jj takjy jsme to nečekal...nyní je myslím sedmým bekem a určitě se do týmů zařádí, možná příští rok, nebo i letos...uvidíme...milos76 píše:No musím priznať, že ma Mihálikovo preradenie na farmu sklamalo a prekvapilo.V tom dvojzápase s Rangers strávil na ľade docela dosť času a zdalo sa, že má trénerovu dôveru.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Michael Ouellet, Shane O´Brien
VAN
Lukáš Krajíček, Juraj Simek
TBL
Sobotní zápas v Praze byl pro Shanea O’Briena posledním v dresu Tampy Bay.
Lukáš Krajíček má místo v základní sestavě Lightning jisté, navíc se vrací do známého prostředí. Na Floridě svoji zámořskou kariéru začínal, i když ne u Blesků, nýbrž u sousedů v Sunrise. V dresu Panterů odehrál v průběhu let 2002 až 2006 devadesát zápasů, než byl spolu s Robertem Luongem vyměněn na severozápad Kanady. U Canucks svoji bilanci 23 bodů rozšířil za dva roky o dalších dvacet sedm, více než polovinu minulé sezóny ale promarodil s ramenem a kotníkem.
S příchodem prostějovského rodáka nabyde obrana Lightning na zkušenosti, Kosatky si zase pochvalují, že jejich defenzíva bude pro soupeře tvrdším oříškem. “Uvažovali jsme o podobném řešení už delší dobu, cítili jsme, že potřebujeme vzadu přitvrdit,” přiznává trenér Vancouveru Alain Vigneault. “Museli jsme se ale vzdát kvalitního hokejisty v Lukášovi, který má jiný styl než O’Brien. Lukáš vynikal především v bruslení a rozehrávce.”
Shane O’Brien měl tušení, že se něco chystá, zvláště když ho kouč Melrose nechal v neděli jen na tribuně O2 Areny. “Byli jsme pryč dvanáct dnů, ale něco se ke mně doneslo. Mám za sebou hektický den, v sedm jsme odlétali z Prahy a v poledne už mi Brian Lawton volal, co se dohodlo. Bylo těžké se s tím smířit, ale na druhou stranu, když jste vyměněni do jiného týmu, znamená to, že ten klub o vás stojí.”
S jeho příchodem Vancouver navíc ušetřil, alespoň pokud jde o hráče, kteří zůstanou u prvních týmů. Shane O’Brien má před sebou poslední rok smlouvy za 950 tisíc dolarů, Lukáš Krajíček bude brát 1,1 mil. dolarů. Platově nejlépe z celé čtveřice je na tom Michel Ouellet s 1,25 milióny, ten ale u Blesků nenaplnil naděje vkládané do jeho osoby po příchodu z Pittsburghu a ani Canucks s ním zatím do základu nepočítají.
Odchod Ouelleta se dal čekat, jelikož nehrál. Když Melrose řekl, že týmu v Praze chyběla bojovnost, tak proč měnil Ouelleta, který je právě bojovník řed bránou
Ovšem nijak mi chybět nebude...v Tampě se příliš neuchytil, šlapalo mu to tam vlastně jen loni na konci sezony...
To po Shaneovi se mi bude stýskat více. Byl to dobrý obránce, který sice občas udělal chybu, ale za tým se bil. Navíc na mě udělal dojem na tréninku v Tampě. Ovšem Bolts chtěli obranu asi více zkušenější...
Přichází Lukáš Krajíček. Další čech, náš už čtvrtý...Florida je pro české hokejsty asi strašně příjemným místem...Florida má 5 čechů v týmu (nejvíce z celé NHL) a Tampa 4. Jsem zvědavý jak bude Lukáš hrát. Vím, že to není špatný obránce, ale minulou sezonu skoro celou promarodil, takže aby se to na něm nějak neprojevilo.

Juraj Simek je pro mě velkou neznámou. Je z Prešova. To je už náš druhý, stejně jako Mihalík. Spíše ho vidím na farmě než v NHL. Teda jsme spíše o tom téměř přesvědčen.
Lukáš Krajíček, Juraj Simek
Sobotní zápas v Praze byl pro Shanea O’Briena posledním v dresu Tampy Bay.
Lukáš Krajíček má místo v základní sestavě Lightning jisté, navíc se vrací do známého prostředí. Na Floridě svoji zámořskou kariéru začínal, i když ne u Blesků, nýbrž u sousedů v Sunrise. V dresu Panterů odehrál v průběhu let 2002 až 2006 devadesát zápasů, než byl spolu s Robertem Luongem vyměněn na severozápad Kanady. U Canucks svoji bilanci 23 bodů rozšířil za dva roky o dalších dvacet sedm, více než polovinu minulé sezóny ale promarodil s ramenem a kotníkem.
S příchodem prostějovského rodáka nabyde obrana Lightning na zkušenosti, Kosatky si zase pochvalují, že jejich defenzíva bude pro soupeře tvrdším oříškem. “Uvažovali jsme o podobném řešení už delší dobu, cítili jsme, že potřebujeme vzadu přitvrdit,” přiznává trenér Vancouveru Alain Vigneault. “Museli jsme se ale vzdát kvalitního hokejisty v Lukášovi, který má jiný styl než O’Brien. Lukáš vynikal především v bruslení a rozehrávce.”
Shane O’Brien měl tušení, že se něco chystá, zvláště když ho kouč Melrose nechal v neděli jen na tribuně O2 Areny. “Byli jsme pryč dvanáct dnů, ale něco se ke mně doneslo. Mám za sebou hektický den, v sedm jsme odlétali z Prahy a v poledne už mi Brian Lawton volal, co se dohodlo. Bylo těžké se s tím smířit, ale na druhou stranu, když jste vyměněni do jiného týmu, znamená to, že ten klub o vás stojí.”
S jeho příchodem Vancouver navíc ušetřil, alespoň pokud jde o hráče, kteří zůstanou u prvních týmů. Shane O’Brien má před sebou poslední rok smlouvy za 950 tisíc dolarů, Lukáš Krajíček bude brát 1,1 mil. dolarů. Platově nejlépe z celé čtveřice je na tom Michel Ouellet s 1,25 milióny, ten ale u Blesků nenaplnil naděje vkládané do jeho osoby po příchodu z Pittsburghu a ani Canucks s ním zatím do základu nepočítají.
Odchod Ouelleta se dal čekat, jelikož nehrál. Když Melrose řekl, že týmu v Praze chyběla bojovnost, tak proč měnil Ouelleta, který je právě bojovník řed bránou
To po Shaneovi se mi bude stýskat více. Byl to dobrý obránce, který sice občas udělal chybu, ale za tým se bil. Navíc na mě udělal dojem na tréninku v Tampě. Ovšem Bolts chtěli obranu asi více zkušenější...
Přichází Lukáš Krajíček. Další čech, náš už čtvrtý...Florida je pro české hokejsty asi strašně příjemným místem...Florida má 5 čechů v týmu (nejvíce z celé NHL) a Tampa 4. Jsem zvědavý jak bude Lukáš hrát. Vím, že to není špatný obránce, ale minulou sezonu skoro celou promarodil, takže aby se to na něm nějak neprojevilo.

Juraj Simek je pro mě velkou neznámou. Je z Prešova. To je už náš druhý, stejně jako Mihalík. Spíše ho vidím na farmě než v NHL. Teda jsme spíše o tom téměř přesvědčen.
Trenér Blesků Barry Melrose na prvním tréninku po návratu z Evropy pozměnil složení útočných řad. Václava Prospala na levém křídle elitní formace vystřídal Ryan Malone. Lukáš Krajíček si po výměně z Vancouveru ještě vyřizoval víza, zraněný obránce Paul Ranger bude k dispozici nejdříve příští čtvrtek proti NY Islanders.
Tak tomu nerozumím...fajn, výkon dopředu byl strašný, ale tohle se mi zdá jako blbost. První lajna jediná šlapala solidně, Prospal sice nehrál nic moc, ale proč kazit tu skvělou souhru
Navíc Ryan Malone nám nepředvedl taky nic a není to technický hráč, který by se k dvojci Marty-Vinny hodil. Je to spíše hráč, který využívá své tělo. To už tam raději dat Radima Vrbatu. Uvidíme jak to bude vypadat proti Canes.
Tak tomu nerozumím...fajn, výkon dopředu byl strašný, ale tohle se mi zdá jako blbost. První lajna jediná šlapala solidně, Prospal sice nehrál nic moc, ale proč kazit tu skvělou souhru
Tramtadá, už sem na to přišel, Tampa letos razí filozofii pokus-omyl. Uděláme kopec trejdů a podpisů a to by v tom byl čert, aby se aspoň jeden nepoved. Stejně tak teď ty útočné lajny a určitě i obranné - Malone hraje úplné prd, tak ho dáme do první pětky. Pravda, VinnyP sice mohl hrát líp, ale po dvou zápasech - které se navíc nepovedly skoro všem, ne jenom jemu - ho vyhodit z první pětky se mi nelíbí. Aby to nedopadlo tak, že prvních 10 kol budem hrát pokaždé v jiné sestavě a Melrose se pakuje zase zpátky do TV. Fakt sem zvědav, co z toho cirkusu vzejde 
Možná to teď bude odvážné, ale už sem to někam psal a stojím si za tím - TORTS COME BACK! (please
)
K tomu trejdu se už radši nevyjadřovat a brát to jako fakt. Když bych si srovnal obranu před těma šachama a po, tak ta ztráta je obrovská....
Možná to teď bude odvážné, ale už sem to někam psal a stojím si za tím - TORTS COME BACK! (please
K tomu trejdu se už radši nevyjadřovat a brát to jako fakt. Když bych si srovnal obranu před těma šachama a po, tak ta ztráta je obrovská....
MMno sachy teda strasny. Tu vymenu chapu v tom, ze se hosi z OK potrebovali zbavit nezanedbatelnych honoraru, ktere OB a Ouelet pobirali. To je snad jedine vysvetleni. Krajicek a mlady Simek jsou spis jen takovej bonus IMHO.
Jinak navrhuji do Lightning povolat D. Boyla ... z Norfolku. At videj ze umime kouzlit !
Jinak navrhuji do Lightning povolat D. Boyla ... z Norfolku. At videj ze umime kouzlit !
safa píše: Jinak navrhuji do Lightning povolat D. Boyla ... z Norfolku. At videj ze umime kouzlit !

Konečně začínáme hrát taky v St.Pete Times Foru. Dneska tam v domácí premiéře přivítáme Carolinu.
Ta včera porazila Panthers 6:4. Ukázala tak, že její ofenziva bude opět velmi silná a naši mladé obraně by mohla dělat nemalé potíže. Ovšem mohla by být trochu unavena ze včerejšího zápasu.
Tampa je na tom zatím bodově nejhůře v NHL. Zatím je ze dvou zápasu bez bodu. Věřím, že dneska se svěřenci kouče Melrose zvednou a zvítězí. Je už načase. Další porážka by nás mohla nazačátek hnedka pořádně zviklat. Do zápasu musejí dát hráči všechno, potom mají odpočinek až do čtvrtku, takže se nemusí vůbec šetřit.
Vinny Lecavalier si v 54 zápasech proti Canes připsal 53 bodů (22+31). Navíc 15 kladných bodů v tabulce +/-.
Martymu St.Louisovi se proti Canes taky daří. Za 44 zápasů má 47 bodů (26+21). K tomu 17 kladných bodů v tabluce +/-.
Pro naši dvojčku je to tedy oblíbený soupeř.
Kdo nastoupí v brance zatím není jasné. Oba golmani se v Praze předvedli v dobrém světle, takže myslím, že ať nastoupí Kolzig nebo Smith, je to jedno, oba budou oporou.
2. 4. 2008 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 6:2
29. 3. 2008 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2:1
1. 3. 2008 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 5:1
22. 12. 2007 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 1:4
6. 12. 2007 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2:1
23. 11. 2007 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 4:3
14. 11. 2007 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 6:1
8. 11. 2007 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 1:5
Že by zase náš starý známý syndrom třetích třetin? Jinak já jsem to neviděl, ale i podle textového zápisu si udělám myslím celkem věrohodný obrázek.
9 vyloučení je přespříliš, Malone OPĚT zkušeně zmákl hned tři z těch devíti (mimochodem, jak si říká hráči, co bere přes 4mil(?) za sezonu, hraje úplné prd a jenom nechávám se vylučovat? A jak se pak říká tomu, co takového hráče koupí? Myslím, že ty slova budou podobné
). Opět nás soupeř přestřílel a opět o hodně....podle mě hodně podobný scénář jako dvojzápasy s Rangers, jenom o chlup možná lepší z naší strany, ale to pořád není (ani zdaleka) dostatečné. Ale i tak, třígólové vedení bysme měli udržet.
Podle highlightu mi bylo líto Smitha, pochytal toho dost a jak rozštípal hokejku o břevno, to vyjadřuje úplně přesně naši situaci.
Jinak mě zaujalo, že ve druhé třetině bylo celkem 8 vyloučených, ale střely jenom 9:9....
9 vyloučení je přespříliš, Malone OPĚT zkušeně zmákl hned tři z těch devíti (mimochodem, jak si říká hráči, co bere přes 4mil(?) za sezonu, hraje úplné prd a jenom nechávám se vylučovat? A jak se pak říká tomu, co takového hráče koupí? Myslím, že ty slova budou podobné
Podle highlightu mi bylo líto Smitha, pochytal toho dost a jak rozštípal hokejku o břevno, to vyjadřuje úplně přesně naši situaci.
Jinak mě zaujalo, že ve druhé třetině bylo celkem 8 vyloučených, ale střely jenom 9:9....
Tak tohle už je moc ale.První 2 třetiny byly OK , jenomže co se dělo v té 3... připadalo mi že Carolina hrála celou třetinu powerplay.Rozhodl asi ten inkasovaný gol na konci 2.třetiny
jinak Mike opět fantastický výkon , pro mě jasná jedička
škoda že mu ostatní hráči vůbec nepomáhali
Lukáš Krajíček se mi líbil z beků asi nejvíc , ve čtvrtek by měl hrát Ranger ...
no k Maloenovi .... neuvěřitelný ... 3 zbytečný vyloučení ... já bych mu nakopal do prdele už , do útoku nic , do obrany nic , ale vylučovat se to jo .... fakt luxusní kauf
4:3 OT
Kdyby se hrál zápas 30 minut a ne 60, tak se nyní radujeme z výhry, ale tak nějak jsme si nyní vzpomněl na minulou sezonu, kdy se nám dařilo ve trřetí třetině prohrávat vyhrané zápasy. Dneska jsme to totiž viděli znovu!
První půlka zápasu byla velmi dobrá. V první třetině jsme Canes přestříleli 16:12 a v té druhé byl počet střel vyrovnaný 9:9. A hlavně, výsledek byl 3:0 pro nás, díky dělovce Carlea a pohotové dorážce Recchiho, krásné střele Niskaly (premiérový gol v NHL) a Lecavalierové bombě v přesilovce 5 na 3. Potom jsme ale dostali gol do šatny (8 sekund před koncem druhé části) a pak se začali dít věci...
Canes na naši bránu ve třetí třetině vypálili dvacetkrát. A to je až příliš velké číslo. Dostali jsme dva goly a bez vynikajcího Smithe by jich bylo více. Za ten bod ještě můžeme být rádi, jelikož potom chytil několik golovek.
Po třech zápasech na kontě mít 1 bod je málo. A pokud chtějí Lightning letos do play-off (i když už mě taky napadlo že vedení zamýšlí zisk Tavarese) tak musí začít vyhrávat. Další zápas hrajeme až ve čtvrtek proti Islanders, kde neberu nic jiného než 2 body. Potom hrajeme v sobotu s Wild, kde pokud nechtějí Bolts začátek uplně po*ebat, musí taky urvat dva body a potom s Thrashers, kde opět neberuz nic jiného než 2 body. Potom hrajeme se San Jose, tam už s nimi až tak nepočítám

Ryan Malone (6 trestných minut

Mike Smith 46/42

Lukáš Krajíček

Rod BrindAmour/Matt Carle (0+1)

Marty/Vinny (0+1)/Heward (0+2)

vítězná radost Canes

Jestliže očekávání byla vyšší než loni, hráči Tampy Bay Lightning je zatím nenaplňují. Po nevýrazných výkonech ze začátku sezóny se „Bolts“ propadají do míst, odkud vyšli. Naposledy tým Vincenta Lecavaliera v sobotu promrhal třígólové vedení proti Carolině Hurricanes a odnesl si již třetí letošní porážku.
„Tvrdá porážka,“ řekl brankář Mike Smith. „Je frustrující ztratit vedení 3:0.“
A tvrdých porážek zřejmě bude víc. Tampa (0-2-1) se totiž na úvod prezentuje velmi slabou obrannou. Zatímco v Praze pustili Bolts na svého brankáře 41 a 39 střel, proti ofenzivně laděným Canes to bylo dokonce 46. Nejlepším hráčem mužstva byl tedy opět brankář, který už potřetí zabránil pohromě.
„Základní věcí je, že když hrajete o vítězství, tak se nesmíte ničeho bát,“ řekl trenér Barry Melrose. „Musíte se vracet, získávat puky. Věci se musí hýbat, což se nám ve třetí třetině bohužel nedařilo.“
Bolts tak mohou alespoň doufat v brzký návrat Paula Rangera (rameno), který by se měl postavit již do čtvrtečního zápasu proti Islanders. Rangerův stav by měl být přehodnocen během pondělí a pokud tento zadák alespoň nezlepší držení puku, tak aspoň ubere nehorázně vysoký herní čas Matta Carla (naposledy 30:10).
Melrose by však raději viděl trpělivější rozehrávku. „Všechno je to o rozvaze,“ řekl. „Hráči jako jsou Chris Pronger nebo Nicklas Lidstrom dovedou přesně nahrát i v tísni. Pokud jsou pod tlakem, tak to pošlou podél hrazení.“
Zatímco média spekulují o příchodu Marka Malíka, Melrose se na nic vymlouvat nehodlá: „Naše výkony jsou neomluvitelné.“
Naopak majitel Len Barrie zůstává v klidu: „Buďme trpěliví. Máme dobrý tým. V říjnu se ještě nic nevyhrává. Co vím, tak jediné, co se v tomhle období dá vyhrát, je baseball. Svým svěřencům věřím.“
Barrie dále dodal, že do týmu přišlo třináct nových hráčů, kteří se potřebují sehrát, neboť přípravný kemp byl krátký a hektický. Svůj tým tak prý bude hodnotit až na konci listopadu. „Pamatujte, loni jsme skončili na 30. místě, takže muselo dojít k mnoha změnám. Musíme být tedy trpěliví,“ řekl. „Nepanikaříme, to je jasné...Brianu Lawtonovi jsem řekl, že pokud tenhle tým nebude dobrý, tak bychom měli dělat něco jiného. Věřím, že tohle je dobrý hokejový tým.“
(nhlpro.cz)
...Vítě že mě napadlo, že by mohl hrát Marek Malík za nás
Normálně bych řekl, že to nevyjde ale s našim novým vedením je všechno možné...
zatím nepanikaříme, ale situace je nepříjemná...s Islanders ve čtvrtek nic jiného než 2 body
„Tvrdá porážka,“ řekl brankář Mike Smith. „Je frustrující ztratit vedení 3:0.“
A tvrdých porážek zřejmě bude víc. Tampa (0-2-1) se totiž na úvod prezentuje velmi slabou obrannou. Zatímco v Praze pustili Bolts na svého brankáře 41 a 39 střel, proti ofenzivně laděným Canes to bylo dokonce 46. Nejlepším hráčem mužstva byl tedy opět brankář, který už potřetí zabránil pohromě.
„Základní věcí je, že když hrajete o vítězství, tak se nesmíte ničeho bát,“ řekl trenér Barry Melrose. „Musíte se vracet, získávat puky. Věci se musí hýbat, což se nám ve třetí třetině bohužel nedařilo.“
Bolts tak mohou alespoň doufat v brzký návrat Paula Rangera (rameno), který by se měl postavit již do čtvrtečního zápasu proti Islanders. Rangerův stav by měl být přehodnocen během pondělí a pokud tento zadák alespoň nezlepší držení puku, tak aspoň ubere nehorázně vysoký herní čas Matta Carla (naposledy 30:10).
Melrose by však raději viděl trpělivější rozehrávku. „Všechno je to o rozvaze,“ řekl. „Hráči jako jsou Chris Pronger nebo Nicklas Lidstrom dovedou přesně nahrát i v tísni. Pokud jsou pod tlakem, tak to pošlou podél hrazení.“
Zatímco média spekulují o příchodu Marka Malíka, Melrose se na nic vymlouvat nehodlá: „Naše výkony jsou neomluvitelné.“
Naopak majitel Len Barrie zůstává v klidu: „Buďme trpěliví. Máme dobrý tým. V říjnu se ještě nic nevyhrává. Co vím, tak jediné, co se v tomhle období dá vyhrát, je baseball. Svým svěřencům věřím.“
Barrie dále dodal, že do týmu přišlo třináct nových hráčů, kteří se potřebují sehrát, neboť přípravný kemp byl krátký a hektický. Svůj tým tak prý bude hodnotit až na konci listopadu. „Pamatujte, loni jsme skončili na 30. místě, takže muselo dojít k mnoha změnám. Musíme být tedy trpěliví,“ řekl. „Nepanikaříme, to je jasné...Brianu Lawtonovi jsem řekl, že pokud tenhle tým nebude dobrý, tak bychom měli dělat něco jiného. Věřím, že tohle je dobrý hokejový tým.“
(nhlpro.cz)
...Vítě že mě napadlo, že by mohl hrát Marek Malík za nás
zatím nepanikaříme, ale situace je nepříjemná...s Islanders ve čtvrtek nic jiného než 2 body
Marek Malík by se měl během tohoto týdne hlásit v Tampě! S místními Lightning se dohodnul na zkušebním kontraktu.
Super. Jsem nadšený. Malík nám pomůže svými zkušenostmi...navíc bydlí ve vesnici, která je 2 km daleko, takže kdyby přivezl Stanley Cup
...
Těžko říct, kdo půde z obráncu dolů. Heward hraje zatím skvěle, ale asi by to byl on i za mě. Uvidíme, jestli si Niskala udrží výkonost a jestli se už uzdraví natrvalo Paul Ranger. Jinak Melrose zatím hodně chváli Lundina. Nakonec ta naše defenziva nemusí vypoadat až tak strašně...
mimochodem, jak už napsal safa-Malík by byl už pátým čechem v týmu. Pomalu se z nás stávají Rangers z před dvou let...to by znamenalo, že v česku se nebude mluvit o jiném týmu než o Tampě...stejně jako to bylo před pár lety s Rangers
Super. Jsem nadšený. Malík nám pomůže svými zkušenostmi...navíc bydlí ve vesnici, která je 2 km daleko, takže kdyby přivezl Stanley Cup
Těžko říct, kdo půde z obráncu dolů. Heward hraje zatím skvěle, ale asi by to byl on i za mě. Uvidíme, jestli si Niskala udrží výkonost a jestli se už uzdraví natrvalo Paul Ranger. Jinak Melrose zatím hodně chváli Lundina. Nakonec ta naše defenziva nemusí vypoadat až tak strašně...
mimochodem, jak už napsal safa-Malík by byl už pátým čechem v týmu. Pomalu se z nás stávají Rangers z před dvou let...to by znamenalo, že v česku se nebude mluvit o jiném týmu než o Tampě...stejně jako to bylo před pár lety s Rangers
Dobrý, Malík sice není top bek, ale určitě pomůže. Koho dolů toť otázka, já myslím, že je to zatím nejednoznačné a to je dobře, konkurence v týmu musí být. Hlavně ubrat ice-time Carlovi, sem četl, že má přes 30(!!!)minut za zápas, to je strašně moc, akorát pošlapem jeho talent
Tak jak jsem čekal, přichází Marek Malík....
Malík obdržel jednoletý kontrakt na 1,2 mil.
Trenér Barry Melrose, jehož tým prohrál všechny tři úvodní zápasy sezóny, si od něj slibuje především víc důrazu.
„Pokud máme možnost získat hráče lepšího, než jsou ti, které máme momentálně k dispozici, bylo by od nás hloupé se o to nepokusit,“ naznačil svou sportovní filozofii Melrose v rozhovoru se zámořskými novináři.
„Potřebujeme se zlepšit v rozehrávce. Zadáci se nesmí bát podržet puk. Zatímco zkušení hokejisté jako Chris Pronger, nebo Niklas Lindström dokážou pod tlakem udělat jeden krok navíc a poslat útočníkům přímou přihrávku, naši hoši vyhodí puk po mantinelu. Takhle to dál nejde,“ doplnil.
V NHL hájil Malík barvy Harfordu, Caroliny, Vancouveru a NY Rangers. Majitel bronzové medaile z OH v Turíně (2006) si za svou dvanáctiletou kariéru v zámoří připsal do statistik 649 zápasů a 163 kanadských bodů (33+130). V play off odehrál 65 utkání, ve kterých zaznamenal dvě branky a osm přihrávek.
Já jsem celkem spokojen. Je to docela dobrý obránce, sice občas vyrobí nějaký ten kiks, ale myslím, že nám jeho zkušenosti pomůžou...hlavně tedy v té obraně, která byla hodně mladá...
Tak hodně štěstí Marku...
Malík obdržel jednoletý kontrakt na 1,2 mil.
Trenér Barry Melrose, jehož tým prohrál všechny tři úvodní zápasy sezóny, si od něj slibuje především víc důrazu.
„Pokud máme možnost získat hráče lepšího, než jsou ti, které máme momentálně k dispozici, bylo by od nás hloupé se o to nepokusit,“ naznačil svou sportovní filozofii Melrose v rozhovoru se zámořskými novináři.
„Potřebujeme se zlepšit v rozehrávce. Zadáci se nesmí bát podržet puk. Zatímco zkušení hokejisté jako Chris Pronger, nebo Niklas Lindström dokážou pod tlakem udělat jeden krok navíc a poslat útočníkům přímou přihrávku, naši hoši vyhodí puk po mantinelu. Takhle to dál nejde,“ doplnil.
V NHL hájil Malík barvy Harfordu, Caroliny, Vancouveru a NY Rangers. Majitel bronzové medaile z OH v Turíně (2006) si za svou dvanáctiletou kariéru v zámoří připsal do statistik 649 zápasů a 163 kanadských bodů (33+130). V play off odehrál 65 utkání, ve kterých zaznamenal dvě branky a osm přihrávek.
Já jsem celkem spokojen. Je to docela dobrý obránce, sice občas vyrobí nějaký ten kiks, ale myslím, že nám jeho zkušenosti pomůžou...hlavně tedy v té obraně, která byla hodně mladá...
Tak hodně štěstí Marku...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé