Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ja uz se z toho 18.mista asi neodlepsim tak se nejakym normalnim vymenam nebranim. Od Tanguaye fakt zazraky necekam, ale Johanssen ted stejne jako cely bus taky nehraje to co v 1.puli sezony, nicmene musim rict ze jsem byl s duem z busu spokojeny, hlavne Foligno to byl steal
Ale platne mi to je velice
Tak ted uz se ti to petriku vyplatilo kdyz je Mackinnon out do konce sezonypetrik píše:Tak po 50 zapasoch ma prestalo bavit cakat kedy sa mackinnon konecne rozbehne :bye: aj od suttera som cakal trosicku viac a Brodie v poslednych tyzdnoch zvolnil z toho raketoveho zaciatku sezony…
Polak s brouwerom mi pomozu na hitoch a kopitar nabral v poslednych tyzdnoch vybornu formu a LA bude teraz bojovat o kazdy bodik tak snad budu anzeho vykony este gradovat…
jjcepi píše:ale vdaka môjmu vysoko taktickemu tahuAnty píše:ten Hammond je totalne na praskoch a ma neskutocne vykonyto sympaticky davam aj v G a postacia mi na to necele 2 starty v celom tyzdni
![]()
slusny tyzden, navyse v zapase Bruins-Flyers to slo jedna radost![]()
akurat BigBuff je out
ja navrhujem aby sme od buducej sezony zmenili GK stats na tie co su v Keeperovi..lebo takto mi mozu hviezdit a cepimu stacilo nasadit 1 a pol brankara a je to 3:3
To nie je pravda.( tiez ma vie nas*at, ak niekomu hned na zaciatku tyzdna zachytaju brankari a hned ma 2-3 statistiky vyhrate aj ked potom sedia). ale pri pocte 20 hracov to inak nejde.. kazdu sezonu sa mi stane minimalne 1-2x ze super neda ani len ten minimalny prah, ktory ako by sme ani nemaliCož je jako byste ten minimální práh ani neměli, no.
Skorpion píše:cepiho brankari dnes 2x SO. Asi ma
vydareny vikendovy obrat
este nikdy som neskoncil mimo TOP10:D takze sa posnazim, aby tomu tak bolo aj 5 rokom
posledne tyzdne to konecne slape, zial, finis prichadza neskoro, par uponahlanych tahov ma stalo postupovu 8icku, nevadi, bojujem do posledneho kola, zapasu a tak tomu bude aj proti petrikovi
Tak cepi, zostal nam uz len suboj o maximalne nepopularne deviate miesto
Tesna vyhra nad zombikmi na udrzanie realnej PO sance nestacila, lebo Anty s dejfom ktori uzatvaraju postupovu osmicku nasadili pred koncom ZC pekelne tempo a z poslednych 4 tyzdnov maju obaja po 3 dvojciferne vyhry… mne zlomila vaz ta minulotyzdnova kefa od humenneho 2-12
S timom som uz tesne po drafte nebol prilis spokojny, takze miesto mimo postupovej osmicky ma az tak velmi neprekvapuje… ale napriek tomu skoncit tesne pod ciarou nie je prave potesujuce
maybe next yr
Tesna vyhra nad zombikmi na udrzanie realnej PO sance nestacila, lebo Anty s dejfom ktori uzatvaraju postupovu osmicku nasadili pred koncom ZC pekelne tempo a z poslednych 4 tyzdnov maju obaja po 3 dvojciferne vyhry… mne zlomila vaz ta minulotyzdnova kefa od humenneho 2-12
S timom som uz tesne po drafte nebol prilis spokojny, takze miesto mimo postupovej osmicky ma az tak velmi neprekvapuje… ale napriek tomu skoncit tesne pod ciarou nie je prave potesujuce
ak by som ho dal, skoncim navlast rovnako ako minuly rocnikpetrik píše:Tak cepi, zostal nam uz len suboj o maximalne nepopularne deviate miesto![]()
9tka je sice mojim najoblubenejsim cislom, ale urcite nie v yahoo
veru, superi nad nami to vo finisi dali a to som si este robil nadeje, ked som Antyho vyklepal 11:4; postup som si prehajdakal, ani nie tak draftom, aj ked ten som si G vybermi dost pokaslal, ale takymi obcasnymi nezmyselnymi tahmi, bars som spekuloval, az prespekuloval a to som si trejdami (najviac v novodobej historii:D dost polepsil
tak snad o rok no
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé