Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ThrashersFan píše:...
v prvom rade gratulujem k tvojmu vôbec prvemu postu v tomto topicu.... :serus: :D
no a tom v druhom si mal radsej cusat :giggle: si ako modry Miki, zavadzas a klames :protest:
kedze som v hore uvedenom prispevku spomenul, ze tieto veci sledujem podrobnejsie, neslo z mojej strany o ziadne :blabla: paci sa
ThrashersFan píše:Každý deň prenastavujem zostavu, o nejakej neaktivite nemôže byť reči, za to, že som spokojný s kádrom, ti neprináleží o mne šíriť lži a polopravdy :nono:
roster Atlanty z 31.1.2011...zaujimavost aj v ramci IR
Obrázek

roster od 5.2.2012 v podstate az do tychto dni, ked si to konecne rozbehol
9.2.
Obrázek

16.-17.2
Obrázek
Obrázek

:jn:
ThrashersFan píše:Poprosím ban pre cepiho.
poprosim ospravedlnenie od ThrashersFana.

takze? :dup: a to ma uz spätne do predoslych mesiacoch nepusti....ale ved sam dobre vies, ze este v priebehu sezony, som ti cez pm,ci ICQ spominal, ci ta ta hra bavi, ci ju sleduje, lebo uz vtedy si sa mi nepozdaval :nono2:

ThrashersFan píše:Ten, kto dobre nadraftuje, z toho ťaží celý rok
môze, nemusi byt pravda, suhlasim, ze draft je viac ako dôlezity, ak nie ten najdôlezitejsi, ale ak to niekto nedomrvi tak, ako napr. Rev ma sancu v priebehu celej sezony popracovat na zmene kadra - trejdy, waiver. moves....zopar GM´s prakticky uz nema pokope to, co nadraftovalo, ale drzi sa viac ako solidne, nakolko su v ramci aktivity svojho timu aktivni
ja som si dal samozrejme zalezat na samotnom drafte, na predoslych rocnikoch som sa poucil a sice som pocas live draftu zinkasoval zopar ustipacnych poznamok, co za Boba a Bobka to vyrahujem z draft klobuka :D ale dobre som vedel, co taham a môj momentalny vysledok hovori jasnou recou...ale priznavam, taketo postavenie som neocakaval ani zdaleka :) bezdebat sa v mojom kdari objavili hraci, s ktorymi som bol menej spokojni, ktori mi skoncili na IR, tak som spekuloval, hladal, ako zaplatat dieru a ako vyskladat tim, ktory bude patrit medzi spicku ligy...ak by som vychadzal cisto z draftu, nehrozi, ze by som momentalne atakoval toho americana

ty si Kubo momentalne na sympatickej 6.priecke, ale ja si velmi dobre spominam, ked si tense po drafte spomenul, ze sa vidis na tych najsamvyssich prieckach a s tym kadrom aky si mal k dispozicii, som ti msuel dat za pravdu...stacilo ti v priebehu sezony spravit nejake tie waiver, moves a som presvedceny o tom, ze si v top 3jke...ale kedze si na to kakal (vid dôkazovy material :P pomaly ale isto si sa dostaval na PO hranu ;)
kazdopadne som rad, ze si si moje slova zobral k svojmu yahoo srdci a konecne je ta vidiet v aktivite co sa tyka samotnej yahoo debaty, moves, vaivers, za to pochvala :moj: no dufam, ze nabuduce to uz bude bez potreby mojich "vyhraznych" postov :) to samozrejme plati aj pre ostatnych GM´s :yes: btw: cepi vam predsa chce len dobre :moj2: :D
Selly8 píše:Ted rozsekam Popradcana a uz se tesim jak mi cepi za odmenu posilu hrusticku :angel:
vies dobre, ze moje sympatie su na tvojej strane, ale ak budes pokracovat tak, ako si proti nemu zacal, poslem ti za odmenu akurat tak vyschnutu hrusku z prazdnej hruska lahvicky :-P tak kua zamakaj tak, ako na Zelenej vode :cool:
Kurna muzu za to ze mu za carolinu nastoupi daky sedliak a hned vychyta nulu :slap: To se pak spatne hraje kurde, ale neboj dneska se to otoci :cinka:
Peters :roll: ale ked Crapitals su tak nebezpecni, ze superovho brankara ohrozia 17 pokusmi.... :respect:
kazdopadne, este sa tu ten americanko bude vyplakavat, ako mu v poslednom case nejde karta, ako idu vsetci proti nemu :nechutne:
bojovat Selly bojovat :cinka: aj ked v prvom rade si musim ustrazit kisina :cosi:
"my bitches", dnes skúšam trh, čakám, kto dá viac za Seguina, tak činte sa :klobuk_dole:
Hej, hej, pri niektorých dňoch som na to zabudol, tak ako pri KTL, február som mal fakt riadne pracovne nabitý, tak som na to proste pozabúdal :oops:, ale inak sú to len holé nezmysly a povyberal si len tie ojedinelé výpadky zo začiatku februára.

(ale dobre, že ťa nepustilo do januára, kedy som prišiel minútu po začiatku zápasu si upraviť zostavu a Malkina, ktorý mal v tom zápase 3+2 som nechal na benchi)

Mmimochodom, nehraj sa tu cepi na Matku Terezu, aktivita vzišla len z toho, že mám prázdniny :giggle:
cepi píše: aj ked v prvom rade si musim ustrazit kisina :cosi:
Od toho bych si raději moc nesliboval :nono:

Nabízím Morrowa (IR, ale zpět by měl být za 10 dnů), Gardinera a Russella. :wink:
ThrashersFan píše:Hej, hej, pri niektorých dňoch som na to zabudol, tak ako pri KTL, február som mal fakt riadne pracovne nabitý, tak som na to proste pozabúdal :oops:, ale inak sú to len holé nezmysly a povyberal si len tie ojedinelé výpadky zo začiatku februára.

(ale dobre, že ťa nepustilo do januára, kedy som prišiel minútu po začiatku zápasu si upraviť zostavu a Malkina, ktorý mal v tom zápase 3+2 som nechal na benchi)

Mmimochodom, nehraj sa tu cepi na Matku Terezu, aktivita vzišla len z toho, že mám prázdniny :giggle:
:nono: ja som ta na tu (ne)aktivitu upozornoval podstatne skôr ako v januari, ci februari ;)
esteze su tie prazdniny a konecne si yahoovo ozil :D si myslis, ze len ty si tak casovo vytazeny? ako vravim, roster sa da pri casovom strese zriesit na cely tyzden a trva to len par minut, to iste plati pre moves, ci waivers, tak s tym nedostatkom casu na mna nechod :nono2:
v tejto hre ide len o 2 veci - bud to cloveka bavi a venuje sa tomu (ak ho to bavi, tak sa tomu logicky venuje) ak ho to nebavi, tak sa tomu tak nevenuje.....ved ja za nikoho nepucujem za to, ze neprispieva do tohto topicu, to nie je podstatou tejto hry, podstata je ta, aby to toho GM jednoducho bavilo, zil s tym timom, so supiskou, sledoval pripadne aj svojich superov, ak ho to az tak nechytilo, nevadi, ved staci napisat, dajte sancu inym, zhavenejsim GM´s a ide sa dalej :)

HossaM (Poprad Blackhawks®) updated their Team Slogan

FUCK!!!!!! Datsyuk zraneny 2 tyzdne ..

:jn:
cepi: kde sa sťažujem na nedostatok času? Ja hovorím, že som pozabúdal na to, nebola to toho času priorita :nono:
tak zabudal si na to uz nejakych par mesiacov :P uz ma ale spätne nepustilo do predoslych mesiacov a v tom case stacilo omrknut, aj tych tvojich IR :roll: a ako som bol byval spominal a spominas si urcite, na tu tvoju neaktivitu som sa ta pytal cez ICQ uz nejaky ten mesiac po spusteni ligy...tytyty :nono2: je uplne normalne, ak clovek zabudne na nejaky ten den zriesit roster, ale ak to trva niekolko tyzdnov :nono: tento mesiac beriem, ved si sa dal okrem inych veci aj na web stranku, foto, ale obcas, si si nasiel cas aj na HF pismenkovanie a na KTL, ci yahoo nevydalo, nic to :bavme: :tlap:
Ja som len chcel,ze admin ma stale pravdu ...len tolko :jn:
Mno ... něco to do sebe má... třeba v zápase proti Philadelphii Lion by z výsledku 7:6 bylo 11:3 ... stačilo by nasadit hráče :-P Mě je to celkem šumák... já o body nepřišel :frajer2: .. my se musíme soustředit na vlastní výkony :evil:
Popradcan píše:Ja som len chcel,ze admin ma stale pravdu ...len tolko :jn:
:nechutne:
5 moves za tyzden je malo :plac:
Wanic píše:Mno ... něco to do sebe má... třeba v zápase proti Philadelphii Lion by z výsledku 7:6 bylo 11:3 ... stačilo by nasadit hráče :-P Mě je to celkem šumák... já o body nepřišel :frajer2: .. my se musíme soustředit na vlastní výkony :evil:
bez debat, tymto mojim KTL dotazom, som sa snazil co to naznacit
cepi píše: pomôzem si KTL prikladom, nas tim uz nemal najmensiu sancu na PO, na indiviudalne stats si nepotrpim, tak som si dal pauzu, no potom mi doslo, ze netipovanim dopamaham superom, resp. potapam tych ostatnych, ktori o to PO bojuju, takze z tohto pohladu som zabojoval az do sameho konca
to, ze na svoje vysledky doplaca neaktivny GM, tak mu treba, ale na tu jeho neaktvitu (teraz to myslim v ramci GM vseobecne) doplacaju aj aktivni GM´s , bojujuci o PO....liga je vyrovnana a v konecnom uctovani, môze o PO rozhodnut neaktivita GM, ktory svoju supisku neriesi, co sa tyka moves, no najmä bench

a po dalsie, vyhravat nad vysoko neaktivnym GM, no neviem...mne osobne to nesmakuje....takemu Nabbymu, som hned po nasom uvodnom dni pisal, nech nieco riesi so svojou bench zostavou, lebo o taketo vitazstva nestojim....ak by mi slo vyslovene o vyhry, ozval by som sa mu po nasom tyzdnovom suboji
tak hadam ste ma dostatocne pochopili, o co mi, snad aj nam, v tejto fasa :D lige ide ;)
Popradcan píše:Ja som len chcel,ze admin ma stale pravdu ...len tolko :jn:
nechutne nechutna ironicka poznamka :bee: ale :moj2:
dejf píše: :nechutne:
:banned:
arek píše:5 moves za tyzden je malo :plac:
lol, niekto si vystaci s 5 moves za celu sutaz :lol2: donedavna bol v tomto ukazovateli :vitaz: Kubo, v zavere vsak chytil druhy dych a odsunul tak na prve moves miesto Painkiho s 5 moves :serus: :hahano:

dostavam sa do vedenia 9:5 vdaka brankarom ALE v bodovani zle nedobre....kisin mi nastastie neodskocil, ale haloooo streleci, budicek! :bitka:
ale fakt...chcel som tento tyzden tocit denne dvoch hracov a uz som skoncil. A to je len streda.
arek píše:ale fakt...chcel som tento tyzden tocit denne dvoch hracov a uz som skoncil. A to je len streda.
no musis tocit triezvejsie :D ja si v tejto moves zalezitosti, stale spomeniem na Stuku, ten tyzden co tyzden riesil 10-20 moves :scare:
ak by sa liga skoncila k dnesnemu dnu, PO dvojice su nasledovne

Obrázek

kto ma zaujem sledovat mozny PO pohyb, resp. 2jice pre PO najde to :arrow: League :arrow: Overview :arrow: Playoffs

zaujimave je aj policko :arrow: Schedule :arrow: kde si GM môze prezriet svoje vysledky, Win - Loss, omrknut vzajomne suboje s ostatnymi GM´s, aj tu spominanu (ne)aktivitu ;)
:scare: lamem negativne bodove rekordy :slap: dnes aspon nejake tie nepodstatne A, ale pocet G - 1 :rofl: a celkovy B sucet 10 :hahano: a to uz mame sobotu....
na FW, kde doslova valcujem superov nachadzam premozitela :sok: ale je pravdou, ze mi chybaju 2 dost dôleziti hraci na tuto cinnost - Goc + Koivu...ten je ako DTD pomaly cely tyzden, nechcem zbytocne niekoho pustat, preto stale drzim na IR uz uzdraveneho Clearyho :roll:
na konci skore, by som bral vsetkymi 10timi terajsie lichotive skore 7:7, uz teraz ale patri velke dik pre mojich G, ti ma drzia opät v hre a davaju sancu zriesit prijatelne skore
je to tam, 17:0 :dance: :wave:
kedze sa mi o vitazstve a nieto este o celkom solidnom 11:6 este 3 dni dozadu ani len nesnivalo, u mna je s tymto tyzdnom velka spokojnost :yes:
brankari :poklona2: 5GS, 5W, 1SO 6-0 v brankarskych stats :ciga:
snad sa v poslednych 3 tyzdnoch pridaju aj hraci v poli solidnejsim bodovym pridelom... PO flek je blizko blizucko... :slintac:
ti moji brankari su v poslednych kolach ciste diery :slap:
Harcov Drunks : Atlanta Thrashers 9:7
Konečně mi zabrali brankáři a přiblížil jsem se playoff pozici na 7 bodů. :nervozny:
:plus:
Marc-Andre Fleury 98,4%, 1 SO
Jordan Eberle 2+3, 12 sog
Jiří Tlustý 0+3
:minus:
Je to neuvěřitelné, ale tenhle týden nikdo vyloženě nezklamal.
Ale teda musím říct, že ty výsledky týmů bojujících o playoff (17:0, 11:6, 15:2) jsou vážně :nechutne:
Komise by měla prověřit regulérnost posledních kol, ať to nevypadá jak naše hokejové extraligy. :dup:
A co je vážně do nebe volající, odporující regulérnosti soutěže, no prostě prostě PODVOD. Je to, že musím zrovna já hrát dvakrát v sezóně proti Popradcanovi. :protest:
dejf píše: A co je vážně do nebe volající, odporující regulérnosti soutěže, no prostě prostě PODVOD. Je to, že musím zrovna já hrát dvakrát v sezóně proti Popradcanovi. :protest:
ja tiez :nervozny:
10:5 s Arizonou nakoniec ani nepametam kedy som mal naposledy 3 body od brankarov..mohlo to by aj trosku lepsie ale aj horsie...stale mame sancu na playoff ..dalsi tyzden PartyCrashers...nechapem co ten tim robi tak nizko z takou zostavou

:plus:
Purcell 3+7 bomba
slusne Neuvirth

:minus:
neda sa povedat ze by niekto vylozene sklamal..tim hra na co ma

chystam vymenu Ruutua takze prijimam ponuky
dejf píše:Ale teda musím říct, že ty výsledky týmů bojujících o playoff (17:0, 11:6, 15:2) jsou vážně :nechutne:
Komise by měla prověřit regulérnost posledních kol, ať to nevypadá jak naše hokejové extraligy. :dup:
Súhlasím. Ale fakt nerozumiem ako to môže byť 7:9, keď ešte ráno to bolo 8:8 :slap:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING