Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Prezident: Trevor Linden - 1140 utkání za Canucks
Generální manažer: Jim Benning - 246
Poradce generálního manažera: Stan Smyl - 898
Hlavní skaut: Thomas Gradin - 613
Amatérský skaut: Harold Snepsts - 781
Asistent trenéra: Doug Lidster :?: - 666

WE ARE ALL CANUCKS :wave:
Bývalý dlouholetý hokejista NHL Gino Odjick má vzácnou smrtelnou nemoc a zbývá mu několik měsíců života. Někdejší bitkař to uvedl v dopise fanouškům na webu Vancouveru Canucks, kde strávil největší část své kariéry. Odjick se před dvěma měsíci dozvěděl, že trpí takzvanou AL amyloidózou. Při této nemoci se bílkovinná sloučenina zvaná amyloid, kterou není tělo schopné odbourávat, hromadí v různých orgánech, v Odjickově případě v srdci.

http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Keslera šlo vytrieskať rozhodne viac :neviem: ak z toho nejakým spôsobom nevyťažíte vyšší pick na drafte tak je to pre mňa veľké sklamanie :bee:
Davvy píše:Za Keslera šlo vytrieskať rozhodne viac :neviem: ak z toho nejakým spôsobom nevyťažíte vyšší pick na drafte tak je to pre mňa veľké sklamanie :bee:
Jj ten 10. pick by se mi za Bonina líbil víc, ale myslím si, že Bonino u nás dlouho nezůstane. Doufám :jn: Sbisa je oukej už kdysi jsem ho chtěl.
A čo ten Garrison trade?...za neho by som čakal o niečo viac ako neskorý 2nd rounder, nie?
Zdenko píše:A čo ten Garrison trade?...za neho by som čakal o niečo viac ako neskorý 2nd rounder, nie?
Podle mě se ho chtěl Benning zbavit kvůli penězům proto ta nízká cena.
Leo píše:myslím si, že Bonino u nás dlouho nezůstane. Doufám
To ho chcete poslat o dům dále? Chudák, jak jsem nadšený z Keslera, tak on mě mrzí, věřil jsem, že on je společně s P+g a Coglianem nedotknutelný. Fakt byste nelitovali, kdybyste si ho nechali. Navíc je to velýk dříč, týmový hráč.
tomasinho píše:
Leo píše:myslím si, že Bonino u nás dlouho nezůstane. Doufám
To ho chcete poslat o dům dále? Chudák, jak jsem nadšený z Keslera, tak on mě mrzí, věřil jsem, že on je společně s P+g a Coglianem nedotknutelný. Fakt byste nelitovali, kdybyste si ho nechali. Navíc je to velýk dříč, týmový hráč.
Údajně už teď Benning jedná pouze s Tallonem o získání 1. výběru a Tallon požaduje útočníka do TOP6 nebo beka do prvních dvou párů tak by mi to dávalo smysl. Navíc pokud má opravdu přijít Reinhart tak určitě obsadí 2. centra. Jak to má Bonino s hrou na křídle? Mě se zdálo v utkání sváma, že hrál LW :neviem:
No, hrál tam právě párkrát v 1. lajně, ale Boudreau vyzkoušel vedle těch dvou snad každého útočníka :-D

Rozhodně tam nezahrál zle, ale šlo vidět, že se cítí lépe na centru. Na křídlo bych ho necpal teda. A Florida má centry obsazené dobře ne? Barkov, Bjugstad.
Garrison strávil u Kosatek dvě sezóny (předtím působil ve Floridě), letos byl s 33 body nejproduktivnějším z jejich zadáků. Canucks původně zvažovali jeho vyplacení ze smlouvy (do konce mu zbývají ještě čtyři roky s odpisem 4,6 miliónu z platového stropu), nakonec se ho "zbavili" elegantnějším způsobem.

Až tak? :sok:
Tak s Reinhartem to bohužel nevyšlo, ale nakonec mám po 1. kole stejně úsměv na tváři, protože jsme si vybrali dalšího mého oblíbence Jakea Virtanena! Ikdyž popravdě - měl jsem bobky jestli nesáhneme po Ritchiem :giggle: Náš další výběr získaný od Anaheimu se jmenuje Jared McCann. Tady jsem čekal spíš McKeowna a Phila mě nasrala se Sanheimem :bitka3: Ale výběr McCanna chápu a ať Benning nevykládá, že nejede podle vzoru Bruins. McCann je totiž nejvíc srovnávaný s Krejčím a v týmu už máme Horvata, kterej se zase podobá Bergymu. Takže po prvním kole spokojenost a Benninga chválím :thumbsup: Odpoledne očekávám obránce...

Obrázek
Druhá část dne draftu nám už probíhá a Canucks sáhli po golmanovi. Číslo 36 - Thatcher Demko! 50. výběr jsme vyměnili za Veye z LA a jako 66. přišel na řadu obrovitý zadák z Ruska, který hraje už druhým rokem KHL - Nikita Tryamkin. Šablona po vzoru Bruins pokračuje. Vyroste z Tryamkina druhý Chára?

S draftem naprostá spokojenost :)
Takže za Garrisona sme teda získali "len" Veyea . Myslím že sme mohli za neho získať aj viac a absolútne nechápem že už sa schylovalo k jeho buyoutu.. Jasné bol to další blbý Gillisov podpis na x rokov a samozrejme s NTC :roll: , ale Garrison zle nehral a ani ten cap hit nebol taký zlý a je to rodák z BC :? . Aspoň sme sa zbavili 2 NTC zmlúv a uvolnili miesto pod stropom, škoda že to Benningovi nevyšlo s tým Reinhartom, snažil sa naozaj velmi , takže plánoval vybudovať tím okolo neho.. musíme teraz najsť neaký plán B... Inak ten Vey zbieral celkom dobré čísla v AHL a má aj super meno. Králi majú svojho Kinga a my máme dalšieho Lindena, navyše tiež hrával v Medicine Hat.. :cool: . Kiežby bol Demko Schneider v2.0 :pray: .
Tenhle trade ja absolutne nechapu..
Sedlo40 píše:Tenhle trade ja absolutne nechapu..
Ja treba nechapu to jak rychle Vancouver pustil Schneidera a pak jeste Luonga a ted si gm muze urvat koule aby nasel jednicku.

Ono uvolnovat si misto pod stropem je supr ale on ten trh neni nejaka bomba.
K Boninovi se Sbisou si můžeme připsat Dorsetta s McCannem a hned ta výměna vypadá o něco lépe :) Vey za Garrisona může být také výhra. Good job JB :thumbsup:
McCann moc radost neměl...
Obrázek
...zato Jake se rozplýval
Obrázek
i naše vedení
Obrázek
Demka si asi vybral Trevor
Obrázek
Tryamkin :giggle:
Obrázek
Tvrďák Virtanen draftovaný svým oblíbeným klubem

http://www.canucks.cz/tym-2014/tvrdak-v ... klubem-nhl" onclick="window.open(this.href);return false;
Leo píše:Tvrďák Virtanen draftovaný svým oblíbeným klubem

http://www.canucks.cz/tym-2014/tvrdak-v ... klubem-nhl" onclick="window.open(this.href);return false;
To je to nejlepší,co se může hráčovi na draftu stát :)
Pelletier odešel do Záhřebu (KHL), Gaunce, Fox podle předpokladů farma a u Shinkaruka s Horvatem ukáže kemp. Benning chce pravďepodobně urychlit tažení mladíků do prvního týmu což jsem jednoznačně pro, protože Gillis byl zastáncem opaku a mladí si u něj takřka nešktrli. S Veyem se počítá pro začátek do 3. útoku a dál je to na něm. Chválím JB a těším se na budoucí lajnu > Shinkaruk - Horvat - Virtanen :frajer2:

Jak jsem byl dřív nešťastnej tak si těď naše prospekty a práci skautů nemůžu vynachválit :ejha:
Chlapci se chlubili na twitteru :sarcasm:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Som zvedavý čo dnes Benning predvedie. Po tom ako sme sa zbavili Keslera a Garrisona za mladších hráčov som myslel že je to začiatok rebuildu a na UFA trhu budeme pasívny. Ale už sám Benning po tých trejdoch vyhlasoval že nechystá prestavbu v tíme ale chce vyhrať už budúci rok.. :hmm:
Despite the bevy of moves, Benning refused to call the Canucks' approach a "rebuild."
"We acquired players that we thought are going to have an impact on us winning next year," he said. "If it was going to be a rebuild then maybe we wouldn't have tried to fight so hard to get players that can come in and help our team win next year."
Ked som to prvý krát čítal som sa nad tým len pousmial, ale začali sa vynárať mnohé špekulácie že sme blízko k podpisu Millera, toho by sme určite nepodpisovali keby to nemyslel JB vážne s tým budúcim rokom. Miesta pod stropom máme dosť a na trhu sú zaujímaví hráči, taký Moulson by ani nemusel byť drahý a s tou jeho hrou pred bránou by sa k Sedinovcom hodil, aj Ehrhoff je znovu volný :hmm: . Tá presilovka Sedinovci - Moulson a Edler s Ehrhoffom by bola znovu smrtelná ako pred 3 rokmi :slintac: . Ale to by som chcel asi zázrak aby sme z tria Miller, Moulson a Ehrhoff získali všetkých a za rozumnú cenu. No uvidíme čo Benning vymyslí, ale Sedinovci už vela času nemajú, bud to vyhráme do 2 rokov s nimi alebo potom až o x rokov neskôr s nadraftovanými hráčmi a komu sa chce čakať :jn: .

Santorelliho zrejme nepredlžíme a to je podla mňa dobre, je to rodák a mal vydarenú sezonu kým sa nezranil ale na centri už máme strašný pretlak a niekto musel ísť a asi ešte pôjde. Henrik, Bonino, Matthias, Richardson, Schroeder a do tímu sa zrejme prebojuje aj Horvat, na farme bude čakať na šancu Gaunce. Okrem toho pribudol McCann a prekvapiť ešte mže aj Cassels.
Ohlund píše:Som zvedavý čo dnes Benning predvedie. Po tom ako sme sa zbavili Keslera a Garrisona za mladších hráčov som myslel že je to začiatok rebuildu a na UFA trhu budeme pasívny. Ale už sám Benning po tých trejdoch vyhlasoval že nechystá prestavbu v tíme ale chce vyhrať už budúci rok.. :hmm:
Despite the bevy of moves, Benning refused to call the Canucks' approach a "rebuild."
"We acquired players that we thought are going to have an impact on us winning next year," he said. "If it was going to be a rebuild then maybe we wouldn't have tried to fight so hard to get players that can come in and help our team win next year."
Ked som to prvý krát čítal som sa nad tým len pousmial, ale začali sa vynárať mnohé špekulácie že sme blízko k podpisu Millera, toho by sme určite nepodpisovali keby to nemyslel JB vážne s tým budúcim rokom. Miesta pod stropom máme dosť a na trhu sú zaujímaví hráči, taký Moulson by ani nemusel byť drahý a s tou jeho hrou pred bránou by sa k Sedinovcom hodil, aj Ehrhoff je znovu volný :hmm: . Tá presilovka Sedinovci - Moulson a Edler s Ehrhoffom by bola znovu smrtelná ako pred 3 rokmi :slintac: . Ale to by som chcel asi zázrak aby sme z tria Miller, Moulson a Ehrhoff získali všetkých a za rozumnú cenu. No uvidíme čo Benning vymyslí, ale Sedinovci už vela času nemajú, bud to vyhráme do 2 rokov s nimi alebo potom až o x rokov neskôr s nadraftovanými hráčmi a komu sa chce čakať :jn: .

Santorelliho zrejme nepredlžíme a to je podla mňa dobre, je to rodák a mal vydarenú sezonu kým sa nezranil ale na centri už máme strašný pretlak a niekto musel ísť a asi ešte pôjde. Henrik, Bonino, Matthias, Richardson, Schroeder a do tímu sa zrejme prebojuje aj Horvat, na farme bude čakať na šancu Gaunce. Okrem toho pribudol McCann a prekvapiť ešte mže aj Cassels.
Se Sedinovcama už nic nevyhrajeme. Novej tým se bude stavět kolem Horvata, kterej po Hankovi přebere Céčko. Santorelli hrál pravé křídlo vedle Ryana a Trevor se vyjádřil, že se na jeho podpise pracuje. Jsem nervózní z Taneva a Kassiana ti borci už měli být dávno podepsaní.
Podla McKenzieho je Miller už takmer hotová vec a malo by to byť na 2-3 roky. :hmm:
Ohlund píše:Podla McKenzieho je Miller už takmer hotová vec a malo by to byť na 2-3 roky. :hmm:
2 stačí Eddie ho stejně vyžene.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO