Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

dejf píše:Ale teda musím říct, že ty výsledky týmů bojujících o playoff (17:0, 11:6, 15:2) jsou vážně :nechutne:
Komise by měla prověřit regulérnost posledních kol, ať to nevypadá jak naše hokejové extraligy. :dup:
neviem, co moze byt na mojom zapase s petrikom 6:11 podozrive :ja_neviem: . Staci pozriem moje celosezonne vysledky a hned je jasne, ze to je celkom prijatelny vysledok :D
Petrik, čo keby sme si zaspomínali? http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... =4&mid2=18" onclick="window.open(this.href);return false; :jn:
ThrashersFan píše:Petrik, čo keby sme si zaspomínali? http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... =4&mid2=18" onclick="window.open(this.href);return false; :jn:
moze byt, len teraz v opacnom garde ;)
petrik píše: PS - neviete kam sa podeli colorado dragons? nech pozeram nad seba v tabulke ako pozeram, nikde ich tam nevidim... :jn: :giggle:
tak tam pozrite ešte raz pane, uvidíte na 8. pozícii :giggle: :jn:
Antonor píše:10:5 s Arizonou nakoniec ani nepametam kedy som mal naposledy 3 body od brankarov..mohlo to by aj trosku lepsie ale aj horsie...stale mame sancu na playoff ..dalsi tyzden PartyCrashers...nechapem co ten tim robi tak nizko z takou zostavou
Kdyz mas tolik zraneni klicovych hracu nenadelas nic :oops: A k tomu se pridali golmani kteri nekolikrat neodchytali ani ty 2 zapasy za tyden tak jsem se mohl s plejof davno rozloucit a to jsem byl pred tim nekde kolem 3-4.mista. Neda se nic delat, ted tesna prohra s leadrem z Popradu, uz to vypada jinak, ale do konce uz je malo casu. Tak se treba aspon zahojim na tobe :D
:plus:

celý tím a najmä Karlsson, to je beštia :hfman:

a samozrejme Kari v bráne :klobuk_dole:

:minus:

výmena Jacka Johnsona za Jeffa Krátera do Bulumbusu :slap:
14 hráčů mi nastoupí a oni udělají dohromady jednu asistenci. Měl jsem si raději najít holku a vykašlat se na nějaký yahoo. :hroza:
dejf píše:14 hráčů mi nastoupí a oni udělají dohromady jednu asistenci. Měl jsem si raději najít holku a vykašlat se na nějaký yahoo. :hroza:
Ale neber to tak tragicky. Zena by ta stala kopec casu, penazi a este by si dostal do zubov :D
The Rev píše:Dnes jsem si opět zavařil život. Minule mi to nestačilo a ještě jsem o fous vyvázl bitce, ale tentokrát už couvnout nejde. Ach ty ženský mě fakt jednou přivedou do hrobu :roll:
Wish me luck, fellaz :rev:
na vcerajsiu kajovu roletku v podani Niemiho, sme zareagovali rovnakou mincou :fucker: Miller :respect:
Boyes + Burrish prihodili 1+0, Lupul 1+1, dostavam sa do slubne vyvijajuceho sa stavu, tak snad slusny rozbeh vydrzi az do konca tyzdna

tak ci onak, v tejto faze mi uz ide hlavne o to, aby som mal pred PO co najcistejsi roster v ramci DTD+IR :nurses:
:good: 2.miesto mam uz vo vrecku, ak este toho americana ponahanam, bude to len a len bonus (pane holici :dup: ak nie, nic sa nedeje, jednym okom, uz budem sledovat aj svojho potencionalneho supera, pre 1.PO kolo....ktoze sa nam to nakoniec ocitine na 7.priecke? :cosi:

btw: petrik :wave:
cepi píše:btw: petrik :wave:
chcel by si ma za supera do PO? :petrik:

ja som vam to od zaciatku hovoril (citat z 27. oktobra)
petrik píše:
cepi píše:este jeden dodatok

chcel by som "upozornit" jednotlivych GM, najmä tych, ktori sa v tabulke budu plantat na samom dne (to ako nie je narazka na jedneho z GM - "niekto musi byt aj prvy :D :giggle: ) aby nehadzali flintu do zita a bojovali o kazdy bod....minulu sezonu som sa v uvode a teda na dost dlhe tyzdne pohyboval na 15-18 mieste, no postupne som sa splhal tabulkou hore a posledna 8.postupova priecka mi usla o skore...aj to len vdaka unfair play yzy vs. kanter....

kto ale bude mat pocit, ze to nema zmysel, proste ho to prestane bavit a hracov bude ponechavat na BN, nech to radsej oznami s dostatocnym predstihom, aby sa nan nasla adekvatna nahrada (tusim sa uz Rono informoval) najmä s vyhladom, ci perspektivou do buducnosti :D tato hra totiz stoji a pada na (ne)aktivite jednotl.GM a tu na HF si na aktivite hracov potrpime :giggle:
esteze si doplnil tu poznamku o mojom time, lebo ja vam zatial vsetkym davam iba naskok :D :giggle:
Oné, nepamätáte si niekto z minula, či uzávierka prestupov platí aj pre FA? Nejako to neviem nájsť.
lukymu dnes nastupilo 14 hracov a uhrali 14 bodov :noway:
:omg:

Miller 2 roletka po sebe, Luo prihodil dalsiu :rofl: / 3 - 3 - 0.00 - 111 - 1.000 - 3 / milujem vas hosi milujem :lol2:

13:3 :good: o vitazstve je sice rozhodnute, ale co to sa este pomeni.....snad to udrzim v B stats, stiahnut na +/ - / skoda toho kajcovho SHP, ale GWG snad dorovnam...ak by aj nie, 13:3 by som urcite bral :jj:

a ty holic strihaj poriadne :!:
cepi píše: a ty holic strihaj poriadne :!:
Já bych stříhal, ale ty dvě moje díry v bráně se zas předváděj. A navíc podvodník má 4 brankáře. :hroza:
dejf píše:
cepi píše: a ty holic strihaj poriadne :!:
Já bych stříhal, ale ty dvě moje díry v bráně se zas předváděj. A navíc podvodník má 4 brankáře. :hroza:
Tak si vyber z FA aj ty ,mozes mat aj 5 brankarov .. :hroza: :jn:
nova posila Parise 3+0 :yahoo:
cepi píše::omg:

Miller 2 roletka po sebe, Luo prihodil dalsiu :rofl: / 3 - 3 - 0.00 - 111 - 1.000 - 3 / milujem vas hosi milujem :lol2:

13:3 :good: o vitazstve je sice rozhodnute, ale co to sa este pomeni.....snad to udrzim v B stats, stiahnut na +/ - / skoda toho kajcovho SHP, ale GWG snad dorovnam...ak by aj nie, 13:3 by som urcite bral :jj:

a ty holic strihaj poriadne :!:
Ved sa poraduj, ja mam zakladnu cast uz tazko u :butt: a naozaj mi je jedno, ako skoncim...ale ked zacne PO :hfman:
12:4 vyzera velmi slubne :waa:
dnes by som mal na svoju stranu strhnut este 2 brankarske stats: GS kde je momentalne remiza a mne este bude chytat niekto z colorada dnes a kubovi uz nikto + SV kde prehravam o 1 :petrik:

ak udrzim stats hracov v poli aspon tak ako su... :pray: teoreticky by z toho zajtra mohlo byt uz priebezne 6. miesto :waa:
ja to nesmiem dnes pokaziť a budem aj zajtra na play off pozícii :jupi: :pray:
petrik píše:
ThrashersFan píše:Petrik, čo keby sme si zaspomínali? http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... =4&mid2=18" onclick="window.open(this.href);return false; :jn:
moze byt, len teraz v opacnom garde ;)
:serus: 14:2, pozicane sme ako sa patri vratili aj s urokmi :yes:
tento tyzden sa uz k brankarom pridali v dostatocnej miere aj hraci v poli:
brankarske stats 5:0, hracske 9:2

dnes varlamov na poslednu chvilu vyrovnal aj ten hillerov shutout a brankarske stats upravil z 3-2 na 5-0 :wave: stavka na brankarske duo z colorada sa mi zatial vyplaca, brankari mi v poslednych zapasoch nahravaju vela bodov :petrik:

PS - mam taky pocit ze dnes bude novy priebezny lider :sok:
8:8 s PartyCrashers..niesom spokojny..dalo sa uhrat viac takto to bude velmi tazke ked chcem playoff..colorado to ma vo svojich rukach

:plus:
Purcell pokracuje vo vybornej forme (2+4)
Kronwall vynikajuci tyzden na obrancu (2+5)
nova posila Parise (4+0) bomba

:minus:
Neal(0+1)
all of a sudden stracam na 3. miesto menej bodov (15) ako mam naskok na prveho nepostupujuceho (18) :frajer2:

zeby som sa vratil k sloganu "niekto musi byt aj prvy"? :D (just kidding)

teraz krst ohnom, budem musiet tazko vybojovany PO flek branit v suboji s popradcanom, ktory po strate prveho miesta urcite bude robit vsetko pre to aby sa tam vratil... :nervozny:
prehra 6:8 s lukym :-( ocakaval som pad tabulkou, ale posunul som sa hore o 1. miesto...i ked na PO uz stracam viac :-O na miestach 9. - 12. je to ale pekna tlacenka.
Ale :!: ....keby sme nemali max 5 moves za tyzden, mohol som uhrat viac. Vcera som mal v plane zobrat do zostavy Nilssona, ktory vychytal SO ... takze ziadam do buduceho rocnika aspon 7 moves za tyzden :protest:
Teraz ma caka :rev: povinna vyhra :cinka:

a co moj trejd s antonorom? prejde?
na play-off mi chyba trapnych 45 bodov. Najskor znicim Lukasovych rytierov 11:6 a potom arekovych olejarov 12:5, ostatni neziskaju ani bod a mam to v suchu. That's the plan :respect: :D
skorpion - celkom dobra protiponuka a na zaciatku sezony by som zrejme ani chvilu nevahal s jej prijatim, ale v momentalnej situacii to neberiem :ee: koiva potrebujem na FO
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS