Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A máme tady další vítězné utkání :yahoo: Dallas se sice poslední zápasy trápí, ale přesto jsem před utkáním tak optimistický nebyl, ale kluci ukázali, že to play off opravdu hrát chtějí! :good:
Hráli jsme hodně dobře! :yes: Celkově naše hra vypadala jako při poslední střetnutích. Tedy velká bojovnost a touha po vítězství, týmový výkon, dobré bruslení, organizovaná hra, která začíná od defenzivy s výborným brankářem.

Utkání jsme nezačali nějak dobře. Dostali jsme branku v přesilové hře Dallasu a já se začal trochu obávat o výsledek. Naštěstí ihned po inkasované brance jsme stihli vyrovnat. Calvert po střele Stralmana byl pohotový a s dorážky vyrovnal. To se Stars vcelku zamávalo a bylo vidět, že neprožívají zrovna šťastné období.
Druhá třetina se nesla v duchu té první. Tedy od obou týmů poctivý a tak trochu opatrný hokej. Naši vycházeli s výborné defenzivy, ale ani ofenziva nebyla marná. Naopak Lehtonen soupeře držel a to mimochodem po celý match. Ale byli jsme trpělivý a nakonec po šesti minutách ve druhé periodě jsme vsítili gól. A nebyl to ledajaký. Nash provedl skvělý bekhend po přímo fantastickém pasu od Voráčka.
Od té doby jsme ještě více a hlavně poctivě bránili. Naštěstí to ale nebyla pasivní hra a byli jsme aktivní a obrana Dallasu nemohla zajít na kafíčko. To nakonec přineslo úspěch a další dva důležité body do tabulky.

Co se týče individuálních výkonů...
Tak musím znovu vypíchnout první lajnu. Ta opravdu šlape jak má! Nejlépe z ní hrál kapitán mužstva Nash.
Defenziva také znovu jako celek zaslouží pochvalu a neustále kritizovaný Stralman se poslední tři utkání zlepšil natolik, že to je až neuvěřitelné. Také Hejda ukázal, že hokej umí.
Steve Mason je též poslední dobou klasika. Znovu jsme se o něj mohli opřít. Dělá mi radost.

Na závěr jen taková malá perlička - Jackets vyhráli v Dallasu pátý venkovní zápas v řadě, čímž vyrovnali klubový rekord. :good:
:wave: :yahoo: I takto bych mohl popsat zápas proti diviznímu soupeři Chicagu. :)

Celkově pošesté za sebou odjíždíme domů z venkovního střetnutí s dvěma body. :good:
Utkání to bylo dobré a určitě líbivé. Oba celky hráli velice dobrý, ofenzivní hokej.
První třetinu jsme začali výborně a dokázali jsme z toho také vytěžit branku. Poté jsme o malinkatý kousíček polevili a Chicago toho ihned využilo a na ledové ploše byli Indiáni o trochu lepším týmem. Což se nakonec ukázalo i na skóre, které se bohužel z našeho jednogólového vedení změnilo na 2:1 pro domácí mančaft.
Každopdáně jak jsem už psal. Doopravdy se včera sehrál kvalitní zápas a hráči Columbusu ve druhé periodě přímo lítali a hráli doopravdy na jedničku. Soupeř se nenechal zahanbit a předváděl to samé. Bylo se na co dívat, ale jen ty branky nějak nepřibývali. Nakonec v desáté minutě jsme normálně dokázali využít přesilovou hru :) No a poté ve třinácté a ihned šestnácté minutě (mimochodem trochu překvapivě zase PP :)) jsme jim dali ještě další dva fíky a zápas vypadal za skoro rozhodnutý. Naši hráli skvěle. Bojovali, bruslili a zkrátka přitom vypadali jako draci. :) Ale bohužel dvougólové vedení nevydrželo ani jednu minutu a Kane zakončil přečíslení. Tímto skončila vzrušující druhá třetina, která opravdu musela bavit. :good:
A co bych napsal k poslednímu dějství? Snad jen to, že naše defenziva se doopravdy zlepšila. Já jsem to v předchozích zápasech nechtěl nějak zakřiknout, ale je to tak! :yes:

Nechci a ani asi nebudu chválit jednotlivce. Všichni si zaslouží palec nahoru, ale přeci jen se zaměřím na dva hráče.
Calvert to je náš nevybroušený diamant. Tenhle hráč znovu ukázal, že mít ho je velice důležité. Dokáže rozhodovat zápasy. Má hokejové myšlení, tah na branku a bruslař to též není k zahození. Měl by dostávat o hodně více času na té zmrzlé vodě. Po Masonovi je to dnes u mně druhý nejlepší hráč.
A tím druhým playerem na kterého se podíváme trochu blíže je Moore, který dnes dostal svoji druhou šanci. Methot kvůli tomu musel utkání jen prosedět. Osobně jsem s ním nadmíru spokojený. Odehrál přesně to co od něho očekáváme. Těch chyb už tam bylo oproti debutu výrazně méně. V klidu bych mu dal ihned další šance. Až se nám Johny vyhraje tak to bude teprve to pravé ořechové. :yes:

Takže jsme zvládli další neuvěřitelně důležitou část v cestě za play off. Tabulka nevypadá vůbec zle, ale stále platí rovnice - Zaváháme :arrow: Elitní osmička se vzdálí o velký krok.
Zkrátka a jednoduše musíme vyhrávat takové čtyři z pěti zápasů a měli bychom tam být. Kluci věřím vám! :yes:

Na závěr bychom si měli dát vítězný taneček :D takže hurá na něj...
Obrázek
zda sa mi ze obrana je vdaka zraneniu kleslu a odchodu commieho rychlejsia. ked sa to tak vezme russell, moore, stralman - to su excelentni korculiari, podobne aj tjutin s clitsomom a na svoju vysku aj methot s hejdom. a co je dolezite prichodom mooreho sa zlepsili vykony antona stralmana. ale s centrom ako nahradu za brassarda treba nieco robit. no a najma by sa arniel mohol prebrat a zistit ze hrac ktory dava goly nema na drese meno clark pripadne murray ale calvert. co sa tyka matta paci sa mi jeho hra je to extremne rychly korculiar s perfektnym tahom na branku a orientaciou pred nou. ale jeho hokejove myslenie je tak maximalne druhy utok. hrozne by sa mi pacil v utoku s umbergerom a vermettem tito hraci si stylovo vyhovuju mohla by tam byt perfektna chemia. col ale potesi je vyvoj davida savarda. vyrasta nam z neho vyborny obranca. skoda ze goloubef hraval tak malo vdaka totalnemu pretlaku obrancov vo falcons vidno ze je nevyhraty. ak bude takto pokracovat este v tejto sezone ma sancu byt povolany do prveho timu. taktiez sa zo zranenia dostava do formy filatov a najma prebera majorov. inak ako mieni howson riesit zranenie brassarda? povolanie wilsona nic nevyriesi je to len o trochu lepsi hrac ako mackenzie a vermette nemoze byt tak zatazovany plus umberger je platnejsi na kridle ako na centri. skusila by som filatova na dobu brassardovej marodky vie hrat na poste centra. pochybujem ze ziskame arnotta co by inak nebolo od veci maju o neho prilis velky zalusk ine timy ktore ponuknu viac. no a niektore s nim budu chciet aj predlzit to my nepotrebujeme. no a najma nj zacina bojovat o po :!:
mimochodom v marci mame brutalny rozpis prve 4 zapasy na lade supera - vyjazd po severovychodnej divizii plus st. louis. plus posledny februarovy na lade nashville... ak toto zvladneme po nam urcite neujde.
Po pravdě náhradu za Derika jsem očekával, že vyřešíme právě povoláním Filatova a dáme mu další šanci. Zatím se tak neděje...možná Howson něco v kuchyňce kuchtí. :)
Ale například včera jsme to i bez Dereka zvládli na jedničku. Arniel to tam posílal vcelku dobře a podle situace. Takový mixér se odehrával. :D
Ono nikoho povolávat ani nepotřebujeme. Vermetteho šoupneme do první lajny a Calverta do druhé. A úplně v klidu by to takhle šlo hrát.

Každopdáně na druhou stranu souhlasím, že toho zkušenějšího prvního/druhého centra, křídlo potřebujeme a pokud by to bylo v silách a v nějaké normální ceně nebránil bych se příchodu.
Uvidíme, uvidíme. Užívejme si toto období a neřešme co kdyby a kdybychom udělali toto. Týmu se začalo dařit, bojujeme a včera se zvládl zápas, který by nás do těch vyřazovacích bojů mohl propašovat.

Máš absolutní pravdu. :yes: Březen máme těžký, ale já se moc dopředu nedívám a určitě ani trenér a hráči. My musíme jít zápas od zápasu.
Dawe4 píše:Po pravdě náhradu za Derika jsem očekával, že vyřešíme právě povoláním Filatova a dáme mu další šanci. Zatím se tak neděje...možná Howson něco v kuchyňce kuchtí. :)
Ale například včera jsme to i bez Dereka zvládli na jedničku. Arniel to tam posílal vcelku dobře a podle situace. Takový mixér se odehrával. :D
Ono nikoho povolávat ani nepotřebujeme. Vermetteho šoupneme do první lajny a Calverta do druhé. A úplně v klidu by to takhle šlo hrát.

Každopdáně na druhou stranu souhlasím, že toho zkušenějšího prvního/druhého centra, křídlo potřebujeme a pokud by to bylo v silách a v nějaké normální ceně nebránil bych se příchodu.
Uvidíme, uvidíme. Užívejme si toto období a neřešme co kdyby a kdybychom udělali toto. Týmu se začalo dařit, bojujeme a včera se zvládl zápas, který by nás do těch vyřazovacích bojů mohl propašovat.

Máš absolutní pravdu. :yes: Březen máme těžký, ale já se moc dopředu nedívám a určitě ani trenér a hráči. My musíme jít zápas od zápasu.
falcons hrajú teraz dva zápasy za sebou /vcera a dnes/ a potom az v utorok. my mame volno taktiez az do utorka. mozno caka ako budu hrat farmari pocas tychto dvoch zapasov. howson je inteligentny neurobi nejaku blbost ktora nas bude mrziet. no a filly sancu dostane urcite minimalne v buducej sezone. howson ho menit nebude. zato huseliusa by som okamzite. kristian je tvorivy hrac ma vyborne hokejove myslenie ale co z toho ked nehra podla svojich moznosti. i ked ja si myslim ze tam je ja problem chemie s umbergerom. vsimni si ze huselius je uz druhy tvorivy hrac ktoremu to v utoku s r.j. nejde. a nemoze vsetko byt len flakanie.
A sme doma. :cool:
Čakala som, že niekto bude povolaný, prípadne Howson niekoho získa, keďže Brassard bude ešte prvý marcový týždeň , kedy máme brutálny rozpis, out a práve medzi piatkom a utorkom by prípadná posila mohla doraziť. Ale nič. Asi nechce zbytočne podpisovať centra, keď v budúcej sezóne sa počíta s Johansenom do druhého útoku. Podľa mňa správny krok. Taktiež ma prekvapuje, prečo doteraz nebol vymenený Clark, zbytočne zaberá miesto Calvertovi.? Matt by ho plnohodnotne nahradil a štvrtý útok môže hrať kľudne v zložení Moreau--MacKenzie--Boll. Ku skvelým výkonom Wilsona na farme. Kyle je typický AHL player, tá súťaž mu sadne ako uliata, na vyšší ako tretí úrok v NHL ale nemá, no a zase pre tie útoky nemá dostatočnú agresivitu. A keďže tipy na tretí útok máme dosť - Kubalík, možno aj Sestito, takže nepredpokladám jeho predĺženie.
Ešte ku Falcons. Riley by sa mal prebrať a konečne zmeniť útoky. Kubalíka necháva v útoku s majorovom a D`Alvisem, pritom im to s nimi vôbec nejde. No a Filatova s Guitem a Byersom, kde nastáva podobný prípad. Nulová chémia. Taktiež ma zaráža, prečo necháva sedieť Goloubefa, ako má chalan získať skúsenosti? Najmä keď Commodore, ktorý sa stavia zle ešte aj v AHL hrá. A keď sa vyzdravie Ruth, ďalśí nádejný obranca, miesto hrania bude sedieť, lebo hrať musí kto? Áno, Sigalet s Commodorem. Prípadne sa posadí kto? Savard. Na výkony sa ohľad brať nebude.
Dnes nás čeká další tuhá bitva a dva body by co se týče vývoje tabulky by byly naprosto super. :thumbsup:
Predátoři to je těžký oříšek. :yes: S nimi je to vždy zajímavý hokej, plný osobních soubojů. Defenzivu a gólmana mají výborného a překonat je bude problém. Každopdáně pokud se nám to povede vícekrát tak bychom mohli začít slavit. :) Jejich ofenziva na tom není nejlépe i když po příchodu Fishera rapidně šla nahoru.
Takže kdybych si dnes měl tipnout a já taky tak pro dnešek udělám - 3:1 pro Blue Jackets! :good: :D

No a co se týče tvého předchozího příspěvku.
Já s tím Clarkem ani tak moc nesouhlasím. Já neříkám, že je to nějaká superstar. Neříkám, že jeho výkony jsou pokaždé úžasné. Je to vcelku hodně nevyrovnaný a dalo by se i říci náladový hráč, ale posledních dvacet zápasů si na něj nemůžu stěžovat. Své si odehraje. V obraně není vůbec špatný (naopak) a útok též nešidí.
Ano Calvert je mladší a určitě už jen kvůli nabírání zkušeností by měl dostávat více příležitostí, ale bojujeme o play off a Clark je zkušený borec, který tyto boje a tlak zvládá určitě lépe.
Chci říci, že máš i nemáš pravdu. Každopdáně podobně jako Filatov tak i Clark a po příchodu do týmu i Calvert se stal naším oblíbeným tématem a nerad bych to už nějak více rozmazával. Napsaly jsme o nich dost a též se začínáme opakovat. Takže asi tak. :)

A ohledně naší farmy tak už ji nějaký poslední měsíc díky méně času trochu vypouštím. Až se zase najde období kde budou hodiny více k mání než teď tak určitě si na ní ten čas udělám.

A heslo pro dnešní den a noc je jednoduché - Bijte Nashville hej! Bijte Nashville hej! :box: :wave:
Dawe4 píše:Dnes nás čeká další tuhá bitva a dva body by co se týče vývoje tabulky by byly naprosto super. :thumbsup:
Predátoři to je těžký oříšek. :yes: S nimi je to vždy zajímavý hokej, plný osobních soubojů. Defenzivu a gólmana mají výborného a překonat je bude problém. Každopdáně pokud se nám to povede vícekrát tak bychom mohli začít slavit. :) Jejich ofenziva na tom není nejlépe i když po příchodu Fishera rapidně šla nahoru.
Takže kdybych si dnes měl tipnout a já taky tak pro dnešek udělám - 3:1 pro Blue Jackets! :good: :D

No a co se týče tvého předchozího příspěvku.
Já s tím Clarkem ani tak moc nesouhlasím. Já neříkám, že je to nějaká superstar. Neříkám, že jeho výkony jsou pokaždé úžasné. Je to vcelku hodně nevyrovnaný a dalo by se i říci náladový hráč, ale posledních dvacet zápasů si na něj nemůžu stěžovat. Své si odehraje. V obraně není vůbec špatný (naopak) a útok též nešidí.
Ano Calvert je mladší a určitě už jen kvůli nabírání zkušeností by měl dostávat více příležitostí, ale bojujeme o play off a Clark je zkušený borec, který tyto boje a tlak zvládá určitě lépe.
Chci říci, že máš i nemáš pravdu. Každopdáně podobně jako Filatov tak i Clark a po příchodu do týmu i Calvert se stal naším oblíbeným tématem a nerad bych to už nějak více rozmazával. Napsaly jsme o nich dost a též se začínáme opakovat. Takže asi tak. :)

A ohledně naší farmy tak už ji nějaký poslední měsíc díky méně času trochu vypouštím. Až se zase najde období kde budou hodiny více k mání než teď tak určitě si na ní ten čas udělám.

A heslo pro dnešní den a noc je jednoduché - Bijte Nashville hej! Bijte Nashville hej! :box: :wave:
Ja si Filatova nechám na dobu, keď dostane znovu šancu a ukáźe svoj potenciál. :) Dovtedy sa o jeho výkonoch a potenciáli písať nebudem. Inak, uvažujem, źe si predplatím kanál AHL, zaujímalo by ma vidieť, ako stojí naśa farma, najmä naše nádeje. Nech nie som odkázaná na info druhých. S Clarkom nesúhlasím. Nepopieram to, že vie dobre brániť, ale Calvert je omnoho platnejší v útoku, je rýchlejší, má lepší ťah na bránku a tým pádom je pre súpera nebezpečnejší, čo sa pri všetkej úcte o Clarkovi povedať nedá, to je pes obranár, ktorý by mal hrať pri bránení výsledku, prípadne PK, ale nie dostávať taký priestor na ľade počas celého stretnutia. Ako chce dávať Arniel góly? Škoda, že Matt nemá vyššie hokejové myslenie, mám na mysli HS hráča prvého útoku a nie druhé či tretieho. Pre informáciu, HS neznamená len orientáciu pred bránkou. Scottie, NHL nie je AHL kde stačí bojovnosť :!: :!: :!: Každý úspešný tím je budovaný na kvalitných hráćoch s vysokou kreativitou. my nie, my uprednostňujeme síce hráčov z nízkym, prípadne priemerným hokejovým myslením /tu je výnimka R.J., ktorý síce má priemerné HS a v inom tíme by hral v treťom úroku, ale práve on je v skutočnosti duša Columbusu/, ale hlavne že bojujú. Čo nám proti rýchlejším a kreatívnejším tímom houby pomôže. Aké problémy sme mali poraziť Detroit, ktorí mal vysokú maródku, Chicago bolo v kríze, všetci jeho hráči nehrali na 100%. Dokedy si Arniel myslí, že budeme takto vyhrávať? Ak si myslí, že takto postúpime do PO, je na omyle.

Som zvedavá, či naši proti Nashville zaberú, pripadá mi to ako súboje Slovensko-Česko. Mimochodom, MacKenzie má údajne hrať buď v prvom, alebo druhom útoku. Paráda... :hroza: proti Nashville... asi zabudli, že v bránke stojí Pekka Rinne. Prajem si, aby sme tak my, ako aj Nashville hrali na 100%, nech vieme ako SKUTOČNE stojíme.
Jak už jsem psal. Na jednu stranu tě chápu, ale na druhou stranu si stojím za tím co jsem napsal. :) Zkrátka tady je to vcelku složitá věc. :D
Jinak dnes nehraje Huselius (menší zranění) a tak očekávám a nebo spíše doufám? Že Calvert dostane více prostoru. MacKenzie...No dalo se to čekat. Arniel mu zkrátka věří. Nic s tím nenaděláme. Na druhou stranu nehraje tak zle, ale souhlasím, že do elitní řady v žádném případě nepatří.
Ale tohle nemá smysl řešit. Trenér si to postaví jak on to chce a my nezmůžeme nic.

Co se týče toho že vlastně tak trochu srážíš naše poslední výhry. Nevím co bych ti na to napsal.
Tým hrál hodně dobře. Takticky, bojovně a myslím, že v klidu s těmito výkony máme na play off. Myslím, že z tímto způsobem hry tam můžeme dojít úplně v klidu. Za tím si stojím.
A osobně je mi to jedno jestli jsme hrály proti soupeři, který nehrál na 100%. Dva body to jsou a je to problém soupeře, že do toho třeba nedal vše.

Přes den jsem přemýšlel, že bychom se mohli pokusit získat Hemského. To je kreativní hráč jak má být, kterého si představuješ. Tvůrce hry. Jeho hokejové myšlení se rovná těm nejlepším hráčům z ligy. Obranná činnost u něho šla v posledních sezónách hodně nahoru. A v první lajně s Nashem...No to by bylo něco. :) Samozřejmě, že je tady argument s jeho zdravím, ale já bych do toho rizika šel. On když je zdraví a je na ledě tak je to opravdu super hráč, který by se nám prostě hodil.
A myslím, že nabídnout Oilers máme co. Ale samozřejmě je mi jasné, že Aleš nepřijde. Ale snít je hezké. :)
Dawe4 píše:Jak už jsem psal. Na jednu stranu tě chápu, ale na druhou stranu si stojím za tím co jsem napsal. :) Zkrátka tady je to vcelku složitá věc. :D
Jinak dnes nehraje Huselius (menší zranění) a tak očekávám a nebo spíše doufám? Že Calvert dostane více prostoru. MacKenzie...No dalo se to čekat. Arniel mu zkrátka věří. Nic s tím nenaděláme. Na druhou stranu nehraje tak zle, ale souhlasím, že do elitní řady v žádném případě nepatří.
Ale tohle nemá smysl řešit. Trenér si to postaví jak on to chce a my nezmůžeme nic.

Co se týče toho že vlastně tak trochu srážíš naše poslední výhry. Nevím co bych ti na to napsal.
Tým hrál hodně dobře. Takticky, bojovně a myslím, že v klidu s těmito výkony máme na play off. Myslím, že z tímto způsobem hry tam můžeme dojít úplně v klidu. Za tím si stojím.
A osobně je mi to jedno jestli jsme hrály proti soupeři, který nehrál na 100%. Dva body to jsou a je to problém soupeře, že do toho třeba nedal vše.

Přes den jsem přemýšlel, že bychom se mohli pokusit získat Hemského. To je kreativní hráč jak má být, kterého si představuješ. Tvůrce hry. Jeho hokejové myšlení se rovná těm nejlepším hráčům z ligy. Obranná činnost u něho šla v posledních sezónách hodně nahoru. A v první lajně s Nashem...No to by bylo něco. :) Samozřejmě, že je tady argument s jeho zdravím, ale já bych do toho rizika šel. On když je zdraví a je na ledě tak je to opravdu super hráč, který by se nám prostě hodil.
A myslím, že nabídnout Oilers máme co. Ale samozřejmě je mi jasné, že Aleš nepřijde. Ale snít je hezké. :)
Dawe, ja som rada za naše výhry, ale ak si myslíš, źe takto môžeme hrať stákle, si na veľkom omyle. Práveźe, ak potrebujeme neviemakú bojovnosť na tím, ktorý je v útlme, nie je to do budúcna dobré.
Hemského nechcem. My nie sme tím, ktorý si môže dovoliť hráča, ktorý je tak často zranený. A najmä... už tu nechcem ďalšieho Čecha, máme ich dosť :!: To by platilo, ak by Voráček, Hejda a Klesla boli Slováci či Rusi, to len pre upresnenie. Skrátka, nie som zástancom veľkého množsta hráčov z jednej európskej krajiny. Mimochodom, Oilers chcú buď obrancu, alebo centra. Takže si vyber, Moore, alebo Johansen? Len ťa čhcem upozorniť, že to sú posty, s ktorými máme dosť problémov. Ja by som skôr brala Maja Hossu, ten je, na rozdiel od Hemmera, komplexný hráč. Plus jeho hokejové myslenie je minimálne na rovnakej úrovni. Chicagu by som ponúkla Huselusa, Kubalíka, 1. a 2. miesto v drafte. Taký útok v budúcej sezóne: Filatov--Johansen--Hossa... . :good: Ale taktiež... snívajte s nami.
Tak on se Hemský se zraněním začal potýkat až v minulé sezóně a v této, že? (myslím ve velké míře) Samozřejmě drobná zranění má hodně často, ale v NHL odehrál v průměru okolo 70 zápasů za sezónu. Což je v pohodě. Každopdáně nebudu tu řešit Hemského. Osobně by se mi líbil. Toť vše.
Marián Hossa by též nebyl špatný. To je opravdu komplexní hráč. Ale ani jeden z těchto dvou našich vysněných posil do týmu nedorazí...Takže nemá smysl řešit. :) Ale snít je opravdu krásné. :wink:

Hlavně dnes dva body. :yes: Čekám vyrovnaný souboj a tak jdu připravit mé nervy. :)
Dawe4 píše:Tak on se Hemský se zraněním začal potýkat až v minulé sezóně a v této, že? (myslím ve velké míře) Samozřejmě drobná zranění má hodně často, ale v NHL odehrál v průměru okolo 70 zápasů za sezónu. Což je v pohodě. Každopdáně nebudu tu řešit Hemského. Osobně by se mi líbil. Toť vše.
Marián Hossa by též nebyl špatný. To je opravdu komplexní hráč. Ale ani jeden z těchto dvou našich vysněných posil do týmu nedorazí...Takže nemá smysl řešit. :) Ale snít je opravdu krásné. :wink:

Hlavně dnes dva body. :yes: Čekám vyrovnaný souboj a tak jdu připravit mé nervy. :)
Ak chceme poraziť Nashville, musíme začať kombinovať a najmä myslieť. Čo je v tejto zostave prakticky nemožné. Zase to bude len boj bez myšlienky. Bože, ako nám chýbajú kreatívni hráči v zostave... hlavne že hrá ...Dorsett :!: :!: :!:

BTW: Dnes budem pozerať zápas Falcons proti Monarchs, mám ho zaplatený, espn si neplatím, keďźe za tri týždne pôjdeme do nemocnice, tentokrát na operáciu.
Skvelé. Mimochodom, hneď sa vyplatilo dať väčší priestor Calvertovi. Jeho rýchlosť je super. Ešte vyhrať nad Phoenixom a tento mesiac skončí nad moje očakávania.

Inak, Howson rokoval o výmene Goligoskiho, ibaže cena bola údajne príliš vysoká, bohužiaľ, neviem, čo. Podľa Portzlina sa chystá nejaká výmena, dúfam, že je v nej zahrnutý Huselius a nikto z trojice Voráček-Filatov-Goloubef.

No a keďźe som pozerala zápas Falcons, vyjadrím sa k nemu. Tragédia. Útok Smith--Wilson--Sestito sa spoliehal na doráźanie, ibaže obrancovia Monarchs skvele vykrývali priestor pred brankárom a napádali našich útočníkov. Útok Majorov--DAlvise--Filatov... tu mi taktiež chýbalo viac kombinácie, zdá sa mi, źe Majorov v AHL zakrpatel, vôbec nehral kombinačný hokej, Filatov často nemal komu prihrať /stáva sa z neho tvorca hry a nie strelec/, plus sa mi nezdá byť agresívny v korčuľovaní, či to je ovplyvnené zranením, či to fláka /o čom pochybujem/, neviem. Keď ale Dalviseho na chvíľu nahradil Wilson, hra sa zlepšila. Inak, práve tento útok sa snažil najviac kombinovať, ale musím uznať, že hráči Monarch perfektne napádali. Tretí útok Byers--Guite--Kubalík, podobne ako prvý, nastreľ a korćuľuj, źiadna myšlienka. Tarnasky--Frischmon--Goertzen, to je klasický bojový útok ;).
Ko obrancom, veľmi sa mi páčil Cody Goloubef, jeho korčuľovanie, rozohrávka a pohyb sú perfektné, rastie z neho lepší obranca ako Johny Moore, ktorý ma v tomto zápase neupútal. Slušne hral David Savard, zatiaľ ale nemá takú dobrú rozohrávku ako Moore s Goloubefom. Podobne Nick Holden a Brent Regner hrali slušne. Inak, k výsledku, dva góly padli po hrubých chýbách Wesslaua. Také strely od modrej skrátka musí chytiť, neboli až tak prudké. Monarchs sa dostali na koňa a bolo. A najmä... Monarchs viac kombinovali.
A je to tady! :wave: Další vítězství a play off je už na dosah. :yes:

Zápas jsem sledoval a mohu říci, že jsem znovu spokojen. Utkání přineslo přesně to co náš tým poslední zápasy praktikuje. Predátoři též hráli to co od nich každý čekal. Takže prokousat se jejich obranou nebylo jednoduché, ale nakonec jsme to i s trochou štěstí (ke sportu patří, že?) zvládli a připsali si další dva body do těžké a nadupané tabulky.
Celkově Columbus byl o trochu lepší, ale Nashville nebyl vůbec marný. Obranu měli srovnanou a je to jejich silný článek. Útok už je na tom podstatě hůře a bylo to i vidět. A když už přišla nějaká ošemetná situace Mason ji vyřešil a zneškodnil. Bylo na něho spolehnutí a byl naprosto klidný a jistý. Arniel dal větší prostor Calvertovi a ihned se ukázalo, že ten hráč prostě v sobě něco má. Každopdáně ani Clark nebo takový MacKenzie nehrál špatně. Ale nechci tu rozvířit další nesmyslnou diskuzi a zkrátka bych chtěl jen říci, že pochvalu si tentokrát zaslouží všichni.
Nash jen potvrdil svoji formu a byl nejsilnějším článkem. A takový Russell se včera též ukázal. Ostatně ale jako všichni.

Suma sumárum honba za vyřazovacími boji pokračuje přesně tak jak jsem si představoval. Jen aby se něco nezadrhlo. K tomu se teď začnu každý večer modlit. :)

mt-svk - Pěkné info o farmě. :good:
Teraz mi je normálne ľúto robiť výmeny, hráči sa zohrali, maxmálne tak povolanie z farmy. :wink: Snáď výnimkou Huseliusa za pick v silnom ročníku draftu, alebo obrancu.
Mimochodom, Scottie, nemám doma Diazepam, tak sa v prípadných výmenách ovládaj. :sarcasm: A prosím ťa, nevymieňaj Goloubefa :!: :!: :!: Ten chalan má všetko, rýchlosť, perfektný pohyb, úžasné hokejové myslenie. Len nech viac hrá on a nie priemerní až podpriemerní obrancovia :!: :!: :!:

EDIT: Teraz čítam, že Regner robil kiksy v obrane. Tak to bolo asi vtedy, keď som bola s hafanom, bohužiaľ, celý zápas som nemohla vidieť. Ale pohyb mal veľmi dobrý, skutočne má potenciál.
Teraz ma tak napadá, čo tak skúsiť získať Gončara. Segej má parádnu rozohrávku a zmena prostredia by mu mohla jedine pomôcť. Okrem toho má skúsenosti z PO a najmä vypätých zápasov, aké teraz absolvujeme. No a vďaka svojím výkonom by nás ani veľa nevyšiel. Môźeme ho vymeniť za Commodoreho a Stralmana, i keď Anton hrá teraz dobre. Spolupráca s Ťjutinom by mu mohla ísť k duhu a naši mladí obrancovia by sa od neho mohli podučiť. A najmä, práve jemu by vyhovoval Arnielov systém. Pritom má zmluvu len do sezóny 12/13, potom je UFA. A možno by pomohol našim dvom mladým Rusom - Filatovovi a Majorovovi /teda ak Maxa podpíšeme/.
Hokejová NHL dnes pokračuje dále a Columbus odehraje svůj šedesátý zápas v sezóně.
Pokud před pár dny proti nám stál silný protivník (Predátoři) tak o síle dnešního soupeře též není pochyb a řekl bych, že Kojoti budou kousat určitě více než Predátoři.
Sice moc nedám na statistiky, ale tady je to vcelku zajímavé. Proti Phoenixu jsme v posledních deseti hrách dokázali vydolovat jen chabé tři body. Takže doufám, že začátek další desítky vzájemných střetnutí začneme vítězně a naložíme jim na cestu domů pořádnou dávku gólů.
Osobně očekávám, že dnes rozhodne větší touha po vítězství a já si myslím, že by naše mohla být větší. No, uvidíme. Necháme se překvapit.

Chtěl bych se vyjádřit k blížící se TDL a množících se různých spekulací. Já je vůbec neřeším a ani nad tím moc nepřemýšlím. Až se něco upeče tak se něco upeče. Tyhle spekulace jsou pro mně sice zábava, ale rozebírat a vyjadřovat k nim mi moc nebaví. Takže asi tak.

A kdybych se měl vyjádřit k tvému navrhovanému Gončarovi tak ti jen zopakuji to co jsem před pár týdny poslal do topicu Senatorů -
Gonchar :hroza: Panebože ty to vidíš? :? Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!

Každopdáně dál už nic ohledně spekulací neřeším. Zajímají mně jen potvrzené změny, ale hlavně dnešní boj s Kojoty.
Jedeme Blue Jackets jedeme! :wave:
Dawe4 píše:Hokejová NHL dnes pokračuje dále a Columbus odehraje svůj šedesátý zápas v sezóně.
Pokud před pár dny proti nám stál silný protivník (Predátoři) tak o síle dnešního soupeře též není pochyb a řekl bych, že Kojoti budou kousat určitě více než Predátoři.
Sice moc nedám na statistiky, ale tady je to vcelku zajímavé. Proti Phoenixu jsme v posledních deseti hrách dokázali vydolovat jen chabé tři body. Takže doufám, že začátek další desítky vzájemných střetnutí začneme vítězně a naložíme jim na cestu domů pořádnou dávku gólů.
Osobně očekávám, že dnes rozhodne větší touha po vítězství a já si myslím, že by naše mohla být větší. No, uvidíme. Necháme se překvapit.

Chtěl bych se vyjádřit k blížící se TDL a množících se různých spekulací. Já je vůbec neřeším a ani nad tím moc nepřemýšlím. Až se něco upeče tak se něco upeče. Tyhle spekulace jsou pro mně sice zábava, ale rozebírat a vyjadřovat k nim mi moc nebaví. Takže asi tak.

A kdybych se měl vyjádřit k tvému navrhovanému Gončarovi tak ti jen zopakuji to co jsem před pár týdny poslal do topicu Senatorů -
Gonchar :hroza: Panebože ty to vidíš? :? Pokud Howson chce něco udělat s naší defenzivou tak by se určitě mel soustředit na jiné rybky.
Gonchar je starej až to není hezký (a pokud náš GM neví, že máme mladíky, kteří nejsou jen nějací nezdárci tak ať táhne), nadhodnocený a k tomu v defenzivě hrozný. Bože prosím tě odvaň tento nehezký kvítek daleko od Columbusu!!!

Každopdáně dál už nic ohledně spekulací neřeším. Zajímají mně jen potvrzené změny, ale hlavně dnešní boj s Kojoty.
Jedeme Blue Jackets jedeme! :wave:
No, najmä by Gončar nebol drahý... i keď na druhej strane, keby sa mu nedarilo, ale on u Howsona nehrozí. ;) Inak, Liles k nám nemá záujem ísť, MacCabe totiež, o tom, źe je UFA ani nevraviac, UFA je aj Pitkanen. Wideman je UFA po následujúcej sezóne a pravdu povediac, o neho ani nestojím. ;)

Ku Kojotom a porovnaniu zápasu s Predátormi. Kojoti majú lepší tím, ale Predátori sú pre nás niečo na spôsob českej repre pre slovenskú. Silnejších súperov dokážeme poraziť, Čechov málokedy. Takže verím, źe toto víťazstvo nás nakopne a vyhráme. Zápas by som síce rada pozerala, ale keď nepozerám, vyhrávame. Takže baba raď. :D
To je ono! To je ono! :good: :yahoo:
Kluci se nám znovu předvedli v dobrém světle a vyhráli třetí utkání po sobě. :clap:

Ani jsem se ještě pořádně neusadil a Kojoti dali první branku zápasu. S týmem to očividně zamávalo a nemohli se dostat do pořádného tempa. Především obránci v prvních deseti minutách nehráli nejlépe a tak jsme byli potrestáni dalším gólem. Naštěstí nás do zápasu vrátili trochu překvapivě přesilovky. Nepamatuji kdy ti naši borci dali tři přesilové zásahy během jednoho zápasu. Branka na 3:2 ihned na začátku druhé periody nás nastartovala na pořádnou rychlost a postupně jsme otěže převzali my. :yes:

Druhá lajna dnes hrála famózně a zaslouží největší dík. Jak Umberger, ale i MacKenzie musí dostat velikou pochvalu. Třetí do party je Calvert, který podle mého nepotřebuje ani komentář. Jeho druhý gól byl fantastický. :) :good:
Další hodnocení hráčů vynechám. Všichni se nakonec do toho správného tempa dostali a každý má znovu velký podíl na dalším vítězném utkání.
Možná jenom Stralman a Pahlsson nehráli nejlépe, ale příště to napraví a bude to oukej.

Zejtra znovu Predátoři a tím i zahájení dlouhého a těžkého tripu. Pokud příštích pět střetnutí zvládnem o play off se nebojím!
Pokud by jste se dostali v letos našláplém západu do PO, tak by to bylo velké překvapení. Letos se máme opravdu na co těšit! Už i východ se začíná na postupových příčkách díky NJD roztáčet. Předkola PO začínají ! :yahoo:
Dawe4 píše:To je ono! To je ono! :good: :yahoo:
Kluci se nám znovu předvedli v dobrém světle a vyhráli třetí utkání po sobě. :clap:

Ani jsem se ještě pořádně neusadil a Kojoti dali první branku zápasu. S týmem to očividně zamávalo a nemohli se dostat do pořádného tempa. Především obránci v prvních deseti minutách nehráli nejlépe a tak jsme byli potrestáni dalším gólem. Naštěstí nás do zápasu vrátili trochu překvapivě přesilovky. Nepamatuji kdy ti naši borci dali tři přesilové zásahy během jednoho zápasu. Branka na 3:2 ihned na začátku druhé periody nás nastartovala na pořádnou rychlost a postupně jsme otěže převzali my. :yes:

Druhá lajna dnes hrála famózně a zaslouží největší dík. Jak Umberger, ale i MacKenzie musí dostat velikou pochvalu. Třetí do party je Calvert, který podle mého nepotřebuje ani komentář. Jeho druhý gól byl fantastický. :) :good:
Další hodnocení hráčů vynechám. Všichni se nakonec do toho správného tempa dostali a každý má znovu velký podíl na dalším vítězném utkání.
Možná jenom Stralman a Pahlsson nehráli nejlépe, ale příště to napraví a bude to oukej.

Zejtra znovu Predátoři a tím i zahájení dlouhého a těžkého tripu. Pokud příštích pět střetnutí zvládnem o play off se nebojím!
Zdá sa mi, že naša špecializácia je začať normálne hrať až vtedy, keď prehrávame 0:2. :D
Rivet stiahnutý. N, neviem, či je práve on východiskom. Je ale možné, źe sa bude sťahovať Klesla a Howson potrebuje 7. obrancu, na neskúsených hráčov z AHL sa v bojoch o PO nechce moc spoliehať. Jeho podpis mi nevadí, aj tak je po sezóne UFA. Len som zvedavá, či bude povolaný niekto do útoku, Huselius bol zapísaný na IR, hrať na 12 útočníkov sa nemusí vyplatiť, čo ak sa niektorý zraní. Pritom trip po severovýchodnej divízii /Vancouver, Edmonton, Calgary/ a St. Louis pred nami. A to nepočítam nedeľný zápas v Nashville. No a Brassard tak skoro fit nebude. Inak, škoda toho zranenia, takto Juiceho cena ešte viac poklesla.
Takže včera jsme zahájili náš pěti zápasový trip a bohužel prohrou, která mi tedy rozhodně mrzí.
Utkání to bylo vyrovnané a to po všech stránkách. Zápas přinesl takový typický průběh s Predátory. Hodně fyzický, bruslivý, bojovný hokej. Po druhé třetině jsme vedli 1:0 a celkově ve druhé periodě jsme hráli výborně a je jen veliká škoda, že naše vedení nebylo výraznější. Šance by i byli, ale proměnit je už byl problém.
Jinak ten vítězný gól mi naštval nehorázně. Minutu a půl před koncem ztratit všechny body. No aby nám na konci základní části nechyběli.
Každopdáně Garon nepodržel vůbec a můžu říct, že na všech třech brankách má nějaký ten podíl.
No co se týče ostatních tak výkon byl více či méně hodně podobný těm v posledních střetnutí.

Co se týče Riveta tak jsem ho i očekával. Říkal jsem si že by se nám jeden obránce (zkušený) na víc hodil. Takže já tady chválím. Kdyby se nám nedej bože někdo zranil tak máme kam sáhnout. Dobrý tah.
Ještě uvidíme jestli nám dnes něco přinese uzávěrka přestupů. Já toho osobně moc nečekám. Možná jen nějaké ty kosmetické změny. No, uvidíme.

Důležitější je jak zvládneme další měsíc a tím je březen. Je to hodně nahuštěné a hlavně hodně těžcí soupeři se nám postaví do cesty. Ale jedno je jisté. Únor se vcelku vyvedl a tak doufám, že třetí měsíc v pořadí bude ještě vydařenější.
Dawe4 píše:Takže včera jsme zahájili náš pěti zápasový trip a bohužel prohrou, která mi tedy rozhodně mrzí.
Utkání to bylo vyrovnané a to po všech stránkách. Zápas přinesl takový typický průběh s Predátory. Hodně fyzický, bruslivý, bojovný hokej. Po druhé třetině jsme vedli 1:0 a celkově ve druhé periodě jsme hráli výborně a je jen veliká škoda, že naše vedení nebylo výraznější. Šance by i byli, ale proměnit je už byl problém.
Jinak ten vítězný gól mi naštval nehorázně. Minutu a půl před koncem ztratit všechny body. No aby nám na konci základní části nechyběli.
Každopdáně Garon nepodržel vůbec a můžu říct, že na všech třech brankách má nějaký ten podíl.
No co se týče ostatních tak výkon byl více či méně hodně podobný těm v posledních střetnutí.

Co se týče Riveta tak jsem ho i očekával. Říkal jsem si že by se nám jeden obránce (zkušený) na víc hodil. Takže já tady chválím. Kdyby se nám nedej bože někdo zranil tak máme kam sáhnout. Dobrý tah.
Ještě uvidíme jestli nám dnes něco přinese uzávěrka přestupů. Já toho osobně moc nečekám. Možná jen nějaké ty kosmetické změny. No, uvidíme.

Důležitější je jak zvládneme další měsíc a tím je březen. Je to hodně nahuštěné a hlavně hodně těžcí soupeři se nám postaví do cesty. Ale jedno je jisté. Únor se vcelku vyvedl a tak doufám, že třetí měsíc v pořadí bude ještě vydařenější.
K rohodcom sa radśej vyjadrovať nebudem, ći v Toronte, alebo priamo na ľade. Cepi by mi musel príspevok zablokovať a mňa zabanovať. Ku Garonovi, góly som nevidela, práve vtedy prepli na NJ-FL, ale ak je tak ako vravíš, nezaškodilo by pouvažovať o Conklinovi. Brassov stav vyzerá asi tak, že si ešte nejakú dobu nezahrá. Takže máme prvý, tretí /ktorý hrá v laufe, ale dokedy... Clavert má príliš vysokú úspeśnosť a často veľké šťastie, to ale nemôže trvať večne a dva štvrté útoky, čo nie je dobrá perspektíva.

Eśte ku trejdom, údajne sme rokovali o výmene Richardsa, ale cena bola pre Howsona vysoká. Som zvedavá, aké boli poźiadavky. A keďźe Weiss a Connolly vymemení nebudú, tímy si ich chú udrźať, podobne ako aj Šťastného, príchod Arnotta nie je taktiež reálny, mnohé tímy ponúknu viac ako je ochotný ponúknuť Howson, súhlasím s Dawem, že zmeny budú iba kozmetické. I keď ja by som privítala príchod Brulého za Kleslu. Edmonton taký tip obrancu potrebuje a Gilby by sa v Arnielovom systéme uplatnil. Taktiež by nebol od veci trejd Huseliusa. Ak nezískame žiadneho útoćníka, po TDL očakávam recalling Filatova /Sestito a Wilson by v prípade odoslania späť museli prejsť waiverom a Tommyho by si určite niekto stiahol, v budúcej sezóne by mal posilu, Wilson nám zase nepomôźe, Kubalík je nanič bez puku a Majorov v AHL zakrpatel, tá súťaž ho ničí/ a do obrany Holdena.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO