Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

7 zápasů, 12 bodů (10 astistencí, 2 góly).. je třeba něco dodávat? :klobuk:Obrázek

Jak se říká, všechno zlý je k něčemu dobrý, a ztráta Yandla je toho krásným důkazem... OEL po jeho odchodu převzal zodpovědnost za naše puck-moving a tohle je odměna... teď je z něj kompletní obránce (možná ještě trochu přidat na tvrdosti do budoucna, ale to už jsou malichernosti)... celkově Pan hráč :!: :poklona:
Do Red Wings jak dělaný :jn:
Jirik19 píše:Do Red Wings jak dělaný :jn:
dal bych za neho skoro kohokoliv :-D (Dats, Z a Teemu - ne, jinak kdokoliv) strasne se mi ten hrac na MS libi.
OEL :yes: TOP bek NHL naprosto s přehledem. Jen je mi ho v Arizoně líto, fakt škoda, že tam nepůjde Eichel. :-/ Tak snad aspoň Domi, Duclair a OEL + Hanifin/Marner/Strome se postarají o zdvižení.
S Coyotama to nevypada dobre...

http://www.azcentral.com/story/news/loc ... /71036868/" onclick="window.open(this.href);return false;
Už som chcel upozorniť, ako o tom nikto neinformuje, hlavne, že na negatívnych správach o Thrashers sa ukájalo celé fórum. :roll:.

V každom prípade, stále je ešte reálne, že sa Coyotes vrátia do Talking Stick Resort Arena, kde už kedysi pôsobili. Síce tá aréna vôbec nie je prispôsobená pre hokej, ale keď Islanders budú hrať od budúceho roku v Brooklyne, tak myslím si, že by to mohlo prejsť. Vlastne celkovo nároky NHL na arény klesli za ostatné roky, pričom to naštartoval Winnipeg tým, že hrá v malom MTS.

Mimochodom, dnes sa mi snívalo o tom, že som bol na zápase v Atlante. :lol2:. A to úplne nezávisle od informácii o vypovedaní nájmu. :dudo:. Avšak každý, kto to aspoň trochu sleduje vie, že návrat do Atlanty je aktuálne nemožný.
S kojotmi je to taka telenovela, ze uz to nikoho nebavi riesit a nikto sa uz nad tym nepozastavuje :lol2:

Tiez som to rano cital a dalej neriesil, je mi to uz fuk......
Neviem ci vyraz “nevypada dobre” je v tomto pripade opravneny… zmraka sa mozno nad ich buducnostou v arizone, ale ich pripadna relocation do nejakeho hokejovejsieho prostredia by nemusela byt nevyhnutne zle riesenie.
Problem je len kam s nimi? Quebec ani seattle ktori patria k najhorucejsim kandidatom na nove timy v NHL este nemaju haly. V poslednych tyzdnoch sa na nete spekulovalo o Vegas (viac ako inokedy) ale v tom pripade by som ten vyraz “nevypada dobre” povazoval za adekvatny – z arizony do nevady to by mi prislo ako z dazda pod odkvap, ohladne fungovania NHL timu vo Vegas som totiz dost skepticky…

Mne osobne by sa pozdavalo riesenie nechat ich este sezonu v arizone v tej “horsej” hale a dufat ze do roka bude pripravena hala v quebecu / seattli… ale mam neprijemny pocit aby z toho nakoniec nebolo to Vegas a to este toto leto…
nuž, tenhle krok od města Gelndale nám poskytuje dříve neskýtaný možnosti... Spekuluje se o tom, že bysme mohli odejít z Gila River Arény, spojit se s Arizona Suns (basket) a vybudovat si novou halu (pravděpodobně na místě staré haly, kde v minulosti s návštěvností problém nebyl...), kterou by využívali oba týmy :neviem:

= nový moderní stánek v lokaci kam i dřív chodili pravidelně diváci, ne jak do Gila River... a nebo jen dalších x let soudních řízení... takový běžný léto...

btw. pro příští sezónu se nic nemění, v Arizoně budeme hrát, podle mě téměř s určitostí (soudy se budou táhnout a nebude čas na relokaci).. :klobuk:
Jen se to odkládá stěhování Coyotes nemine a raději Vegas než Phoenix tam bude větší zájem. Québec beru jako hotovou věc stadion bude na konci října dostavěnej takže se prakticky mohl začátek sezony konat v Pepsi Colisée pro připomenutí dob její ,,slávy,,. Otázkou je kdo se tam bude stěhovat a já si myslím, že Florida... Seattle se nějak nemůže dohodnout, ale pro Canucks asi dobře - jednak konkurence a taky bysme přišli o fanoušky.
Leo píše:Jen se to odkládá stěhování Coyotes nemine
možná, ale díky tomu odkladu tu ještě stihneme vyhrát minimálně jeden Stanley Cup, a kdyby se to odložilo o dva roky, tak nejspíš i dva.. to za to hádam stojí :klobuk: :cup:
ThrashersFan píše:Avšak každý, kto to aspoň trochu sleduje vie, že návrat do Atlanty je aktuálne nemožný.
To ani nemusím sledovat, abych tohle věděl. :hroza:
No a na Coyotes se budou těšit Samotáři v Seattleu.
Wanic píše:nuž, tenhle krok od města Gelndale nám poskytuje dříve neskýtaný možnosti... Spekuluje se o tom, že bysme mohli odejít z Gila River Arény, spojit se s Arizona Suns (basket) a vybudovat si novou halu (pravděpodobně na místě staré haly, kde v minulosti s návštěvností problém nebyl...), kterou by využívali oba týmy
2001-02 13165 diváků
2000-01 14224 diváků
Takže cca na stejných číslech jako jsou poslední sezony v nové hale.
dejf píše:To ani nemusím sledovat, abych tohle věděl. :hroza:
Ani nie. Atlanta je najväčšia aglomerácia v USA po Houstone bez NHL tímu. Ten tím sa tam logicky núka.
to dejf: ok, já si ty čísla ani nezjišťoval.. tak nějak jsem to tvrzení převzal z hf boards.. kde každej druhej nadává na to, jak je Glendale z ruky, jak tam musí jet hodinu autem etc. a jsem si jistej, že tam padly i přímo ty věty, že dřív se v Arizoně na hokej chodilo... ale hej, my bad.. jestli se nechodilo ani tehdy, tak nám to asi v návštěvnosti nepomůže :-D

na druhou stranu, pořád je to jedna zvažovaná varianta, kterak z toho vybruslit, přičemž si stejné myslim, že první možnost budou soudy, a tam těžko člověk ví, co předvídat...

Jestli jsem to dobře pochopil, a že jsem nemusel, moc jsem to nestudoval, tak město Glendale tu smlouvu chce zrušit resp. už zrušili na základě toho, že pracovník, kterej jim doporučil to původní podepsaní tý smlouvy, čistě náhodou půl roce po podpisu začal pracovat u nás ve společnosti :D ..

no, tak uvidíme.. ono já to ani moc neřešim.. ono i kdyby tu smlouvu takhle násilně neukončili, tak ve smlouvě byla výstupní klauzole po pěti letech (přičemž podmínky pro aplikování týhle klauzole, byly ztráta 50 mega, což při buy outu Ribeira už teď je jasný, že prostě nejde nesplnit.. takže tu páku, dostat tým z Arizonu, budou mít tak nebo tak)...

pro mě je to furt takovej status quo.. užívat si sluníčka dokud nám svítí... a kdo ví, třeba bude svítit i dál :idea: :sleep2:
ThrashersFan píše:
dejf píše:To ani nemusím sledovat, abych tohle věděl. :hroza:
Ani nie. Atlanta je najväčšia aglomerácia v USA po Houstone bez NHL tímu. Ten tím sa tam logicky núka.
No a zajímalo to jen 14 tisíc lidí.
btw. to videjko hned na začátku stránky :D... srdcařka :cool: :clap:

http://www.azcentral.com/story/sports/h ... /71061246/" onclick="window.open(this.href);return false;

ObrázekHERE TO STAY, "We will take every posible legal action against this decition... We haven't even had a second to think about what a disaster scenario looks like," Anthony LeBlanc (our CEO)
dejf píše:No a zajímalo to jen 14 tisíc lidí.
Čo bolo stále viac ako u Blackhawks v pre-lockout ére a u Red Wings počas Dead Wings éry.

A to sa prosím pekne bavíme o tímoch Original Six.

Návštevnosť je relatívny pojem.
ThrashersFan píše: Návštevnosť je relatívny pojem.
:rofl: Pro neexistující týmy rozhodně.
"There have been a lot of little skirmishes in recent years," Doan said. "Hopefully, this is the final one. The stake goes in. It comes out. You either live or you don't."
Dan Bickley, azcentral sports píše:Bettman is defined by NHL expansion into parts unknown, and his game is beginning to flourish. Tampa Bay has a wonderful young team. The state of Arizona is producing huge amounts of talented young players. Meanwhile, the commissioner is a bulldog, a smack-talker, a scar-hardened executive with alligator skin. Do you really think he's going to lose this battle to Jerry Weiers?
Dan Bickley, azcentral sports píše:Best-case scenario: The Coyotes beat the city of Glendale in court, stay at Gila River Arena then do the unthinkable. They exercise that dastardly out clause. They return home to Phoenix, not Canada.
je třeba víc dodávat? HERE TO STAY! :klobuk:

Obrázek
ok, v Arizoně jsem nikdy nebyl, takže to může bejt velice scestnej názor.. ale tady je obrázek na mapu, kde by mohla stát nová aréna (a kde přibližně stála ta stará) a kde stojí Gila River Arena...

tjdvory.wz.cz/Glendale.png

Do nový haly by to měli ze všech koutů Phoenixu všichni cca stejně daleko, do Jobing com arény (shit vlastně už Gila River Arény) musejí lidi z east side Phoenixu dojíždět o 20 km dál ... to je docela řacha, alespoň dle mojich místních měřítek.. těžko říct, jak markantní rozdíl je to v takový metropoli, pro člověka z 50 000 města je to ale dost :D

to jen tak na okraj...

Co je podstatný: podali jsme žalobu, soud dočasně zneplatnil stanovisko města (což byl, dle reakce představitelů města, předpokládanej krok), a to až do konání samotnýho soudu, kterej by měl proběhnout 29.6... Tak pak uvidíme, jestli se to vyřeší hned nebo se to bude táhnout nebo... těch nebo by asi bylo spousta ... :klobuk:
Bohužel ja to u Phoenixu vidim dost blbe.Bohuzel klub asi s nejhorsim ekonomickym vysledkem vubec dlouhodobe.Navic k tomu tyhle problemy.Pro me nejzhavejsi kandidat na prestehovani , naopak u floridy se to oddalilo protoze hrali slusnej hokej a pujdou nahoru.
Anger píše:nejzhavejsi kandidat na prestehovani
no tak ono, v současnosti nás v Arizoně nic nedrží.. díky tomu, že nám vypovědělo město smlouvu, nejsme svázaný prakticky ničim.. kdyby nás někdo chtěl stěhovat, má absolutně volnou roku ... s nějakýho důvodu horním činovníkům NHL záleží na tom, aby byl v poušti hokej, za což jim můžeme bejt vděčný...

btw. Phoenix je asi jediný místo, kde se Bettmanovi tleská, na místo bučení :hehe: .. ale hej, bez něj bysme už byli dávno fuč, takže :poklona: ... je to pán :king:
A ako to mám vnímať ja, keď Bettman jasne a zreteľne mal v prípade Phoenixu a Atlanty dvojaký meter? :hroza:. Hanba...
no tak vždycky se můžeš připojit k těm, co na něj budou bučet... a při troše snahy by se možná našly i jiný alternativy, jak k tomu přistupovat :neviem:

btw. tweet, který Morgan zveřejnil po diskuzi s třemi různými odborníky na právo:
Craig Morgan píše:To them, the idea that a former PR director (Julie Frisoni) had a hand in creating a legal contract was, at best, implausible.
Tak já nevim, snad maj pravdu :pray: ...
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS