Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

blackhawks88 píše:Prajem si aby isiel Halak do Dallasu ( Moze byt aj iny team) no a ako tu spomenul begbee na trhu ziskaju viac za Price

Ak by ste boli generálnym manažérom Montrealu Bobom Gaineym, ako by ste riešili brankársku situáciu? Vymenili by ste Pricea, vymenili by ste Haláka, alebo si ich udržali oboch? Na túto otázku odpovedalo trio kanadských odborníkov z TSN.

Keith Jones: Vymenil by som Pricea. V ére platového rozpočtu je podľa mňa fajn mať jedného brankára. Urobte si svoje rozhodnutie; pre mňa je Halák brankárom číslo jedna a vo Východnej konferencii sú k dispozícii posledné štyri postupové miesta. Za Careyho Pricea dostanete viac. Videli ste ho ako voľbu v prvom kole draftu. A vo výmene? Price prinesie viac. Prinesie cenné aktívum, možno špičkového obrancu a niečo, čo Montreal veľmi potrebuje.

Bob McKenzie: Ponechal by som si oboch. Dôvod, veľmi jednoduchý, je, že Halák hrá príliš dobre na to, aby bol teraz vymenený. Avšak, okrem jedného štartu nemá žiadnu skúsenosť z play-off. Ďalšou vecou je, že ak by sa Pittsburgh vzdal Marc-Andre Fleuryho tak rýchlo, ako ľudia chcú, aby sa Canadiens vzdali Careyho Pricea, kde by teraz Penguins boli?

Darren Dreger: Hovorím, vymeňte Careyho Pricea. Myslím, že medové týždne skončili. Ako všetci vieme, história ukazuje, že v Národnej hokejovej lige nie je taká vec ako mať dvoch štartujúcich brankárov, dve jednotky. Halákove čísla sú lepšie, takže je evidentne lepším brankárom. slovakNHL
Jj, zaregistroval jsem tuhle diskusi. A nutno říct, že v každém názoru je kus pravdy a Gainey to rozhodně nebude mít lehké. Ale dostal se do téhle situace sám před dvěma roky, když pustil jasnou jedničku Hueta a na jeho místo "vhodil" Priceho a udělal z něj druhého "St.Patricka"... Ten mladík měl zůstat minimálně aspoň sezónu na postu dvojky a postupně se propracovat na post jedničky. Teď vidíme, k čemu takhle unáhlené a trochu populistické rozhodnutí vedlo!
Asi je pravdou, že za Priceho bychom získali víc, přece jenom je to mladý a stále hodně perspektivní gólman - ale podle mě NE v Montrealu!!! Jemu by určitě odchod pomohl, i když po čase bychom si nejspíš "rvali vlasy"... Ale už několikrát jsme se v minulosti přesvědčili, že co funguje jinde, v Montrealu tak úplně neplatí - je to hodně zvláštní místo pro hokej, které asi jinde nenajdeme. I podle očitých svědků, s kterými jsem měl možnost mluvit, je tam prostě v celém městě přímo hokejové šílenství a úplně všechno se tam hrozně rozebírá. Není tedy divu, že spousta hráčů takovou atmosféru nerozdýchá...
habs píše:
blackhawks88 píše:Prajem si aby isiel Halak do Dallasu ( Moze byt aj iny team) no a ako tu spomenul begbee na trhu ziskaju viac za Price

Ak by ste boli generálnym manažérom Montrealu Bobom Gaineym, ako by ste riešili brankársku situáciu? Vymenili by ste Pricea, vymenili by ste Haláka, alebo si ich udržali oboch? Na túto otázku odpovedalo trio kanadských odborníkov z TSN.

Keith Jones: Vymenil by som Pricea. V ére platového rozpočtu je podľa mňa fajn mať jedného brankára. Urobte si svoje rozhodnutie; pre mňa je Halák brankárom číslo jedna a vo Východnej konferencii sú k dispozícii posledné štyri postupové miesta. Za Careyho Pricea dostanete viac. Videli ste ho ako voľbu v prvom kole draftu. A vo výmene? Price prinesie viac. Prinesie cenné aktívum, možno špičkového obrancu a niečo, čo Montreal veľmi potrebuje.

Bob McKenzie: Ponechal by som si oboch. Dôvod, veľmi jednoduchý, je, že Halák hrá príliš dobre na to, aby bol teraz vymenený. Avšak, okrem jedného štartu nemá žiadnu skúsenosť z play-off. Ďalšou vecou je, že ak by sa Pittsburgh vzdal Marc-Andre Fleuryho tak rýchlo, ako ľudia chcú, aby sa Canadiens vzdali Careyho Pricea, kde by teraz Penguins boli?

Darren Dreger: Hovorím, vymeňte Careyho Pricea. Myslím, že medové týždne skončili. Ako všetci vieme, história ukazuje, že v Národnej hokejovej lige nie je taká vec ako mať dvoch štartujúcich brankárov, dve jednotky. Halákove čísla sú lepšie, takže je evidentne lepším brankárom. slovakNHL
Jj, zaregistroval jsem tuhle diskusi. A nutno říct, že v každém názoru je kus pravdy a Gainey to rozhodně nebude mít lehké. Ale dostal se do téhle situace sám před dvěma roky, když pustil jasnou jedničku Hueta a na jeho místo "vhodil" Priceho a udělal z něj druhého "St.Patricka"... Ten mladík měl zůstat minimálně aspoň sezónu na postu dvojky a postupně se propracovat na post jedničky. Teď vidíme, k čemu takhle unáhlené a trochu populistické rozhodnutí vedlo!
Asi je pravdou, že za Priceho bychom získali víc, přece jenom je to mladý a stále hodně perspektivní gólman - ale podle mě NE v Montrealu!!! Jemu by určitě odchod pomohl, i když po čase bychom si nejspíš "rvali vlasy"... Ale už několikrát jsme se v minulosti přesvědčili, že co funguje jinde, v Montrealu tak úplně neplatí - je to hodně zvláštní místo pro hokej, které asi jinde nenajdeme. I podle očitých svědků, s kterými jsem měl možnost mluvit, je tam prostě v celém městě přímo hokejové šílenství a úplně všechno se tam hrozně rozebírá. Není tedy divu, že spousta hráčů takovou atmosféru nerozdýchá...
:) To je Míro svatá pravda co jsi napsal,jako lze souhlasit v podstatě s každým názorem aktérů diskuze.Pouze doplním a dám svoje stanovisko.
Já osobně bych se přiklonil k poslednímu názoru pana Darrena Dregera.Ačko-li není nutnost v současné době zbavovat se hned brankáře a bránkaři nejsou tou palčivou bolestí Canadiens,je nutné v mužstvu něco okamžitě změnit a to hned!!!!!Minimálně změnit bojového ducha a konečně přivést snipera,který nějakou sezónu bude pravidelně střílet branky!!!!To je naše dlouhodobá bolest!!!! :-(
:? Cammalleri je v tomto ohledu sice nadějný,ale nevyrovnaný a také Gionta zatím nepředvádí to co jsem si od něj v létě sliboval.Omlouvám ho pouze z důvodu nerozehranosti po těžkém zranění!!!
:yes: Použil bych výměnu golman za špičkové zboží v podobě nějakého předního hráče draftu a nebo hotového,již vyzkoušeného hráče,který by ještě dokázal zachránit,jakž,takž zpackanou sezonu.Ta druhá varianta je,ale málo pravděpodobná,protože ostatní kluby budou sotva uvolňovat svoje hvězdy uprostřed rozehrané sezóny.Snad je Kovalčuk z Atlanty by se nabízel,ale pokud jsem informován tak Montreal neprojevil zatím o něj nijaký zájem.Navíc takový hráč by byl velmi drahý a je otázka,koho dalšího bychom museli pustit abycho se vešli do plat.stropu.
Ale k výměně ANO či NE.
Podle mě Price je tu třetí sezónu a stale nic jako fanoušci neděláme než,že čekáme až bude chytat jako pán bůh.Zatím se tak neděje i když je fakt,že za děravou obranou a v bouřlivém prostředí Bell Centre se chytá každému brankáři Canadiens špatně .Je to nápor na psychiku jako hrom.Dodnes mě vadí,že jako superhvězda se minimálně jednou či dvakrát za zápas dopustí nějaké chyby a to i velké,z které inkasujeme.Buď blbě vyjede(viz srážka s Janssenem ze St.Loius),nebo nekoncentrovaně reaguje na některé střely z dalky,které mu propadnou do brány.Málo platné,brankář je poslední instance a pokud selže,tak to má vliv na celé mužstvo.Golman musí být jistota a to Carey v současnosti není.Co je platné,že nás Carey dobrým a někdy fantastickým zákrokem podrží,když později přijde chyba,která mužstvo rozhodí a nakonec prohrajeme.

Ke všemu se teď přidala kritika spoluhráče Markova z treningu a jestli tomu dobře rozumím,tak Carey trening delší dobu flákal a ostatním to začalo mírně řečeno,lézt na nervy.Určitě i to má neblahý vliv na náladu v kabině mužstva a je jen dobře,že právě s příkladem hrající Markov mladému klukovi připoměl,aby se nad sebou měl zamyslet,jinak tam vůbec nemusí s nimi v kabině být!!
Navíc by si měl Carey uvědomit,že za tři roky dostal v Canadiens nespočet šancí prokázat svoji nenahraditelnost,ale ani jednu sezónu nezachytal tak, jak by jsme od něj očekávali a chtěli.

Nevím,nechci ho odepisovat,ale postupně s ním ztrácím trpělivost!!

Halák zdejší situaci daleko lépe zvládá i když je faktem,že jako od nekanaďana se tu od něj vlastně tolik zázračného nečekalo.
V současnosti je Jarda lepší a už před zápasem máme s ním daleko větší šance zápas vyhrát,než-li s Pricem.Osobně je to problém i psychiky obrany,která si s Careym v zádech nevěří a ještě víc chybuje,než obvykle.

V létě se budou řešit peníze pro naše brankáře a oba mít nemůžeme. Teď by opravdu byla největší šance golmana vyměnit a něco pořádného za něj utržit.

:? Jak bylo řečeno u kanadských fanoušků a vedení klubu je Price nedotknutelný a víc se počítá s odchodem Haláka.Já bych to,ale riskl a udělal to obráceně.Nechal bych si Haláka a zkusil bych k němu Sanforda nebo Desjardinse ,kteří v AHL mají skvělá čísla.
Koneckonců v budoucnu se počítá s vysokým Missiainem,který fanouškům připomíná doby Drydena.To bude také golman,který se brzy bude rvát o míst v Hamiltonu a později v prvním mužstvu Canadiens.

Jak bylo řečeno!!Za Price bychom mohli žádat mnohem víc než za Haláka.A proč toho nevyužít?
Vsadil bych na vysokou kartu,bez ohledu na to,že budu někdy litovat, třeba i zlepšených výkonů Price v jiném mužstvu!!!!!
Kdo nic nedělá,sice nic nezkazí,ale ani nevylepší!!!! Ten kdo na promyšlených základech riskuje,může v daný okamžik mnohé získat!!!!!Riskl bych to a vyměnil Price za pořádného kanonýra s tím,že třeba budu muset ještě přidát hráče,abych srovnal peníze pro platový strop..Ať ta výměna konečně jednou za něco stojí!!!!!!

V současnosti bych už nekoukal nato, jestli sezónu ještě zachráníme pro PO nebo ne.(Chci tím říct,že oželím jestli letos nebudeme v PO)

:yes: Ale další roky musí nastat změna!!!!!!!!CHci hrát dlouhodobě o špici celé NHL a SC!!!!!!! :good:
Takto nejako uvažujem aj ja, len si nie som istý či aj Gainey.
Price sa oplatí vymeniť
a) má vysokú hodnotu b) má ju teraz a v budúcnosti z neho žiadna superhviezda byť nemusí (tým nechcem povedať, že bude zlý brankár).
De facto Halák chytá solídne a slušne, čiže tam by topánka netlačila a za Price by mohol byť aj ten Kovaľčuk (nerátam stropy a tak, Kovy navyše nechce ísť do Kanady).
Taktiež by ma celkom zaujímalo či by Price aj naďalej zvládol psychický nápor tentokrát iného rangu - "bol si vymenený za megahviezdu tak očakávame výkony".
U Price je najhorší fakt, že vždy bol jednotka a nikdy si to sám nevybojoval. Keď mal bojovať o jednotku s Huetom, Huet bol vymenený s Halákom bojovať nemusí, lebo GM ho tam drží zubami nechtami. Teraz si #1 nezaslúži vôbec - v posledných 2 mesiacoch vôbec vôbec - a napriek tomu je to stále 1a) brankár voči 1b) Halákovi i keď v súčasnosti by to bolo v každom inom klube 1 a 2 opačne.
Tak v zápase s Ottawou konečně zase dobrý hokej a to z obou stran - svižný, důrazný, výborné výkony gólmanů, výborná atmosféra... Získali jsme bod a daleko nebyl ani druhý... Bohužel to vypadá, že jsme na dlouhou dobu ztratili našeho nejlepšího snipera Cammalleriho :-( . Jako by nám ty poslední starosti nestačily...
:-( Jsem rád Míro,že zase jednou chválíš náš výkon,ačko-li zase prohra a ztráta klíčového hráče.Bod je v naší situaci málo.
Koukal jsem na highlighty a líbilo se mi tempo a pohyb všech aktérů zápasu.Také Ottawa zřejmě hrála dost dobře a samozřejmě se musel vytáhnout proti nám, náš bývalý hráč.Tentokrát Alex Kovaljov.
:? A ztráta Cammalleriho!!!!!! :evil: Skřípu zubama.Podle všeho se vrátí zase až po osmi týdnech.Těch zranění v našem mužstvu bylo vážně letos neuvěřitelné množství a štve mě,že to nemá konce.Je to zřejmě i špatným letním somatologickým výběrem posil pro mužstvo.Gainey zřejmě tuto záležitost nebral při svém výběru vůbec v úvahu a nenechal si od nikoho poradit.Subtilnější hráči jsou zkrátka víc náchylní na zranění.
:? No nedá se nic dělat.Jsme zase bez aktivního hráče mužstva,který točí obranou soupeře a celkem solidního kanonýra.
O to víc je v současnosti výměna jednoho brankáře aktuelnější a s ohledem na léto nezbytná.Neměl by už Gainey dlouho váhat a konečně jednat!!!Zariskovat a nějakého kanonýra na křídlo do mužstva přivést a posílit!!
Jak jsem řekl!!!Oželím letošní PO(tím se ho samozřejmě nezříkám),jen když začneme další sezóny pravidelně válet a aktivně hrát!!!!!!Už mi jdou na nervy nepravidelné výkony mužstva a mizerné výsledky :evil: .
Při zranění Cammaleriho získáte prostor pod stropem, takže za Haláka by jste mohl přivést i dražšího hráče. Nevěřím tomu, že by jste vyměnili Price, to je podle mě sci-fi. Rád bych aby se Flyers o Haláka poprali, protože za rok by se mohl stát naší jedničkou.... ale zase nevím co bychom vám mohli nabídnout, takže je to dost patová situace...
montreal píše::-( Jsem rád Míro,že zase jednou chválíš náš výkon,ačko-li zase prohra a ztráta klíčového hráče.Bod je v naší situaci málo.
Koukal jsem na highlighty a líbilo se mi tempo a pohyb všech aktérů zápasu.Také Ottawa zřejmě hrála dost dobře a samozřejmě se musel vytáhnout proti nám, náš bývalý hráč.Tentokrát Alex Kovaljov.
:? A ztráta Cammalleriho!!!!!! :evil: Skřípu zubama.Podle všeho se vrátí zase až po osmi týdnech.Těch zranění v našem mužstvu bylo vážně letos neuvěřitelné množství a štve mě,že to nemá konce.Je to zřejmě i špatným letním somatologickým výběrem posil pro mužstvo.Gainey zřejmě tuto záležitost nebral při svém výběru vůbec v úvahu a nenechal si od nikoho poradit.Subtilnější hráči jsou zkrátka víc náchylní na zranění.
:? No nedá se nic dělat.Jsme zase bez aktivního hráče mužstva,který točí obranou soupeře a celkem solidního kanonýra.
O to víc je v současnosti výměna jednoho brankáře aktuelnější a s ohledem na léto nezbytná.Neměl by už Gainey dlouho váhat a konečně jednat!!!Zariskovat a nějakého kanonýra na křídlo do mužstva přivést a posílit!!
Jak jsem řekl!!!Oželím letošní PO(tím se ho samozřejmě nezříkám),jen když začneme další sezóny pravidelně válet a aktivně hrát!!!!!!Už mi jdou na nervy nepravidelné výkony mužstva a mizerné výsledky :evil: .
Ale tohle tu říkáme každý rok a pořád se nic nemění! Razantní změna by měla začít na postu generálního manažera, neboť ten už několikátý rok ukazuje, že mužstvo skládá typologicky špatně a je třeba tenhle trend změnit! Přehmaty typu Huet, Gomez, Gill, Kovaljov, Price musí přece někdo odnést, to jinak není možný! I když v případě Montrealu a Gaineyho asi ano... :-( .
Bohužel, chmurné obavy se naplnily, Cammy bude mimo 6 - 8 týdnů... :-( :-( :-( . Co to pro nás znamená nemusím snad ani nějak dlouze popisovat. Ztratili jsme našeho nejlepšího střelce a to v to nejdůležitější období... Sice nám trochu pomůže olympiáda, ale i tak to bude strašně dlouhá pauza a nám nezbývá nic jiného, pokud tedy chceme postoupit do play-off, než nakupovat. A to hodně rychle! Vytrejdovat jednoho z gólmanů, přidat nějakého mladíka, draft a přivést solidního útočníka do první nebo druhé lajny. Aspoň jednoho... :oops:
:cry: :cry: je to zle..velmi zle.. zanedlho mozme byt najhorsi tim ligy ..koledujeme si teda o to uz dlho...
Všetko zlé môže byť na niečo dobré. Možno práve vďaka tomu zraneniu konečne Gainey vymení jedného z brankárov, a bude po probléme. No v poslednej dobe sa do nemilosti dostáva Price, takže ako to dopadne je vo hviezdach. No ako poznám Gaineyho ťahy, treba sa pripraviť na pekné nervy... Habs si takého GM nezaslúžia
habs píše:Bohužel, chmurné obavy se naplnily, Cammy bude mimo 6 - 8 týdnů...
citelnejsia strata sa vam uz pritrafit nemohla...

Obrázek
Dnes chytal Halák velmi dobre a hlavne vdaka nemu ste nás porazili. Vancouver začal zápas pekne z ostra a už po 2 minutách bol počet striel 6:0, ale skore otvorili domáci, v 6. minúte prestrelil Luonga Sergei Kostitsyn.
O pár minút sme dokázali odpovedať, ked v presilovke pálil od modrej Samuelsson a strela skončila až v sieti.
Kosatky mali aj po zvyšok zápasu navrch a výraznú streleckú prevahu ale tento Mikaelov gol bol na dlhí čas našim jediným. V závere tretiny vrátil vedenie domácim Lapierre a po bezgolovej druhej časti odskočili habs na rozdiel 2 golov v polovici tretej, bol to trochu smolný gol Luongo zostal po jednom zákroku ležať na lade a naši hráči nedokázali "odpratať" puk, a tak sa domáci dostali k niekolkým dorážkam, prvé 3-4 zastavil Lui aj z tažkej pozície ale na tu Plekancovu už nestačil. Vancouver dokázal streliť už len kontaktný gol, Demitra dostal hokejkou do tváre a dostali sme 4 minutovú presilovku, po drvivom tlaku nakoniec Halák vyrazil jednu strelu rovno na hokejku Keslera a ten už nemal problém. V záverečných minutách som čakal další velký tlak, ale nič vážneho sme už nevymysleli a naše šance definitívne zhasli po vylúčení Burrowsa v poslednej minúte.
Halák dnes vyrážal puk dosť často, mali sme mnoho dorážok ale všetky dokázal neako zneškodniť alebo sme netrafili bránu :-( , celkovo dnes zastavil 45 striel a priblížil sa k svojmu maximu zo zápasu s Atl.
Gratulujem k vydretej výhre a velmi cenným 2b, momentálne ich potrebujete o niečo viac ako my.
Ohlund píše:Dnes chytal Halák velmi dobre a hlavne vdaka nemu ste nás porazili. Vancouver začal zápas pekne z ostra a už po 2 minutách bol počet striel 6:0, ale skore otvorili domáci, v 6. minúte prestrelil Luonga Sergei Kostitsyn.
O pár minút sme dokázali odpovedať, ked v presilovke pálil od modrej Samuelsson a strela skončila až v sieti.
Kosatky mali aj po zvyšok zápasu navrch a výraznú streleckú prevahu ale tento Mikaelov gol bol na dlhí čas našim jediným. V závere tretiny vrátil vedenie domácim Lapierre a po bezgolovej druhej časti odskočili habs na rozdiel 2 golov v polovici tretej, bol to trochu smolný gol Luongo zostal po jednom zákroku ležať na lade a naši hráči nedokázali "odpratať" puk, a tak sa domáci dostali k niekolkým dorážkam, prvé 3-4 zastavil Lui aj z tažkej pozície ale na tu Plekancovu už nestačil. Vancouver dokázal streliť už len kontaktný gol, Demitra dostal hokejkou do tváre a dostali sme 4 minutovú presilovku, po drvivom tlaku nakoniec Halák vyrazil jednu strelu rovno na hokejku Keslera a ten už nemal problém. V záverečných minutách som čakal další velký tlak, ale nič vážneho sme už nevymysleli a naše šance definitívne zhasli po vylúčení Burrowsa v poslednej minúte.
Halák dnes vyrážal puk dosť často, mali sme mnoho dorážok ale všetky dokázal neako zneškodniť alebo sme netrafili bránu :-( , celkovo dnes zastavil 45 striel a priblížil sa k svojmu maximu zo zápasu s Atl.
Gratulujem k vydretej výhre a velmi cenným 2b, momentálne ich potrebujete o niečo viac ako my.
Chci se zeptat - viděl jsi ten zápas celý? Protože některé věci, co tu čtu, jsou trochu divné...
Ano, byli jste lepším týmem, ale zdaleka ne po celý zápas, jak píšeš - od poloviny druhé třetiny jsme měli víc vyložených příležitostí my a vy jste se k nějakému tlaku vrátili až při té čtyřminutové přesilovce ve třetí třetině. Tam už jsme se snažili spíš ten náskok udržet, přece jenom každý bodík potřebujeme. Třetí gól byl jednoznačnou chybou Luonga, protože neudržel nepříliš tvrdou střelu Pouliota a z toho pak měl Pleky dvě dorážky, které mu Luongo chytil, na tu třetí už nestačil, byť to bylo pro nás se štěstím. Důležité bylo, že jsme uhlídali Sedinovce a zachytal opět výborně Jaro Halák :thumbsup: a vůbec bych netvrdil, že spoustu puků vyrážel - naopak, spoustu jich právě lapnul natvrdo, aby dorážky nebyly. Samozřejmě, že k nějakým došlo a měl při nich i štěstí. My se momentálně nemůžeme pouštět do nějakých krásných hokejových akcí a zkoušet hrát pro oko diváka - chybí nám dva nejlepší střelci mužstva a spolu s tím, že i tak máme problémy se střílením gólů, je to obrovské oslabení. Takže nám zbývá bojovat a přesně to jsme v noci předvedli.
Ono to Miro bude asi tím,že každý holt ten zápas vnímá trochu jinak.......
a pochybuju,že by tu Ohlund mudroval,aniž by ten zápas viděl,takže tu vaši
věčnou herní převahu asi vnímal odlišně..... :frajer2: :D ale o to snad ani nejde,hlavní jsou 2bodíky,ne?

EDIT.....no...nakonec to rozsekl neis,tak něco na tom asi bude...... :lol3: :D :good:
Pocit lepší hry Motrealu často vytváří pekelná atmosféra, když do toho komentuje ještě Motrealský komentátor, vypadá jako by Montreal drtil všechny, i když hraje kulové :D Protože při šancích soupeře je ticho jako v kostele a při sebemenším náznaku šance Motrealu jsou fanoušci veelmi hlasití a komentátor chytý infarkt :D Trošku přeháním, ale je na tom i dost pravdy ;)
neis píše:Pocit lepší hry Motrealu často vytváří pekelná atmosféra, když do toho komentuje ještě Motrealský komentátor, vypadá jako by Montreal drtil všechny, i když hraje kulové :D Protože při šancích soupeře je ticho jako v kostele a při sebemenším náznaku šance Motrealu jsou fanoušci veelmi hlasití a komentátor chytý infarkt :D Trošku přeháním, ale je na tom i dost pravdy ;)
Až na to, že pokud sleduješ anglicky vysílaný signál, tak to nikdy není montrealský komentátor... :D . Buď je to CBC jako neutrální stanice nebo stanice z regionu soupeře - včera např. "canucks tv"... Domácí montrealská stanice je RDS a ta vysílá zásadně francouzsky.
Ale s těma fanouškama je to tak, koneckonců, kdo by si nepřál takové fanoušky, kteří dokáží udělat "domácí" prostředí Canadiens v Ottawě nebo na Floridě... :D ?
Baffy píše:Ono to Miro bude asi tím,že každý holt ten zápas vnímá trochu jinak.......
a pochybuju,že by tu Ohlund mudroval,aniž by ten zápas viděl,takže tu vaši
věčnou herní převahu asi vnímal odlišně..... :frajer2: :D ale o to snad ani nejde,hlavní jsou 2bodíky,ne?

EDIT.....no...nakonec to rozsekl neis,tak něco na tom asi bude...... :lol3: :D :good:
Jasně, že o to nejde, dva body jsou doma! O žádné "věčné herní převaze" jsem vůbec nemluvil, to jen tak na okraj. Musíš si to lépe přečíst... :) .
Boston-Montreal.

Zapas o "4" body... Dnes se na to podivam a doufam ve vyhru Habs! Boston je na dne, tak bojovat, bojovat a je jedno jak, ale hlavne hosi vyhrat tenhle sakra dulezity match.
Atlantik píše:Boston-Montreal.

Zapas o "4" body... Dnes se na to podivam a doufam ve vyhru Habs! Boston je na dne, tak bojovat, bojovat a je jedno jak, ale hlavne hosi vyhrat tenhle sakra dulezity match.
To by sice bylo moc krásný, ale moc tomu dnes nevěřím - chybí nám dva naši nejlepší střelci, Cammy a A.Kosticyn, a to při naší střelecké potenci je obrovská ztráta. Můžeme znovu sázet jen a jen na bojovnost, jako v zápase s Vancouverem, a na výborný výkon gólmana - ať už Halák nebo Price. Pro mě bude úspěchem bod...
souhlasím s Habsem ...v tomto derbíčku věřím bohužel víc Bruins :oops:
konecne nejaky wining trip.. pokusme sa predlzit seriu..
Paráda hoši další radostná zpráva po přestupu Kovyho výhra Habs v derby....no nečekal jsem to ani náhodou
viděl jsem jenom sestřih ale myslím že Jarda předvedl spolehlivý výkon a Markov byl k nezastavení
jedem dále frantíci :D :D
Vyborne hosi! Ja jsem vam veril, ze to s tim slabouckym a hlavne neskutecne se trapicim Bostone date! Co jsem rikal? Bojovat, bojovat a vyhrat, to je jedno jakym zpusobem! A presne to se stalo. Sice jsem neni ze zapasu Penguins zvykly na takovy hokej co se hral dnes v Bostonu, ale to je jedno, ucel sveti prostredky a 2 body jsou 2 body a hlavne konkurencni Boston se potapi dal, jim ten bod v dane situaci nic moc neresi, hlavne kdyz jde o prohru doma s konkurentem :D

A kdyz jsem rikal, ze z Pittsburghu nejsem zvykly na takovy hokej, tak musim rict, ze taky nejsem zvykly na takove vykony golmana, jako opet predvedl Jaro Halak. Pokud se MTL dostane do playoffs, tak bych toho kluka normalne dal kandidovat na nejakou trofej! Je neskutecny, zda se ze se situace na postu golmana v MTL konecne vyjasnuje a to tim spravnym smerem! Jedeme hosi!
Atlantik píše:Vyborne hosi! Ja jsem vam veril, ze to s tim slabouckym a hlavne neskutecne se trapicim Bostone date! Co jsem rikal? Bojovat, bojovat a vyhrat, to je jedno jakym zpusobem! A presne to se stalo. Sice jsem neni ze zapasu Penguins zvykly na takovy hokej co se hral dnes v Bostonu, ale to je jedno, ucel sveti prostredky a 2 body jsou 2 body a hlavne konkurencni Boston se potapi dal, jim ten bod v dane situaci nic moc neresi, hlavne kdyz jde o prohru doma s konkurentem :D

A kdyz jsem rikal, ze z Pittsburghu nejsem zvykly na takovy hokej, tak musim rict, ze taky nejsem zvykly na takove vykony golmana, jako opet predvedl Jaro Halak. Pokud se MTL dostane do playoffs, tak bych toho kluka normalne dal kandidovat na nejakou trofej! Je neskutecny, zda se ze se situace na postu golmana v MTL konecne vyjasnuje a to tim spravnym smerem! Jedeme hosi!
Přesně tak, na koukání to moc nebylo, ale 2 body máme a to je po takovém průběhu zápasu prostě bomba :thumbsup: ! Jaro Halák letos chytá výborně, o tom není vůbec sporu. Jen se obávám, že ani takovéhle famózní výkony a statistiky mu automaticky nezajistí post jedničky a tím pádem setrvání u Canadiens. I když bych si to moc přál...
nadhera.. krasnej zapas.. se vsym vsudy.. Formace okolo trottera hrala supr..
skoda len toho malkinovho golu ..pokazil jarovi trosku statistiky..a le co mal chudak delat za cely zapas len 21 strel a 2 goly z najazdu..
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS