Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nějakej pravník z AZ píše:the decision to cancel the contract was based on Arizona Revised Statutes section 38-511 and the hiring of Craig Tindall and Julie Frisoni.

This is a weak argument unless the city can conclusively show that Tindall and/or Frisoni was/were "significantly involved in initiating, negotiating, securing, drafting, or creating the [Agreement] on behalf of [the city]. And, even if it can show that, it would still need to argue it was damaged and why it waited until almost two years into the contract to play this card.

Bottom line: At this point in time, I would rather represent the Coyotes because it appears it is the strongest legal argument
Multiple legal analysts around the Valley have examined the city's case against the Coyotes and determined that it is, at best, weak. Many have opined that it is without merit.
nemá cenu se s tim překládat... to je celkově spíš jenom pro ty, co už nás zase vidí v Quebeeku.. ačkoliv u soudu se může stát cokoliv, skoro jako na ledě... pravděpodobnost by snad měla bejt na naší straně (alespoň na základě celkově těch reakcí, který se snaží vypadat důvěryhodně) :ciga:
Coyotes zveřejnili předesezónní rozpis... letos nás čeká jenom 6 zápasů.. Tippett se chce asi víc věnovat drilům a tréninkům.. hráčům nezávidim :jn: .. na druhou stranu po takovýhle sezóně... jen do nich :bitka3:

Kompletní předsezónní rozpis:
21.9. (pondělí): LA at Robobank Arena (budoucí aréna nové farmy Edmontonu)
22.9. (úterý): LA at Staples Center
25.9. (pátek): SJ at SAP Center
28.9. (pondělí): VAN at Rogers Arena
29.9. (úterý): EDM at Rexall Place
2.10. (pátek): SJ at Gila River Arena
Docela náhodou sem se dostal ke článkům pana Adlera z NHL.cz (resp. té nové adresy, kterou z hlavy ani neznam) a nabádám všechny, kdo by si na základě těchto článků rádi udělali obrázek o situaci ohledně soudního sporu Coyotes a City of Glendale, aby tak nečinili... Jedná se o velice neobjektivní a jednostranný text snažící se poškodit organizaci Coyotes.

Pokud by to někoho zajímalo blíž, doporučuju navštívit AZ Central, a zmíněným článkům věnovat jen málo pozornosti...

Koho to nezajímá, tak tady jenom zopakuju to nejdůležitější známe zatim, a to posudky dvou odborníků na právo:

Jejich relevance:
OX Sports Arizona reached out to attorney Rodney Smith, director of the sports law and business program at ASU's Sandra Day O'Connor College of Law, and attorney Monica Lindstrom, who serves as KTAR's legal analyst, for their thoughts on the motion and its related exhibits. (You can read the motion and several of the exhibits by clicking on the links in the sidebar to this article.)

Jejich závěry:
Smith: "While there is some chance the court will defer to the COG, I still believe the Coyotes have the stronger case

Lindstrom: "So far, I believe IceArizona has the stronger argument.

link na celej článek
http://www.foxsports.com/arizona/story/ ... tes-061815" onclick="window.open(this.href);return false;
Wanic píše:Docela náhodou sem se dostal ke článkům pana Adlera z NHL.cz
On to někdo hokejově znalý čte?! :| Já se tam chodím pobavit. Ta úroveň článků je tragická. A klidně si říkejte, "zkus si to sám" (už jsem si tak kdysi přivydělával).. A jde to líp :neviem:

Jinak, co se Arizony týče, já jsem jednoznačně pro, aby v NHL zůstali. Sympatický tým. A nemám rád, když se dělají změny, a já si pak pletu Arizonu s Phoenixem. :jn:
Guddy.44 píše:On to někdo hokejově znalý čte?! :| Já se tam chodím pobavit. Ta úroveň článků je tragická. A klidně si říkejte, "zkus si to sám" (už jsem si tak kdysi přivydělával).. A jde to líp :neviem:
velkej souhlas.. právě kvůli upadající kvalitě jsem ten server opustil a normálně už tam nechodim, dostal jsem se tam na základě odkazů.. ale popravdě mě to až trochu zaskočilo... oni tam totiž vyšly hned 4 články zabývající se touto tématikou a všechny mystifikující takovým způsobem, že jsem si až říkal, jestli jsem si nespletl události.. jestli nepopisují úplně něco jiného...

Ten kdo si přečte takovýhle články pak dostane úplně jinej obrázek na skutečné události.. proto na to také upozorňuji, aby se lidi poohlédli i po jiných zdrojích (např. těch zde uvedených) a udělali si vlastní názor až po jejich prostudování (tedy samozřejmě jenom ty, koho to zajímá... ale i pro ty, co to nezajímá, je myslim dobrý upozornit, aby takovýhle věci nepřebírali automaticky :!: )

btw. za 6 dní představíme nový dresy :petrik: tak snad na nich nebude dolar Las Vegas :panika:

očekávám něco takovéhohle:
Obrázek
Wanic píše:
očekávám něco takovéhohle:
Obrázek
Dosť sa podobajú na Devils, hlavne biele..
Guddy.44 píše:
Wanic píše:Docela náhodou sem se dostal ke článkům pana Adlera z NHL.cz
On to někdo hokejově znalý čte?! :| Já se tam chodím pobavit. Ta úroveň článků je tragická. A klidně si říkejte, "zkus si to sám" (už jsem si tak kdysi přivydělával).. A jde to líp :neviem:

Jinak, co se Arizony týče, já jsem jednoznačně pro, aby v NHL zůstali. Sympatický tým. A nemám rád, když se dělají změny, a já si pak pletu Arizonu s Phoenixem. :jn:
Ja se teda priznam ze me jeho clanky bavi , sice je tam jasne videt jeho nazor ale to mi vubec nevadi protoze to mam radsi nez cisty zpravodajstvi.U Arizone to jednoznacne speje ke stehovani to nema cenu okecavat a je to taky nejvetsi adept ekonomicky.
Ohlund píše:Dosť sa podobajú na Devils, hlavne biele..
nj, ale jakou jinou barvu tam přidat, aby to nějak ladilo.. podle mě je černá jedinou možností... no uvidíme už za 3 dny, tohle byl jenom fanouškovskej návrh, doopravdický budou třeba vypadat úplně jinak...

btw. pár news:
- žádnýho UFA se nechystáme podepsat (tzn. Martin Erat, David Moss, B.J. Crombeen, Andrew Campbell, Viktor Tikhonov vyzkouší trh volných hráčů)
- na draftu má o náš třetí pick, podle Maloneyho, zájem až 6 klubů, z toho 2 se ho snaží získat agresivně.. tak uvidíme co z toho vzejde.. vzhledem k tomu, že z prvních 81 picků máme 6 výběru... dá se předpokládat, že možná nějaká transakce, alespoň menšího významu, nastnane...

tzn. celkově nic breaking, ale to už (kromě soudů a začátku free agency) až do začátku sezóny asi jiný nebude :)
Obrázek
:cookies: per official twitter
Obrázek
3 PM Arizona Time.. jestli mě matika neklame (jakože asi jo, bo je to čistě z hlavy) -9 = za 2 hodinky jsou venku :slintac: :petrik:
Wanic píše: 3 PM Arizona Time.. jestli mě matika neklame (jakože asi jo, bo je to čistě z hlavy) -9 = za 2 hodinky jsou venku :slintac: :petrik:
To se pletes, ale to nikoho neprekvapuje :hehe:
Za 3..
:-D ok, dík za opravu :klobuk:
wow, ty dresy to je katastrofa :D ... ok ten první grafickej návrh vypadá celkem ok... ale ta reálná verze?.. wtf. tohle jako vymyslel nějakej vyškolenej návrhář? :sok: :grc: :hroza: :thumbsdown:

Obrázek

Obrázek
Fuj.. Jak udělat z nejhezčích dresů nejošklivější?
a mně se zase docela líbí :)
Zvláštní - prázdné :? Nápis Arizona nad logem by neuškodil.
Obrázek

Náš prospect pool:
Golmani: Lee, Visentin, Dominque
Obránci: Gormley
Útočníci: Domi, Duclair, Strome, Dvorak, Perlini, Merkley, Shinnimin, Samuelsson, Lessio

připočtěme k tomu už zaběhnutý relativní mladíky:
Golmani: -
Obránci: OEL, Stone, Murphy, Dahlbeck
Útočníci: Hanzal, Boedker, Rieder, Korpikoski

+ přidejme současný veterány + akvizice skrz free agency a trady:
Golmani: Smith
Obránci: -
Útočníci: Vitale, Doan

A máte budoucnost Coyotes...
V bráně máme snad ještě kvalitního veterána a 3 nadějný prospekty...
V obraně máme 4 už teď prověřený beky + 1 optional (víc mladých ani neni možný mít ve SC týmu.. naopak, potřebujeme potřebujeme zkušenost, tzn. to se dá získat jen via free agency / trade...
v útoku máme máme 2 veterány, 4 prověřený mladý, 9 nadějných mladých (na řekněme TOP6 - 9 míst.. + pořád možnost nějaké hráče získat via free agency / trade)

+ máme na další sezónu 2 1st round picky a snad i přespříští (i když to už možná kecam, to si teď nějak nevybavuju)

Tuhle sezónu to asi ještě nebude, no dřív či později, až se velká část těch mladíků do útoku profiltruje a přeseje, bysme měli začít sklízet ovoce (ten Maloneyho tip na 3 - 4 roky cup condener takhle na papíře nevypadá úplně nereálně).. :arrow: :cup: (můj skromnej tip je, že ho vyhrajeme v letech 2016, 2017, 2018, 2020, 2022)
Don Maloney on next season: "We might have the youngest team in the history of mankind." :lol3: :wub:
kolik hráčů z toho prospect poolu udělá příští sezónu tým (dle Maloney dřívějších vyjadření se počítá, že tak 2 - 3 .. doufejme, že další 2-3 v příštích dvou letech a 1-2 když někdy přijde příležitost...)

co se Maloneyho vyjádření týká.. tak ještě dneska by rád udělal trejdy, ve kterých chce přivést 2 NHL ready players, a když to nevyjde, tak se zaměřit na Free Agency (kde se chce přivést 1-2 hráče do útoku a 1-2 hráče do obrany).. dle jeho slov, je důležité, obklopit tohle mládí veterány, vedle kterých ti mladíci můžou vyrůstat... s Tippettem na lavičce (kterej je nechvalně známej tim, že mladíky nestaví, pokud je to jenom trochu možný..), myslim, že to celkově nebude s tim mládím tak horký... důležitý je že máme deep depth.. jestli alespoň 1/3 z nich naplní svůj potenciál.. zavládne v Glendale spokojenost... :klobuk:

Do toho poolu se btw. musí zařadit i Fisher.. minimálně na tu třetí lajnu potenciál snad má
i když.. teď, když se na to dívam znova.. tak hej.. ono, i s těma akvizicema to bude kua mladej tým :D .. tak snad to významnějším způsobem negativně neovlivní výsledky týmu.. Tippett chce PO a my taky :!:
Dresy mi neprijdou nijak spatny. Je to zas neco jineho. Logo nechali, to je nejdulezitejsi
wow, to jsme zabili dvě mouchy jednou ranou.. zbavili jsme Gagneho, kterej nenaplnil vkládaná očekávání a jenom zbytečně zabíral místo mladým, a získali zkušenýho zádaka, co dokáže přitvrdit muziku, hrát oslabení a s Tippettem se dobře zná z působení z Dallasu... podle prognóz by měl asi nastupovat ve druhém obranném páru... :cool: už ta soupiska vypadá zase o chloupek líp a není konec.. do konce léta přibudou další :petrik:

Trade s Philadelphií
Obrázek :arrow2: Niclass Grossmann + Chris Pronger
:arrow: Obrázek Sam Gagner + conditional 4rd or 3rd draft pick 2016 and 2017 respectively
Sarah McLellan píše:#Coyotes would have bought out Gagner had this deal not materialized. No trade offers were there until this one.
Don Maloney píše:"This was just the first step in improving our defense. I think there are other things we need to do."
+ si btw. Flyers ponechají 500 000 z Grossmannovi výplaty
Tak tech 500k je tusim prongeruv plat v tech poslednich letech snlouvy, p4oto jsne si je nechali
V podstate sa dá povedať, že Arizona si nastavila floor o 5 mil. nižšie ako je ten ligový. Tank mode bol oficiálne zahájený? :jn:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO