Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:
Dawe4 píše:Souhlasím, že Edmonton to někdy hrál až moc naivně, ale přesto to nebylo zase tak špatné. Jsou to mladí kluci. Učí se. A každá chyba, kterou udělají a poučí se z ní jim jen pomůže.
Máte rychlej tým a dnes ty průniky po křídlech nám dělali problémy. Kdo se mi hodně líbil byl Paajarvi a Omark.

Co se týče Gilberta tak to děkuji nechci. Opravdu dalšího přeplaceného a přeceněného beka nepotřebujeme. Jak jsem ho dneska tak pozoroval tak takovýchto obránců máme v týmu už dost. To ať Commodore hraje radši na farmě až do konce své smlouvy.
Ale pokud ho chceš tak by mi stačil třeba pátý pick. :)
Jediný Gilbert, ktorého chcem z Edmontonu je:

Obrázek

a to hneď :!: :!: :!:
Jo, toho bych nepouštěl... sice má teď problémy s břišnim svalem, ale když je na ledě, je platný i když nesbírá body... je to Energie zbalená na zápas :)
Moreau si už možno nezahrá, Clark je tiež nadbytočný, nadôvažok môźeme zavolať dravé mládí z Falcons (a najmä rýchlejšie, že áno... :D). Podľa mňa to ale Howson hráčom povedal, nemá vo zvyku ich obchádzať. Aspoň to tak bývalo.

Na Západ by som Jana nevymieňala, predsa, posily pre konurentov v boji o PO nie sú prípustné. :D A Jan by ňou bol. Najlepším riešením by bolo predĺžiť s ním o dva roky za 1,7 milióna. Za rok mladíci skúsenosti nepoberú. I keď sa mi zdá, že do ďalších sezón sa na jeho miesto počíta s Holdenom (ako defenzívnym buldogom, ktorý je nadôvažok rýchlejší). Taktiež nie je isté, či nebude vymenený Kris Russell, i keď jeho výmenu by som ťažko niesla. No a ruku do ohňa by za zotrvanie Pahlssona by som taktiež nedala.[/quote]

Moreau je dobrý bruslař.. :) (pokud teda jsi teda nemyslela tím pomalejším korčulováním Clarka)
Co se týče Hejdy... já bych jej u nás rád viděl. Ale pokud by jako protihodnota byla Šmíd(což by mělo smysl), tak bych to nebral a radši si nechal prespektivního Láďu :)
Reeper.89 píše: Moreau je dobrý bruslař.. :) (pokud teda jsi teda nemyslela tím pomalejším korčulováním Clarka)
Co se týče Hejdy... já bych jej u nás rád viděl. Ale pokud by jako protihodnota byla Šmíd(což by mělo smysl), tak bych to nebral a radši si nechal prespektivního Láďu :)
Presne tak. ;) Moreau, keď hral, bol platným hráčom. Dvojička Moreau-Pahlsson mala tu správnu chémiu. Bohužiaľ, je stále zranený. Ak by bol Ethan zdravý, kľudne by som ho za rozumnú cenu podpísala na ďalší rok. :yes:

Ak by Hoson menil Hejdu do Edmontonu, pochybujem, že by bral Šmída. Mladých, defenzívnych buldogov máme... Ruth a najmä Holden. Aj môj nápad Hejda-Mihálik bol len kvôli tomu, že by nebolo od veci mať v tíme nejakého Slováka. ;)
mt-svk píše:
Reeper.89 píše: Moreau je dobrý bruslař.. :) (pokud teda jsi teda nemyslela tím pomalejším korčulováním Clarka)
Presne tak. ;) Moreau, keď hral, bol platným hráčom. Dvojička Moreau-Pahlsson mala tu správnu chémiu. Bohužiaľ, je stále zranený. Ak by bol Ethan zdravý, kľudne by som ho za rozumnú cenu podpísala na ďalší rok. :yes:

Ak by Hoson menil Hejdu do Edmontonu, pochybujem, že by bral Šmída. Mladých, defenzívnych buldogov máme... Ruth a najmä Holden. Aj môj nápad Hejda-Mihálik bol len kvôli tomu, že by nebolo od veci mať v tíme nejakého Slováka. ;)
On, odchod Moreaua mě mrzel..byl to dobrý kapitán, šel na ledě příkladem a určitě by tu 3. , 4. lajnu uhrál. Byl fyzicky a bruslařsky na tom dobře (a z té spokojenosti, co na něj říkáš asi stále je)...
Jinak, já to myslel tak, že Šmíd za Hejda v tom smyslu, že Hejda se u vás zhoršil a u nás zase Šmíd(nenaplnil potenciál?). Ale je fakt, že u vás to cche Offenzivního a to Láďa není :) .

Jinak odbočím, našla jsi něco o té nenávisti Zherděva nashe? jsi na mě pozapomenula :) :D
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:

On, odchod Moreaua mě mrzel..byl to dobrý kapitán, šel na ledě příkladem a určitě by tu 3. , 4. lajnu uhrál. Byl fyzicky a bruslařsky na tom dobře (a z té spokojenosti, co na něj říkáš asi stále je)...
Jinak, já to myslel tak, že Šmíd za Hejda v tom smyslu, že Hejda se u vás zhoršil a u nás zase Šmíd(nenaplnil potenciál?). Ale je fakt, že u vás to cche Offenzivního a to Láďa není :) .

Jinak odbočím, našla jsi něco o té nenávisti Zherděva nashe? jsi na mě pozapomenula :) :D
Nie, nezabudla. Zatiaľ to v histórii nemôźem nájsť, bohužiaľ, z tých rokov na hfboard históriu nezobrazuje. Ale spýtam sa ti priamo fanúšikov Columbusu.

video z draftu Ricka Nasha v All-Stars game
Skvelý ćlánok o Arnielovi :good: :

Rookie coach not afraid to sit his stars

čo naňho Dawe vravíš? Ako si zatiaľ spokojný?
Vyhrali sme, čo sa počíta. A najmä, posunuli sme sa na 12 pozíciu pred Colorado. :good: Zápas to bol ale hrozný. Z toho, čo som videla, súdim, že nám chýbala myšlienka pri zakladaní útokov z vlastného obranného pásma. Ani útočníci sa nemajú čím chváliť, záblesky nejakej tej myšlienky boli pri prvej formácii a u druhej najmä u Huseliusa a niekedy aj Vermetteho. Bohužiaľ, to bolo všetko, zvyšok sa spoliehal skôr na bojovnosť, včítane Umbergera ktorý ma čím ďalej tým viac presviedča, źe do druhého útoku nepatrí. Iba ak sú tam dvaja šikovní hráči, napr. Brassard s Voráčkom. On Umby perfektne napáda, bojuje, ale chýba mi v jeho hre myšlienka. Škoda, že nedostal viac priestoru Matt Calvert, útok Calver--Pahlsson--Umberger by bol parádnou checking line. Nechápem, prečo hrá toľko Dorsett. Pens príkladne bojovali, Arniel by mal ich napádanie púšťať ako inštruktáž našim útoćníkom. K našim PP. Tragédia nad tragédiu.

K zákroku na Ťjutina, zase až tak hrozný mi nepripadal, Cooke ho trafil do chrbta. Smola bola, že bol Fjodor ďalej od manitnelu. Čo ma ale zaráža je to, že sa na jeho obranu postavil Brassard a nie napríklad Methot, ktorý je vyšší.

Najviac sa mi páčil Mason, Nash, Brassard a.... Stralman, ten hral dnes naozaj dobre. Keby tak chcel každý zápas.
Tak jelikož mám praxi a vstávám už v půl pátý zápas jsem si pustil až teď ze záznamu a já bych to tak zle jako ty mt-svk neviděl.

Ba naopak já jsem vcelku spokojený. Bylo vidět, že hráči nechtějí zopakovat ostudnou porážku, kterou letos od Tučňáků utrpěli. Takže jsme hráli dost opatrně a hlavně ze zajištěné obrany, která sakra fungovala. Sice Tučňáci jsou oslabeni a to tak že hodně, ale to nesnižuje jejich výkon. Dnes se mi líbil dokonce Stralman, který společně s Hejdou měl v tabulce pravdy +4. Krásné to číslo a jen to svědčí o tom jak mu ten zápas vyšel. Jinak celkově ta defenziva šlape poslední tři utkání vcelku slušně.

S útokem jsem naprosto spokojený. Tedy pokud samozřejmě nepočítám naše již klasické tragické přesilovky. Pokud si tam neviděla myšlenku tak já ti nevím, nevím. Osobně se mi první i druhá lajna líbili. Mají rozhodovat zápasy a vymýšlet útočné manévry a to včera plnili. Já si nemůžu stěžovat. K tomu všemu přidali skvělou defenzivní práci.

Naše třetí řada též zaslouží pochvalu s velkým P. Takhle by checking line měla vypadat. Nevím co se ti na jejich projevu nelíbilo. Dle mého to odehráli opravdu dobře. Jestli tam náhodou není nějaká ta averze a tím pádem zaslepenost :)

Mason sice nebyl nějak extra jistý, ale taky dokázal vytáhnout důležité zákroky. Vypadá to že se nám dostává do formy.

A ten Cooke? :? :box: Jestli to ten má v hlavě v pořádku :bitka3: tak já jsem Harry Potter.

Každopdáně dva body máme. Které můžou být sakra důležité. Už dnes nás čeká těžké střetnutí se Žraloky. Pokud chceme a jak to tak vypadá tak chceme atakovat a být v play off musíme znovu zvítězit. Jsme v situaci kdy nic jiného nepřichází v úvahu.
Ale doopravdy je vidět, že tým chce a táhne za společný provaz a společně kráčí po stejné stezce nazvanou - vyřazovací boje.
Dawe4 píše:Tak jelikož mám praxi a vstávám už v půl pátý zápas jsem si pustil až teď ze záznamu a já bych to tak zle jako ty mt-svk neviděl.

Ba naopak já jsem vcelku spokojený. Bylo vidět, že hráči nechtějí zopakovat ostudnou porážku, kterou letos od Tučňáků utrpěli. Takže jsme hráli dost opatrně a hlavně ze zajištěné obrany, která sakra fungovala. Sice Tučňáci jsou oslabeni a to tak že hodně, ale to nesnižuje jejich výkon. Dnes se mi líbil dokonce Stralman, který společně s Hejdou měl v tabulce pravdy +4. Krásné to číslo a jen to svědčí o tom jak mu ten zápas vyšel. Jinak celkově ta defenziva šlape poslední tři utkání vcelku slušně.

S útokem jsem naprosto spokojený. Tedy pokud samozřejmě nepočítám naše již klasické tragické přesilovky. Pokud si tam neviděla myšlenku tak já ti nevím, nevím. Osobně se mi první i druhá lajna líbili. Mají rozhodovat zápasy a vymýšlet útočné manévry a to včera plnili. Já si nemůžu stěžovat. K tomu všemu přidali skvělou defenzivní práci.

Naše třetí řada též zaslouží pochvalu s velkým P. Takhle by checking line měla vypadat. Nevím co se ti na jejich projevu nelíbilo. Dle mého to odehráli opravdu dobře. Jestli tam náhodou není nějaká ta averze a tím pádem zaslepenost :)

Mason sice nebyl nějak extra jistý, ale taky dokázal vytáhnout důležité zákroky. Vypadá to že se nám dostává do formy.

A ten Cooke? :? :box: Jestli to ten má v hlavě v pořádku :bitka3: tak já jsem Harry Potter.

Každopdáně dva body máme. Které můžou být sakra důležité. Už dnes nás čeká těžké střetnutí se Žraloky. Pokud chceme a jak to tak vypadá tak chceme atakovat a být v play off musíme znovu zvítězit. Jsme v situaci kdy nic jiného nepřichází v úvahu.
Ale doopravdy je vidět, že tým chce a táhne za společný provaz a společně kráčí po stejné stezce nazvanou - vyřazovací boje.

Ja Dawe nespochybňujem bojovnosť a napádanie, ale tieto činnosti bolina strane Pens lepśie. Taktiež by som rada videla viac prihrávok na prečíslenie obrany, takto nemôžeme hrať proti lepším súperom. Snáď to bolo tým, že Pens sa teraz viac sústredili na obranu. Taktiež si myslím, źe taký Calvert by bol v treťom úroku lepší ako Dorsett, priniesol by tam viac rýchlosti a najmä myslenia. No a bojovať on vie. O obrane som nepovedala ani jedno krivé slovo. ;) Naopak, príjemne ma prekvapila. :yes: Inak, nespochybńujem Derekovu bojovnosť, to ale neznamená, že musí hrať v treťom úroku.

Asi som moc náročná. ;)

Čo je ale najdôležitejšie, je náš skok na 12 miesto, len 4 body od Calgary, ktoré ma 55 zápasov a 3 body od 9. Los Angeles, ktoré ma rovnaký počet zápasov ako my. :good:
Cookeho vyjadrenie na jeho zákrok:
"He turns and looks and sees me coming," Cooke said. "The other (Jackets) defenseman is slowing me down, so I'm not skating full speed at him."
je Cooke normálny? :ja_neviem:
Víš mt-svk musím ti říct, že si asi opravdu trochu náročná :) :wink: Já byl s hrou spokojen a to dokonce se všemi lajnami a to se moc často nestává. :D
Ale dnes nás čeká dvojnásobně těžší zápas a jsem zvědavý jak se ti naši kluci předvedou. Zítra na to kouknu ze záznamu a doufám, že po konci utkání budu spokojený jako v posledních třech případech.

Já se na toho pitomce (Cooke) nebudu plýtvat svá slova. Tenhle hráč mi totiž nestojí ani za písmenko.
Dawe4 píše:Víš mt-svk musím ti říct, že si asi opravdu trochu náročná :) :wink: Já byl s hrou spokojen a to dokonce se všemi lajnami a to se moc často nestává. :D
Ale dnes nás čeká dvojnásobně těžší zápas a jsem zvědavý jak se ti naši kluci předvedou. Zítra na to kouknu ze záznamu a doufám, že po konci utkání budu spokojený jako v posledních třech případech.

Já se na toho pitomce (Cooke) nebudu plýtvat svá slova. Tenhle hráč mi totiž nestojí ani za písmenko.
Kde budeš pozerať Dawe? Pretože ani ja ho nebudem môcť pozerať "live".
Tu je vyjadrenie R.J. Umbergera na faul Cookeho:
"I thought it was blatant from behind. He had plenty of time to slow down."
Tak nakonec těsná prohra, která zamrzela. :-( V boji o play off už nesmíme prohrávat a bohužel dnes se tak stalo. :-( K tomu všemu všichni před námi vyhráli. :-( Takže opravdu velká škoda.
Zápas jsem nesledoval. Naše kluky jsem teď sledoval pozorně nějakých deset utkání a tak jsem dal přednost jinému střetnutí. Snad mi to odpustí. :)
Ale oklepat se a jedem dál. Teď nás čeká řada ne důležitých, ale veledůležitých zápasů. Colorado, Stars, Kings a Chicago. Takže jestli chceme v tabulce nahoru a přiblížit si vyřazovací boje tak musíme z těchto čtyř střetnutí vyhrát minimálně tři! Pokud se tak nestane asi bych začal pomalu balit sezónu.

mt-svk: ESPN player.
Dawe4 píše:Tak nakonec těsná prohra, která zamrzela. :-( V boji o play off už nesmíme prohrávat a bohužel dnes se tak stalo. :-( K tomu všemu všichni před námi vyhráli. :-( Takže opravdu velká škoda.
Zápas jsem nesledoval. Naše kluky jsem teď sledoval pozorně nějakých deset utkání a tak jsem dal přednost jinému střetnutí. Snad mi to odpustí. :)
Ale oklepat se a jedem dál. Teď nás čeká řada ne důležitých, ale veledůležitých zápasů. Colorado, Stars, Kings a Chicago. Takže jestli chceme v tabulce nahoru a přiblížit si vyřazovací boje tak musíme z těchto čtyř střetnutí vyhrát minimálně tři! Pokud se tak nestane asi bych začal pomalu balit sezónu.

mt-svk: ESPN player.
Zápas som síce sledova´t mohla, keďže dítko znovu ochorelo, ale akosi sa mi zatvárali oči. :)
Človeka taká prehra zamrzí, najmä keď pálime ako pri Verdune. Samozrejme je otázne, koľkokrát sme vyšchovali obranu Sharks a koľkokrát oni nás. Taktieź, koľko striel bolo iba propagačných.

Asi sa predsa na espn prihlásim, urobím naň špeciálny účet.
Blue Jackets nearing major shakeup
It's believed Columbus is willing to part with almost anyone on the roster, excluding the likes of captain Rick Nash, but including such players as goalie Steve Mason, center Antoine Vermette, and right wing Jakub Voracek.

Two separate league officials have told TFP the Blue Jackets are actively shopping Voracek, though knocked a report indicating a deal was close with the Pittsburgh Penguins.
Radšej by som vymenila Huseliusa.
mt-svk píše:Blue Jackets nearing major shakeup
It's believed Columbus is willing to part with almost anyone on the roster, excluding the likes of captain Rick Nash, but including such players as goalie Steve Mason, center Antoine Vermette, and right wing Jakub Voracek.

Two separate league officials have told TFP the Blue Jackets are actively shopping Voracek, though knocked a report indicating a deal was close with the Pittsburgh Penguins.
Hmm. No co na to říci? Je to zajímavé a to tak, že hodně.

Pokud se tým nedostane do play off a zatím to bohužel tak vypadá (ale věřím dokud tam šance bude) tak by se ten tým měl celý přebudovat. A proto bych se určitě nezbavoval Kuby Voráčka (i když by záleželo na té nabídce, že?). K tomu si ponechat Nashe a Umbergera. Ostaní mi jsou šumák.
A osobně moc nechápu Masona. Nejsem proti jeho odchodu. Ale Howson by si měl uvědomit, že gólman je základ a pokud ho vymění kdo nám potom bude jako chytat? Za Steva nedostaneme lepšího brankáře než je on. Takže tady bych byl opravdu opatrný.

První na ráně by určitě měl být Huselius s tím souhlasím, ale zbavit se ho s jeho platem nebude jednoduché a ani v nějakého zájemce nevěřím. Bohužel.

No uvidíme. Jsem zvědavý co se do konce února semele. Hlavně nedělat kraviny v podobě Floridy!!!
Dawe4 píše:
mt-svk píše:Blue Jackets nearing major shakeup

Hmm. No co na to říci? Je to zajímavé a to tak, že hodně.

Pokud se tým nedostane do play off a zatím to bohužel tak vypadá (ale věřím dokud tam šance bude) tak by se ten tým měl celý přebudovat. A proto bych se určitě nezbavoval Kuby Voráčka (i když by záleželo na té nabídce, že?). K tomu si ponechat Nashe a Umbergera. Ostaní mi jsou šumák.
A osobně moc nechápu Masona. Nejsem proti jeho odchodu. Ale Howson by si měl uvědomit, že gólman je základ a pokud ho vymění kdo nám potom bude jako chytat? Za Steva nedostaneme lepšího brankáře než je on. Takže tady bych byl opravdu opatrný.

První na ráně by určitě měl být Huselius s tím souhlasím, ale zbavit se ho s jeho platem nebude jednoduché a ani v nějakého zájemce nevěřím. Bohužel.

No uvidíme. Jsem zvědavý co se do konce února semele. Hlavně nedělat kraviny v podobě Floridy!!!
Pravdu povediac, unáhlených krokov sa v prípade Howsona nebojím, je to príliš opatrný GM. Podľa mňa sú to všetko obyčajné reči agentúry JPP (jedna pani povedala), skrátka, málo výmien, veľa "zaručených" správ.
So Stevom súhlasím, taktiež som zástancom myšlienky jeho nevymenenia.

Pre mňa sú "untouchable":

Nash, Umberger, Filatov, Johansen, Moore a Goloubef

nerada by som stratila:

Voráček, Brassard, Ťjutin, Mason, Vermette, Calvert, Sestito a Boll (i keď u Jareda je to dané tým, že ho mám ako hráča rada ;), ber to tak Dawe)

so zvyškom môźeme spokojne obchodovať.
Neviem ale ked odpoved hned nadväzuje na prispevok nad nim, naco stale vsetko citovat :hroza: Ono sa to potom cita trochu blbo
FLYERS FAN píše:Neviem ale ked odpoved hned nadväzuje na prispevok nad nim, naco stale vsetko citovat :hroza: Ono sa to potom cita trochu blbo
Automatika. ;)
Ideme do nemocnice, nebudem môcť pozerať zápasy, ani neviem, či budeme na nete, napíš mi Dawe, ako sme hrali.
Colorado skoleno a to i s Forsbergem v sestavě. :good:

Naši měli velice pomalý a vlažný vstup do zápasu. První třetina nám vůbec nešla a Garon měl hodně práce. Podržel nás a nebýt jeho výsledek mohl být po první periodě pro Colorado výraznější. Jinak ta jejich první branka padla po velké hrubce Umbergera ve středním pásmu. Celkově druhá lajna se mi nelíbila. Je bych dnes určitě nechválil.

Naštěstí si kluci rozpomněli, že bojují o play off a od druhé třetiny začali hrát o mnoho lépe. Hra se vyrovnala a oba týmy bojovali. Hokej byl hodně bojovný a fyzický. Hrálo se vcelku ve velkém tempu. Moc pohledných ofenzivních akcí k vidění nebylo, ale první gól po parádním pasu Voráčka na Nashe byl pěkný. Jinak naše elitní řada nám poslední dobou šlape jak má a to jak bodově, ale i hra bez puku je povedená.

Třetí třetina se nesla v duchu té druhé. Tedy tvrdý hokej plný osobních soubojů. Kluci to nakonec ubránili a znovu jen potvrdili, že tahají za společný provaz. Byl to týmový výkon. Defenziva nám zase klapala. Opravdu mi momentálně dělá radost.

Takže další dva důležité body jsme si připsali na konto. Bohužel výsledky našich soupeřů moc nepotěšili, ale nějaký ten bodík se stáhl.

Nedá mi to se vyjádřit k Forsbergovi. Jeho hra se mi líbila. Byl hodně vidět. Určitě jeden z nejlepších hráčů na straně Colorada. Pokud mu zdraví vydrží tak to bude velký přínos pro tým. Zkrátka je vidět, že to je opravdu pan hráč.
pekne dawe, mala by som ale otazky, ako sme korculovali, ako casto sme precislili supera a naopak. diky
derek dorsett utrpel zranenie, takze som zvedava, ci sa bude povolavat z falcons a ak ano, kto to bude.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO