Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Odišiel Vám David Kočí do St.Louis :D:D:D:D Asi ho tam niekto nechcel u Vás
kanter píše:Odišiel Vám David Kočí do St.Louis :D:D:D:D Asi ho tam niekto nechcel u Vás
jj je to tak... Tampa umístila na waiver list David Kočího a Jason Warda. O Wardovi nevím, ale Kočího si vybrali v St.Louis...no moc dlouho u nás teda nepobyl.
Je to škoda, odešel nám vlastně jediný bitkař, který to měl v popisu hlavní práce...ovšem pravda, že moc příležitostí nedostal a když se jednou na ledě objevil, tak stihl nasbírat kopu zbytečných trestných minut...a byly to tresty dvouminutové...

ovšem...vedení Tampy to jen tak samozřejmě nenechalo a z waivers listu si vytáhli Pettingera, který hájil barvy Canucks.
Pettinger je hráč, který má ambice hrát 3 formaci. Je mu 28 a pobírá 1,000 mil. $. Ovšem Nucks nám budou platit polovinu jeho částky (jinak by jsme se nevešli do stropu). V NHL odehrál 354 zápasů, ve kterých nasbíral 105 bodů (56+49). Celkem děsivě působí jeho statistika -44 bodů v tabulce +/-. Ještě si nezahrál v play-off.
Byl draftován Caps ve druhém kole, kteří jej v únoru tohoto roku poslali do Vancouveru za Matta Cooka. V této sezoně ještě neodehrál jediný zápas...a co jsme četl v topicu NHL-ostatné (přestupy-spekulace-trady) tak s ním Ohlund nebyl nijak spokojený...
jdou vám někomu hajlajty z dnešního zápasu :?: mi ne...zkoušel jsem to na nhl.com, stránkách Tampy i Atlanty, Yahoo a YouTube a nikde nic :sad2:
leci píše:jdou vám někomu hajlajty z dnešního zápasu :?: mi ne...zkoušel jsem to na nhl.com, stránkách Tampy i Atlanty, Yahoo a YouTube a nikde nic :sad2:
Skúšal som to, na http://www.lightning.nhl.com (oficiálna stránka :D ) A Schedule (2008/09 Regular Season a posledný zápas (RECAP) a napravo je taká kamera, že 700K Keďže neni podciarknutá tak to nejde, keby bola tak by to islo. (Budú mať asi nejakú poruchu alebo to ešte nestihli dať)
kanter píše:
leci píše:jdou vám někomu hajlajty z dnešního zápasu :?: mi ne...zkoušel jsem to na nhl.com, stránkách Tampy i Atlanty, Yahoo a YouTube a nikde nic :sad2:
Skúšal som to, na http://www.lightning.nhl.com (oficiálna stránka :D ) A Schedule (2008/09 Regular Season a posledný zápas (RECAP) a napravo je taká kamera, že 700K Keďže neni podciarknutá tak to nejde, keby bola tak by to islo. (Budú mať asi nejakú poruchu alebo to ešte nestihli dať)
a ešte to môže byť spôsobené aj tým, že to nedávala žiadna TV, pri Schedule 2008/09 Regular Season sú aj napísané TV a pri zápase Thrashers-Lightning není napísaná žiadna TV.
Celý to je nějaký divný . Měli nás dávat na jednom webu , ale běžel tam zápas Ducks . Ani jakmile skončili všechny zápasy , my nikde ... mám pocit že hajlajt ani nebude pánové :( nějak to nezvládli soudruzi . Byl jsem odkázán 2.třetiny na rádio ( 1 třetinu jsem vypustil ) sice jsem byl bez obrazu , ale spát se mi nechtělo ... samozřejmě naše '' lightninská '' klasika - 2 goly v poslední třetině , jeden minutu před koncem ... to by nebyla Tampa . Jinak z rádia jsem postřehl že Mike chytal minimálně 6 golů :shock: :) místy komentátor nevěřil snad ... jen tak dál Mikeu :-) a při Lecavalierové golu jsem málem ohluchl :D zaplat pán bůh že se Little nechal vyloučit ...
Obrázek2:3 OTObrázek

...napíšu teda něco málo bez hajlajtů...

v první třetině jsme se dostali do vedení po golu Recchiho, kterému přihrál Niskala a Vrbata, který si tak připsal vůbec svůj první bod u Lightning
Obrázek
...v první třetině jsme zdá se byli mnohem aktivnější-přestříleli jsme Thrashers 18:5!

ve druhé třetině zvýšil vedení Venca Prospal, kterému nahrál Lundin a St.Louis.
Obrázek

bohužel ve třetí třetině jsme zápas opět velmi zkomplikovali. Nejprve dal kontaktní gol Armstrong, 36 sekund před závěrečnou sirénou dorovnal White. Třetí třetiny se nám teda zatím nedaří...a myslím si, že je to pouze dočasné...nyní jsou možná hráči Bolts ještě unaveni po Evropském turné, ale časem snad začnou právě ve třetí části být úspěšnější...

"Viděl jsem kluky, když po druhém gólu seděli na lavičce. Svěšené hlavy a ramena, určitě si říkali, že je to tady zase. Proto je výhra tak důležitá,”řekl Barry Melrose.
Obrázek

V prodloužení se nechal vyloučit Little a po 30 sekundách přesilovky rozhodl Lecavalier. Přihrával mu St.Louis s Rangerem.
Obrázek
Obrázek

Bolts tak slaví svou první výhru. JInak pokud si budete tipovat, tak u Tampy dávejte 0. V posledních 4 zápasech se náš zápas totiž pokaždé dostal do prodloužení...když tak počítám, tak jsme v KTL vlastně neuhodl zatím ani jeden zápas Tampy :D :oops:

Marek Malík ještě nenastoupil, zato Gary Roberts odehrál svůj 1200 zápas v NHL.

V brance opět zářil Mike Smith. Co jsme slyšel, tak pochytal několik golovek.

3 stars of the game:
:winner1: Lecavalier
:winner2: Smith
:winner3: Prospal

Vrbata (0+1)/Schneider (0+1)
Obrázek

Lecavalier (1+0) u branky Vaška Prospala
Obrázek

Mesz/Jokinen/Smith
Obrázek
Blesky chtěly Kočího udržet, ale připravují místo pro Malíka

V pondělí měl být pražský rodák poslán na farmu do Norfolku, kde se v minulých dvou sezónách zařadil k miláčkům tamních fanoušků, ale předtím musel být zapsán na waiver list. Odtud si ho vybralo St. Louis.

Kočí by tedy mohl uplatnit své pěsti v St. Louis, i když kouč Lightning Barry Melrose věří, že pokud nebudou Blues v budoucnu o jeho služby stát, vrátí se český hráč na Floridu. “Bylo to obchodní, nikoliv hokejové rozhodnutí. David Kočí udělal vše, o co jsme ho požádali, ale když se v minulém zápase nechal dvakrát vyloučit, byl jsem donucen zachovat se k němu jinak, než jsem doufal.”

“Doufal jsem, že si ho nikdo nevybere. Chtěl jsem ho udržet v organizaci. Kdyby se někdo zranil, povolali bychom Davida z farmy. Naštvalo mě, že musel odejít. Doufám, že pokud ho St. Louis zařadí na waiver list, vezmeme si ho nazpátek,” slibuje Melrose.

Po vyslechnutí hlasů z představenstva klubu už Kočí tak optimistický být nemůže. “Máme ho rádi, ale na východě není místo pro bitkaře. S kým z Atlanty by se měl prát?” táže se majitel Blesků Len Barrie.

Brian Lawton, který byl včera uveden do funkce generálního manažera Tampy (povinnosti s tímto místem spojené už stejně jako viceprezident pro hokejové záležitosti vykonával, teď už je jeho jmenování oficiální), je podobného smýšlení: “Nemám rád, když kluci sedí a nehrajou. To je moje filozofie. Buď je pro něj místo v sestavě, nebo musíme hledat jiné řešení.”

Kromě českého forvarda zapsala Tampa na waiver list také Jasona Warda. Toho čeká zřejmě přesun do AHL, protože klub si uvolňuje místo pro angažování Marka Malíka. Někdejší zadák Rangers s mužstvem už týden trénuje a čeká přitom na vyřízení víz, podle Briana Lawtona se objeví v sestavě pro sobotní zápas se San Jose. Účastník turínské olympiády předběžně souhlasil s ročním kontraktem v odhadované výši 1,2 miliónu dolarů.

“Myslím, že mu pomůže, že jsme ho rovnou nehodili do vody. Nezúčastnil se tréninkového kempu a příprava s námi mu dala možnost se rozehrát. Je to velký chlap a mít v mužstvu velkého chlapa, který nebyl pět šest dnů na bruslích a má zvládnout rychlé tempo, je to poslední, co bychom si přáli. Nepochybuji, že bude na sobotu připraven,” potvrdil nově ustavený GM Lightning.

...jsem zvědavý jestli se pro Malíka vůbec nějaké to místo v sestavě najde...Meszároš, Ranger mají místo jisté...Carle s Krajíčkem zřejmě taky...Mike Lundin zatím hraje velmi dobře a to samé platí i o Niskalovi....no a teď bude brát Malík místo někomu v sestavě...

...v sobotu proti SJS není jistý start Radima Vrbaty, který byl na včerejším tréninku zasažen pukem...poté místo ledoval, ale pak to vzdal a odešel...takže uvidíme, jestli to není nic vážného...
jinak Vrbata už nehrál ani v sobotu proti Wild. Kouč Melrose jej nechal sedět, protože nebyl spokojený s jeho výkoností: "Chtěl jsem, aby jeden zápas sledoval shora. A doufám, že ho to nabudí."

Vrbata z toho ale příliš uchvácený nebyl: "Možná hráč, který v NHL působí prvním druhým rokem se něco tam odsud přiučí. Ale nemyslím si, že je to případ někoho, kdo odehraje přes 400 zápasů."
Vrbata z toho nebyl uchvacen na tolik, ze se na treninku zranil (nejspis pohmozdeny kotnik po zasahu pukem).

Mimochodem, ten svarny TrashersFan co se tesil na dva body se uz neozval, co ? Nevadi, diky hosi a vozte nam bodiky castejc.
safa píše:Vrbata z toho nebyl uchvacen na tolik, ze se na treninku zranil (nejspis pohmozdeny kotnik po zasahu pukem).

Mimochodem, ten svarny TrashersFan co se tesil na dva snadne body se uz neozval, co ? Nevadi, diky hosi s ptaky na prsou, ... a vozte nam bodiky castejc (potrebujeme je jako sul).
Mimochodem, proslycha se ze Lawton ma zase roupy a lanari Mariana Gaborika ;-) . Asi do dvojce s Malikem ;-D .

Jo jen ze zvedavosti, tusite jak bude v pristi sezone vypadat logo Tampa Bay SAW ?
Se divím, že Melrose neposadí Malona, který hraje ještě hůř než Vrbata (aspoň podle highlightů a statistik), nebo velkého #91, který by se spíš potřeboval přiučit...
(btw, taky nechápete, jak v anketě na ofic. webu může na otázku kdo je nejužitečnější ofenzivní posila dát třetina lidí Malona a čtvrtina Stevena S.?)

"Máme ho rádi, ale na východě není místo pro bitkaře" - to nevěděli před pár týdny, když ho podepisovali? To nebylo ke Kočímu příliš galantní....však už to tu bylo s Dannym takový přístup

V obraně je teď přetlak, ale pořád je to přetlak kvantitativní, nikoliv kvalitativní. Mezsároš, Ranger, Carle jsou jasní jak řekl leci, dále Krajíček myslím taky, pak Malík-Niskala pravděpodobně, a okamžitě připravený Lundin.

A TrasherFan může být spokojený, že dovezli bod, protože za první ještě 37s před koncem to tak nevypadalo a za druhé při tom kádru co letos Trashers mají (Ilja, pak dlouho nic a pak zbytek).... (bez urážky)

edit: Gabby by šel:
to Wild: Malone, Roberts, Gratton/Craig, Ward, Pettinger (hh, skoro dvě lajny - tohle by hodilo těch 7mil. na Gáboríkův plat)
to Bolts: Gaborík
safa píše:Mimochodem, proslycha se ze Lawton ma zase roupy a lanari Mariana Gaborika ;-)
ked uz by Marian nepodpisal s Wild (ze by predsa nakoniec... :roll: ), taka vymena za Stamkosa by bola hotova BOMBA :cool: to by sa mi lubilo...
Mountain) ... hehe peknej delnickej odpad bysme jim to tam nadelili ;-).

WildCelt) ... prosimte cobyste s tim medialnim hokejistou delali ? Leda ze nemate na kom postavit reklamni kampan, pak jo.

Mimochodem, nejvic se mi libil nadpis jednoho prispevku na blogu (tusim) DC: "Seen Stamkos? Not so much!" . Chudinka ... on se ani na ten led nedostane na vic jak deset minut... . MMno ted by prej mel hrat vse vsech lajnach vcetne PK lajn ... tak uvidime co uvidime. A taky by mel hrat v SAW VI. ;-)

Proc si sel sednout Vrbata a ne Malone ? Protoze nema americkej pas... je to prece jen ubohej evropan. No a velky "Nerikej mi Steve" ? Na to se ani neodvazuj pomyslet ... !
safa: právě pro tohle silně postrádám Tortse - ten by ani nemrkl okem a nechal sedět Malona se Stamkosem třeba týden...
safa píše:WildCelt) ... prosimte cobyste s tim medialnim hokejistou delali ? Leda ze nemate na kom postavit reklamni kampan, pak jo.
ale my by sme si ho uz vychovali :D TBL to asi nevie s mladymi, hned im poriadne nalozia a cakaju od nich zazraky, nastastie v pripade Lecavaliera sa to v dobre obratilo a teraz so Stamkosom uvidime...
Tiez si myslim, aj ini (lepsi) hraci odohrali rok-dva mimo NHL a az potom, ked dospeli prisli do ligy. Ja si myslim, ze Stamkos este na NHL pripraveny nieje (co nieje jeho chyba) potreboval by viac casu, sucasny stav mu moze viac uskodit ako pomoct. Nemozte ho kritizovat, ma len 18 (ci kolko) a NHL nieje nejaka tretotriedna liga, v takom veku je docela tazke vyrovnat sa s tym.
MMno mas pravdu ze neni jeho vina ze z nej udelali proklamovanou medialni hvezdu, pricemz realita je (doufejme ze zatim) o dva rady niz. I ja si myslim, ze by mu dva tri roky v Norfolku rozhodne neuskodily. V jednom ale nemas pravdu, Vinnyho v rozjezdu zlomila jednak zodpovednost Ccka a jednak tezce vychazel s Tortsem. Nic z toho Stamkose trapit nemusi.
souhlasím s vámi, že by mu rok, dva počkat prospělo...oni po nm chtějí, aby hned sbíral body jako po másle, ale to jen tak nepude...i když si myslím, že až nějaký ten go, dá, tak z něj ta tíha prvního golu spadne a začne hrát o něco lépe...
Akože takto musím sa vyjadriť aj k tomuto tímu. Som očakával od Tampy trochu iný vstup do sezóny a nie takýto, ako zatiaľ predvádza. Tampa sa posilnila od minulej sezóny veľmi dobre, takže by to chcelo aj nejaké dobré výsledky. Tie samozrejme prídu a už čoskoro tomu pevne verím. :yes: Dnes očakávam gólovú kanonádu od Tampy na žralokov. Žraloci odohrajú priebehu 24h. druhý zápas a iste na nich dopadne únava ( nebudú až tak rýchlo bruslit napr.) a to si žiada, aby to Tampa využila. Ozaj to už chce nejaký poriadny výsledok od Tampy a nie, len samé predĺženia a prehry a podobne. Takže do toho Tampa. :povzbudzovanie:
ObrázekObrázekObrázek

-poslední zápas doma...po příletu z Prahy je to už náš patý...potom odlétáme na dvouzápasový trip
-za tu dobu co jsme v Tampě jsme posbírali ze 4 zápasů 5 bodů, což není nijak špatný výkon...pokud by jsme dneska vyhráli, bylo by to ještě lepší...
-Tampa (1-2-3), San Jose (6-2-0)
-Sharks jsou nyní první na Západě...ovšem v posedním zápase si neporadili s Floridou 4:3
-debut v dresu Tampy zažije Marek Malík...možná taky Matt Pettinger
-v brance Bolts Mike Smith na druhé straně zřejmě Brian Boucher
-Dany Boyle a Matt Carle si zahrají proti svým bývalým týmům, zvláště Boyle nebude mít o motivaci nouzi...
-všechny zápasy Tampy zatím pokaždé skončily pouze o gol...v posledních 4 zápasech bylo pokaždé prodloužení...
-dneska bude spokojenost i s bodem

vs. Sharks
Lecavalier 11 zápasů-6 bodů (3+3)
St.Louis11 zápasů-6 bodů (3+3)

-poslední zápas jsme odehráli téměř před dvěmi lety...29.10.2006...tehdy se radovalo SJS z výhry 2:4
-z posledních 8 zápasů mezi těmito týmu vyhrála 4 Tampa, 3 San Jose a 1 zápas skončil remízou
zatím nás nedávají :( ale od druhé třetiny by jsme měli být snad tady :arrow: http://www.justin.tv/dman2077
stream neběží...tampa prohrává 0:2...to se nedá poslouchat...jdu spát...kdyby jsem se zítra probudil s bodem, tak budu nadšený...
To je pořád stejná písnička - 7 vyloučených oproti 3 od Sharks, střely 22:45 pro Sharks (čili víc než 2x tolik, a to na domácím ledě!). Mistr Malone -2 body a navrch 5 trestným minut (a prej Melrose na tiskovce - Ryan had his best game tonight :-D , není moc náročný na hráče za 4.5mil...ikdyž hodnotím jenom podle čísel v zápisu), stejně tak božský #91 -2 body....před každou připomínku, co jsem napsal si můžete dát "OPĚT".
Do nebe volající je našich 11 gólu v 7(slovy sedmi) zápasech!! A to z nich 6 dala první pětka...toto je fakt neuvěřitelné, to průměrný fotbalový tým dá víc gólů než my (Barcelona za dva zápasy dá víc než my za 7...).
=>
1)Melrose pryč
2)Malone pryč
3)#91 na farmu
4)Ranger by se mohl krotit, za 4 zápasy 16 trestných minut...
5)Roberts je k ničemu
Naproti tomu Smith splnil očekávání (aspoň moje) na 200%, od Recchiho jsem taky čekal míň (asi takové nic jak od Robertse)...
Takhle to dál nejde, a jelikož to říkám už 4 zápasy po sobě, tak už na tom něco bude...
(možná by se našlo něco pěkného v highlightech, ale nedívám se na to, už tak je zkažený den dost....)
Bohužel musím se vším souhlasit cos napsal . Mike byl včera sice opět unbelievable , ale co z toho . Oni on to nezachrání . Alespon jsme díky němu nedostali 10 . Malone je tragéd, velkej tragéd . Zlatej Michel Ouellet , tolik kritizovanej ... na druhou stranu bych jeho 5 minut za bitku viděl jako pozitivum , nebyl 5 minut na ledě .. :D No ta golová produktivita je fakt ubohá , všechny lajny tragédie . Včetně první . Tohle přce není naše 1.lajna . Problémem je , že chybí 2.centr . Přece jenom '¨slavný'' Steven si to moc nedává , bohužel :-( . Melrose mě už taky začíná celkem srát , ještě pár zápasů a zavolal bych Tortsovi !!!

Jinak co se týče té obrany , to je hotová katastrofa !! Počet golů tomu vůbec neodpovídá , což se může změnit :-( nejlepší bek zatím jednoznačně Mike Lundin ! Kde je ten slavný Meszároš ? Když se podívám na statistiky Kuby , tak je mi zle ... :( to byl opět excelentní tah ...
Obrázek3:0Obrázek

Děs...
:evil: :verysad:
obrana nepracuje vůbec dobře...v každém zápase letí na našeho golmana kolem 40 střel...nebýt Smithe, tak jsme uplně mimo...
jen si vezměte střely dneska:
Tampa Bay 9 7 6 = 22
San Jose 16 13 16 = 45
no ovšem největší tragedii bych v tomhle zápase viděl v útoku...nedokázat střelit ani jeden gol, navíc dvojce SJS, Boucherovi, je ostudné...a zváště když máme v útoku takové "hvězdy". Mimo první lajnu si u nás v útoku nikdo pochvalu nezaslouží...možná Recchi s Arťyukhinem.

Lukáš Krajíček/Devin Setoguchi
Obrázek

Lecavalier/Pavelski
Obrázek

Marek Malík/Jeremy Roenick
Obrázek

Grier/Carle
Obrázek

Pavelski/Malone
Obrázek

Goc/Lundin
Obrázek

Malone :box: Clowe
Obrázek

Boucher (22/22)
Obrázek
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES