Když jsem tohle psal už PO před dvěma roky, v serii s Phillou, že Halák je jistější,stabilnější a celkově lepší než vyumělkovanu novodoby Patrick Roy Price, tak jsem dostal celkem zjebaivan23 píše:v súčasnej dobe hádam neexistuje v NHL GM, ktorý by ho nechcel do tímu. Jaro by si za svoje výkony v tejto sezóne jednoznačne zaslúžil post jednotky v dobrom tíme. Podľa mňa by mu tento post vedelo ponúknuť viacero tímov, otázkou teda je, kto príde z najzaujímavejšou ponukou...
tak ako písal debil.., tiež si myslím, že počas TD bude vymenený a prajem mu, aby to bol klub, kde sa bude cítiť dobre a kde sa mu bude dariť rovnako (ak nie lepšie), ako teraz v MTL.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zápas jsem viděl a rozhodně to nebyla nudaMartin #27 píše:Viděl někdo z fanoušků zápass s náma?? já jsem viděl jenom sestřih a musel to být krýsný zápas
oba golmani byli naprosto suvereni a chytli tak 3-4 goly na každé straně
úte 12. led 2010 09:31
No v Habs mal 2 góly za štvrť sezóny, za Wild už nasúkal 10 gólov a ak vydrží v tempe 25-30 gólov ho neminie. Trejdovaný bol za Benoita Pouliota, ktorý od prestupu streili za Habs v 9 zápasoch 4 góly. Je jasné, že na tejto výmene ZATIAĽ zarobili Wild.
Myslím si, že za Haláka nedá nikto viac ako 2 kolo draftu alebo utocnika 3. lajny alebo 4-5 obrancu a akokoľvek ale Habs opäť stratia.
Ešte na adresu Latrendessa - Roy o ňom výstižne povedal, že s jeho výkonnosťou bol v Habs jedine preto, lebo išlo o frankofónna, že keby sa volal Brown alebo Smith tak v prvom teame nehrá
Typický Roy
Myslím si, že za Haláka nedá nikto viac ako 2 kolo draftu alebo utocnika 3. lajny alebo 4-5 obrancu a akokoľvek ale Habs opäť stratia.
Ešte na adresu Latrendessa - Roy o ňom výstižne povedal, že s jeho výkonnosťou bol v Habs jedine preto, lebo išlo o frankofónna, že keby sa volal Brown alebo Smith tak v prvom teame nehrá
no to nie az tak spatna vizitka...kazdopadne, Latendresse neskutocne pookrial a veru nestalo sa po 1x ked ex_hrac Habs v inom time chytil druhy dychbegbeee píše:Trejdovaný bol za Benoita Pouliota, ktorý od prestupu streili za Habs v 9 zápasoch 4 góly
ak Jaro udrzi nastupeny trend aspon do OH, resp. trade dead line, Habs môzu ziskat o nieco viac...begbeee píše:Myslím si, že za Haláka nedá nikto viac ako 2 kolo draftu alebo utocnika 3. lajny alebo 4-5 obrancu
úte 12. led 2010 10:56
O Afinogenovi sa to vždy vedelo, že "na to má". Ja som vždy veril, že raz dá tú "štyridsiatku" a stále mu verím :frajer2:
Každopádne Gainey robí divné obchody. Niekde som čítal hypotetickú otázku, že sa bojí riskovať nakoľko sa bál siahnuť po Gaborikovi (asi za zranenia), ale zobral za ešte vyššiu cenu Gomeza, ktorý síce svojich obligátnych 50 áčiek robí sezónu za sezónou ale za osem... NIE!
Z toho vyplýva aj Bé, že momentálne nemá veľa priestoru manévrovať pod platovým stropom a nemôže sa zapojiť do súťaže o Kovaľčuka i keď ten sa vyjadril, že kanadský klub neberie. I tak predstavte si jeho krok - zobral za 8 melónov Gomeza, čím posilnil Rangers o Gáboríka a vyradil sa z hry (i keď to nemohol vedieť) o Kovaľčuka. To už i Lecavalier by bol lepší ("a bol k mání") lebo hoci berie podobné peniaze ako Gomez a aj keď sa mu túto sezónu nedarí, nemožno pochybovať, že i naďalej bude jeden z najlepších centrov ligy.
Toľko ku Gainey-mu.
Udivujú ma GM ako je on (podobne Suther), ktorý síce dokázali vyhrať poháre i ako GM, ale potom akoby zaspali na vavrínoch a každý ich krok je ten zlým smerom...
Každopádne Gainey robí divné obchody. Niekde som čítal hypotetickú otázku, že sa bojí riskovať nakoľko sa bál siahnuť po Gaborikovi (asi za zranenia), ale zobral za ešte vyššiu cenu Gomeza, ktorý síce svojich obligátnych 50 áčiek robí sezónu za sezónou ale za osem... NIE!
Z toho vyplýva aj Bé, že momentálne nemá veľa priestoru manévrovať pod platovým stropom a nemôže sa zapojiť do súťaže o Kovaľčuka i keď ten sa vyjadril, že kanadský klub neberie. I tak predstavte si jeho krok - zobral za 8 melónov Gomeza, čím posilnil Rangers o Gáboríka a vyradil sa z hry (i keď to nemohol vedieť) o Kovaľčuka. To už i Lecavalier by bol lepší ("a bol k mání") lebo hoci berie podobné peniaze ako Gomez a aj keď sa mu túto sezónu nedarí, nemožno pochybovať, že i naďalej bude jeden z najlepších centrov ligy.
Toľko ku Gainey-mu.
Udivujú ma GM ako je on (podobne Suther), ktorý síce dokázali vyhrať poháre i ako GM, ale potom akoby zaspali na vavrínoch a každý ich krok je ten zlým smerom...
Osobně jsem příchod Gomeze do MTL nechápal a záviděl Rangerům, jak na tom krásně vydělali. Co se týče Lecavaliera, tak ten by byl pro MTL naprosto nejideálnější volbou, stal by se ihned oblíbencem fanoušků a klidně bych se i vsadil, že by se i jeho výkony dostaly na standartní elitní úroveň, změna působiště by mu extremně pomohla. MTL má velmi špatné výměny a do toho ten jejich frantíkovský patriotismus ubíjí celý tým.. Co naplat, že je v Motrealu pokaždé fantastická atmosféra a město hokejem žije, když ve vedení sedí hlupáci...
úte 12. led 2010 12:07
Dobré zhodnotenie. Začína mi to pripomínať Toronto, kde s prepáčením onanujú nad 15 pohármi, nič to, že ich vyhrali pred 50 rokmi...
Mne akosi francúzi a montreal dokopy idú, veď nebol by to pekný team okolo Hueta v bráne a Lecavaliera na hrudi s "C" ?
Mne akosi francúzi a montreal dokopy idú, veď nebol by to pekný team okolo Hueta v bráne a Lecavaliera na hrudi s "C" ?
čtv 14. led 2010 12:52
Horúci kandidáti sú teraz Dallas, Edmonton a môj tajný tip - Ottawa.
To je sice pravda a montrealští fanoušci o Lecavalierovi básnili strašně dlouho, nicméně je tady jedno velké ale. A tím je hráčská náhrada za něj - ještě loni se hovořilo o Plekancovi, A.Kosticynovi, Higginsovi + navrch nějaký nadějný mladík (Subban, McDonagh)! A k tomu samozřejmě jeho ne zrovna malou gáži... Za tohle opravdu ne, vždyť Pleky je letos mnohem lepší než Lecavalier (aspoň zatím) a za mnohem nižší peníz. Gomezův příchod jsem nijak nevítal, ale jak mi Pleky v létě řekl - pořád chtěli v Montrealu hvězdu, tak jí konečně mají! Asi takhle nějak na to nahlížel Gainey, který se potřeboval rehabilitovat v očích fanoušků za své liknavé postoje při minulých trade deadline nebo na trhu volných hráčů. Navíc přišli noví majitelé a chtěl se předvést. Nemalou pohnutkou také byla sázka na obnovenou spolupráci Gomez-Gionta a údajně Cammalleri svůj příchod do Montrealu podmiňoval také jedním z těchto hráčů...neis píše:Osobně jsem příchod Gomeze do MTL nechápal a záviděl Rangerům, jak na tom krásně vydělali. Co se týče Lecavaliera, tak ten by byl pro MTL naprosto nejideálnější volbou, stal by se ihned oblíbencem fanoušků a klidně bych se i vsadil, že by se i jeho výkony dostaly na standartní elitní úroveň, změna působiště by mu extremně pomohla. MTL má velmi špatné výměny a do toho ten jejich frantíkovský patriotismus ubíjí celý tým.. Co naplat, že je v Motrealu pokaždé fantastická atmosféra a město hokejem žije, když ve vedení sedí hlupáci...
Takže to nebylo zase tak jednoznačné pro Gaineyho, i když jeho rozhodnutí ohledně Gomeze neschvaluju.
Co se výměny Lats - Pouliot týče, opět se mi nelíbila, ale je pravda, že Lats se u nás neprosadil a to, co o něm řekl Roy, je zčásti pravdou. Byl to ale bojovník a nebál se souboje před brankou nebo u mantinelu - ale to bruslení...
pát 15. led 2010 07:39
Pouliot či ako sa píše sa ešte nakoniec môže zobudiť, potenciál má, veď je to štvorka draftu. ZATIAĽ ale Latrendesse riadne "válí"...
Tak jsem si před víkendem říkal, jak jsme se dostali do celkem solidní situace, když máme před sebou doma Ottawu a venku Rangers, tedy dva přímé konkurenty o osmičku, takže jakýkoliv zisk bodů by byl brán jako dvojnásobný. Logicky jsem předpokládal, že Ottawu doma dáme a na Rangers se uvidí. Ovšem dnes jsem z obou zápasů značně rozmrzelý a naše situace se rapidně změnila - samozřejmě k horšímu...
.
Darovali jsme čtyři body, potácíme se pod osmičkou, ale hlavně způsob, jakým jsme prohráli zápas s Rangers, mě hrozně štve! Vést po první třetině celkem v pohodě 2-0 a pak úplně ze hřiště "odejít", navíc si nechat nasázet 6 gólů a většinu naprosto zbytečných, to je prostě neodpustitelné! V sobotu jsme totálně zklamali v naší nejlepší disciplíně, přesilovkách, včera komplet snad ve všem...
. Jedinou, ale hodně slabou náplastí je fakt, že se konečně znovu prosadil Pleky s Cammallerim. Zato obrana působila v obou zápasech hrozně nedůrazně a ani jeden z gólmanů to za ní neměl lehké. Navíc se dá říct, že ani jeden z nich nepředvedl supervýkon, kterým by dokázal ty chyby defenzívy napravit. Suma sumárum pak z toho vychází tyhle dvě naprosto zbytečné prohry a značné komplikace v boji o postup, o kterém já osobně začínám silně pochybovat.
Darovali jsme čtyři body, potácíme se pod osmičkou, ale hlavně způsob, jakým jsme prohráli zápas s Rangers, mě hrozně štve! Vést po první třetině celkem v pohodě 2-0 a pak úplně ze hřiště "odejít", navíc si nechat nasázet 6 gólů a většinu naprosto zbytečných, to je prostě neodpustitelné! V sobotu jsme totálně zklamali v naší nejlepší disciplíně, přesilovkách, včera komplet snad ve všem...
pon 18. led 2010 20:08
Možno áno a možno nie.
Inde som sa vyjadril, že hoci aj Pouliot podáva solídne výkony Latendresse je čistá výhra nakoľko on hrá dobre hneď, Pouliot sa zase točí okolo toho, že má potenciál byť ešte lepší ako Latendresse... Už mi tie potenciály lezú na nervy, nemyslím len v Montreale ale všade.
//: Chcel som tým hlavne povedať akoby hráč draftovaný z druhého kola nemal šancu byť lepší ako priemer.
Inde som sa vyjadril, že hoci aj Pouliot podáva solídne výkony Latendresse je čistá výhra nakoľko on hrá dobre hneď, Pouliot sa zase točí okolo toho, že má potenciál byť ešte lepší ako Latendresse... Už mi tie potenciály lezú na nervy, nemyslím len v Montreale ale všade.
//: Chcel som tým hlavne povedať akoby hráč draftovaný z druhého kola nemal šancu byť lepší ako priemer.
Ale Pouliot zapadl ke Gomezovi s Giontou výborně a pro Canadiens je to určitě výhra - Lats by takové výkony u Habs nepodával. To, že mu prospěla výměna, je evidentní, ale v žádném případě to automaticky neznamená, že by tak hrál i u Canadiens, kdyby zůstal! Letos mu to prostě u nás nešlo a příležitostí dostal dost. Na druhé straně je pravdou, že byl nasazovaný většinou do "checking line", v první lajně se objevil jen v nouzovém případě... Pouliot se jeví velice dobře a i když jsem zpočátku byl k téhle výměně skeptický, teď jsem celkem spokojený. Je to ale jedna z mála věcí, které mě momentálně v souvislosti s Canadiens těší...begbeee píše:Možno áno a možno nie.
ste mi ale fandoviahabs píše:Bohužel to reálně hrozímaro píše:ja myslim, ze by sme sa uz mali psychicky pripravovat na to, ze tento rok to bude bez plejafu![]()
!
Ale fandovství a realita, to jsou dva úplně jiné pojmy... Já jsem skalní fanoušek, a proto budu do poslední chvíle doufat, že do play-off půjdeme a pak se může stát cokoliv. Ovšem jako realista říkám, že po víc jak polovině základní části je daleko pravděpodobnější varianta, že naši hráči budou mít volno hodně brzy... Postrádám v poslední době zejména odhodlanost a bojovnost, jakou jsme mohli vidět třeba teď v posledním zápase u Rangers. A bez těchto vlastností nemá ani cenu, abychom do play-off postupovali - tam je to totiž hlavně o těchto vlastnostech!cepi píše: ste mi ale fandoviaeste tolko to zapasov pre vami a vy sa tu uz pomaly lucite s plajaf...klido pido :frajer2: samozrejme, podla vysledkov, ci vykonov to nei je ziadna slava, navyse, ked za ten cas vystrkuju rozky aj ine supery, ale verit treba za kazdeho stavu
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF