Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uz len treba zahrat kazdy zapas naplno a nie kazdy treti
Ano je potreba mit trosku Konstantni formu a ne jak na houpacce , v nasem tymu je velky potencial ale chce to bojovat.

Jinak se mi docela libi veteran O donnel na svuj vek hraje celkem dobre pokud jsem dobre koukal zadny velky chyby vsechno jak ma byt na defenzivniho obrance.

Ted nas nejlepsi hrac podle vykonu na lede bych rekl Giroux,Hartnel a pro me obrovsky prekvapeni a velmi platny hrac jak dozadu tak dopredu je Daryll Powe.

Jinak posledni zapas Bobrovskij za tri goly s Bufalem nemohl zatim chyta velmi dobre a spolehlive.
Anger píše:Ano je potreba mit trosku Konstantni formu a ne jak na houpacce , v nasem tymu je velky potencial ale chce to bojovat.

Jinak se mi docela libi veteran O donnel na svuj vek hraje celkem dobre pokud jsem dobre koukal zadny velky chyby vsechno jak ma byt na defenzivniho obrance.

Ted nas nejlepsi hrac podle vykonu na lede bych rekl Giroux,Hartnel a pro me obrovsky prekvapeni a velmi platny hrac jak dozadu tak dopredu je Daryll Powe.

Jinak posledni zapas Bobrovskij za tri goly s Bufalem nemohl zatim chyta velmi dobre a spolehlive.
Zato Carter nič moc nie?
Anger píše: Ted nas nejlepsi hrac podle vykonu na lede bych rekl Giroux,Hartnel a pro me obrovsky prekvapeni a velmi platny hrac jak dozadu tak dopredu je Daryll Powe.
Je to tak,Claude Giroux,je momentálně asi opravdu nejlepší útočník Phillky,taky Hartnell,Richie a Briere
s Bobkem makají a jsou vidět,ještě bych taky s Powem zmínil Nudli (Nodl),ten se mi v tom zápase se Šavlemi taky celkem líbil. :thumbsup:

Jsem teď hlavně zvědav,jestli dokáží navázat na ten zlepšený výkon i zítra s Tučňáčkama :box: anebo to zase odfláknou(snad NE).... :cinka:
20:02 / 28.10. - Philadelphia je na dobré cestě k uzavření nové smlouvy s útočníkem Jeffem Carterem. Podle generálního manažera Paula Holmgrena by se nemělo jednat o kontrakt podobného typu, jaký před třemi lety dostal kapitán Mike Richards (12 roků za 69 mil. dolarů). Carter, který byl v posledních dvou sezónách nejlepším střelcem Flyers, se v létě stane chráněným volným hráčem. Současná smlouva mu v aktuálním ročníku vynese 5,5 miliónu dolarů.
:frajer2: :D
Tak Carter je podle me dobry hokejista ale nemuzu si pomoct kolikrat vidim zapas kde je ho plnej led dava branky,prihrava.A pak je zapas kdy je uplne matnej a neviditelnej ze kdybych ho nevidel na stridacce tak nevim ze hraje.

Proto bych ho nejradsi vymenil za drafty nebo nadejne prospekty aby si vytvoril prostor pro podpis Girouxe a Leina.
Tak v Consol Energy zostavame neporazeni :wawe: Prva tretina hroza des, 4 strely na branku, ale od druhej tretiny nastupilo na lad ine muzstvo. Zherdev healthy scratch, zaujimave ze po prvom zapase v ktorom ako tak zahral. Bobrovskij znova :good: vykon
Výjeb, ať dělali rozhodčí co chtěli. (i když nám odpustili jedno "too many men" :hmm: ). Tak to má být. Po první minutě jsem to chtěl vypnout, ale nakonec jsem si to od druhy prohlíd.
Giroux musí být podepsán! A protože Leino taky, Carter must go.. :doh: Bohužel vedení má asi jiné plány...
Zherdev :dole:
Tak ak zostane Carter na ukor Girouxa (a Leina), tak pri.ebanejsie vedenie v lige nie je. Giroux musi zostat za kazdu cenu!
Budem se muset nekoho zbavit v prubehu sezonu.Carter 5M nebo Meszaros 4M Po sezone konci smlouvy Odonnelovi tusim 1M a Zherdevovi 2M.Pak bych se jeste zbavil Bouchera kterymu konci smlouva a nechal bych si Leightona a Bobrovskiho.
Pak hraci jako Powe ,Carcilo,Nodl snad nebudou vic jak za mic Kdyby se nepodepsali hraci Zherdev Boucher a O donnel tak je to zhruba 4 Mega prostor To znamena ze Leino i Giroux by nesmeli chtit vic nez 3 mega na jednoho.Tak doufam ze nepodepise bezmozek Holmgren Cartera treba za 7 Mega na sezonu jinak by to byl jejich konec u nas.

http://nhlnumbers.com/teams/PHI?year=2011
Fu tak z kludnej vyhry sa nam nakoniec zomlel velmi zaujimavy zaver. Meszaros a Nodl zapas nedohrali pre zranenia, Carcillo, Briere pre tresty. Odveta v sobotu o tyzden bude urcita horuca :box:
Konečně jsem měl možnost sledovat aspoň část zápasu a obrovským překvapením je pro mě BOBR! Ten kluk má opravdu precizně vymáklého širokého motýlka..snad jsem u něj neviděl chybu v postoji. Těží z tohoto stylu naprosté maximumum, ke všemu je velmi rychlý a hbitý, takže jsem opravdu zvědavý co se zněj vyklube, zatím jsem z něj nadšený!
neis píše:Konečně jsem měl možnost sledovat aspoň část zápasu a obrovským překvapením je pro mě BOBR! Ten kluk má opravdu precizně vymáklého širokého motýlka..snad jsem u něj neviděl chybu v postoji. Těží z tohoto stylu naprosté maximumum, ke všemu je velmi rychlý a hbitý, takže jsem opravdu zvědavý co se zněj vyklube, zatím jsem z něj nadšený!
To nejsi sam... :yes:
Zapáčil sa mi už v pre-season proti Torontu keď som len tak čumel odkiaľ do prdky Flyers vytiahli nejakého mladého Rusa keď dovtedy boli v hľadaní talentu medzi tri žrde totálne márni...a pozrime sa ako sa chytil. Ak sa mi Varlamov od svojho debutu páčil, tak Bobra normálne začínam žrať. To je presne štýl chytania podľa môjho gusta, ale PRESNE :!: (pohyb, lapačka, nervy, spodok, postoj, motýľ...všetko).

A už vôbec nechápem ako mohol mať také čísla v Rusku :unsure:, chytá v podstate výborne, zatiaľ som nezaznamenal, žeby dostal gól po vyslovene vlastnej chybe. A včera mu SO prekazil len samostatný nájazd (parádny, aj tá bojovnosť Nielsena predtým - radosť pozerať, treba povedať :thumbsup: )... Uvidíme dokedy, ale začínam mať serióznu slabosť.

...not like this...
Jo jo Bob vypada vazne nadejne.Zatim vetsina golu opravdu byla spis jen velmi tezko chytatelna.

To je snad prvni golman za poslednich par sezon kde se pri kazdy strele nebojim ze to tam padne.
Just confirmed that Flyers center Danny Briere has a 10 a.m. call with the NHL office tomorrow (Monday, Nov. 1)

Ak Briere dostane suspendaciu, uz budu na smiech
FLYERS FAN píše:Just confirmed that Flyers center Danny Briere has a 10 a.m. call with the NHL office tomorrow (Monday, Nov. 1)

Ak Briere dostane suspendaciu, uz budu na smiech
No ja to vidim na 2 zapasy... :doh:
Budou tvrdit ze kroscek do hlavy... :ja_neviem:
Já si myslím, že by jednozápasovou stopku zasloužil, ale stejně i hráč NYI, který evidetně provokoval Briera, který předtím dostal mimo hru šupku do hlavy. A taky by NHL hlavně měla začít rešit nechopnost rozhodčí, který nechají zápas svými chybami takto vyhrotit. Islandeři se jim naprosto vymkli kontrole a je jasné, že soupeř typu Flyers si to nenechá libít...
souhlas ... já bych to neviděl tak tragicky, od Briereho to byla vyloženě spontánní akce (i když XruC tvrdí, že to Briere plánoval už před začátkem sezóny :lol3: ) ... ten hňup mu před buly řekl, že po zápase bude mrdat jeho mámu, pak to trochu jiskřilo, ale žádná hlava, spíše theater ...
Příště snad bude Obrázek Obrázek Obrázek
Je Briere už to měl promyšlěné den předem, že NYI vydrtíme, ti to budou težce snášet, sejmou ho do hlavy, pak mu vynadají a on to vezme jako zámínku aby udělal odplatu :D Škoda jen, že tu svojí telepatii nepoužívá i v jiných situacích :D
GM Paul Holmgren confirms that Danny Briere has received a 3 game suspension from the NHL... :grc:
3 zápasy??? tak to je opravdu výsměch...Nechci brečet, ale na nás je fakt asi jiný metr...
Rypien 6, Briere 3 :hroza:
Zkratka chteli zabranit tomu, aby se zase potkal s Islanders.. :hroza:
Inak co vravite na doterajsie vykony JVR-a ? Pre mna neskutocne sklamanie, v zapasoch nevyrazny, navyse s tou jeho postavou by mohol/mal aj pritvrdit, co ale nerobi. Sice je to len sophomore season, ale musim sa priznat, cakal som od neho viac (na draftovu dvojku je to ozaj malo.)
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING