Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

mne sa páčia oboje, pre čo sa rozhodneš, to budem kvitovať :-)
som rad ze si sa ukazal a podpisal, tym padom sme KOMPLETNY pre nadchadzajucu sezonu :wave:

p.s: posielal som vma nejaku PM tak si to prosim precitajte a budem rad ak by ste to vetci akceptovali a uvidite ze to bude len k dobru veci.

tak isto sa prosim vyjadrite k bannerom dal by som to asi tak bud tie co mame teraz alebo ten styl co som tu em dal dnes. grafik nie som a viac toho uz asi nevycarujem a nikto iny cas nema :)
pani ideme na Elite trophy? prvy rocnik sme vyhrali a moze to byt dobra skuska kedze sme dlho netipovali
janik píše:pani ideme na Elite trophy? prvy rocnik sme vyhrali a moze to byt dobra skuska kedze sme dlho netipovali
no len podte, uz na vas cakame vo finale :frajer2:
janik píše:pani ideme na Elite trophy? prvy rocnik sme vyhrali a moze to byt dobra skuska kedze sme dlho netipovali
to by sa už patrilo dať prihlášku ;)
držte sa borci na tom ET :-D
canes ty dovolenkar precitaj si obcas aj PM :)
ja chytám formu až na sezonu, nechcem konkurencii ukázať predčasne, na ktorých aspektoch svojej hry som cez leto zapracoval :-D
tak na to ze prvy den som tipoval sam, a okrem jedneho dna sme to tipovali len traja a z toho staly clen timu som len ja tak postup do PO z 5. miesta v ET nieje zle :lol2:

Chesto, jeden den si tipoval a hodne si pomohol ale kua preco netipujes pravidelne :?: dufam ze pocas sezony bude moralka lepsia lebo nerad by som niekoho vyhadzoval :lol:
janik píše:tak na to ze prvy den som tipoval sam, a okrem jedneho dna sme to tipovali len traja a z toho staly clen timu som len ja tak postup do PO z 5. miesta v ET nieje zle :lol2:

Chesto, jeden den si tipoval a hodne si pomohol ale kua preco netipujes pravidelne :?: dufam ze pocas sezony bude moralka lepsia lebo nerad by som niekoho vyhadzoval :lol:
úprimne závidím... :frajer2:
momentalne ani nieje co, realne ked sa na to pozrieme tak aj ten jediny tiper zo zakladnej zostavy netipuje, to nieje dobry signal do sezony :D
inak samozrejme pochvala a podakovanie aj selly aj danchezovi :thumbsup:
promin Janicku ze jsem nestihl natipovat prvni zapas ale slavili jsme veledulezitou fotbalovou vyhru :good:
Selly8 píše:promin Janicku ze jsem nestihl natipovat prvni zapas ale slavili jsme veledulezitou fotbalovou vyhru :good:
to je v pohode :) myslim ze vam nemozem povedat ani slovko lebo ste to odtipovali paradne, nech to dnes dopadne akokolvek mozete byt na seba hrdy :thumbsup:
Ikdyz to ve finale nevyslo tak nic se nedeje... Chtel bych moc podekovat janikovi ze ne vzal do tymu a mohl jsem si vyzkouset tipovani na nove strance :good: Ted pro me bude mnohem jednodussi naucit ty 2 lenochody jak a kde tipovat ( snas co by dup pribyde i treti ) :)
BTW hodne stesti a uspechu v sezone :serus:
diky selly a aj danchez, myslim ze hanbu sme nespravili a oprasili sme tak trosku slavu FB :clap:
Já taky :good: :frajer2:
Ladím na sezónu .... preto som mimo :D
len aby si nezabudol na zaciatok :D inak si precitaj PM dik :)
To čo je jaký new systwem zas :-/ ??
Cibula1210 píše:To čo je jaký new systwem zas :-/ ??
vidis vidis, mohol si si ho vyskusat pocas ET :) ale to zvladnes, keby nieco daj vediet
pochopil som správne, že na tej druhej stránke sa musím zaregistrovať nanovo a tam tipovať? ... nejak som z toho zmätený
canesman píše:pochopil som správne, že na tej druhej stránke sa musím zaregistrovať nanovo a tam tipovať? ... nejak som z toho zmätený
ano spravne si to pochopil. skoda ze ste si to nevyskusali ked bol cas :|
nuž a vyhodnotenia sa nerobia? :D ... už 3. deň a stále nič
arek tu nieje a pred odhodom to nejak nedoriesil takze nie :D
janik píše:arek tu nieje a pred odhodom to nejak nedoriesil takze nie :D
a kde si odhodil? :-D .... ja som si tiež dnes ráno skoro "odhodil" po včerajšom večeri :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS