Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak už nám skončilo i San Diego, games 4 & 5 b2b byl an ně moc a oba dva s favorizovaným Ontariem prohráli, celkově tedy 1:4 na zápasy, škoda, všechny zápasy byly údajně těsné, ten čtvrtý byl blízko. Ale ono bylo docela jasné, že bez Khudobina ten průměrný tým moc nadějí na úspěch nemá, Hackett prostě není na jeho úrovni.
Vzhledem k tomu, že nemáme ještě ani trenéra, tak je odhadovat, co by se u nás mohlo dít, ale přeci jenom bych zkusil alespoň odhadnout, co bude v našimi RFAs a UFAs.
Než se budou řešit UFAs, musí být jasno, co bude s našimi RFAs.
RFAs
Lindholm - Tady nic jiného než podpis nepřichází v úvahu, je to náš nejlepší obránce, ideálně bych to viděl na nějakých 6 let a něco mezi 4,5-5,5 miliony, spíš něco kolem pěti, i to by bylo super. Měla by to být absolutní priorita.
Vatanen - Tady záleží, jak se rozhodne vedení a jaký bude zájem o naše beky. Jednoho z dvojice Fowler-Vatanen bych vyměnil za mladého leváka do útoku. Více se spekuluje o Vatanenovi, ale vzhledem k tomu, že leváka máme v Theodorovi a do 2-3 let v Larssonovi, tak by mohl být Fowler postradatelný. Hlavně má ještě 2 roky smlouvy na 4 miliony a pak by chtěl určitě víc. Vatanen by mohl za podobné peníze jako Fowler hrát třeba 6 let, kdyby dostal podobnou smlouvu jak Maata a ostatní mladí obránci. To je velké plus.
Rakell - Další z kategorie nutných podpisů, letos udělal obrovský kus kupředu a hodně dlouhou dobu byl vůbec nejlepším útočníkem v týmu. Je to jediný mladý útočník v poslední době, který se pořádně prosadil u nás. U Rakella bych si ideálně představoval nějaký bridge na 2-3 roky, snad budou s agentem souhlasit. A po něm už snad nebude pochyb, že dostane větší kontrakt.
Andersen - I když byl v PO skvělý a vlastně během celé zákl. části nezklamal, těžko na něj zbude místo pod stropem, podle mě může v pohodě chtít 4+, klidně i kolem 5 milionů. Je v ideálním věku, má 26 a v některých týmech by byl v pohodě jednička (Calgary, Toronto, Buffalo). Nepočítám, že bychom za něj mohli dostat kdo ví co, ale nějaký pick by nebyl špatný vzhledem k tomu, že nemáme druhé kolo tento rok. Pro trejd hovoří i to, že Gibson je podepsán na další 3 roky s 2,3 AAV, takže k němu by se mohl podepsat na short term podepsat nějaký 1B goalie nebo dobrá dvojka.
Pirri - Díky zranění neměl moc prostor se u nás ukázat a obávám se, že asi skončí, ale já bych mu šanci dal. Dal mu dvouletý bridge za max 2 miliony ročně, spíš méně a uvidělo by se. Docela se mi líbilo, co ukázal, nabídl trochu něco jiného než většina těch našich grinderů, má solidní skill a dobrou střelu, podle mě by se mohl uživit jako solidní 3rd liner.
UFAs
UFAs
Stewart - Můj klasický otloukánek, ale zaslouženě. Hrál dobře akorát v době, kdy se ten tým zvedal a to by vedle Getzlafa a tehdy red hot Perrona hrál asi každý. Jinak to je hráč k hovnu, otřesný skating a hlavně na jeden dobrý zápas má dalších dobrých 5-6 úplně strašných. Takže verdikt je jasný. Odchod. Snad to tak vidí i vedení.
McGinn - Slušná deadline posila, v úvodu se držel, ale postupem času šel dolů a nenabízí nic extra, co by nás mělo přimět k jeho podpisu. Po nejlepší sezoně v kariéře bude chtít hodně přidat a to si nebudeme moct dovolit. To, co odvede on nebo Stewart by měl už zvládnout Ritchie, zatím se v NHL moc nepředvedl, ale talent na to má. Verdikt: Odchod.
Holzer - Tady asi nemusím psát, co si myslím. Hrozný hokejista, pozici 8. beka by klidně zvládnul někdo mladší. Věřím, že to bude odchod, ale podepsali jsme ho už loni bez jediného zápasu. Můj verdikt je odchod, bez debat.
Horcoff - Uvedl se dobře, mně se teda líbil víc než Thompson, který má smlouvu ještě na rok. Kdo ví, co dál, možná bych radši vyměnil Thompsona a dal smlouvu na rok Horcoffovi, který na ten věk má ještě solidní skating. Nejsem si jistý, nebudu se zlobit, ať to dopadne jakkoliv.
Santorelli - Ten to má podle mě spečetěné, když v PO nehrál ani zápas. Já bych mu šanci dal, má v sobě daleko více hokejovosti než Stewart s McGinnem dohromady, na bottom 6 playera má hodně slušný skill, určitě bych se ho nezbavoval. Podle mě je jasné, že odejde, za mě ale: Podepsat na rok až dva do 1,5 mega. Důležité bude, co bude chtít hrát nový kouč, snad by se mu mohl hodit.
Perron - Toho jsem si schválně na konec, protože to je jediný náš UFA, co by stál za podpis, ale zase ne za každou cenu. Návrat kvůli PO uspěchal, dělal tam hloupé fauly, přesto nehrál úplně špatně a celkově hrál hodně dobře. Ale je to streaky player a rozhodně bych se bál mu nabídnout smlouvu delší než na 3 roky třeba a už vůbec bych mu nedával víc jak 5 milionů. Jenže on už teď bral 4,5 milionů, má 28, takže podle mě si půjde pro větší kontrakt, do kterého se snad Bob natlačit nenechá. Záleží na jeho požadavcích, ale za mě asi raději odchod.
Toť zatím vše ode mě, stejně můžu snít, jak chci a podepíšeme Stewarta s Holzerem a Perronovi dáme 6x6 a můžem se jít zahrabat
Snad se brzo pohnou ledy u toho trenéra, chtělo by to pokrok nějaký. Modlím se za Greena
Než se budou řešit UFAs, musí být jasno, co bude s našimi RFAs.
RFAs
Lindholm - Tady nic jiného než podpis nepřichází v úvahu, je to náš nejlepší obránce, ideálně bych to viděl na nějakých 6 let a něco mezi 4,5-5,5 miliony, spíš něco kolem pěti, i to by bylo super. Měla by to být absolutní priorita.
Vatanen - Tady záleží, jak se rozhodne vedení a jaký bude zájem o naše beky. Jednoho z dvojice Fowler-Vatanen bych vyměnil za mladého leváka do útoku. Více se spekuluje o Vatanenovi, ale vzhledem k tomu, že leváka máme v Theodorovi a do 2-3 let v Larssonovi, tak by mohl být Fowler postradatelný. Hlavně má ještě 2 roky smlouvy na 4 miliony a pak by chtěl určitě víc. Vatanen by mohl za podobné peníze jako Fowler hrát třeba 6 let, kdyby dostal podobnou smlouvu jak Maata a ostatní mladí obránci. To je velké plus.
Rakell - Další z kategorie nutných podpisů, letos udělal obrovský kus kupředu a hodně dlouhou dobu byl vůbec nejlepším útočníkem v týmu. Je to jediný mladý útočník v poslední době, který se pořádně prosadil u nás. U Rakella bych si ideálně představoval nějaký bridge na 2-3 roky, snad budou s agentem souhlasit. A po něm už snad nebude pochyb, že dostane větší kontrakt.
Andersen - I když byl v PO skvělý a vlastně během celé zákl. části nezklamal, těžko na něj zbude místo pod stropem, podle mě může v pohodě chtít 4+, klidně i kolem 5 milionů. Je v ideálním věku, má 26 a v některých týmech by byl v pohodě jednička (Calgary, Toronto, Buffalo). Nepočítám, že bychom za něj mohli dostat kdo ví co, ale nějaký pick by nebyl špatný vzhledem k tomu, že nemáme druhé kolo tento rok. Pro trejd hovoří i to, že Gibson je podepsán na další 3 roky s 2,3 AAV, takže k němu by se mohl podepsat na short term podepsat nějaký 1B goalie nebo dobrá dvojka.
Pirri - Díky zranění neměl moc prostor se u nás ukázat a obávám se, že asi skončí, ale já bych mu šanci dal. Dal mu dvouletý bridge za max 2 miliony ročně, spíš méně a uvidělo by se. Docela se mi líbilo, co ukázal, nabídl trochu něco jiného než většina těch našich grinderů, má solidní skill a dobrou střelu, podle mě by se mohl uživit jako solidní 3rd liner.
UFAs
UFAs
Stewart - Můj klasický otloukánek, ale zaslouženě. Hrál dobře akorát v době, kdy se ten tým zvedal a to by vedle Getzlafa a tehdy red hot Perrona hrál asi každý. Jinak to je hráč k hovnu, otřesný skating a hlavně na jeden dobrý zápas má dalších dobrých 5-6 úplně strašných. Takže verdikt je jasný. Odchod. Snad to tak vidí i vedení.
McGinn - Slušná deadline posila, v úvodu se držel, ale postupem času šel dolů a nenabízí nic extra, co by nás mělo přimět k jeho podpisu. Po nejlepší sezoně v kariéře bude chtít hodně přidat a to si nebudeme moct dovolit. To, co odvede on nebo Stewart by měl už zvládnout Ritchie, zatím se v NHL moc nepředvedl, ale talent na to má. Verdikt: Odchod.
Holzer - Tady asi nemusím psát, co si myslím. Hrozný hokejista, pozici 8. beka by klidně zvládnul někdo mladší. Věřím, že to bude odchod, ale podepsali jsme ho už loni bez jediného zápasu. Můj verdikt je odchod, bez debat.
Horcoff - Uvedl se dobře, mně se teda líbil víc než Thompson, který má smlouvu ještě na rok. Kdo ví, co dál, možná bych radši vyměnil Thompsona a dal smlouvu na rok Horcoffovi, který na ten věk má ještě solidní skating. Nejsem si jistý, nebudu se zlobit, ať to dopadne jakkoliv.
Santorelli - Ten to má podle mě spečetěné, když v PO nehrál ani zápas. Já bych mu šanci dal, má v sobě daleko více hokejovosti než Stewart s McGinnem dohromady, na bottom 6 playera má hodně slušný skill, určitě bych se ho nezbavoval. Podle mě je jasné, že odejde, za mě ale: Podepsat na rok až dva do 1,5 mega. Důležité bude, co bude chtít hrát nový kouč, snad by se mu mohl hodit.
Perron - Toho jsem si schválně na konec, protože to je jediný náš UFA, co by stál za podpis, ale zase ne za každou cenu. Návrat kvůli PO uspěchal, dělal tam hloupé fauly, přesto nehrál úplně špatně a celkově hrál hodně dobře. Ale je to streaky player a rozhodně bych se bál mu nabídnout smlouvu delší než na 3 roky třeba a už vůbec bych mu nedával víc jak 5 milionů. Jenže on už teď bral 4,5 milionů, má 28, takže podle mě si půjde pro větší kontrakt, do kterého se snad Bob natlačit nenechá. Záleží na jeho požadavcích, ale za mě asi raději odchod.
Toť zatím vše ode mě, stejně můžu snít, jak chci a podepíšeme Stewarta s Holzerem a Perronovi dáme 6x6 a můžem se jít zahrabat
Moje jednička je stále a pořád Green. Objevila i spekulace, že je v okruhu zájemců i Hunter, to by byla rozhodně lepší volba než Carlyle, ale pořád bych bral jako jedničku Greena. Nesmíme být posraní a dát šanci mladšímu a progresivnímu koučovi. Návratem k dinosaurovovi se nic nezmění, akorát se vrátíme zpátky a vlastně můžeme pomalu začít dělat rebuild, protože moc času na
Tak začali jsme 2. kolo rozhovorů s kouči a prý už někdy příští týden bychom mohli znát jméno nového kouče. Největší favorit je podle všeho pořád Travis Green, ale Carlyle straší asi každého fanouška Ducks. Nakonec ještě budu rád, ať už to bude kdokoliv krom něj
Ale budu se modlti za Greena
Tak to je konec, Bob se naprosto pomátl a tohle já odmítám podporovat a sledovat, za tohle platit nebudu, abych to mohl vidět. To je taková ultrapíčovina že by ji neudělal ani vrabejka, kdyby mu řekli, že Jágr bude kapitán, mít IT 30 minut na zápas a udělá pod ním 150 bodů.
Takže zbytečně teď dělat nějak trejdy, Bob ukázal, že je to fakt absolutní idiot a i když udělá občas dobré trejdy, měl by vystřelit, protože tenhle krok je absolutně neomluvitelný. Teď si ještě trejdni Lindholma a Rakella, ať se na to můžu vysrat úplně.
Do p*či, tohle jako fakt? Takže Murray teď x měsíců seděl někde mimo civilizaci a neviděl, co dokáže udělat s týmem moderní progresivní kouč? (pokud někdo nepochopil, myslím Pens) Bože můj, letos jsme zabili jednu z posledních šancí na SC, teďka díky jmenování dinosaura zabijeme další asi poslední dejme tomu 2 šance, max 3.Travis Green was the other finalist after interviewing twice and impressing Murray, but it appears the GM will go with the more experienced hand for a team in win-now mode that hasn’t reached the heights Carlyle has been to.
Máme možnost získat mladého talentovaného kouče a místo toho si najmeme někoho, kdo je x let za zenitem a neodcházel v dobrém po tom, co hlavní hvězdy pod ním moc nechtěly hrát už. To bude fakt ohromná sranda. Škoda, že u toho nebudu, protože ne, na tohle nemám prostě. Místo, abychom udělali krok dopředu, tak jsme se vrátili o 10 let zpátky.When Boudreau replaced Carlyle in Anaheim, the Ducks Corsi% got about 4.5 percent better. When Carlyle replaced Wilson in Toronto, the Maple Leafs’ Corsi% got about 4.5 percent worse.
Takže zbytečně teď dělat nějak trejdy, Bob ukázal, že je to fakt absolutní idiot a i když udělá občas dobré trejdy, měl by vystřelit, protože tenhle krok je absolutně neomluvitelný. Teď si ještě trejdni Lindholma a Rakella, ať se na to můžu vysrat úplně.
Keď Leiweke v Toronte povedal: „Myslím, že máme na viac než na to, na čo sme boli schopní dosiahnuť. To je najhoršie. Jednoducho sme nenašli spôsob, ako konkurovať na takej úrovni, ako bolo nutné.“, predĺžil Carlylea o 2 roky. Pravdepodobne túto oxymoronskú myšlienku starú niekoľko rokov zdieľa aj Bob Murray. Prečo iné by najal človeka, ktorý nedokáže vyriešiť herné nedostatky tímu, nedokáže znížiť počet turnoverov alebo schoring chances against? Tréner, ktorý celé leto rozprával o tom, ako s tímom pracoval na lepšom pokrývaní obranného pásma a na systéme napádania, bol v ďalšej sezóne najhorším v CF%, league-high v shot against per game, druhý najhorší v giveaways, 28. miesto na penalty kill etc. V zápasoch, ktoré sme dokázali vyhrávať sme napriek vstreleným gólom boli outshot, outplayed, outworked. Ako som kedysi spomínal, na Randym Carlyleovi stál celý priemysel s alkoholom v Toronte.
Je pekné, že RC je all-time winningest head coach Ducks so všetkými tímy rekordami, ale patrím k tým, ktorí poukazujú na fakt v podobe Pronger, Niedermayer, Beauchemin a na súčasný model hry, ktorý sa neopiera o to, ako sa brankár vyspí.
Ak táto skepsa naberie reálne kontúry, odporúčam zakúpiť 10-ročný Ardbeg, ktorého chuť dá zabudnúť na dlhé nočné trápenia.
Je pekné, že RC je all-time winningest head coach Ducks so všetkými tímy rekordami, ale patrím k tým, ktorí poukazujú na fakt v podobe Pronger, Niedermayer, Beauchemin a na súčasný model hry, ktorý sa neopiera o to, ako sa brankár vyspí.
Ak táto skepsa naberie reálne kontúry, odporúčam zakúpiť 10-ročný Ardbeg, ktorého chuť dá zabudnúť na dlhé nočné trápenia.
Wow, paráda, Sami podepsaný, doufal jsem v 6 let, ale i 4 dobrý. Snad to neznačí, že odejde Hampus, ale spíš bych čekal, že podepíšeme teďka i jeho a vyměníme Fowlera, což je asi ideální vzhledem k tomu, že Sami je RHD a za tyhle prachy bude hrát 4 roky, kdežto Cam za 4 miliony dva roky a pak bych chtěl nejméně 6.
Taky ale, když Sami dostal AAV skoro 5 milionů, tak je jasné, že Lindholm musí jít přes, asi k 5,5, bral bych to i do 6 asi.
Taky ale, když Sami dostal AAV skoro 5 milionů, tak je jasné, že Lindholm musí jít přes, asi k 5,5, bral bych to i do 6 asi.
Zajímavé bude sledovat i to, co bude s brankáři. I když v PO byl úspěšnější Andersen (i díky celkově zlepšené hře týmu), podle mě by prospělo, kdybychom ho vyměnili, stejně ho za rok ztratíme a navíc kdo ví, jak na tom budeme se stropem. Navíc i když protihodnota nebude nitkerak oslnivá, minimálně nějaké solidní picky bychom vytřískat mohli, i víc klidně. Vidím ale jen 3 reálné destinace - Toronto, Calgary, Buffalo. Každopádně u nás bude ještě hodně veselo. Po delší době bychom mohli být fakt dost aktivní. Fowler i Andersen by měli vyvolat docela silnou odezvu.“If I can get Freddie signed one way or the other, I’ve got to move one because I’ll lose one for sure in expansion,” Murray said. “It just will happen. It’s just something that’s in front of us. It’s there. We have a lot of defensemen. So we have to turn some of these things into assets.”
No Tome trefil jsi to dokonaletomasinho píše:Zajímavé bude sledovat i to, co bude s brankáři. I když v PO byl úspěšnější Andersen (i díky celkově zlepšené hře týmu), podle mě by prospělo, kdybychom ho vyměnili, stejně ho za rok ztratíme a navíc kdo ví, jak na tom budeme se stropem. Navíc i když protihodnota nebude nitkerak oslnivá, minimálně nějaké solidní picky bychom vytřískat mohli, i víc klidně. Vidím ale jen 3 reálné destinace - Toronto, Calgary, Buffalo. Každopádně u nás bude ještě hodně veselo. Po delší době bychom mohli být fakt dost aktivní. Fowler i Andersen by měli vyvolat docela silnou odezvu.“If I can get Freddie signed one way or the other, I’ve got to move one because I’ll lose one for sure in expansion,” Murray said. “It just will happen. It’s just something that’s in front of us. It’s there. We have a lot of defensemen. So we have to turn some of these things into assets.”
Fúha, až teď jsem dojel domů, takže trochu s křížkem po funuse zhodnotím.
No, v rámci možností jsem spokojený. Díky expansion ta cena gólmanů prostě šla dolů a i když jsem osobně doufal v něco víc (hráč či lepší pick), jsem celkově s tímhle trejdem spokojen. Freddy si zaslouží být jednička, my jsme nemohli dát ani tuhle jistotu, ani ty peníze co Toronto. Nebyli jsme podpisu podle Boba vůbec blízko, proto se rozhodl jednat. Jsem rád, že to zvládl takhle rychle, před možnými výměnami Fleuryho, Howarda, gólmanů Tampy či St. Louis.
A podle očekávání Toronto, podle mě bylo jasné, že aspoň jeden trejd s nima uděláme, ty nadstandardní vztahy se musely někde projevit. Vůbec bych se nedivil, kdybychom tam poslali i Fowlera třeba za JVR. Ten by nejspíš splňoval kritéria pro Boba, levák, LW, dobrý zakončovatel, solidní size i skill. Takže uvidíme, co z toho bude. To LW prostě hledat budeme a jsem zvědavý, koho ulovíme. V Halla nedoufám, Oilers by se šiknul spíš pravák a to bychom museli k Fowlerovi stejně přihodit jeden z těch 2 1st roundů a pak ještě něco.
Každopádně Bob solidní práce. Škoda, že to všechno po*ral tím Randym.
No, v rámci možností jsem spokojený. Díky expansion ta cena gólmanů prostě šla dolů a i když jsem osobně doufal v něco víc (hráč či lepší pick), jsem celkově s tímhle trejdem spokojen. Freddy si zaslouží být jednička, my jsme nemohli dát ani tuhle jistotu, ani ty peníze co Toronto. Nebyli jsme podpisu podle Boba vůbec blízko, proto se rozhodl jednat. Jsem rád, že to zvládl takhle rychle, před možnými výměnami Fleuryho, Howarda, gólmanů Tampy či St. Louis.
A podle očekávání Toronto, podle mě bylo jasné, že aspoň jeden trejd s nima uděláme, ty nadstandardní vztahy se musely někde projevit. Vůbec bych se nedivil, kdybychom tam poslali i Fowlera třeba za JVR. Ten by nejspíš splňoval kritéria pro Boba, levák, LW, dobrý zakončovatel, solidní size i skill. Takže uvidíme, co z toho bude. To LW prostě hledat budeme a jsem zvědavý, koho ulovíme. V Halla nedoufám, Oilers by se šiknul spíš pravák a to bychom museli k Fowlerovi stejně přihodit jeden z těch 2 1st roundů a pak ještě něco.
Každopádně Bob solidní práce. Škoda, že to všechno po*ral tím Randym.
Predovšetkým agent Andersena je Claude Lemieux, ktorý je dobrý kamarát s Lamoriellom a Shanahanom. Hádajte po kom sa volá syn Lemieuxa? To vysvetľuje ten okamžitý podpis po výmene. Lemiex tiež zastupuje Lindholma. Nie, že by som tým niečo naznačoval ale už dávnejšie som písal, čo pre Toronto znamená táto sieť kontaktov. Týchto "náhôd" je v našom prípade podozrivo veľa. Každopádne v rámci ponuky a dopytu brankárov na trhu s vidinou expansion draftu je tá cena ideálna, bez ohľadu na to, čo píšu novinári vo svete.tomasinho píše: ty nadstandardní vztahy se musely někde projevit.
Viac k tomu neskôr v týždni v topicu Leafs. Už mám rozpísaného toho až až, pričom som vravel, že do draftu sa tu o to podelím. "Žiaľ", vymyslel som si ďalší pracovný projekt a voľný čas prakticky pre mňa neexistuje, takže takto na poslednú chvíľku budem všetko postovať.
Jojo, s tím Lemieuxem to je známá věc docela, hodně se během sezony řešil přechod Andersena, Lindholma nebo dokonce obou k němu. Pro Andersena vyjednal super smlouvu, kterou my jsme nebyli ochotni nabídnout. Vyjednávat s jedním agentem o 2 hráčích by bylo složité. Doufám, že s Lindholmem to dopadne jinak, hlavně pro Murrayho je Lindholm v hierarchii snad nejvýš z celého týmu, minimálně z obrany určitě. Základní stavební kámen, takže tam klidně přijde i přeplacení.Captain Crunch píše:Claude Lemieux
Co se týče swapu Fowler-JVR, myslíš, že je něco takové z pohledu Leafs reálné? Z našeho pohledu to dává až moc velký smysl, aby se to nakonec událo
Lepšie bude počkať, až RC kompletne rozloží všetky defenzívne prvky vášho systému a klesne hodnota bekov, resp. Lindholma.tomasinho píše:Co se týče swapu Fowler-JVR, myslíš, že je něco takové z pohledu Leafs reálné? Z našeho pohledu to dává až moc velký smysl, aby se to nakonec událo![]()
No, neboj se, Lindholm prostě nepůjde, Carlyle neCarlyle. Souhlas, Fowler se vyprofiloval jako taková ideální #3 v obraně, on se sice malými krůčky zlepšil, ale v podstatě ne nějak výrazně. V defenzivě určitě, ale podle mě docela stagnuje, i když pořád je to bek s excelentním skatingem použitelný ve všech situacích, hodně vyzrál, i díky němu Lovejoy vypadal jak hokejista, Bieksa minimalizoval své chyby a vlastně i ten Despres hrál nejlépe s ním.Captain Crunch píše:Lepšie bude počkať, až RC kompletne rozloží všetky defenzívne prvky vášho systému a klesne hodnota bekov, resp. Lindholma.tomasinho píše:Co se týče swapu Fowler-JVR, myslíš, že je něco takové z pohledu Leafs reálné? Z našeho pohledu to dává až moc velký smysl, aby se to nakonec událo![]()
Momentálne o Fowlerovi pochybujem, vzhľadom na to, že je to skôr top 4 pairing D-man, a front office Leafs hľadá top-pairing RHD. Údajne máme záujem o Shattenkirka, čo by súhlasilo s tým, čo nám je známe o Babcockovi.
Ale chápu, jestli máte leváky v Riellym a Gardinerovi, takže spíš ten pravák je logická varianta.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim