Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak Boedker si za parstotisic kupil UFA status v roku 2016… :hmm:
Ten plat 3,75 je urcite mensi ako mohol dostat pri dlhodobejsej zmluve, ale vdaka tomu zinkasuje o rok balik (nehovoriac o tom ze si bude moct vybrat od koho), staci aby v arizone kde bude urcite hravat up to 20min/game solidne bodoval.
Zaroven je na 99% iste ze najneskor pri TD bude vymeneny, s takym platom ho uprace pod strop hocikto (pro-rated pri TD to bude uz len bagatel) a aj za cenu ze by mal byt len PO rental a cez UFA trh odist sa onho urcite timy doslova pobiju.
Moj tip by bol ze skonci na tavaresovom kridle v NYI… :hmm:
Zvláštní.. zrovna u něj jsem si myslel, že je to true kojot. Docela uklamal.. Tedy.. pokud za rok nepodepíše u nás. :jn:
to Petrik: pod ten tvůj příspěvek bych se mohl podepsat.. pěkná, a hlavně přesná analýza toho, co ten podpis v širších souvislostech znamená... pro Coyotes je to samozřejmě prohra resp. spíš plichta, protože nám to aspoň dává flexibilitu reagovat dle situace (dle vývoje našich mladíků, díky který by - kdyby všechno šlo dobře - mohl být pro dlouhodobou vizi postradatelnej - čili trejdnutej o trade deadline -, nebo naopak při špatnym vývoji a potvrzení jeho vlastní kvality - která je pořád questionable, určitě ne jistá - to nabízí nevyhnutelnost s nim kontrakt prodloužit, i za dnes nepřijatelnej peníz)

to Guddy: cokoliv, co má něco společnýho s "true", se s příchodem peněz začíná vytrácet... čest Doanovi :klobuk:
btw. proběhl věrejnej meeting s vrchními představiteli a Tippett řekl zajímavou informaci, že zatím plánuje 3. lajnu ve složení Rieder - Richardson - Doan... vzhledem k tomu, že se Maloney nechal slyšet, že stále hledá puck moving RD a skilled LW, si už můžeme vytvořit celkem dobrej obrázek (i když samozřejmě rozhodne až kemp), jak by mohla vypadat naše sestava pro 1. zápas...

hodnocení? je to těžký.. měli bysme bejt lepší při obraný hře ve vlastnim pásmu, tvrdší před bránou, lepší na oslabení a v bottom lines.. všechny tyhle oblasti máme, podle mě, lepší oproti startu loňskýho ročníku... máme horší puck moving od obránců (Yandle bude strašně chybět, ale i Schlemko měl v tomhle ohledu co nabídnout.. ztráta obou se na tom zakládání akcí asi podepíše :-( )... + útok zůstává otázkou... oproti trojici Doan, Gagner, Erat máme talentovaný mladíky.. jestli to bude horší nebo lepší :neviem: .. + Smithova forma bude velkej otazník... každopádně.. počítat by se s náma asi zase mohlo? nebo myslíte že to neni na boj o play off? :?:

ROSTER
Duclair - Vermette - Boedker
xxx - Hanzal - Domi
Rieder - Richardson - Doan
Vitale - Gordon - Chipchura
---------------------------
(Perlini) - Cunningham - Downie

Ekman-Larsson - Michálek
Grossmann - xxx
Dahlbeck* - Murphy
------------------
(Gormley*) - Stone

Smith
Lindback
--------
(Dominque*)

(hráči v závorce by měli být připravený v Springfieldu)
* hráči s hvězdičkou jsou zatim RFA, tedy ještě nepodepsali smlouvu
xxx volný místa se možná před začátkem sezóny ještě zaplní via trade or free agency, nebo je zaplní někdo z hráčů pod čarou

sestava před startem minulé sezóny píše:ARIZONA COYOTES
Boedker - Vermette - Doan
Gagner - Hanzal - Erat
Korpikoski - Hodgman - Moss
Klinkhammer - Vitale - Chipchura
(Crombeen - McMillian)

Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Murphy
Schlemko - Stone
(Summers)

Smith
(Dubnyk)
Nevyzera to vobec zle :) . Nepodpísali ste aj Stromea?
Strome, hádam, neudělá tým hned po prvnim kempu.. ale celkově těch mladíků, který se budou ucházet o roster spot máme v útoku spoustu (Strome, Dvořák, Lessio, McInnis etc.).. to že jsem napsal Domiho s Duclairem a Perlinim neni směrodatný.. zkrátka tyhle místa obsadí ty nejlepší z nich.. a právě u nich se nejspíš taky bude lámat chleba.. pokud dokážou hned v první sezóně zahrát jako plnohodnotný TOP6 hráči.. tak by nám PO nemělo ujít (papírově.. jestli si ty řady nesednou.. nebudou mít chemii, tak nepomůže nic).. no čim hůř tihle mladíci budou hrát, tim se ta šance, že se tam dostaneme, asi bude snižovat + otázka smithe a schopnosti obrany rozehrávat puk... :hmm: :pray:
Wanic píše:ROSTER
Duclair - Vermette - Boedker
xxx - Hanzal - Domi
Rieder - Richardson - Doan
Vitale - Gordon - Chipchura
Spíš bych to viděl na:
Boedker-Vermette-Doan
Duclair-Hanzal-Domi
Rieder-Richardson-Downie

zbytek OK.

Ale s tím PO vtipkuješ. Protože když se podíváš na tu obranu, tak tě musí bolet oči. Kojoty mám vážně rád a minulý rok jsem viděl hodně vašich zápasů (po Floridě nejvíc ze všech týmů NHL), ale jestli tu chceš naznačit upgrade? Rozhodně ne. Jinak..s tím Gagnerem, že ho tak zatracuješ a neřadíš jej mezi mladíky.. docela koukám. Potenciál měl a mohl se vám do budoucna hodit. Posbíral 40 bodů a při té vaší bídě v ofenzívě by si měl být spíše nešťastný, že odchází. Docela se divím, že jste jej pustili, do toho útoku toho taky zrovna moc nemáte a Gags u vás rozhodně nezklamal. Navíc po ztrátě Yandleho mohl rozehrávat s OEL na modré. Tam to on totiž umí. Pokud se vám nepodaří splašit nějakého kreativního beka, tak to bude katastrofa (myslím vaše přesilové hry).
v obraně jsme udělali velkej upgrade směrem dozadu.. Grossman s Dahlbeckem jsou o několik úrovní před dvojící Yandle, Schlemko, co se obranný hry týká.. a jelikož to byla právě tvrdost a hra v obrannym pásmu, která nás nejvíc trápila v době, kdy jsme ještě měli o co hrát, tak v tom vidim velkej upgrade ...

s puck moving souhlas.. tam nás bude hodně tlačit bota.. s Gagnerem nesouhlas... já jsem velmi rád, že u už u nás neni.. nelíbilo se mi jak hrál a jestli budou stejně hrát aji Domi s Duclairem (což neni vyloučený v jejich první sezóně).. tak to na PO nebude, to je pravda :lol2:

sestava souhlas.. takhle jsem to měl taky načtrlý.. no potom jsem jí upgradoval na základě Tippettových poznátků o jeho úmyslech o složení třetí a čtvrté řady.. čímž ale samozřejmě není vyloučeno, že to po kempu neskončí přesně jak píšeš
Grossman ve druhém páru? Dahlbeck? Buď sleduješ jen hráče Coyotes a nesleduješ NHL jako takovou, nebo fetuješ dobrej matroš. :jn:
Guddy.44 píše:Grossman ve druhém páru? Dahlbeck? Buď sleduješ jen hráče Coyotes a nesleduješ NHL jako takovou
Jak s tim souvisí, jestli sleduju jen hráče Coyotes nebo celou NHL, když porovnávam jenom hráče Coyotes? konkrétně z před sezóny a po sezóně?

jinak jj.. Grossman v druhym páru je pro mě luxus a Dahlbeck ve třetim jakbysmet.. a třeba Michálek v prvnim doslova steal... :yahoo: takže hádam kvalita :fet: :slintac:
tvůj optimismus bych hrozně chtěl mít :-D nevěřím že se s tímhle kádrem dá bojovat o PO, leda že byste měli asi 5 hráčů co by měli reálnou šanci na Caldera :-D Grossmann byl pro nás i na tribuně špatnej, ale možná Tippettovi sedne no ... každopádně od něj nečekej zázraky :)
Boedker už podepsal dřív, no stejně jako on tak i Shinnimin se Samuelsson se vyhnuli arbitráži (tzn. žádnej Kojot nepůjde k arbitráži letos).. oba mladíci (24 resp. 23 let) získali dvoucestnou smlouvu na rok .. z mojeho pohledu celkově don't care.. jsou to takový typy hráčů, který je na farmě určitě dobrý mít (když se nám zraní TOP6 forward nebo TOP 4 bek, tohle jsou kluci, který můžou do třetí lajny naskočit a snad přinést i nějakej druhořadej offenzive skill, lepší než tam dát nějaký 18letýho neprověřenýho mladíka nebo nějakýho grindera).. no jestli někdy prorazí naplno do NHL.. čert ví, ale moc s nima nepočítam... + jsme podepsali Scotta (bitkař), dostal one away smlouvu, takže klasickej 13. útočník + zveřejnění čísel nových posil.. :slintac:

btw. třebaže názor na Grossmana, koukam, neni zrovna dvakrát pozitivní.. já se na něj těšim moc.. podle mě je to úplně Tippett like player a už se nemůžu dočkat, jak budou v oslabení s Michálkem (byť asi bude každej v jiný unit) přivádět útočný esa soupeřů k šílenství :petrik:

Podpisy:
Mikkel Boedker (resigned 3,5/year, 1 year)
John Scott (signed 0,5/year, 1 year)
Brendan Shinnimin (resigned 0,6/year, 1 year) *
Philip Samuelsson (resigned 0,6/year, 1 year) *

* two way deal

Čísla:
Steve Downie – 17
Boyd Gordon – 15
Brad Richardson – 12
Nicklas Grossmann – 2,
Anders Lindback – 29
Tak jsme podepsali další dva RFA, Dahlbecka a Martinooka.. pro mě trochu překvapení, že má Dahlbeck dvoucestnou.. asi pojistka, kdyby to, co tady předváděl loni, byla jenom výjimka.. přeci jen, hrál dobře v období, kde proti nám soupeři nastupovali v nasazení 80 %, a navíc jenom pár zápasů... možná mu trochu uškodil příchod Grossmana, kterej by měl přinést podobnej styl hry jako předvádí Klas :neviem: čert ví (možná je to taky taková pojistka, aby mohl Gormley rotovat v případě, že bude mít silnej kemp :hmm: ) ... no samozřejmě každá dvoucestná smlouva nabízí víc možností, takže pro klub dobře :cool:

Z RFA už nám chybí jenom Gormley a Dominque a pak vyčkávání, jestli Donie něco vymyslí (still looking for playmaking RD a TOP6 winger)..

Podpisy:
Klas Dahlbeck (resigned 0,6/year, 1 year) *
Jordan Martinook (resigned 0,6/year, 2 years) *
Wanic píše:Tak jsme podepsali další dva RFA, Dahlbecka a Martinooka.. pro mě trochu překvapení, že má Dahlbeck dvoucestnou.. asi pojistka, kdyby to, co tady předváděl loni, byla jenom výjimka.. přeci jen, hrál dobře v období, kde proti nám soupeři nastupovali v nasazení 80 %, a navíc jenom pár zápasů... možná mu trochu uškodil příchod Grossmana, kterej by měl přinést podobnej styl hry jako předvádí Klas :neviem: čert ví (možná je to taky taková pojistka, aby mohl Gormley rotovat v případě, že bude mít silnej kemp :hmm: ) ... no samozřejmě každá dvoucestná smlouva nabízí víc možností, takže pro klub dobře :cool:

Z RFA už nám chybí jenom Gormley a Dominque a pak vyčkávání, jestli Donie něco vymyslí (still looking for playmaking RD a TOP6 winger)..

Podpisy:
Klas Dahlbeck (resigned 0,6/year, 1 year) *
Jordan Martinook (resigned 0,6/year, 2 years) *
Pokial viem tak dvojcestna zmluva ti na flexibilitu co sa presunu hracov medzi prvym timom a farmou nema ziaden vplyv…

To znamena ze jedno ci dvojcestna zmluva neovplyvnuje to ci hrac musi/nemusi prejst cez waiver, ovplyvnuje to iba zarobok daneho hraca v AHL.
Ale Pre low budget team ako coyotes to asi bude mat vplyv aj na rozhodnutia koho poslat na farmu a koho nechat v prvom time (ak budu mat viaceri hraci s jedno aj dvojcestnymi zmluvami podobnu vykonnost) :neviem:
to, co píšeš, je pravda, mě spíš překvapilo, že se vůbec počítá s možností, že by se na farmu, i přes non-waiver možnost ho tam poslat, dostal... já ho bral jako set in stone v hlavním týmu.. díky podmínkám té smlouvy (dvoucestnosti) je vidět, že Maloney neni tak zaslepnej a počítá aji s možností Gormleyho případný rotace nebo jiný vyřešení pozice 3rd pair LD (přičemž, třeba já takovouhle možnost vůbec neviděl, a ani jsem jí v těch předpokládaných sestavách vůbec nezohlednil :lol2: )
s tim druhym btw. samozřejmě souhlas.. poslat na farmu kluka s jednocestnou smlouvou ne že by snad svazovalo Tippettovi ruce, ale spíš Maloneymu by to ubralo na kreditu u majitelů, kdyby se to stalo ..
wow, tak soudní řízení je, zdá se, u konce... město Glendale se s majitel Coyotes dohodlo mimosoudní cestou.. zejtra resp. našeho času až pozejtří by to měla odklepnout rada města, a pak to bude oficiální... ty výsledky, na kterých se dohodli, jsem ještě nestudoval, počkam si, až jestli to odklepnou... každopádně dobrá zpráva :cool: ... pro všechny, kdo nás už zase vyděli v Kanadě... still here.. nás se jen tak nezbavíte.. and hungrier than ever :klobuk: :petrik:

Obrázek
Já bych to těm Kojotům tak moc přál,už jen kvůli Wanicovi :giggle:
No, já b ych se moc neradoval ... co jsem četl tak se dohodly v podstatě na tom že zůstanou v Gila center na 2 roky s tím že po sezoně se to dá i nějak zrušit ... a jelikož třeba Seattle si nedal ani přihlášku na expanzi a mluví se o rozšíření i stěhování týmů, tak aby to nedopadlo tak že se dv týmy přijmou a dva přestěhujou /Florida, Arizona/
to Marman: každej důvod dobrej :cool:

to Logan: ok, jsem si to radši přečetl už dneska :lol2:

Město Glendale bude platit Kojotům místo 15 milionů jenom 6 (-9 milionů ročně)
Arizona si místo toho nechá příjmy z lístků z hokeje i konzertů, parkovného a
za reklamní jméno arény (+6 milionů ročně, dle předpokladů; + může být i více)
Arizona musí propustit oba dva zaměstnance, který by mohli být ve střetu zájmů
Smlouva je jen na 2 roky (končí 2017), poté možnost stěhování zpět do Phoenixu

to neni zas tak zlý, nebo jo? to se asi uvidí za dva roky :-D ... každopádně pořád jsou mezi tím 2 Stanley Cupy :cup: :cup: a pak by měly přijít další dva :cup: :cup: v nový hale :matika: :slintac:

tak nebo tak, na dva roky jsme tu locked.. v původní smlouvě jsme měli locked o rok víc, pak tam byla výstupní klauzole, kterou po buy-outu Ribeira nešlo nesplnit, tzn. se toho moc nemění.. snad jen začíná být jasnější, že jestli chceme pokračovat v Arizoně, asi bude třeba postavit novou halu (což by v konečnym důsledku mělo mít samí pozitiva, v případě, že se teda skutečně začne stavět) nebo máme další dva roky na to vymyslet, jak vytvořit dohodu, která nás tu udrží trochu dýl.. za mě je tohle řešení lepší jak další soudy... 2 sezóny je pořád spousta hokeje a pak je furt všechno otevřený.. takže asi tak :yes:
Tak dva roky v Glendale zajisteny..parada, hokej zije dál!! Ale mluví se o presunu o kus dál do Scotsdale, to by bylo taky dobre na na zimu tam jede mrak kanadanu, vidim to ze by meli stale okolo 15000 diváků a orý za oresun v rámci státu se od NHL nemusi bat stehicavacího poplatku. Phoenix zije!!! Zde patrí NHL!!! Ne do Vegas
Anger píše:Proboha ,

Hlavne ne Las Vegas.To radsi budu fandit Pitsburghu s Crosbym na hrudi a jeho fotkou v rozkroku.Las Vegas beru jako maximalni zlo bez poradny zakladny.Ten tym bude o nicem.Aspon myslim.
:lol2: Súhlasím. To rovno môžu expandovať aj do Ria a od veci by nebolo ani Montevideo s Buenos Aires :hroza:
Chýbajú už len reklamy na dresoch, či ľade a môžem sa nato celé vysrať :hroza:
presne...chranme tradice a ligu lig!!!! Never hockey in Vegas
z mýho (sobeckýho, klubovýho.. ligu nezohledňujícího) pohledu by byl z Las Vegas úplně ideální rival.. tým, kterej člověk nenávidí, když ještě ani nevznikl.. :lol2: výhry nad nima by přinášeli spoustu uspokojení :jn: :yes: .. drobátko horší asi bude, až se tam přestěhujeme my :panika: , čím dál víc nabývám dojmu, že by to byl asi můj konec s touhle organizací, ale to snad nebude třeba řešit.. :)
btw. počas týhle offseason jsme dost razantně obměnili trenérskej štáb...

pozitiva: přišel John Slaney nám vystužit oslabení (do tý doby je měl na starosti Brown, kterej se odteď bude věnovat už jenom přesilovce), přišel John Chayka a Chris O'Hearn se dočkal povýšení (oba už jsou novými Maloneyho asistenty), + jsme vyměnili všechny trenéry z farmy, jejichž místa zaujali Ron Rolston, Mike Bavis a Doug Janik... + akorát jsme podepsali nový dva trenéry golmanů: Jon Elkin pro "A tým" (dlouhodobě trénuje Smithe), Corey Schwab pro farmu (působil u Sharks)

negativa: odešel Burke :cry:

Burke bude určitě chybět.. to co udělal s Bryzgalovem, Dubnykem a Smithem.. to je něco neuvěřitelnýho.. to se bude hodně těžko nahrazovat... co se zbytku týká, hlavně příchod Slaneyho potěšil, oslabení jsme pod Brownem měli katastrofální, ale zase přesilovku vedl dobře, snad to takhle bude fungovat správně v obou special teams oblastech... ostatní změny jsou z venku těžko viditelný/hodnotitelný.. mě se takovej vítr ale páčí (odráží to výsledky loňské sezóny) :cool:

GM: Don Maloney
Ass GM: Darcy Regier (GM of Falcons)
Ass GM: Chris O'Hearn (hockey operations)
Ass GM: John Chayka (analytics)

HC: Dave Tippett
Ass C: Jim Playfair (defence)
Ass C: Newell Brown (powerplay)
Ass C: John Slaney (penatly kill, sky eye)

Goalie: Jon Elkin
Video: Steve Peters
Strenght: J.P. Major
Development: Steve Sullivan

HC (Falcons): Ron Rolston
Ass C (Falcons): Mike Bavis
Ass C (Falcons): Doug Janik
Goalie (Falcons): Corey Schwab
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS