Ja sa budem naďalej modliť za jedného z dvojky Marleau - Frolov a Demitra - Stempniak.
Halák s nábehom na najlepšieho brankára Blues za posledných 15 rokov. Novinári sú riadne kačky, ešte nič a už
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bluesman píše:Veru veru, konečne sa to rozprúdi a nielen tu. Treba povedať, že príchod Jara určite vyvolá veľký ohlas na Slovensku a zvýšený záujem o Blues. Ako vravíte, určite nám pôjde sledovanosť hore.Už teraz je to vidno ako sa nám do Blues trojky-štvorky pripojili aj komenty od ostatných užívateľov.
![]()
Na druhej strane súhlasím s bluesmanom87 (ako sa to voláš? :pivo3: ), že hráči od ktorých sa niečo u nás očakáva zvyknú zhasnúť (Kariya, Boyes) dúfam, že v tomto prípade tomu tak konečne nebude.
Tiež nechápem že sa v MTL nevedeli zariadiť tak aby si ho nechali, čakal som, a myslím že minimálne Ivan tiež, že jeden z Montrealskej dvojky k nám pôjde ale väčšie šance som dával Priceovi, ale som rád že to vyšlo na Jara. Tu bude určite cenený oveľa viac.
Ale nechajme už túto tému, podebatujeme podrobnejšie po podpise zmluvy, určite to bude niekde v rozmedzí 2,5-4 mil. 2-4 roky.
K ostatným. Hirsch, žiadna citeľná zmena, len dúfam, že nenaučí Jara kiksy ala Toskala.
Hensick, nemám čo napísať, zrejme žiadna veľká výhra, Agostiny detto.
Fakt by to chcelo ešte jedno meno do útoku a spomínaný Marleau je zrejme to najlepšie čo chladničká má, ale pochybnosti sú veľké.
Kapitán. Tooo je naozaj ťažká pozícia. Momentálne nemáme v tíme žiadneho vysloveného lídra. Vekom, alebo odslúženými rokmi pre Blues by sa črtal Jackman, bodmi či charizmou lídra možno ako píšete Andy alebo David ... ja osobne by som však bol za to, aby sme podobne ako pred dvoma sezónami ostali bez kapitána. Neviem, podľa mňa tam nieje žiaden vhodný adept a najbližšie k tomu má podľa mňa Jackman.
čo som počul vyjadrenia nášho vedenia, resp. p. Davidsona, prioritou budú podpisy EJ, Perrona a Steena, tak som kľudný a verím, že to tak bude, naviac EJ nám nemôže žiaden klub preplácať, lebo rok maródil s kolenom, v tomto smere sa to môže stať v prípade Steena, ale verím, že prípadnú cudziu ponuku náš klub dorovná.Bluesfan píše:Uvidíme ako to bude. Spravili sme slušnú revolúciu už teraz.
Aj ja to tak vidím s tými bitkármi ako Martin. Netreba zaberať miesto v zostave niekomu inému.
Inak nedočítali ste sa ako to vyzerá s predĺžením zmluvy pre Steenera? Jeho určite musíme podpísať a to ticho ma nejak znepokojuje.
já to teď posloucham furt
už včera som chcel jednu poznámku, no po tom čo som sa rozpísal som úplne zabudol Maťo, tá fotka s dievčinou v drese Oshieho je naozaj skvelá, tak dokonalý zadoček sa len tak nevidí...bluesman87 píše:paradna je vsak? V Montreale su sikovni hudobnici...Bad romance by halak, potom Beatles prespievali Halakovi...teraz toto...dufam ze sa este mame na co tesit t
na chvíľku som zaváhal, či to nieje fotené v mojej spálni, ale mi nemáme doma dres Oshieho.., jedine že by nás navštívil...bluesman87 píše:Ďakujem Ivan, dalo to dosť práce nájsť takú krásu na interneteAk si správne pamätám tak chvíľu u nás boli Ice Girls ale potom sa z toho projektu nejako ustúpilo...Ináč chalani dávam do pozornosti, zajtra ráno a potom večer na Rádiu Slovensko bude rozhovor s Jarom..dnes som kúsok počul v ukážke, nebol práve nadšený ale to asi len blbo vystrihli
![]()
A ešte k tej babe...to je ideálna frajerka pre fanúšika Blues, no nie??
Walt píše:na chvíľku som zaváhal, či to nieje fotené v mojej spálni, ale mi nemáme doma dres Oshieho.., jedine že by nás navštívil...bluesman87 píše:Ďakujem Ivan, dalo to dosť práce nájsť takú krásu na interneteAk si správne pamätám tak chvíľu u nás boli Ice Girls ale potom sa z toho projektu nejako ustúpilo...Ináč chalani dávam do pozornosti, zajtra ráno a potom večer na Rádiu Slovensko bude rozhovor s Jarom..dnes som kúsok počul v ukážke, nebol práve nadšený ale to asi len blbo vystrihli
![]()
A ešte k tej babe...to je ideálna frajerka pre fanúšika Blues, no nie??![]()