Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jednoznacne ano k tomu trejdu z pohladu montrealu.
mt-svk píše:Podľa Toronto Star je Jef Carter ponúkaný do Montrealu výmenou za Jara Haláka plus niečo. Som zvedavá, co je na tom pravdy.
No tak to vypadá, že jsem to před cca 14 dny trefil dobře... :) . Myslím, že je to adekvátní náhrada, i když otázkou je, co si Holmgren představuje pod tím "plus něco"...
mt-svk píše:Podľa Toronto Star je Jef Carter ponúkaný do Montrealu výmenou za Jara Haláka plus niečo. Som zvedavá, co je na tom pravdy.
debil píše:jednoznacne ano k tomu trejdu z pohladu montrealu.
:-( Po tom skvělém výkonu proti Islanders bych nejraději Haláka neměnil vůbec.Realita je ale taková,že v létě budou s Pricem RFA a oba společně budou požadovat velmi vysokou smlouvu na několik let a je nepravděpodobné,že by Montreal mohl dlouhodobě oba udržet.Náhrada za Haláka je,o čem psali i na webu HABS.
Cedrick Desjardins je ve výborné formě a je s nejvyšším počtem nul ve špici celé AHL.V záloze číhá na svou příležitost Sanford. brankářů.http://www.nhl.cz/CZ/19940/brankari_v_a ... 2009_.html

Teď je vhodná chvíle výměny jednoho z kvalitních brankářů!!!!!!
:-( Niko-li jako výkonnostně nepotřebných,ale s výhledem do budoucna jako nezaplatitelných.A v tom je problém!!!
Že půjde Halák je bohužel předem jasné!!! :?

Halák pracuje u Montrealu za hubičku.Těch jeho 0,8 mil je směšných a přitom platy našich všech hráčů naplňují téměř celý platový strop povolený vedením NHL.Máme rezervu asi dvou milionů!!!!! :?
Museli bychom za Cartera(5 mil) přidat k Halákovi hráče ze základu s platem kolem 3 mil,abychom se vešli do platového stropu.
(A.Kosticyn? nebo snad Špaček? - tito hráči by tak zhruba splňovali výší svého platu požadavky, abychom přijmutím Cartera se ještě tak,tak s odřenými zády vešli do PS.
O kompenzaci většího počtu hráčů k Halákovi za Cartera se snad nemá cenu vůbec bavit!!!!
Jiná varianta kompenzace pouhého draftu k Halákovi by zase nestačila jak vedení NHL tak Philadelphii!!

Důvody nesouhlasu naší kompenzace?A.Kosticyn se konečně rozehrává a byla by roztržena naše současná nejlepší Plekancova řada .Obránců jako je Špaček, nemáme také mnoho nazbyt.Ne to by nebylo dobré řešení!!!!! :evil:

Navíc měnit dva hráče ze základu za jednoho nepovažuju za velkou výhodu pro tým.Spíš nevýhodu !!!!!

Jinak proti Carterovi vůbec nic nemám.Letos se sice hledá,ale kvalitní centr to je!!!!!!! :yes: Může hrát i křídlo,takže v druhém útoku vedle Gomeze by se určitě uplatnil!!!!A nám by se moc hodil!!!!Dokonce bych doufal i v jeho góly!! :yes:
Podle mě je lepší než to co letos odvádí!!!Fyzicky je zdatný a velmi dobře bruslí.Rozhodně bych ho uvítal všemi deseti!!!!!!:yes:

http://www.nhl.cz/CZ/hrac/5687/carter__jeff.html

:-P Byl bych rád,kdyby se našlo nějaké rozumné řešení a on u nás hrál,ale asi to nepůjde!!!!! :yes:
Já ho tedy zatim nevidim.
:? Budeme si muset nechat na Cartera ,,zajít chuť"!!!!!!!
habs píše:
No tak to vypadá, že jsem to před cca 14 dny trefil dobře... :) . Myslím, že je to adekvátní náhrada, i když otázkou je, co si Holmgren představuje pod tím "plus něco"...
to neco budou drafty a nejaky hrac(i)
megaton píše:
habs píše:
to neco budou drafty a nejaky hrac(i)
No drafty a ještě k tomu hráči, to určitě ne! To by musel být Gainey padlý na hlavu!
Tak v Atlantě náš výkon hodně mdlý, přesto hlavně díky Halákovi, Plekancovi a Bergeronovi si vezeme dva body :) ! Jestli to Halákovo nasazování na poslední zápasy má znamenat, aby se ukázal potencionálním zájemcům, tak se mu to daří náramně! Oba zápasy byly z jeho strany vynikající a myslím, že po takových výkonech můžeme zcela oprávněně požadovat jako protihodnotu kvalitního útočníka. O Plekym už ani nemá cenu psát, ten člověk prostě letos drží celý Montreal!!!
habsi: ano já jsem letoss viděl jen málo zápasů Habs ale dívám se na všechny sestřihy a opravdu Tomáš je letoss cítit a to hodně!!..... opravdu ma tedka fazonu jako hrom
Je to hráč který umí tvořit hru,každé střídání jak se říká odjezdí na krev a dává goly
Jen at se mu daří tak dál a bude to paráda :good:
Plekanec patril vždy k mojim obľúbeným českým hráčom.
Pravdou je že minulú sezónu by viacerí fanúšikovia Habs ale najradšej zakopali pod zem. :-P
temi hraci jsem myslel oba Kosticiny a draft treba ve druhem kole. asi by k tomu mela Phila ale neco prihodit treba pozdejsi drafty. nebo proste Halak a Kosticin za Cartera a draft. to se mi zda docela fer. jinak bych moc nepochyboval ze Gainey padlej je coz prokazal angazovanim Gomeze a castecne i Gionty kdyz mu nabidl 5 mega po dobu 5 let.
megaton píše:temi hraci jsem myslel oba Kosticiny a draft treba ve druhem kole. asi by k tomu mela Phila ale neco prihodit treba pozdejsi drafty. nebo proste Halak a Kosticin za Cartera a draft. to se mi zda docela fer. jinak bych moc nepochyboval ze Gainey padlej je coz prokazal angazovanim Gomeze a castecne i Gionty kdyz mu nabidl 5 mega po dobu 5 let.
Halák + oba Kosticynové za Cartera??? To je vtip, ne? Maximálně tak Halák + mladší Kosticyn, to by byla asi adekvátní výměna. Gainey má, pravda, někdy hodně podivné myšlenkové pochody, ale takovou blbost, co jsi napsal, by snad neudělal...
Tak já bych tedy z pohledu Habs fans nabídku Carter za Haláka + oba Kosticynové bral a skákal bych radostí :) Halák je ( možná ) budoucí jednička,ale jeho odchod vás až tak mrzet nemusí,máte Priceho ... a Kosticyny jste,pokud vím,ještě nedávno chtěli měnit.Oba dva jsou IMHO nevychování náladoví smradi s kterými kulové vyhrajete ... naopak Carter je 50 golový střelec s hokejkou napravo - za takové borce je cena prostě vysoká.Když si Flyers neplácnou s vámi,řada týmů jistě o Cartera bude mít zájem ....

A navíc,Carter je velký a silný,což taky není na škodu,když máte v top6 samé prcky ...
Áno Carter je drahý pre vyššie zmieňované výhody, stick right a vie hrať centra i krídlo a tú 50-ku skôr či neskôr dá.
kisin píše:Tak já bych tedy z pohledu Habs fans nabídku Carter za Haláka + oba Kosticynové bral a skákal bych radostí :) Halák je ( možná ) budoucí jednička,ale jeho odchod vás až tak mrzet nemusí,máte Priceho ... a Kosticyny jste,pokud vím,ještě nedávno chtěli měnit.Oba dva jsou IMHO nevychování náladoví smradi s kterými kulové vyhrajete ... naopak Carter je 50 golový střelec s hokejkou napravo - za takové borce je cena prostě vysoká.Když si Flyers neplácnou s vámi,řada týmů jistě o Cartera bude mít zájem ....

A navíc,Carter je velký a silný,což taky není na škodu,když máte v top6 samé prcky ...
:-( Promiň kisine,ale nabízet tři hráče za jednoho je absolutní nesmysl.To by snad platilo v případě mimořádných hráčů Maria Lemieuxe, nebo Wayne Gretzkyho.To nemůžeš v připadě letos stagnujícího Cartera myslet vážně.
Samotný A.Kosticyn je výkonnostně přiměřený hráč Cartera, ne-li lepší.To, že jsem ze začátku sezony prosil o jeho výměnu,bylo spíš pod dojmem jeho slabší formy,než že bych si myslel,že je to neperspektivní křídlo,které se nedokáže vedle Plekance prosadit.
Takže radil bych,nepřeceňujme současné Carterovi schopnosti a nerozebírejme naši základní sestavu.Nepřeplácejme nabízeného hráče a neposilujme zbytečně soupeře z konference..Navíc výkonost Haláka je celkem standartně vysoká a spolu s tebou nabízeným S.Kosticynem by museli letci radostí skákat deset metrů vysoko do stropu!!!
To bychom je hodně posílili a sebe oslabili!!!!! :evil:
:| Navíc o A.Kosticyna vůbec nejde.Toho jsem pouze předtím zmínil kvů-li jeho výši platu 3,25 mil, jehož odečtení spolu s Halákovým platem 0,8 mil by nám pomohlo při transakci Cartera, abychom se vešli do platového stropu a výměnu mohli uskutečnit.Jinak je to celé z hlediska dodržení pravidel NHL nereálné!!!!.

A prosim tě .Kde má Carter těch padesát gólů za sezónu.Ještě toho nikdy nedocílil a kdybych byl rýpavý tak napíšu,že se mu pouze a mimořádně povedla loňská sezóna.Tam udělal vynikajících 84 bodů a značně se podílel na našem vyřazení v PO.To je pravda!!!
V předešlých letech to bylo ale daleko horší,Spíš se dá napsat pouhý příslib do budoucna.Ale to musí svými ustálenými výkony potvrdit!!Nic víc!!!!

http://www.nhl.cz/CZ/hrac/5687/carter__jeff.html

ANO,já bych také v Canadiens rád Cartera uvítal,ale NE za cenu,že nám jeho příchod rozebere první Plekancovu řadu a ve svém důsledku celá transakce nevyřeší pro nás vůbec nic a mužstvo oslabí.Bez A.Kosticyna by nám zase chyběl jeden hráč do první nebo druhé řady!!

Navíc si uvědom,že spoléhat v každém zápase můžeme pouze a jedině na Plekancovu řadu.Jinak ostaní naše řady se téměř nikdy gólově neprosadí,včetně v Kanadě opěvovaného a fanoušky HABS kupodivu chráněného Goméze!!!!! :-(
A potom ještě spoléhame na oba naše brankáře.Tím,že máme solidní dva,odchod jednoho z nich by tolik nebolel.Přesto sám o sobě Halák značně posílí každé mužstvo,kam nakonec přestoupí.Už to by byl pro letce kauf,až dost!!!!!! :evil:

S jediným co naprosto s tebou kisine souhlasim jsou fyzické parametry a síla Cartera,kterou by jsme zatraceně potřebovali. :yes:Potom vážně slintám a jeho schopnost akci dohrát a vystřelit přesně na branku!!!! :-P
Jeff je vážně hráč,kterého bych tu rád viděl!!!!!To bez diskuze!!Bohužel to asi nepůjde :?

:hmm: Po zveřejnění infa,tušim v pondělí, zase ticho po pěšině.Asi to byla pouze fáma :? .
montreal píše: :-( Promiň kisine,ale nabízet tři hráče za jednoho je absolutní nesmysl.To by snad platilo v případě mimořádných hráčů Maria Lemieuxe, nebo Wayne Gretzkyho.To nemůžeš v připadě letos stagnujícího Cartera myslet vážně.
Jaký nesmysl ? Takové výměny se realizují a realizovat se budou.Napadá mne třeba Brad Richards,za kterého jsme získali 3 hráče + draft :!: Ano,Carter letos neválí jak loni,nicméně je to dáno celkovou špatnou hrou Flyers.I tak je ale Jeff ( společně s M.Richardsem ) nejproduktivnějším hráčem týmu :)
montreal píše:Samotný A.Kosticyn je výkonnostně přiměřený hráč Cartera, ne-li lepší
No tak to snad nemyslíš vážně.Až Andrej nastřílí 46 branek a nasbírá 84 bodů za sezonu - pak ano,nicméně doposud Kosticyn nic takového neukázal.Ukázal,že je velmi talentovaný a taky náladový - Carter je zcela jistě vyzrálejším hráčem,platným na obou stranách kluziště i na oslabení.To se o Andrejovi říct nedá ...
montreal píše:Takže radil bych,nepřeceňujme současné Carterovi schopnosti a nerozebírejme naši základní sestavu.Nepřeplácejme nabízeného hráče a neposilujme zbytečně soupeře z konference..Navíc výkonost Haláka je celkem standartně vysoká a spolu s tebou nabízeným S.Kosticynem by museli letci radostí skákat deset metrů vysoko do stropu!!!
Hmm tak já myslím,že posílněni byste byli spíš vy.Ano,Jarda je velmi talentovaný golman,který momentálně chytá famozně,ale dvojka Price/Halák u vás těžko zůstane do konce kariéry .... a pokud opravdu dorazila taková nabídka za TOP centra,neváhal bych.Kosticyni zcela jistě nejsou typy hráčů,kteří by Flyers z těch sra*ek dostali ... spíše naopak.Kdybych byl fanouškem Flyers,zcela jistě bych byl proti této výměně :!:
montreal píše:A prosim tě .Kde má Carter těch padesát gólů za sezónu.Ještě toho nikdy nedocílil a kdybych byl rýpavý tak napíšu,že se mu pouze a mimořádně povedla loňská sezóna.Tam udělal vynikajících 84 bodů a značně se podílel na našem vyřazení v PO.To je pravda!!!
V předešlých letech to bylo ale daleko horší,Spíš se dá napsat pouhý příslib do budoucna.Ale to musí svými ustálenými výkony potvrdit!!Nic víc!!!!
A já kdybych byl rýpavý tak řeknu,že se Plekymu daří jen letos a příští rok bude zase rád za 40 bodů :) Carter těch 84 bodů prostě udělal a tím jasně ukázal,kam až spadají jeho schopnosti.Bez ohledu na letošní sezonu se jedná o hráče se schopnostmi na 50 branek za sezonu a 90 bodů !!!
montreal píše:Navíc si uvědom,že spoléhat v každém zápase můžeme pouze a jedině na Plekancovu řadu.Jinak ostaní naše řady se téměř nikdy gólově neprosadí,včetně v Kanadě opěvovaného a fanoušky HABS kupodivu chráněného Goméze!!!!! :-(
Promin,ale ted' si trochu protiřečíš.Pokud máte pouze 1 produktivní řadu máte o důvod víc jít po Carterovi :) Gomez je sra*ka,to ví všichni ... ale Bob asi ne

No asi se stejně neshodneme ... ale cena za takového centra,co umí vše,prostě musí být vysoká :!: Carter má navíc hokejku napravo a umí buly,další velmi užitečné schopnosti,které jen zvyšují cenu ....
:-( Na tom se moc neshodnem
A.Kosicyna teď pustit rozhodně nemůžeme.Roztrhli bychom naši nejúdernější řadu!!!To by letci museli žádat někoho jiného.Asi obránce Špačka,aby to spolu s Halákem do pl. stropu vyšlo.Ale to by asi letci nechtěli.
Jinak se nebudu přít jestli Carter je lepší než A,Kosticyn.Statistiky má lepší Carter a vyčuhuje tam ta jeho loňská povedená sezóna.Jo, s tim souhlas.
Jeho fyzická hra a přdevším častá střelba se mi taky líbí ,ale je to výkonnostně letos tak zhruba nastejno.
Carter letos 27 bodů A.Kosticyn 22bodů.V tom není velký rozdíl.Ale o to tady vůbec nejde.My bychom potřebovali oba!!!!!!!!
Když je prohodíme,tak v podstatě nic nezískáme.Jenom to,že krom A.Kosticyna odejde nám kvalitní druhý brankář a další hráč z pole(S.Kosticyn).Posílíme druhou řadu a bude nám prozměnu chybět křídlo k Plekancovi a s ním i současná velmi slušná produktivita celé řady.V tom tedy nevidim výhodu.

Pokud jde o to jestli by se Kosticynové fanouškům letců líbili nebo NE,je mi to celkem jednou.Souhlasim ovšem s tebou,že z jejich situace by jim nejspíš Kosticynové nepomohli.!!!! :yes:

citace : kisin
,,A já kdybych byl rýpavý tak řeknu,že se Plekymu daří jen letos a příští rok bude zase rád za 40 bodů :) Carter těch 84 bodů prostě udělal a tím jasně ukázal,kam až spadají jeho schopnosti.Bez ohledu na letošní sezonu se jedná o hráče se schopnostmi na 50 branek za sezonu a 90 bodů !!!"

K tomu ti odpovim,,Nejsem vědma :D " můžeš mít v obou případech pravdu a taky nemusíš"

Nebudu lhát.Cartera bych moc chtěl,ale nějak tak,aby nám nehrála zase jenom jedna řada!!!!!
Tak já se přidávam ke kisinovi :) Kostitsyn se nedá s Carterem srovnávat. Je pravda, že oběma je 24 let a hrajou v NHL pátou sezonu, nicméně body mluví za vše. A to ještě nesmím opomenout, že Andrei první dvě sezony pentloval mezi NHl a farmou :!: No, podívejte se sami.

Obrázek
No ja by som to povedal tak, že Carter už naplno rozvinul potenciál a všetkým ukázal čoho je schopný, zatiaľ čo Kosticyn niečo naznačil, ale nič ešte nie je isté :smile03:
Můžete tu argumentovat Carterovými statistikami, které vůbec nejsou špatné, jak chcete, ale já prostě tvrdím, že za Haláka + oba Kosticyny v momentální formě Carter nestojí! Docela mě pobavilo, jak Carter strádá letošní mizernou hrou Flyers - a co Pleky minulou sezónu? To se tu akorát píše, že letošní mu zatím mimořádně vychází, ale pak bude zase rád za 40 bodů... Takový kecy! Kdyby se ten dotyčný podíval na jeho statistiky, tak by viděl každý rok, mimo loňska, bodový nárůst... Navíc, ani letos Montreal nijak nezáří a Pleky je i tak famózní - dnes má v Carolině po dvou třetinách bilanci 0+3!
Zpátky k staršímu Kosticynovi - tomu to momentálně hodně lepí a je teď určitě lepší než Carter. Je to taky střelec a nikde není psáno, že se gólově Carterovi nevyrovná. Vždycky přece záleží i na spoustě dalších faktorů.
http://sport.cas.sk/clanok/145642/halak ... chaju.html
V jeho pripade by som spravil to iste od trenera nepocituje doveru aby chytal pravidelne ked po vyhratom zapase nastupi Price tak to je trochu divne a vymena ak bude do spravneho klubu mu moze len pomoct lebo je to kvalitny brankar a ak nebude vymena pre OH tak po nich sa o neho budu byt tomu verim ze zahviezdi v nasej repre
Deco2508 píše:http://sport.cas.sk/clanok/145642/halak ... chaju.html
V jeho pripade by som spravil to iste od trenera nepocituje doveru aby chytal pravidelne ked po vyhratom zapase nastupi Price tak to je trochu divne a vymena ak bude do spravneho klubu mu moze len pomoct lebo je to kvalitny brankar a ak nebude vymena pre OH tak po nich sa o neho budu byt tomu verim ze zahviezdi v nasej repre
Nemáš absolutně pravdu, podívej se, kolik zápasů v řadě odchytal Halák při našem sedmizápasovém tripu. Když se mu dařilo, chytal zápas za zápasem! Teď z hlavy nevím přesně, ale z těch sedmi zápasů to bylo tak pět nebo šest zápasů s Halákem v bráně... A ten článek není tak úplně přesný, v originále to vůbec nevyznělo tak, že Halák požádal o výměnu - to si nejspíš pisatel tohoto článku už trochu domýšlí...
dufam ,ze ho nevymenia do nejakeho zapadakova do phx, ci este horsie do Tor ci Bos to by bolo zleee.. :x
Ako fanúšik by som ho rád naďalej videl v Montreale lebo ten dres mu pristane :angel: bohužiaľ Habs majú teraz dilemu buď - alebo.
K výmene chcem podotknúť, že Habs na Halákovej výmene stratia. Nikdy za neho nedostanú toľko, aký prínos bude mať pre svoj nový klub. Viem si ho predstaviť, že spraví niečo podobné ako Anderson túto sezónu.
Halak ma 18 startov, Keri 28. Nie je to malo, ale je prirodzene a aj manazer Gainey povedal ze to chape ze Halak chce viac chytat. trejd je z pohladu montrealu logicky, Jaroslav je s 92.7% uspesnostou piaty v lige, takze je co predavat. Podla mna Halak pred koncom dedlajnu vo february bude trejdovany.
v súčasnej dobe hádam neexistuje v NHL GM, ktorý by ho nechcel do tímu. Jaro by si za svoje výkony v tejto sezóne jednoznačne zaslúžil post jednotky v dobrom tíme. Podľa mňa by mu tento post vedelo ponúknuť viacero tímov, otázkou teda je, kto príde z najzaujímavejšou ponukou...

tak ako písal debil.., tiež si myslím, že počas TD bude vymenený a prajem mu, aby to bol klub, kde sa bude cítiť dobre a kde sa mu bude dariť rovnako (ak nie lepšie), ako teraz v MTL.
Cammalleri musel mať z Brodeura nočnú moru :D
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES