EDIT: Sestito do Rangers za Mooreho a Chaputa. :ja_neviem:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Konečne sme sa zavili Kleslu. Ďakujeme Rosťo za služby, ale bohužiaĺ, nestíhal si. Zato Howson sa prejavil ako frajer. Viem, źe obaja sú voľní hráči, ale ak aj Upshall nepodpíše, v zásobe máme dosť mladíkov. No a v prípade trejdu Lepista by sme zaň získali aspoň nejaký draft. Čo je za pomalého Kleslu celkom slušná cena. Hlavné je, źe nám pomôžu v boji o PO
Upshall síce zacelil dieru po Huseliusovi, ale nie po Brassardovi, takže je možné povolanie niekoho z farmy. uvidíme, aj Falcons bojujú o PO. Mimochodom, bol urobený ešte jeden trejd, práve vo Falcons. uvidíme, kto to bude.
TDL nám přinesla dvě výměny a já jsem tedy spokojen.
Sice žádná velká ryba nepřišla, ale já osobně to očekával. Howson se sice snažil, ale požadavky byly veliké a tak nakonec jen tyto dva trady:
Klesla a Byers za Upshall a Lepisto
Tak tady je veliká spokojenost. Bojujeme o play off a tento trade nám šance jen zvýšil.
Osobně jsem tedy netušil, že za Kleslu bychom dostali právě toto a Howson mi jen a jen potěšil. Rostislav už potřeboval změnu a věřím, že u Kojotů by mohl jít trochu nahoru. Určitě mi po něm bude tak trochu smutno, ale jeho výkonnost už doopravdy nebyla dobrá a tak mi zbývá jen mu takhle na dálku poděkovat za práci, kterou pro klub dlouho odváděl.
Každopdáně Upshall je výborný. Je to bruslící křídlo, které nám určitě pomůže a do našeho systému zapadne. Defenzivu též ovládá vcelku dobře. A vybojovat ztracené puky v rohu mu nedělá žádný problém. Znovu ho spojit s Umbergerem a k nim hodit Calverta. Doufám, že Arniel s tím takhle počítá. Já to totiž jinak nevidím.
Lepisto je hodně podceňovaný. Ale jinak je to spolehlivý bek, který dle mého též do týmu zapadne na jedničku. Jeho vedení puku je hodně chváleno a to se nám určitě bude hodit. K tomu všemu se nám zranil Stralman a náhradu jsme potřebovali jako sůl. Jsem rád, že ho tu máme a nezlobil bych se kdybychom s ním podepsali novou smlouvu.
Sestito za Moore a Chaput
No tady to je trochu zvláštní na první pohled. Sestito nehrál vůbec zle a v těch devíti hrách co za nás odehrál se předvedl v dobrém světle, ale Chaputa nevypadá až tak marně. Naopak si myslím, že by na NHL mohl dosáhnout. Je to centr, kterých máme málo. Jak jsem řekl. Neviděl bych to tak špatně jako někteří jiní fanoušci.
Moore posílí farmu, která rozhodně pomoct potřebuje.
Dneska hrajeme ve Vancouveru a tak jsem zvědavý jestli si vyšlápneme na adepta SC. Pokud chceme play off tak bychom alespoň bodík vybojovat měli. Těším se na střetnutí a jsem na něho hodně zvědavý.
Sice žádná velká ryba nepřišla, ale já osobně to očekával. Howson se sice snažil, ale požadavky byly veliké a tak nakonec jen tyto dva trady:
Klesla a Byers za Upshall a Lepisto
Tak tady je veliká spokojenost. Bojujeme o play off a tento trade nám šance jen zvýšil.
Osobně jsem tedy netušil, že za Kleslu bychom dostali právě toto a Howson mi jen a jen potěšil. Rostislav už potřeboval změnu a věřím, že u Kojotů by mohl jít trochu nahoru. Určitě mi po něm bude tak trochu smutno, ale jeho výkonnost už doopravdy nebyla dobrá a tak mi zbývá jen mu takhle na dálku poděkovat za práci, kterou pro klub dlouho odváděl.
Každopdáně Upshall je výborný. Je to bruslící křídlo, které nám určitě pomůže a do našeho systému zapadne. Defenzivu též ovládá vcelku dobře. A vybojovat ztracené puky v rohu mu nedělá žádný problém. Znovu ho spojit s Umbergerem a k nim hodit Calverta. Doufám, že Arniel s tím takhle počítá. Já to totiž jinak nevidím.
Lepisto je hodně podceňovaný. Ale jinak je to spolehlivý bek, který dle mého též do týmu zapadne na jedničku. Jeho vedení puku je hodně chváleno a to se nám určitě bude hodit. K tomu všemu se nám zranil Stralman a náhradu jsme potřebovali jako sůl. Jsem rád, že ho tu máme a nezlobil bych se kdybychom s ním podepsali novou smlouvu.
Sestito za Moore a Chaput
No tady to je trochu zvláštní na první pohled. Sestito nehrál vůbec zle a v těch devíti hrách co za nás odehrál se předvedl v dobrém světle, ale Chaputa nevypadá až tak marně. Naopak si myslím, že by na NHL mohl dosáhnout. Je to centr, kterých máme málo. Jak jsem řekl. Neviděl bych to tak špatně jako někteří jiní fanoušci.
Moore posílí farmu, která rozhodně pomoct potřebuje.
Dneska hrajeme ve Vancouveru a tak jsem zvědavý jestli si vyšlápneme na adepta SC. Pokud chceme play off tak bychom alespoň bodík vybojovat měli. Těším se na střetnutí a jsem na něho hodně zvědavý.
Pochybujem, źe Umberger, Calvert a Upshall budú spolu. Umberger to na centri už dobre nevie, aj preto bol vytiahnutý MacKenzie do druhého útoku. Takźe prdpokladám, že buď Calvert, alebo Upshall pôjdu ku Pahlssonovi a jednému z dvojice Muuray/Dorsett. Taktiež ma zaujíma, či niekoho vytiahneme z farmy. S Brassardom to totiž nevidím ružovo, bohvie, či sa ešte vráti a ak áno, v akej forme. Arniel tvrdil, že sa vráti do dvoch týždňov, ibaźe Arnielovi veriť... aj Klesla mal chýbať len pár dní, že áno.
Ani Huselius nie je ten starý Huselius, toho by som bez mihnutia oka nechala IR do konca sezóny, aj keby bol zdravý ako repa, i keď príchod Upshalla by mu len a len mohol pomôcť. Necháme sa prekvapiť.
K zápasu, źeby som išla skôr spať a na zápas si privstala? Asi to tak spravím, chcem vidieť Upshalla v akcii.
K zápasu, źeby som išla skôr spať a na zápas si privstala? Asi to tak spravím, chcem vidieť Upshalla v akcii.
Upshall a Umberger spolu váleli za Flyers a tak proč tu jejich spolupráci nezkusit oživit? Calvert k tomu všemu má slinu jako hrom a byla by ho momentálně velká škoda ve třetím útoku.
Uvidíme jaké má Arniel plány. Já mu důvěřuji. Všechny rošády, které v sestavě udělal měli vždy význam a z 95% to fungovalo. Musím říct, že jsem neuvěřitelně rád, že ho v týmu máme. Roste z něho skvělý kouč.
Jen se na utkání podívej. Upshall a Lepisto v akci. K tomu všemu atraktivní soupeř. Blue Jackets bojující o play off. Co víc si přát? Snad jen to vítězství.
Uvidíme jaké má Arniel plány. Já mu důvěřuji. Všechny rošády, které v sestavě udělal měli vždy význam a z 95% to fungovalo. Musím říct, že jsem neuvěřitelně rád, že ho v týmu máme. Roste z něho skvělý kouč.
Jen se na utkání podívej. Upshall a Lepisto v akci. K tomu všemu atraktivní soupeř. Blue Jackets bojující o play off. Co víc si přát? Snad jen to vítězství.
Ibaže obaja na krídlach s Jeffom Carterom ako centrom. To je ten problém. Nie, ja som za to, aby jeden z dvojice Upshall/Calvert išiel do Pahlssonovho útoku. Okrem toho je Pahlsson oveľa lepším centrom ako MacKenzie.Dawe4 píše:Upshall a Umberger spolu váleli za Flyers a tak proč tu jejich spolupráci nezkusit oživit? Calvert k tomu všemu má slinu jako hrom a byla by ho momentálně velká škoda ve třetím útoku.
K Arnielovi mám len niekoľko výčitiek, ale to má každý fanúšik ku svojmu trénrovi, inak s tebou súhlasím rastie nám z neho skvelý tréner. Nerozpakuje sa KOHOKOĽVEK posadiť, prípadne mu znížiť ice-time, čo dokonca pocítil Rick Nash, nepreferuje svojich miláčikov, ako to robil Hitch. Je dobrý psychológ. Vie zmeniť taktiku, nebazíruje len na určitej. Na to, akú sme mali obranu, dokázal s ňou zázraky. A najmä... VYŚACHOVAL COMMODOREHO
mt-svk píše:Ibaže obaja na krídlach s Jeffom Carterom ako centrom. To je ten problém. Nie, ja som za to, aby jeden z dvojice Upshall/Calvert išiel do Pahlssonovho útoku. Okrem toho je Pahlsson oveľa lepším centrom ako MacKenzie.Dawe4 píše:Upshall a Umberger spolu váleli za Flyers a tak proč tu jejich spolupráci nezkusit oživit? Calvert k tomu všemu má slinu jako hrom a byla by ho momentálně velká škoda ve třetím útoku.
K Arnielovi mám len niekoľko výčitiek, ale to má každý fanúšik ku svojmu trénrovi, inak s tebou súhlasím rastie nám z neho skvelý tréner. Nerozpakuje sa KOHOKOĽVEK posadiť, prípadne mu znížiť ice-time, čo dokonca pocítil Rick Nash, nepreferuje svojich miláčikov, ako to robil Hitch. Je dobrý psychológ. Vie zmeniť taktiku, nebazíruje len na určitej. Na to, akú sme mali obranu, dokázal s ňou zázraky. A najmä... VYŚACHOVAL COMMODOREHO![]()
![]()
![]()
Proč nepovoláte do A-teamu toho Marcuse Johansona (tuším, že se tak píše) .. 4. výběr, daří se mu.. mohl by dostat šanci. Nebo Filatova zkusit na centru, on tam kdysi hrával ne?.. byla by zajímavá lajna Umberger - Filatov - Upshall .. no, možná jsem vedle, ve vašich hráčích se tak dobře neorientuju tak, jen mě tohle napadlo
Áno, Ryan Johansen hrá v junioroch.Reeper.89 píše:mt-svk píše:Ibaže obaja na krídlach s Jeffom Carterom ako centrom. To je ten problém. Nie, ja som za to, aby jeden z dvojice Upshall/Calvert išiel do Pahlssonovho útoku. Okrem toho je Pahlsson oveľa lepším centrom ako MacKenzie.Dawe4 píše:Upshall a Umberger spolu váleli za Flyers a tak proč tu jejich spolupráci nezkusit oživit? Calvert k tomu všemu má slinu jako hrom a byla by ho momentálně velká škoda ve třetím útoku.
K Arnielovi mám len niekoľko výčitiek, ale to má každý fanúšik ku svojmu trénrovi, inak s tebou súhlasím rastie nám z neho skvelý tréner. Nerozpakuje sa KOHOKOĽVEK posadiť, prípadne mu znížiť ice-time, čo dokonca pocítil Rick Nash, nepreferuje svojich miláčikov, ako to robil Hitch. Je dobrý psychológ. Vie zmeniť taktiku, nebazíruje len na určitej. Na to, akú sme mali obranu, dokázal s ňou zázraky. A najmä... VYŚACHOVAL COMMODOREHO![]()
![]()
![]()
Proč nepovoláte do A-teamu toho Marcuse Johansona (tuším, že se tak píše) .. 4. výběr, daří se mu.. mohl by dostat šanci. Nebo Filatova zkusit na centru, on tam kdysi hrával ne?.. byla by zajímavá lajna Umberger - Filatov - Upshall .. no, možná jsem vedle, ve vašich hráčích se tak dobře neorientuju tak, jen mě tohle napadlo
Inak, so zápasu s Nucks nemám dobrý pocit, Kosatky pri hre rozmýšľajú, tu nahadzovanie pukov platiť nebude. A najmä na nahadzovaní pukov do útočného pásma a napádaní je založená hra druhého náśho útoku. Ibaže Kessell nie je druhotriedny center, takže mám odôvodnené obavy, že druhý útok bude skrátka vyzmizíkovaný.
Díky za Kleslu, verím, že sa u Yotes chytí a bude skórovať v ďalších zápasoch. A u vás sa Upshall zraní, tomu verím tiež. Díky za svetového hráča, ja milujem Rosťu
. Vidno, že Columbus je inde ako Phoenix a preto tam hráči nebudú podávať tak kvalitné výkony. 

Klesla

Upshall
dostáva ranu od Hanzala

Klesla

Upshall
yzy
Hodnotit po prvním zápase je tak trochu o ničem.
Měl by sis ho dát na mobil, na počítač a bůh ví kam ještě. 
Jinak zápas s Vancouverem byl dobrý. Naši hráli dobře a byli rovnocenným soupeřem což mi proti takovému soupeři potěšilo.
Co se týče našich nových posil tak Upshall byl hodně nervózní, nejistý, ale časem se do toho dostal a nehrál vůbec špatně. Střelil povedený a pohotový gól. Kdyby takhle hrál stále a pokaždé k tomu přidal branku tak budu spokojený.

Co se týče Lepista tak překvapil hodně a to v pozitivním slova smyslu. Ukázal, že to je kvalitní, spolehlivý bek.
Uvidíme co předvedou dále. Nebudu a ani to nemá cenu hodnotit po jednom odehraném střetnutí, ale první dojem je určitě kladný.
Hlavně zvládnout dvojzápas s Edmontonem a Calgary. Poté tento bod budu brát jako plusový.
Jinak zápas s Vancouverem byl dobrý. Naši hráli dobře a byli rovnocenným soupeřem což mi proti takovému soupeři potěšilo.
Co se týče našich nových posil tak Upshall byl hodně nervózní, nejistý, ale časem se do toho dostal a nehrál vůbec špatně. Střelil povedený a pohotový gól. Kdyby takhle hrál stále a pokaždé k tomu přidal branku tak budu spokojený.
Co se týče Lepista tak překvapil hodně a to v pozitivním slova smyslu. Ukázal, že to je kvalitní, spolehlivý bek.
Uvidíme co předvedou dále. Nebudu a ani to nemá cenu hodnotit po jednom odehraném střetnutí, ale první dojem je určitě kladný.
Hlavně zvládnout dvojzápas s Edmontonem a Calgary. Poté tento bod budu brát jako plusový.
Musím vyzdvihnúť bojovnosť, napádanie a výborné kročuľovanie. Bohužiaľ, chýbala mi myšlienka, druhý útok Umberger--Mackenzie--Calvert hral systémom nastreľ a korćuľuj /teda aspoň čo som ja videla/. Skrátka, vidno, źe tam nie je ani jeden hráć do prvého útoku a aj Umby s Calvym sú na hrane druhého a skórujúceho tretieho /Matt je inak fantastický korčuliar s perfektným ťahom na bránku/. O Mackenziem a jeho HS sa ani vyjadrovať nebudem, je to ale bojovník a výborný korćuliar. Hold, v budúcej sezóne by MacKenzieho mohol nahradiť Pahlsson a máme skvelý tretí útok.
Takže toto by mal Howson porieši´t, Huseliusovi chýba dobrá obrana a brassard... no neviem, kedy sa vráti a v akej forme. Upshalla je s Dorsettom škoda, tam by trebalo niekoho, kto vie rozmýšľať. Inak, Scottie sa mi páćil, je to taký Duracell. Dúfam, źe ho podpíšeme.
Lepisto bol taktiež výborný, pohyblivý, rýchly obranca, ktorý vie brániť a hrať do tela. Takže, obranu máme prestavanú k mojej spokojnosti, takto som si ju asi predstavovala.
Ku Kleslovi, už vidím, ako yzy bude žiariť, keď Rosťa nebude stíhať.
Ku Kleslovi, už vidím, ako yzy bude žiariť, keď Rosťa nebude stíhať.
Škoda, že mu odíde nejaká časť tela, najskôr koleno a že keď dáme osmičku na ležato, tak nám výjde, že je dvojitá nula.mt-svk píše:Scottie Upshall = SU-35
SU - ∞/00 :beee:
Rosťa, we love you. Ja neprajem nič zlé Columbusu, len predpovedám Scottiemu nešťastie, ktoré mu samozrejme neprajem, keďže za odchod nemôže, no je to tak. I miss you Scottie.
Keď si tak yzy priblblý, tak tu radšej ani nepíš. Iba hlupák môźe permanentne opakovať, ako sa niekto zraní.
EDIT: Ospravedlňujem sa za príspevok, ale už ma unavuje stále čítať, ako sa nám nové posily zrania. Ak by yzy písal o ich nedostatkoch, nepoviem nič. Takto ma to hnevá.
EDIT: Ospravedlňujem sa za príspevok, ale už ma unavuje stále čítať, ako sa nám nové posily zrania. Ak by yzy písal o ich nedostatkoch, nepoviem nič. Takto ma to hnevá.
Ale na druhej strane je lepšia porážka z Edmontonom, ako napríklad Calgary či inými tímami, s ktorými bojujeme. Aspoň, źe Phoenix prehral a ani Minnesote to extra nejde. Ja stále verím, ale potrebujeme niekoho, kto bude myslieť, na to sme s Edmonntonom doplatili, ono nestačí len makať a korčuľovať.Dawe4 píše:Takhle to play off neuděláme ani náhodou a bohužel jak se nám před týdnem zdálo už blízko tak teď je zase nesmírně daleko.
![]()
Pokud dnes neporazíme Calgary tak už moc věřit nebudu.
Na góly jsme byli lepší... ale Hall dostal dobře na hubu..mt-svk píše:Ale na druhej strane je lepšia porážka z Edmontonom, ako napríklad Calgary či inými tímami, s ktorými bojujeme. Aspoň, źe Phoenix prehral a ani Minnesote to extra nejde. Ja stále verím, ale potrebujeme niekoho, kto bude myslieť, na to sme s Edmonntonom doplatili, ono nestačí len makať a korčuľovať.Dawe4 píše:Takhle to play off neuděláme ani náhodou a bohužel jak se nám před týdnem zdálo už blízko tak teď je zase nesmírně daleko.
![]()
Pokud dnes neporazíme Calgary tak už moc věřit nebudu.
Neví se, co mu je. Kondiční trenér se jej ptal, a Hall řekl že neví... do zápasu tuším pak už nenastoupil (zápas sem neviděl, jen jsem četl článek o tom). Snad bude v pořádku. Hemský zas v řiti, tak kdyby i Hall odpadl, tak by ta produktivita sla slušně důle..Getzo5 píše:Ani nie...skôr ten dopad. Nepozeral som viac, vrátil sa ešte potom? Je v poriadku?Reeper.89 píše:Na góly jsme byli lepší... ale Hall dostal dobře na hubu..![]()
Edit: takže Hall zápas nedohrál.. Má pochroumaný kotník.. To je smůla
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé