Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No já mu přeju, aby tam zažil lepší období než u NYR....Fanoušci Rangers po jeho přestupu otevřeli šampanská!!! :D
Podrzte mne, uz me ti kanadskoamericani se*ou :bitka3: . To je kecu, to je reci ... "dalsi Evropsky obrance jen to ne" a "Boyle ma cenu peti takovejch Maliku". Chapu ze obrana neni v soucasny dobe nejpevnejsi ... ale nevsim jsem si ze by padala s evropskym i jmeny, pokud vim tak Mez, Mihalik a mozna Niskala byli to nejlepsi co se v ni da najit. Pokud vim tak Boyler toho taky moc nenabranil a zajimalo by me jak za svych pres pet micu (tedy 5x Marek Malik) bude hrat byt jen 60 minut icetime . Nerikam ze je Malik zrovna Chris Pronger ale tohle me vazne vytaci. Kazdej udela obcas chybu (kdybych je mel poctat Carlemu tak tu budu dlouho) ale Malik ma zkusenosti, pres obcasnou chybu i hlavu a pokud dostane jen mic za sezonu tak je to IMHO dobra koupe.
ObrázekObrázekObrázek

-dneska povinné dva body a povinná první výhra v sezoně :!:
-v brance domácích zřejmě Kölzig na straně hostů MacDonald
-Tampa má zatím bilanci (0-2-1), Islanders (1-2-0)
-poslední zápas Islanders prohráli vysoko s Buffalem 7:1
-čeká se návrat Paula Rangera :clap:
-až loni se Islanders začalo proti nám trochu dařit...předtím totiž byla šňůra asi 16 zápasů, kdy jsme si pokaždé připsali 2 body

... vs. Islanders
Lecavalier 35 zápasů-34 bodů(18+16)
St.Louis 26 zápasů-17 bodů(8+9)
Kolzig 41 zápasů-26w-10l-2t-2ot-2.31 gaa. 910%S

Loňské zápasy:

11. 3. 2008 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 8:4
21. 2. 2008 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:0
8. 12. 2007 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 2:3p
1. 11. 2007 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 4:0
ak hrajú Islanders doma tak podľa minuloročných výsledkov hrali proti Lightning v domácom prostredí bez inkasovaného gólu, ale teraz prehrajú 1:8
na LIGHTNING.CZ novy clanek: "Obránce Marek Malík na ledě St.Pete centra"

http://www.lightning.cz/index.php?subac ... m=&ucat=3&
Ježišmarja, jak prohrajem i s Islanders tak to můžem jít hrát zrovna AHL! Už mě to začíná vytáčet ty naše výkony fakt a pěkně mě štve, že s předsezóníma prognózama jsem měl úplnou pravdu - tým složený, tak jak je složený, neuhraje nic!
OPĚT tragický počet vyloučených (9), Ranger se vrátil znamenitě, -2 body a 4 trestné minuty (taky ale naložit mu první zápas 24minut ice-time...). Malone dal góla a žádné vyloučení, není možné, někdo si omylem vzal jeho dres (aha, tak podle highlightu by to dal i Melrose :-D ).
Jinak velmi "vtipné" mi přijde ice-time Robertse - 1:37, 4 střídání a podle highlightu je první gol jeho (neuhlídal hráče, co dorážel do prázdné branky) :-D Stejně tak Stamkos hrál jen asi 9minut. Škoda gólu v prodloužení, Kölzig špatně rozehrál v rohu a opět do prázdné branky (mimochodem - tři góly co jsme dostali byly do prázdné brány :-/ ).
Těžko to hodnotit, ale myslím, že to bylo opět špatné, týmy jako Islanders bysme měli doma porážet a ne jim nechat 36 střel, ještě když jim chytal druhý golman...
Obrázek4:3 OTObrázek

Tak takhle by to nešlo...Islanders byl tým, který se musí porážet...sice máme bod, ale pořád jsme ještě bez výhry...

Po prvních dvou třetinách byli Islanders ve vedení 0:2. Snížit se povedlo Lecavalierovi, který se krásně uvolnil a v samostaném nájezdu překonal MacDonalda. Asistenci si připsali Prospal s Meszárošem.

Brzy se povedlo i srovnat...Václav Prospal oslavil letošní premiérovž gol. Ten vstřelil v přesilovce. Asistovali mu Krajíček s Meszárošem.

Minutu a 49 sekund poté už ale byli hosté opět ve vedení, když se ukázalo nedáš dostaneš. Tampa mohla vstřelit gol, ale nepovedlo se jí to a z brejku strhli Islanders skore zpět na svou stranu.

Ovšem 1:06 nato se Bolts podařilo opět srovnat. Ryan Malone se konečně trefil, když před brankou dorážel puk. Asistenci ke golu si připsali Jokinen s Niskalou.

Prodloužení ovšem netrvalo dlouho. Olaf Kolzig udělal za brankou chybu, kterou hráči Islel potrestali. Špatně rozehrál puk! A to by se tak zkušenému golmanovi (zvláště v prodloužení) stávat nemělo :!:

Za ten obrat musíme hráče pochválit...ovšem škoda toho, že jsme opět nedokázali vyhrát...navíc Islanders jsou týmem, který jsme vůbec do takového vedení pouštět neměli! Takže v sobotu reparát s Wild.

Dough Weight/Mark Recchi
Obrázek

Olaf Kolzig (36/32)
Obrázek
Obrázek

Ryan Malone (1+0)/Joey MacDonald (36/33)
Obrázek

Kyle Okopso/Steve Stamkos :bitka3:
Obrázek
tak čo satýka Rangera dufam že vystuži obranu Tampy ... ono pred dvoma či torma rokmi v play off zahviezdil a potom som o nom už riadne ani nepočul... takže neviem čo mam od neho čakať... ale pravda tampaa takehoto muža do zostavy potrebuje... tampu síce velmo nemam čas sledovať no sam neviem pochopiť prečo neprichadzaju vyhry... tolko posíl prišlo a proste nechapem prečo a tímu nedarí... ej mi luto odchodu dvojice O Brien a Michel Oullet... obaja skvely hrači podla mna oboch by som si nechal no niekdo je proti...čo je oproti tím dvom nejaký Lukaš Krajiček so Simekom... a Marek Malik.. no radšej by som v zostave nechal Mihalika...
Hannu píše:...tolko posíl prišlo a proste nechapem prečo a tímu nedarí..
Tampa mi pripomina take hracske puzzle, ale viac ako narocne..je tam kopec hracov a kym sa to vsetko vysklada ako ma, chvilku to potrva..tak ako sa to riesi pri skutocnom puzzle :P
Tak, tak. Tampa je puzzle, ale ještě ani nevybalená z krabice, natož složená. Ono se ani neví, jestli ty dílky budou do sebe pasovat, protože skládat tým stylem, že nakoupím/přeplatím všecko co se dá, vyměním taky všecko s tím, že na každé výměně tratím a pak budu doufat, že to nějak bude pasovat je silně amatérské a naivní. Viz minulou sezonu v ELH Ústí n.Labem - před sezonou nakoupili 15 (to sou 3 útoky) nových hráčů, srdcaře co vybojovali extraligu vyházeli a jak dopadli? Všichni víme.
Já jsem to tušil a říkal, že to ani zdaleka nebude fungovat tak jak si pánové z vedení představujou, ale 4 zápasy bez výhry, to sem ani já, věčný pesimista, nečekal :-( A nemám z toho vůbec radost samozřejmě :-/
(no, aspoň se před přestupovým deadlinem bude na co dívat)
ObrázekObrázekObrázek

-náš letošní první zápas s týmem ze Západu
-Minnesota (3-0-0), Tampa (0-2-2)
-Minnesota zatím hraje pouze na Východě, kde sbrala všechny body, v posledním zápase porazila Panthers 2:5
-Lightning musejí vyhrát. Horší vstup do sezony nezažili od sezony 98/99
-v brance Tampy asi Smith, na straně Wild Backstrom
-pozor na Mika Koiva-ze 3 zápasů má na kontě už 9 bodů!
-bilance za posledních 8 zápasů s Wild z pohledu Tampy :arrow: 2w-1t-5l

... vs. Wild

Lecavalier 7 zápasů-5 bodů (3+2)
St.Louis 8 zápasů-4 body (2+2)
Prospal 10 zápasů-7 bodů (3+4)

Loňský zápas:

27. 2. 2008 Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild 2:3
Jezis to je zase vostuda. No dobre, obrana se zlepsuje ... ale co ta strelecka impotence ? Zase potupna prohra v prodlouzeni ... tentokrat na najezdy ;-( ... ach jo. Kdyby aspon misto SuperJuniora#91 nasadil Smelsrose Vencu Prospala ... no nic. Tak snad v utery.
souhlas se safou, ale už mě pěkně štve, že už od dvojzápasu s Rangers si říkám "tak příště ale už vážně musíme..."
Tři prodloužení, tři prohry, nádhera, 8 vstřelených gólů v 5 zápasech je k zamyšlení...
Obrázek1:0 SNObrázek

V Tampě si asi řekli, že bod ze zápasu je úspěh a tak se toho drží...kdyby alespoň jedno prodloužení už vyšlo....
každopádně...včera jsem zápas sledoval a Tampa byla jasně lepší než Wild...bohužel ze žádné šance nedokázali vytěžit gol...
když jsme zápas dotáhli až na nájezdy, doufal jsem že vyhrajeme...v přípravných se nám na ně dařilo a navíc máme skvělé hráče právě na tuto činost...bohužel...ani jeden nájhezd nebyl zajet příliš dobře...
pochavlu si zaslouží hlavně dva hráči...Mike Smith, který chytal bez chyby...pokud je někdo, s kým jsem v této sezoně 100% spokojený, tak je to právě Smith!
Druhý hráč je Paul Ranger, který se po zranění v těch dvou zápasech co hrál ukázal ve skvělém světle...není divu, že se naše obranná hra o dost zlepšila jen co přišel...za to byl odmněn druhou hvězdou zápasu!

Mike Smith (21/21)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nicklas Backstrom (32/32)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Krajíček/Koivu
Obrázek

Belanger/Mezsároš
Obrázek

mimochodem...Mike Smith představil svou novou masku...je k známým hororovým filmům SAW a v něm hrál a produkcoval jej Oren Koueles, který je majitelem Tampy. Ve filmu hrál postavu Dead cellmate :D
leci: Myslím si, že Hedman, alebo Tavares už majú namierené do Tampy :-D. A to je ešte tá dobrá alternatíva.
leci píše:mimochodem...Mike Smith představil svou novou masku...
Obrázek
:arrow: http://1.bp.blogspot.com/_P2WHBYIVK1c/S ... h/saw5.jpg
leci píše:Ve filmu hrál postavu Dead cellmate :D
Obrázek

akonahle sa dopracujem ku kvalitnejsiemu vyobrazeniu, ihned poriesim edit; inak buduci vikend riesi SAW5 svoju premieru v amer. kinach; ja ju poriesim coby dub :)
Tak uz konecne vime s jistotou k cemu Koules tenhle hokejovej tym koupil. :oslava:
safa píše:Tak uz konecne vime s jistotou k cemu Koules tenhle hokejovej tym koupil. :oslava:
veru tak, Tampa momentalne pripomina taky hororovy pribeh :D des a hruza :o

spominal som to v topicu NHL zaujimavosti, ale mohli by sa na to mrknut aj priaznivci bleskov, sk redaktor Ivo Teleky, ktori casto navstevuje zapasy Tampy sa okrajovo zmienil aj o momentalnej situacii v tomto time (ceknite si to na koniec relacie) http://www.ta3.com/sk/relacie/17_sport/ ... 19-oktobra
cepi píše: spominal som to v topicu NHL zaujimavosti, ale mohli by sa na to mrknut aj priaznivci bleskov, sk redaktor Ivo Teleky, ktori casto navstevuje zapasy Tampy sa okrajovo zmienil aj o momentalnej situacii v tomto time (ceknite si to na koniec relacie) http://www.ta3.com/sk/relacie/17_sport/ ... 19-oktobra
zdá se mi, že ten Teleky vyzdvihuje všechny Slováky v NHL a Čechy až tak nemusí :)
ThrashersFan píše:leci: Myslím si, že Hedman, alebo Tavares už majú namierené do Tampy :-D. A to je ešte tá dobrá alternatíva.
neboj Thrashi, Tampa se zvedne v dalším zápase :twisted: (v úterý s Atlantou)
cepi píše: veru tak, Tampa momentalne pripomina taky hororovy pribeh :D des a hruza :o

no ale nebylo by špatné, kdyby připomínala SAW, které jsou hodně úspěšné :)
v úterý proti Atlantě by měl už nastoupit Marek Malík...na farmu tak byl podle očekávání odeslán Jamie Heward
ObrázekObrázekObrázek

-divizní souboj...tentokrát už ty dva body musí být!
-premiéra Marka Malíka v Tampě by měla být právě dnes
-do sestavy by se měl vrátit Radim Vrbata, který v minulém zápase nehrál...ze sestavy vypadl jiný čech-David Kočí
-v brance domácích Mike Smith, na straně hostů zřejmě Lehtonen
-Atlanta (2-2-1), Tampa (0-3-2)
-v posledním zápase dokázali Thrashers porazit do té doby neporažené Buffalo 3:2, předtím však měli sérii 3 proher
-HF derby- ThrashersFan :bitka3: leci a spol.

...vs. Thrashers

Lecavalier 49 zápasů-49 bodů (24+25)
St.Louis 44 zápasů-46 bodů (13+33)

Loňské zápasy:

5. 4. 2008 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 4:1
31. 3. 2008 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 0:2
9. 2. 2008 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 2:1p
18. 12. 2007 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 6:2
19. 11. 2007 Atlanta Thrashers - Tampa Bay Lightning 4:3p
3. 11. 2007 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 4:6
20. 10. 2007 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 6:2
6. 10. 2007 Tampa Bay Lightning - Atlanta Thrashers 5:2
Nooo, myslím si, že je teraz zbytočné už písať do topicu Thrashers, tak to napíšem sem. Pre mňa sú zápasy s Tampou zápasmi roku. Jednoducho hocikoho iného nechcem poraziť viac ako práve Tampu (ale na päty jej šliapu Rangers :) ). Vzájomné zápasy hovoria jasnou rečou. Na druhú stranu St. Pete Times Forum je istou výhodou pre Tampu, ale verím, že v tradícií víťazných zápasov budeme pokračovať, a dva body poputujú na konto Thrashers.
Je to tam !!!! Sice opět zbytečná komplikace , ale tentokrát to dobře dopadlo !!! At' žije Vinny s Mikem :)
no ty vole, opät ste v zaverecnej tretine polavili :roll: stesticko v pp tentokrat na strane bleskov: "Tesil by som sa lahsiemu vitazstvu, napriklad 7:0. Toto je vsak velmi dôlezite," povedal kouc Tampy
Tak první výhra, ale v prodloužení proti diviznímu soupeři nic neřeší, ale potřebujem to. Z mého pohledu to ale není o nic lepší než předchozí zápasy, opět sme si nechali ve 3.třetitě vzít dvoubrankový náskok, dokonce 36s před koncem. Vystřelili jsme sice 38x, ale z toho jsou 3 góly málo. A to ještě dává prakticky všechny naše góly první pětka, ostatní zaostávají silně - hlavně slavný #91. Roberts -2 body, to jen tak na okraj...
No ale doufejme, že nás tohle první vítězství odrazí k lepším výkonům.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES