Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše:to petrik,
pockaj ako ti v poslednom kole prekazim PO plany :petrik:
:hmm:
no len aby som dovtedy este nejake PO plany vobec mal :giggle:
Ja uz se z toho 18.mista asi neodlepsim tak se nejakym normalnim vymenam nebranim. Od Tanguaye fakt zazraky necekam, ale Johanssen ted stejne jako cely bus taky nehraje to co v 1.puli sezony, nicmene musim rict ze jsem byl s duem z busu spokojeny, hlavne Foligno to byl steal :good: Ale platne mi to je velice :-D
To co tam ted predvadime s Cathy se neda nazvat jinak nez souboj titanu :hehe: :lol: :champions: :hehe:
Kuwa, zatim je to tesne, ale mne sa neracia nejak cednici nastupit :panika:
nech už je koniec sezóny :pray:
petrik píše:Tak po 50 zapasoch ma prestalo bavit cakat kedy sa mackinnon konecne rozbehne :bye: aj od suttera som cakal trosicku viac a Brodie v poslednych tyzdnoch zvolnil z toho raketoveho zaciatku sezony…
Polak s brouwerom mi pomozu na hitoch a kopitar nabral v poslednych tyzdnoch vybornu formu a LA bude teraz bojovat o kazdy bodik tak snad budu anzeho vykony este gradovat…
Tak ted uz se ti to petriku vyplatilo kdyz je Mackinnon out do konce sezony :slap: Jako fanda Avs asi moc radosti nemas, ikdyz na plejof uz to ani tak nevypada.
Cathy píše:Kuwa, zatim je to tesne, ale mne sa neracia nejak cednici nastupit :panika:
este ze si neprijala tu vymenu s Hammondom, Sharpom za Hillera :D ten Hammond je totalne na praskoch a ma neskutocne vykony
Anty píše:ten Hammond je totalne na praskoch a ma neskutocne vykony
ale vdaka môjmu vysoko taktickemu tahu :giggle: to sympaticky davam aj v G a postacia mi na to necele 2 starty v celom tyzdni :cool:
slusny tyzden, navyse v zapase Bruins-Flyers to slo jedna radost :good:
akurat BigBuff je out :-(
cepi píše:
Anty píše:ten Hammond je totalne na praskoch a ma neskutocne vykony
ale vdaka môjmu vysoko taktickemu tahu :giggle: to sympaticky davam aj v G a postacia mi na to necele 2 starty v celom tyzdni :cool:
slusny tyzden, navyse v zapase Bruins-Flyers to slo jedna radost :good:
akurat BigBuff je out :-(
jj :bitka3:

ja navrhujem aby sme od buducej sezony zmenili GK stats na tie co su v Keeperovi..lebo takto mi mozu hviezdit a cepimu stacilo nasadit 1 a pol brankara a je to 3:3
Anty píše: ja navrhujem aby sme od buducej sezony zmenili GK stats na tie co su v Keeperovi..lebo takto mi mozu hviezdit a cepimu stacilo nasadit 1 a pol brankara a je to 3:3
:thumbsup: Nemít minimální počet startů je absolutní zhovadilost. :)
ale ved my mame minimalny pocet G start - 2
cepi píše:ale ved my mame minimalny pocet G start - 2
Asi tak. To je pravidlo, který máme od té doby, co to hrajem. Tak zas někteří neplašte nebo neplácejte nesmysly, když do toho nevidíte.
2 starty jsou uplne v pohode :thumbsup:
cepi píše:ale ved my mame minimalny pocet G start - 2
Což je jako byste ten minimální práh ani neměli, no.
Což je jako byste ten minimální práh ani neměli, no.
To nie je pravda.( tiez ma vie nas*at, ak niekomu hned na zaciatku tyzdna zachytaju brankari a hned ma 2-3 statistiky vyhrate aj ked potom sedia). ale pri pocte 20 hracov to inak nejde.. kazdu sezonu sa mi stane minimalne 1-2x ze super neda ani len ten minimalny prah, ktory ako by sme ani nemali :D (a to uz mame zavedene ze kazdy moze mat max 3 golmanov, teda na kazdeho v lige vychadzaju 3 golmani na supiske nhl timu). ak by boli tie 4 starty ako v keeper, tak ma tretina ligy 0 miesto brankarskych stats :-D
No jo no, to pak všechno souvisí se všim taky - i ten počet 20 je totiž na hlavu. :) Ale ste na to zvyklí no, chápu.
Vyhral som :sok: :yahoo: Prerusil som, tusim 7 zapasovu, snuru prehier :poklona2:
cepiho brankari dnes 2x SO. Asi ma :censored:
Skorpion píše:cepiho brankari dnes 2x SO. Asi ma :censored:
Obrázek :wave:

vydareny vikendovy obrat
este nikdy som neskoncil mimo TOP10:D takze sa posnazim, aby tomu tak bolo aj 5 rokom
posledne tyzdne to konecne slape, zial, finis prichadza neskoro, par uponahlanych tahov ma stalo postupovu 8icku, nevadi, bojujem do posledneho kola, zapasu a tak tomu bude aj proti petrikovi :petrik:
Mozem ja okakat....zase mi chyba jeden brankarsky start.....tato sezona je totalny fail...co uz...uz nech je tu oktobrovy draft...
ma je*ne, piatkové nenastavenie zostavy ma stálo výhru, blbý hokej Zvolen-Poprad
Tak cepi, zostal nam uz len suboj o maximalne nepopularne deviate miesto :verysad:
Tesna vyhra nad zombikmi na udrzanie realnej PO sance nestacila, lebo Anty s dejfom ktori uzatvaraju postupovu osmicku nasadili pred koncom ZC pekelne tempo a z poslednych 4 tyzdnov maju obaja po 3 dvojciferne vyhry… mne zlomila vaz ta minulotyzdnova kefa od humenneho 2-12 :slap:

S timom som uz tesne po drafte nebol prilis spokojny, takze miesto mimo postupovej osmicky ma az tak velmi neprekvapuje… ale napriek tomu skoncit tesne pod ciarou nie je prave potesujuce :P maybe next yr :neviem:
posledny tyzden :clap:
petrik píše:Tak cepi, zostal nam uz len suboj o maximalne nepopularne deviate miesto :verysad:
ak by som ho dal, skoncim navlast rovnako ako minuly rocnik :|
9tka je sice mojim najoblubenejsim cislom, ale urcite nie v yahoo :-D
veru, superi nad nami to vo finisi dali a to som si este robil nadeje, ked som Antyho vyklepal 11:4; postup som si prehajdakal, ani nie tak draftom, aj ked ten som si G vybermi dost pokaslal, ale takymi obcasnymi nezmyselnymi tahmi, bars som spekuloval, az prespekuloval a to som si trejdami (najviac v novodobej historii:D dost polepsil
tak snad o rok no
OMG, 2x dracie strtfinale :hroza:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG