne o sezóně.

Utkání nebudu hodnotit. Snad jenom že bylo atraktivní a určitě nenudilo. Po pravdě jsem tak nějak bez chuti a frustrace je tu velká.
Klub se stále motá na jednom a tom samém bodu...tedy průměr, podprůměr a začínám být hodně otrávený.

Ale fandit stále budu i když už ne s takovým zápalem. Bohužel.
Odbehla som si na chvíľu domov. ;)

Tak, s bodom so St. Louis som celkom spokojná, keďźe práve Blues sú tím, ktorý na nás skrátka zahrať vie. Samozrejme, v našej situácii je to dosť citeľná strata, ale ešte nie je koniec a šanca tu stále je. :yes: Teraz len bodovať v ďalších zápasoch, máme síce 7 bodov stratu, ale z toho jeden zápas k dobru na ôsme LA.

Dawe, nesúhlasím s tebou. Arniel tím výrazne pozdvihol, bohužiaľ nás zabrzdil hlúpy január a časť decembra. Ono ale všetko nejde naraz, ak si si myslel, źe príde Scottie, mávne zázračným prútikom a my postúpime dobreže nie z prvého miesta, si na omyle. Mnohé chyby z minulosti a návyky z Hitchovej éry, skladba tímu a taktika, to skrátka nejde naraz. Tak napríklad obrana, dokým si ju Arniel prispôsobil k obrazu svojmu, naši obranci boli pomalí, Klesla s Commodorem sú statickí obrancovia, ktorí pri Arnielovom systéme horeli ako fakle. Príchod Clitsoma situáciu úplne zmenil. Škoda, že nehral od začiatku. Okrem toho, ak si si všimol, tímy pred nami majú často lepšiu oporu v bráne, Masie ňou skrátka často nebol. Je to ale mladý brankár, preto nad ním nelámem palicu ako mnohí fanúšikovia. Ale v lete by som sa určite snažila skúsiť podpísať Vokouna, trebárs by som sa zbavila niektorých našich cenených hráčov ako Huseliusa /toho určite/ Brassarda či Vermetteho a riskla na post centra Johansena. Predsa, istota v dôležitých situáciách je to, čo lámalo chrbát našim hráčom.
Já si samozřejmě nemyslel, že s novým trenérem všechno půjde jako po másle. Nejsem naivní. Hokej sleduji opravdu už dlouhou dobu a vím že vybudovat vítězné a úspěšné mužstvo chce několik let, ale sorry...Columbus je na tom prostě stále stejně. Dobře sice malý posun tu nastal. Už nejsme pro smích celé lize. Už neprohráváme každý zápas, ale každý "druhý". Prostě tu není žádný viditelný posun.
Po prvním postupu do play off jsem očekával, že tým půjde na vyšší úroveň. Ale místo toho absolutně propadl. Howson se bojí a to je prostě špatně. Potřebujeme hráče o které se dá opřít. Kteří budou lídři. Ale já žádného nevidím. Mladí? Takhle špatně je vychovávat to je hodně na pováženou.

A je sice hezké, že Arniel tomu dal nějaký svůj systém atd. A vymlouvat se na to že nám nevyšel prosinec atd. je nesmysl. Tady je prostě evidentní, že ten tým nedokáže hrát vyrovnaně. Má moc velké výpadky formy. A když už udělá nějakou šňůru výsledků následuje po ní další, ale porážek. Takhle prostě nehraje tým, který má na play off. Tohle mužstvo na něho nemá a tečka. Neustále mluvíme jaké máme talenty, jak jednou vyrostou v superstar, ale stále zůstáváme jeu u těch slov. Ale nechce se mi s tebou hádat. Nemám na to ani moc náladu.

A sorry, že jsem otrávený, ale přes deset let fandit týmu bez výsledků je tak trošku ubíjející. A kritika z mé strany prostě už přijít musela. Byla jen otázka času kdy si sundám ty růžové brýle.
Talenty máme, ibaže, a tu musím s tebou súhlasiť, nevieme ich vychovať. Našťastie sa to príchodom Arniela a touto sezónou začína obracať k dobrému.

Ku Howsonovi. Problém číslo jedna bol Hitch. Toho Howson odvolať len tak ľahko nemohol, keďźe bol dobrým kamarátom Johna MacConnella a jeho rodiny. Spomínal, že ho chcel odvolať v minulej sezóne uz skôr, ale práve toto bola príčina, prečo nemohol. Ďalej, skladba tímu, hovoríš, źe mal Howson viac riskovať. Ibaže problém je v tom, že Howson mal záujem o lídrov, o kvalitných hráčov, ale iné tímy mali voči nám neadekvátne požiadavky, keďže vedia, že my tých hráčov súrne potrebujeme. Preto bola zvolená možnosť vychovávať mladých hráčov. K Arnielovi. Videl si, aké drastické metódy musel robiť, aby našich hráčov prinútil hrať poriadne, ako musel vyšachovať Commodoreho. A ak by sme mali náhradu na poste centra, neobišlo by to ani Brassarda s Vermettem. Toto sú skrátka návyky, ktoré prišli z Hitchovej éry, istota niektorých hráčov. Podľa mňa nás Arny posunul veľký kus dopredu, zatiaľ to síce nevidno, ale dôležité je, že myslenie hráčov sa zmenilo, minimálne rapídne mení. A to platí aj o hráčovi - sváre medzi nami :D - Fillym, ktorému táto sezóna pomôźe, chlapec podĺa mňa pochopí mnoho vecí, ktoré doteraz akosi chápať nechcel, našťastie má dobrú povahu, nie je to rozmaznaný fagan Źerdev. Inak, znovu je zranený, otras mozgu. Plus ma teší draft Johansena, môžeme trejdnúť jedného z dvojice Brassard-Vermette /keď sa Johansen uchytí, skôr nie/. Ale ako prioritu by som si stanovila, a to opakujem, zisk Tomáša Vokouna.
Za všechno bych zase Hitche nevinil. Neměli bychom zapomenout, že to on nás dovedl do play off a zatím jenom on nám poskytl to napětí a tu atmosféru vyřazovacích bojů. Každopádně souhlasím, že mladým on opravdu ve vývoji nepomáhal, herní projev týmu též nebyl ideální, ale tak už je pryč a neřešme ho.

Já jsem chtěl prostě říct, že ten tým je vlastně neustále na tom samém bodu a když se mělo mužstvo posílit a dovést ho na další úroveň tak se tak neudělalo. Mladíky máme nadějné, ale ani budování mužstva z našich zdrojů prostě nefunguje. Zkrátka klub se plácá neustále na špatných příčkách.

Ale příchodem Arniela věřím v lepší budoucnost. Je to i vidět, že se jde snad tím správným směrem. Taky po těch letech už bylo na čase, ale bohužel stále je to jenom o slovech a povídání si o lepší budoucnosti. Dokud to nebude vidět na výsledcích tak je to o ničem.
Každopdáně po sezóně bych rád aby Howson odstoupil nebo byl odvolán. Trenérský post se provzdušnil a přivedl se snad ten pravý a to bychom potřebovali i ve vedení. Za tím si stojím.
Ale uzavřeme toto téma a i přesto, že nevěřím v účast v bojích o Stanley cup pojďme to ještě zkusit a nastřádat co nejvíce výher.
postupili sme jedine vdaka zraneniam hracov preds a vynimocnej sezone niektorych hracov. k howsonovi. doverujem mu a urcite by som ho neodvolavala. alebo si myslis ze taky shero by u nas zamaval zazracnym prutikom? preber sa. viem z urciteho zdroja ze k nam hraci kvoli hitchovi ist nechceli. takze ufa sme museli preplatit a aj to sme mali obmedzeny vyber. novy trener zase moc znamy nebol. okrem toho prave howsonova trpezlivost pomoze nasim mladikom.
nadavas na howsona pritom zabudas na elegantnezbavenie sa leclaira za vermetteho, zerdeva za tjutina, a podarena vymena kleslu za upshalla a lepista, sikovny zisk huseliusa. teraz mame dobry tim ktory potreboval iba zmenu myslenia a ta s arnielom prisla. prave post trenera bol klucovym. vlastne az tento rok mozeme povazovatm za prelomovy a nastup novej ery. opakujem nase po bola suhra pre nas priaznivych okolnosti.
Já Howsona nekritizuji. Nebo spíše takhle. Ano máš pravdu. Předvedl některé opravdu dobré tahy, ale dle mého právě tento rok to chtělo sehnat nějakého lídra a on znovu nic. A to že mají ti druzí GM vysoké nároky je přeci jasné.
Nevidím jediný důvod proč se nezbavit Voráčka nebo Brassarda, Filatova atd. za nějakého toho lídra. Svůj potenciál nenaplňují (tak trochu ohraná písnička v Jackets) a tak proč je držet? K tomu kdyby Howson chtěl tak by určitě šlo šikovně přihodit Huseliuse. Prostě hráčů do druhého, třetího, čtvrtého útoku máme mraky, ale do prvního? Maximálně tak jednoho a chce to bezpodmínečně druhého. Jinak se ten tým nikdy nikam neposune. O obraně nebo brankovišti radši nemluvím.
To že svým klidem a rozvahou dává šanci mladíkům...To je sice pravda, ale ani jeden pořádně neukázal, že dokáže táhnout tým. Výchova našich talentů je děsná. Howson na tom svoji vinu nese a to si říkej co chceš.
A nechce se mi rozepisovat dále. Je toho plno co bychom tady mohli rozebírat a to minimálně ze tří pohledů.
Howson pro klub udělal vcelku dobrou práci. Ale je tu už dlouho. Mužstvo se pod jeho vedením dostalo do play off jen jednou atd. Prostě to chce nového GM. Za tím si stojím.
Nemôžem s tebou súhlasiť. vravíš, źe sa k Hitchovi nemáme vraca´t, to by ale bola pravda, keby odišiel pred dvoma sezónami. Ibaže on odišiel len v strede minulej sezóny a to na hráčoch nechá stopy. jeho systém sme hrali 3-4 roky. Uprednostńoval skúsených hráčov, často zo zlou formou na úkor mladých hráčov. Nepopieram, źe sa mladíci pod ním naučili mnoho vecí, ale ich vývoj sa čiastočne pozastavil. Potom príde nový tréner s novým systémom, po takom štýle aký presadzoval Hitch je to úplne niečo iné.
K výmenám. Bola by som ochotná vymeniť Brassarda /iba za kvalitného centra/ či Huseliusa, prípadne Russella bez mrknutia oka. Ale nie Voráčka s Filatovom, sú to mladí hráči, ako môźeš povedať, že sú to hráči do druhého útoku a nie do prvého? Práve naopak do prvého, som o tom 100% presvedčená, v budúcej sezóne to ukážu. Podobne ako Johansena s Goloubefom, Moorem a Savardom. Tu ale bude treba viac času, najmä u Golubefa, ktorí doplatil na pretlak obrancov, nie je vyhraný.
No a obetovať nie veľa, ale prehnane veľa je trošku silná káva. Nie, takú vec odmietam. Mimochodom, ćasto nám hráča vyfúkli iné tímy, ktoré zaň obetovali menej, viď Richards. Ponúkali sme Brulého, Tolefssena, Fritscheho a miesto v drafte, Tampa vtedy chcela Masona. Preto výmena padla. Teraz znovu, Howson mal záujem o Richardsa, zase, Dallas mal prehnané požiadavky, pritom nikde nie je napísané, že by s nami Richards po sezóne predĺžil. Howson výmenu odmietol. Ale podľa teba ju asi mal prijať, napriek tomu, že je Richards zranený, takže by nám nepomohol. A takto môžeme pokračovať. Skrátka, predstavuješ si to veľmi jednoducho, ono to ale také jednoduché nie je.
V budúcej sezóne by mal Howson vymeniť, prípadne nepodpísať hráčov, ktorí nepasujú do Arnielovho systému a naopak, udržať hráčov, ktorí zapadli. Tím by som doplnila iba v prípade potreby a aj to počas sezóny, inak nie.
K útokom, Umberger nepatrí do druhého útoku, Calvert je skôr lepší krídelník do tretieho, skórujúceho útoku. Táto sezóna je pre neho šťastná, trafí aj nemožné veci. Páčil by sa mi útok Umberger--Pahlsson--Calvert. A najmä, dať šancu farmárom a nechať vyhrať Johansena aspoň rok na farme!
Len tak na okraj, údajne ani vo Falcons nemá Commodore extra dobrý vplyv, ak som to správne pochopila z tohto príspevku fanúšičky Falcons Cathy:
Commodore can still play if there are injuries to other players on the clear day roster. Do I think he is going to play the rest of the season? No. Am I ok with that? Yes. He can go home honestly, not a good influence to be around IMO.
škoda, že sme sa ho nezbavili skôr.
Oukej...Další téma, které bychom asi měli uzavřít. :) Znovu si každý stojí za svým a je to nekonečný kruh. :)
Howson by sa mal v lete zamerat na bud Vokouna, alebo Bryzgalova. Prave z tohoto dovodu su pred nami timy ako Minnesotta, Calgary, ale aj Phoenix. Hraci necitia istotu v branke.
Včerejší zápas jasně ukázal, že nám chybí tak nějak lídr na každé pozici. Gólman, útok, ale i obrana (a tam minimálně dva).
Je to špatné. Mužstvo v žádném případě nemá na play off. Je mi z toho smutno. Ale nedá se nic dělat.
Dawe4 píše:Včerejší zápas jasně ukázal, že nám chybí tak nějak lídr na každé pozici. Gólman, útok, ale i obrana (a tam minimálně dva).
Je to špatné. Mužstvo v žádném případě nemá na play off. Je mi z toho smutno. Ale nedá se nic dělat.
Nash není lídr? :shock:
Reeper.89 píše:
Dawe4 píše:Včerejší zápas jasně ukázal, že nám chybí tak nějak lídr na každé pozici. Gólman, útok, ale i obrana (a tam minimálně dva).
Nash není lídr? :shock:
A myslíš, že jeden lídr v týmu stačí? Já myslím, že ne. :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2008 DETROIT RED WINGS