Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pozrel som si hajlaty a zaujali ma dve veci:
1. Hruba chyba Charun a Modrej v presilovke :sad2:
2. Milan Lucic, zda sa ze mu tie sosovky fakt pomohli a ta jeho strela ked skoro zostrelil luonga to musel byt riadna supa a este jeden pekny :hit: mal pri mantinely
a aby som nezabudol na Timiho, v podstate nemam co dododat dve nuly hovoria sami za seba
:groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
Před Bos je třeba smeknout - 2 zápasy venku ve 2 dnech oba s nulou, Thomas a obrana asi skálami jsou :yes: !!!!
pred zapasom s kosatkami sa na blogu Bruins objavila anketa:
Who is your favorite Bruins player :?:

zatial do nej zahlasovalo 903 userov s vysledkom:
Lucic - 35,2%
Bergeron - 23,6%
Kessel - 11,7%
Krejci - 8,0%
Savard - 6,8%
Thomas - 6,8%
Chara - 1,8%
Ference - 1,1%
Someone else - 5,1%

akonahle som v ponuke nasiel meno Timmyho mal som v tom jasno..a to bolo este pred spominanymi zapasmi s EDM + VAN..na minuly rocnik sa nezabuda..u Zdena, ma jeho nizke % neprekvapuje, nakolko sam vidim, ze ma este co dohanat oproti predoslemu rocniku a nemam na mysli jeho bodiky..jediny z timu mimo 3 lajny riesi :minus: body (-3) ziadna tragedia, ale vcera si mohol pripisat dalsi vid. poznamka Thorntna19 tak snad to bude casom opät stary dobry Zee :yes:
:lol: Cepi, Cepi

http://nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=cla ... 470&flag=7

Medvedi nevedi....

no jo Selly, cital som to, ale uz sa k tomu nechcem vraciat :D
cepi píše:pred zapasom s kosatkami sa na blogu Bruins objavila anketa:
Who is your favorite Bruins player :?:

zatial do nej zahlasovalo 903 userov s vysledkom:
Lucic - 35,2%
Bergeron - 23,6%
Kessel - 11,7%
Krejci - 8,0%
Savard - 6,8%
Thomas - 6,8%
Chara - 1,8%
Ference - 1,1%
Someone else - 5,1%

akonahle som v ponuke nasiel meno Timmyho mal som v tom jasno..a to bolo este pred spominanymi zapasmi s EDM + VAN..na minuly rocnik sa nezabuda..u Zdena, ma jeho nizke % neprekvapuje, nakolko sam vidim, ze ma este co dohanat oproti predoslemu rocniku a nemam na mysli jeho bodiky..jediny z timu mimo 3 lajny riesi :minus: body (-3) ziadna tragedia, ale vcera si mohol pripisat dalsi vid. poznamka Thorntna19 tak snad to bude casom opät stary dobry Zee :yes:
chára aký neobľúbený a kapitán :D
(5)ObrázekObrázek Obrázek(5)

- olejarov sme z dmoacej nadrze vyliali, kosatky ulovili, na rade su plamene, ktore sa nam snad podari sfuknut..nebude to vsak vôbec jednoduche, nakolko tie sa v poslednych zapasoch riadne rozohnili (4Z-4V..)
- nas bodovy scenar zo Zapadu je urcite splneny a nezmenila by na to ani pripadna porazka, ale ako sme uz neraz spominali, medvede svoju kozu lacno nepredaju..z posl 3Z-3V
- posledny vzajomny zapas sa odohral 19.10.2006 a z vitazstva v pomere 3:2 sa tesili domace medvede
- Flames 5-3-1
- Bruins 5-2-3
- najproduktivnejsi hrac CGY Jarome Iginla 9Z - 10B (6+4)
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 10Z - 13B (5+8)
- Obrázek CGY Miikka Kiprusoff
BOS Timothy Thomas (snad nie je o com)
- HF suboj v podobe velkeho fandu plamenov debila alias Mitcha (Mikeho, zaBANovaneho_chandlera001) Obrázek cepi a spol.
- prenos si samozrejme nenechame uniknut :frajer2:

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Díky cepi za Vancouver a teraz hor sa na Calgary :box:
1rd Period (shots on goal 10:8) :)

- 06:53 :yahoo: Patrice Bergeron po A Mikka Kiprusoffa otvara skore duelu..:doh: Kipper za svojou brankou predviedol malo vidany kiks a atakujuci Bergy, sup ho do prazdnej :thumbsup:

..uvodne minuty patrili mackom, ktori prevetravali Kipperove betony, hra mala spad 1 prerusenie hry nastalo zhruba po 5 minutach..po uvodnom gole medvedov, prevzali iniciativu domaci hraci a zopar krat nebezpecne pohrozili, ano, ano opät ten Timmy :roll: pri tlaku domacich sa do brejku 2 na 1 dostala 2jica Nokelainen - Yelle a Kipper vybornym vyrazackovym zakrokom odcinil uvodny golovy kiks..Iginla - Bertuzii predstavuje jasnu hrozbu pre hosti, ich akcie smrdia golom..zaujimavost, bez :penalty: na oboch stranach a este raz vynasam do nebies kvalitu prenosu prostr. atdhe

2rd Period (shots on goal 20:9) :(

- 02:29 :verysad: : Phaneuf vyrovnava: vyluceny Zee, Iginla prihrava a Phanuef zasuva..Timmyho nepriestrelnost konci po 154:33
- 18:37 :verysad: : Phaneuf strelou z prvej opät pocas presilovky dostava domacich do vedenia..A pise Iginla..

doplacame na nedisciplinovanost, najmä Lucicov faul v utocnom pasme pred koncom tretiny po ktorom sme inkasovali bol zbytocny..plamene maju nebezpecne presilovky, tak treba im to este ulahcovat..z 20 min. 8 riesime na trestnej to je prilis..Timmy nas drzi nad vodou, len vdaka nemu je to len o 1 gol, no na strane druhej aj Kipper z casu na cas vytahuje zakroky volajuce po goloch..v zavere riesime presilovku konecne my, pohrozili sme, Kipper vsak chyta, skoda ze nasa presilovka je rozdelena medzi tretinami..do zaverecnej casti hrat disciplinovane!

3rd Period (shots on goal 8:14) :sad2:

- 05:40 :verysad: : Boyd v brejku 2:1 dostava plamene do 2 goloveho vedenia..Timmy si ramenom sahol, malo platne, cierne cudo preklzlo
- 12:16 :yahoo: Blake Wheeler po vyborne zahratej akcii vracia mackov spät do zapasu..A pisu Lucic/Savard
:doh: skoda boli tam pak zo 4 golove vyrovnavky..Wheeler, Kessel, Zee...Kipper caruje
- 04:33SEC :sleep3: cepi
A už ho tam cepiku máte. :roll: No,taky se to vyvíjí zajímavě.
Jinak ta kvalita přenosů na tom atdhe.net,je špičková,sledoval jsem a zkoušel skoro všechny dnešní zápasy a je to fakt bomba,snad to teď tak půjde pořád . :good: :yahoo: :good:
(5)BOSTON Bruins Obrázek DALLAS Stars (11)

- po uspesnom 4 bodovom vylete na Zapadnom pobrezi sa vraciame spät na Vychod do domaceho medvedieho brlôzka, kde k nam pre zmenu zavita tim zo Zapadnej konferencie, hviezdicky z Dallasu, ktorych vysledky pripominaju skutocne hviezdy na nebi, raz zahviezdia, inokedy vyhasnu
- Dallas bude mat v nohach nocnu porazku s jastrabmi a ak my zopakujeme vykony z predoslych zapasov a vyhneme sa zbytocnym faulom, po ktorych casto inkasujeme (najhorsie oslabovky zo vsetkych timov!!) zisk 2 bodov je viac ako realny
- posledny vzajomny zapas sa odohral 05.10.´07 a z vitazstva v pomere 4:1 sa tesili domace hviezdy
- Bruins 5-3-3
- Stars 4-5-2
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 11Z - 14B (5+9)
- najproduktivnejsi hrac DAL Brenden Morrow + Mike Ribeiro 11Z – 12B (4+8) / 11Z - 12B (1+11)
- Obrázek DAL Marty Turco
BOS Tim Thomas
- tim hosti bude podla vsetkeho postradat dôleziteho hraca Brada Richardsa, za domacich stale mimo provozu Chuck Kobasew (nastupi proti Leafs!)
- v zostave medvedov dochadza k jednej zmene, ked z 2 do 3 lajny sa presuva Sturm, naopak z 3 do 2 sa posuva Axelsson
- nezabudame na zaujimavy HF suboj Philly Obrázek cepi a spol.

LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kessel
Axelsson – Bergeron – Ryder
Sturm - Krejci – Wheeler
Nokelainen – Yelle – Thornton

Chara – Ward
Ference – Wideman
Stuart – Hnidy

Thomas

Uvidíme Cepi, naše defenzivní hra je v troskách, navíc k již zraněnému Jeremu přibyl Brady, naopak možná již naskočí Zubie. Jestli dnes opět prohrajeme tak se domnívám, že Tippyho židle je hodně v ohrožení. S kádrem jaký máme musíme hrát absolutní špičku a ne hrát jak hrajeme !!!!
1rd Period (shots on goal 10:10) :|

- 02:41 :yahoo: Marco Sturm strelou z prvej spomedzi kruhov otvara skore duelu..po A pisu Wheeler / Krejci
- 07:55 :verysad: Avery strelou? nachytava Timmyho na hruskach :oops: Timmyho gol..

..streamovat sa zacalo o nieco neskôr, cize uvodnu golovu radost mackov som si prilis nevychutnal, no dallasku uz jo :evil: lacny gol..hviezdy o nieco neskôr riesili presilovku, bez uspesne, aby v jej samom zavere "hookol" (hooking pozn. cepiho :D Morrow tusim Charu a putoval na :penalty: a aby toho nebolo malo, Morrow si otvoril aj papulku a tak vyfasoval daslie 2 minuty..vyhoda 4 minutovej presilovky..jednou vetou, zahrali sme ju na :ho*no: pricom Dallas pocas jej plynutia 2x neprijemne pohrozil..v samom zavere nasej 4 min. vyhody? vytahuje Turco golovy zakrok..Krejci sa uz videl autorom golu..v zavere riesime este jednu 2 minutovu vyhodu pres. hry zahrali sme ju podobne ako tu 4 minutovu (cize na :ho*no:) no a cca 20 sekund pred koncom vytahuje Turco jeden zo zakrokov noci v ramci vsetkych nocnych zapasov :|

2rd Period (shots on goal 5:21) :roll:

- 01:52 :yahoo: Patrice Bergeron si zopakoval situaciu v zapase s Calgary a nachytava Turca na hruskach :cool: ten sa presuva na druhu stranu, aby vsade bol lisiak Bergy zasunul :thumbsup:

k II tretine len tolko to :penalty: :penalty: :penalty:

00:57 - BOS - Shawn Thornton : Roughing - 2 min
01:29 - DAL - Steve Ott : Hooking - 2 min
05:22 - BOS - Milan Lucic : Unsportsmanlike conduct - 2 min
05:22 - BOS - Shane Hnidy : Unsportsmanlike conduct - 2 min
05:22 - DAL - Sean Avery : Unsportsmanlike conduct - 2 min
05:22 - DAL - Steve Ott : Unsportsmanlike conduct - 2 min
06:51 - DAL - James Neal : Interference - Goalkeeper - 2 min
06:51 - BOS - Blake Wheeler : Hooking - 2 min
08:30 - BOS - Michael Ryder : Roughing - 2 min
15:50 - BOS - Andrew Ference : Delaying Game-Puck over glass - 2 min
17:06 - BOS - Dennis Wideman : Slashing - 2 min

dost na 2 zapasy :roll: vylucenia Stars sa riesili spolocne s Bruins, cize presilovka z nasej strany nerealna, naopak hviezdy si ju zahrali do sytosti, 40 sekund do konca 5:3, ale :-P raz cinkla zrdka Timmyho branky, ale to bolo asi tak vsetko...Timmy je proste z ineho sveta :) ..na nieco boli tie nase oslabovky dobre, o nieco sme si zvysili mizernu oslabovkovu statistiku..pomer striel v tejto tretine je preto logickym oslabovkovym vyustenim..Dallas inak neprijemny, atakaju v 2jici niekedy az v 3jici v nasom obrannom pasme, hraju tvrdo, do tela a neda mi nespomenut jedneho provokatera v ich time Steve Ott..to je cislo, zuby si nan brusili uz Thornton, Lucic, ci Chara..zasluzil by si jednu kvalitnu po nose :box:

3rd Period (shots on goal 10:5) :clap:

- 04:07 :yahoo: Phil Kessel po Savardovej prihravke stahovackou riesi obrancu a tak typickou strelou zapästim prekonava bezmocneho Turca..A pise i Ference
- 11:05 :yahoo: Marc Stuart pise svoj premierovy gol v sezone..tlak medvedov bol enormny a po ukazkovej akcii, opät Turco bezmocny a uz frustrovany..A Yelle / Wheeler
- 14:17 :yahoo: Marco Sturm riesi 2 golovu trefu v zapase..vyuzitra presilova hra po biliardovej akcii..A Axelssson / Ryder
cepi píše:neda mi nespomenut jedneho provokatera v ich time Steve Ott..to je cislo, zuby si nan brusili uz Thornton, Lucic, ci Chara..zasluzil by si jednu kvalitnu po nose :box:
:cool: :cool: Andrew Ference mu nasadil iny strom :good: :good: v zapäti sa tam ocitol Avery a s Ferencom riesili :box: ako nic moc, Ference zamaval cestou na trestnu divakom a ti ho odmenili standing ovation :thumbsup: no brutalny strom dostal provokaterik :cool:
to iny :box: suboj bol medzi Thorntonom vs. Barchom :good: :!: Dallas ocividne nezvlada priebeh zapasu, Turco riesi laktovku na Kessela, kratko na to, hromadna mela a dalsie :box: vsuvky, fuuu, tak toto nepamätam :roll: :roll: atmosfera v hladisku ako pocas PO zapasov, oplatilo sa ponocovat :good:

:penalty: :penalty: :penalty:

04:54 - BOS -Andrew Ference : Fighting (maj) - 5 min
04:54 - DAL - Steve Ott : Holding - 2 min
04:54 - DAL - Sean Avery : Fighting (maj) - 5 min
07:02 - BOS - Milan Lucic : Roughing - 2 min
07:02 - DAL - Marty Turco served by James Neal : Interference - 2 min
07:02 - DAL - Steve Ott : Roughing - 2 min
09:31 - DAL - Krystofer Barch : Fighting (maj) - 5 min
09:31- BOS - Shawn Thornton : Fighting (maj) - 5 min
11:37 - DAL - Steve Ott : Misconduct (10 min) - 0 min
11:37 - BOS - Mark Stuart : Misconduct (10 min) - 0 min
11:44 - BOS -Shane Hnidy : Fighting (maj) - 5 min
11:44 - BOS - Milan Lucic : Misconduct (10 min) - 0 min
11:44 - DAL - Matt Niskanen : Fighting (maj) - 5 min
11:44 - DAL - Sean Avery : Boarding - 2 min
11:44 - DAL - Sean Avery : Misconduct (10 min) - 0 min
11:44 - DAL -Matt Niskanen : Misconduct (10 min) - 0 min
11:44 - BOS - Marc Savard : Roughing - 2 min
11:44 - BOS - Marc Savard : Misconduct (10 min) - 0 min
11:44 - BOS - Shane Hnidy : Misconduct (10 min) - 0 min
12:50 - DAL - Brenden Morrow : Hooking - 2 min
12:50 - DAL - Brenden Morrow : Hooking - 2 min

CELKOVO :penalty:
DAL: 69:00
BOS: 77:00

:lol2: :doh: :lol2:

:taptap: :taptap: BRUTAL MATCH se vsim vsudy :thumbsup2: :thumbsup2:
Skoda, ze som to nevidel. Ale hlavne, ze sme vyhrali na oboch frontoch :good:
a zda sa ze to premalovanie ciar pomohlo aj k vyhram v domacom prostredi
v hajlajtoch mimo golov nebolo vidiet to najpodstatnejsie..provokatera Otta, Ferencov brutal strom (v case cca 1:52) natahovacky, sarvatky a v case 5:45 sa to svetko zomlelo :roll: ten zapas dostal nejedneho fandu a jeden z nich to zostrihal do nasledujucej :good: podoby
Obrázek
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eG6wQRnnT8o&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eG6wQRnnT8o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
panove.....vy to asi budete vediet.....koho ziskali Bruins za J. Thorntona vymenou do SJ ??? dikes
Cepi: tak to musela byt radna divocina :cool: tam bylo snad chvilkama vic hracu na trestne lavici nez na stridackach :D
Nocny vlcik: nejsem si jisty ale tusim ze to byli W.Primeau, Stuart a Sturm, ale kdyz tak me nekdo opravte
Selly -) :D hraci uz na trestnej postavali :lol2:
Nocny Vlcik -) Selly trafil klincek po hlavicke :yes:
Videl som, že tam bolo dosť trestných minút ale, že tam bola až takáto zábava. :D
Lol, ten OTT. Najskôr :hit: potom :ja_neviem: :v_hajzli:
(6)BOSTON Bruins Obrázek TORONTO Maple Leafs (8)

- po 5 dnove pauze :roll: privitame na svojom lade divizneho rivala, listky z Toronta, ktore sa statocne drzia aj po odchode? ich klubovej ikony, takze do zapasu v ktorom pôjde o 4 body musime nastupit plne koncentrovane a samozrejme vitazne!
- superovi mame co vraciat, kedze v posl. vzaj. zapase (23.10.´08) sme v domacom brlôzku pukli 2:4
- Bruins 6-3-3
- Stars 5-4-4
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 12Z - 15B (5+10)
- najproduktivnejsi hrac TOR Antropov + Hagman 13Z – 10B (4+6) / 13Z - 10B (4+6)
- Obrázek BOS Tim Thomas
TOR Vesa Toskala
- v time domacich pripraveny Chuck Kobasew!
- HF suboj v podobe krvilacneho michala225 Obrázek cepi a spol.

pekne sme listocky zfukli, :yahoo:
jason Blake ani nevedel na ktoru striedacku ma ist :lol3:
kto tu posielal wheelera na farmu :smile03:
thornton19snv píše:pekne sme listocky zfukli, :yahoo:
jason Blake ani nevedel na ktoru striedacku ma ist :lol3:
kto tu posielal wheelera na farmu :smile03:
hehe a ty si ten bodik nevidel co ste dostali vy este krajsi
yeeah :cinka: yeeah :cinka: dalsia 5 v superovej branke :good: brum, brum ide nam to zatim jedna radost...takze z 13Z sme bodovali v 10! (7V+3PP) tetkom musim vychadzat len ciste zo statistik a ked som cekol ze sme supli 5, vravim si, kto ze nam to skoroval :hmm: Wheeler, fuuu, tak to by ma ani nenapadlo :roll: jeho ice time sa pohyboval na urovni 13 minut a za ten cas stihol supnut 3 medvedie kusky..!..co dodat, v nasom time sa to nadejami len tak hemzi a co je este viac potesujuce, presadzuju sa cim dalej tym “drzejsie“ :cool: inak Kobasew este nenastupil, potesili 2 presilovkove goly, v tejto statistike sme na tom docela slusne a samozrejme klasik Timmy..tusim po 4x v rade sa objavil medzi hviezdami zapasu, tentokrat sa stal :2hviezda: zapasu; inak nakopal by som toho, kto riesil nominacku na AllStarGame :box: medzi nominovanymi je napr. Toskala, pre mna vyborny brankar, ale aj tento zapas ukazal, kto je na tom momentalne lepsie a staci sa mrknut na moment. brank. statisitku celej NHL, ta hovori jasnou recou..!..to, ze Timmy podava vykony ake podava 2 sezonu v rade za sebou a tetkom 3, to uz nie je o nahode, takze nech sa s tou nominackou strcia :beee:

Joei -) co stvaral Blake.. :?: ..dostal nejaky kvalitny hitik... :idea: to ma ako prve napadlo :) najblizsi domaci match so sablickami by som si rad vychutnal, tak dufam, ze to zajtra s :oslava: moc neprezeniem :D
boston ma dost dobre vysledky zatial. je to kratkodoby vykyv alebo bude boston schopny mat nadpriemernu uspesnost aj nadalej?
thornton19snv píše: kto tu posielal wheelera na farmu :smile03:
Wheeler si pred tymto zapasom zmenil cislo na drese na 26 a hned mal hattrick... asi by mal menit cislo castejsie :) haha Aj napriek tomu si nadalej myslim ze Kobasew, Kessel a Ryder su lepsie prave kridla ako on a takisto Lucic, P.J. a Sturm su na tom na lavej strane podstatne lepsie ako Wheeler... 4.utok sa rozbit neoplnati takisto cize vzhladom na jeho takmer 3 milionovy zasah do platoveho stropu je najlepsim riesenim ak su vyssie menovani hraci 100% farma, kde si moze Blake zahrat do syta.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA