Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cepi keby som ti včera povedal, že bod máme istý, určite by si bol rád. Bod je lepší ako nič. Tá smola v SN nebude trvať večne. Zápas som ešte nevidel tak nemôžem posúdiť ako Bruins hrali. Myslím, že mať 7 bodov zo šiestich zápasov je celkom dobré. Najbližšie vybúchame Leafs, a na tie nešťastné SN sa zabudne.
Fortune píše:aj Miller mal pekne zakroky
:!: :!: odporucam 2 Millerove zakroky za stavu 2:2, ked lapackou vychytal Krejciho golovku..bez komentara..2x bol tento zakrok opakovany..a pak v samom zavere pp vychytal Sturma; jednoznacne jedny z NAJ tohto sezonnych zakrokov :poklona2: brutalitka ozaj :roll: ach jaj, veru, v Millerovi bol pes zakopany :x

Cell - tak je, s listkami povinne 2 bodiky a bude este väcsia pohodka :ciga:
ano ano tie dva zakroky boli naozaj velmi pekne, tie som ukazal aj otcovi aby sa pokochal :D
BOSTON Bruins Obrázek TORONTO Maple Leafs

- brum, brum, hor sa na torontske listky, ktore by sme mali v domacej arene golovo rozfukat...ak sa nam podari zuzitkovat strelecku prevahu, ktora nas sprevadza v poslednych zapasoch o vitazstve nemam obavy
- BOS 2-1-3 / TOR 1-2-3
- naj_produktivnejsi hrac BOS Savard 6Z–9B (5+4) / TOR Antropov 6Z–5B (3+2)
- Obrázek BOS Kobasew (noha) / TOR Finger (noha)
- v branke domacich Tim Thomas, na strane hosti Vesa Toskala
- do zostavy medvedov sa vracia P.J.Axelsson, ktory sa predstavi v 3 lajnepo boku KrejcihoWheelera, naopak sniper Kessel sa presuva z 2 lajny do 1, kde vystrieda Rydera

LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kessel
Sturm – Bergeron – Ryder
Axelsson - Krejci – Wheeler
Sobotka – Yelle – Thornton

Chara – Wideman
Ference – Ward
Stuart – Hnidy

Thomas
No tak zápas Boston-Toronto bývá většinou hodně vyhrocený a je se na co koukat. Leafs v minulém zápase sice ukořistili bodík v posledních sekundách, vzhledem k tomu, že vyhráli jen jednou a už čtyřikrát za sebou prohráli určitě nedají svou kůži zadarmo. Osobně ale věřím v 1 :yes:
spravne Matine, listky su nevyspaytatelne, v derby sa môze prihodit vselico, ale na 2 body rozhodne mame!

inak "pobavilo" ma preview na nhlpro.cz, to je cisty amaterizmus :beee:

Toronto dnes zavíta do arény nenáviděného rivala z Bostonu, kterému se letos také zatím moc nedaří (zo 6Z riesime jedinu porazku v zakl.hracej dobe, co viac dodat)

Aktuální forma: Boston dokázal triumfovat pouze v Ottawě, jeho zbylé body si připsal za dovedení zápasu do prodloužení. (ehm, o vitazstve v riadnom hracom case na lade Colorada, ani zmienka!)

Zranění: Bruins chybí Kobasew a P.J. Axelsson (Axe je fit a nastupi v 3 lajne)

Brankáři: Do brány Bostonu se původně měl podívat Tim Thomas, jenomže místo něj se proti Toskalovi postaví Manny Fernandez (ja viem o Thomasovi, ale to si este pre istotu overim)

to preview proste stoji za :ho*no:
Chystáš pro nás cepiku nějaký stručný souhrn ze a během zápasu? :D Já osobně si něco takového rád čtu, ať už ráno nebo v noci. Dnes to bude asi v noci, natáhnu budíka, neboť je tam poměrně dost pěkných zápasů :wink:
tentokrat Ta Martine sklamem :D najblizsie budem mrkat az sobotnajsi zapas a to svoje zapasove preview trosku zostrucnim, kedze uz mame na HF placi moznost supnut horuce tv hajlajty, cize nejake komentovanie golovych situacii uz nebude za potreby :) ak, tak sa pak budem skôr zameriavat na :plus: :minus: pocas tretin, resp. po zapasove :plus: :minus: :frajer2:
Tak nakonec z toho nebyl ani bodík. Sice jste se dostali do dvoubrankového vedení, Leafs však dokázali zápas otočit. Snad vám to konečně vyjde v sobotu.

[nhltv]20082009,2,92[/nhltv]
dnes sme si to prehrali sami, viest 2:0 v druhej tretine stratit to vedienie a este ty javorovy modraci z jedinej sance v tretej tretine daju gol :twisted: :x (vychadzam z hajlajtou), skoda ze Kessel netrafil prezdnu branu :( no nic ideme dalej, dasi zapas s Atlantou beriem len 2 body :good: :good:
[quote="Cell"]Cepi ešte sa vrátim k zápasu s PENS. Videl som to len tak zrýchlene a môžem povedať, že PENS môžu ďakovať Sabourinovy za víťazstvo. Sklamala ma bitka Thorntona s Godardom, potešil ma Lučič svojimi hitmi. Ďalej som príjemne prekvapený z herného prejavu Krejčího. Všimol som si to v predchádzajúcich zápasoch a tento posledný ma v tom len utvrdil. Hýri aktivitou a nebojí sa ísť do súboja. Zaujal ma moment keď sa do potičky dostal Marc Savard s Crosbym. (Inak bolo tam pár momentov, keď Crosby s Malkinom rýpali do Marca. Asi ich nasieralo, že sú taký slabí na buly. Venoval sa tomu aj komentátor FSN, že buly im túto sezónu nejde). Ten Crosby chce asi od medveďov nafasovať. Prvá jeho bitka bola s Ferencom, teraz sa pokúšal na Marca Savarda. Nabudúce by mohol dostať poriadne cez držku (to by bola potom mela na lade :yahoo: ). Pripájam aj video pár hitov Milana Lučiča.
K dnešnému zápasu so Sabres. Myslím že na víťazstvo máme. Ak sa po včerajšom gólovom pôste prebudíme tak bodovať budeme určite. Sabres sú divízny rival, tak nesmieme ísť dom bez bodu(-ov)

Sa neviete zmieriť s prehrou alebo čo. Dany chytal parádne, mal dlhý výpadok a nebolo jasné či niečo uchytá, ale predviedol sa v plnej paráde. Môžete byť š´tastný za jeden bod
Vcerajsi zapas mi dost nemilo pripomenul "stare" casy Bruins zo sezony 2006/07... hrali sme strasne slabo a kebyze proti nam hra ine muzstvo ako Toronto tak dostaneme nakladacku ako sa patri... v podstate je asi dobre ze sme prehrali lebo takyto budicek asi hraci potrebovali.

Osobne sa mi nepacil tah trenera ze pri navrate P.J. do zostavy ho zaradil do 3. utoku k Krejci-mu a Wheeler-ovi, pretoze akokolvek ludia ospevuju Lucic-a za jeho tvrdu hru do tela, este mu chyba vela skusenosti a najma praca s hokejkou daleko zaostava za P.J. A tah ze presunul Kessel-a k Savard-ovi a Ryder-a do 2. utoku som tiez nepochopil a minimalne v tomto zapase to nemalo ziaden prinos. Dufam, ze sa Kobasew rychlo uzdravi lebo Wheeler je tiez talent ale jeho cas este len pride. Osobne by som ho po uzdraveni Kobasew-a poslal na farmu a v 1. time nechal Sobotku, ktory je v kazdom zapase na lade vyrazny a urcite si miesto v NHL zasluzi viac ako Wheeler.
Vyražené plexisklo v NHL zranilo diváky

V utkání Boston – Toronto se po nárazu dvou hráčů roztříštilo plexisklo na tisíce malých kousků. Ty zranily čtyři diváky i jednoho z hokejistů.

Byl to tvrdý souboj u mantinelu, jakých jsou v NHL stovky. Útočník Bostonu Milan Lucic přišpendlil na plexisklo Mike Van Ryna z Toronta. Jenže se nestalo to, co se obyčejně stává – že se oba hráči odrazí a diváci si pak pochvalují, jak blízko nich se tvrdý střet odehrál. Lucic totiž Van Ryna skrze plexisklo de facto prohodil.

Tvrzené sklo se rozlétlo na tisíce malých kousků, které začaly padat do diváků. „Okamžitě jsem se podíval přes rameno a viděl dva fanoušky, jak mají hlavu v dlaních,“ popisoval první chvilky po nárazu Milan Lucic. „Jenom jsem doufal, že budou v pořádku. Zaplatili hodně peněz za to, že mohli sedět na tak luxusních místech a nikdy nechcete, aby se fanouškům něco stalo.“

Dva z diváků museli být s řeznými ranami v obličeji převezeni do nemocnice, další dva měli škrábance na rukách, jak se ze sebe snažili smést kousky plexiskla. Úplně bez úhony nevyvázl ani útočník Toronta Van Ryn. Střepy mu zapadaly za dres a spoluhráči se mu je snažili vyndavat. „Neustále mě svědí celé tělo. Měl jsem pocit, že mi to sklo napadá úplně všude,“ říkal po zápase novinářům Van Ryn.

Zápas byl na deset minut přerušen, než pořadatelé namontovali na mantinel nové plexisklo.

Obrázek
Bodycheck to bol pekny, len skoda ze Milan nevyuzil 2 golove sance ktore mal zoci-voci brankarovi... Este krajsi hit mal Dennis Wideman, kde v nasej tretine zastavil prenikajuceho hraca tesne za modrou ciarov.
:dup:

tak v rychlosti, absolutny suhlas s kowim, cakanie na Kobasewa, ponechat si Sobotku a tym padom Wheelera odoslat na farmu, opät dat dokopy formaciu Axe - Savvy - Ryder a je fajn, ze sme dostali po nose :yes:

:nasraty: pri pohlade na hajlajty som mal pocit, ze nasi by netrafili do prazdnej ani z 22 cm :x Kessel, Savard :doh: vsetko za stavu 2:2 a listky trestali..konecne to tam padlo BergymuObrázek

:!: nemalo by sa vsak 2x po sebe stavat, ze prideme o 2 golove vedenie :evil: na strane druhej, kvitujem nasu hru do tela :good:
Wideman nasadil iny strom Stajanovi :cool:
Obrázek

listky sa tam dvihali z ladu jedna radost :cool: napocital som 4 viac ako pohladne hitiky a 2 tutove (Wideman / Lucic - pri Widemanovej opakovacke komentator len zahlasil hohohoo :lol2: si môzete pozriet

:arrow: :hit:
cepi píše:...
Cepi nevies ako mas zahovarat koho zaujmaju nejake hity co dostali po zapase pozri sa na vysledok mi sme lepsi a aj postumi do play off zaroven od Bruins sme vam to nalozili chodte sa hambit tie vase reci ake je Toronto slabe si mozete nechat pre Bruins ha ha slabosi.
:razzi:

Michal, Michal tie Tvoje recicky :roll: kolko krat si zhliadol "svoj" tim v priamom prenose..kolko krat si sa vyjadril trosku konkretnejsie, obsirnejsie o danom hracovi..trenerovi...ci GM timu, ktoremu tak fandis..co akurat riesis, je podme do toho, go, go go, rozbijeme ich, nemaju na nas, su lacni, hajzlici, no fakt konstruktivny pohlad na vec..samozrejme, gratulujem k zisku necakanych 2 bodov.. :frajer2:
p.s. este raz sa mrkni na tie hity, oni skutocne stoja za to :razzi: :wink:
paci sa, Celleho robotka (vsimmnite si samotny zaver videjka :frajer2:
Savard :bitka: Crosby
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tNIztZQfsnc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tNIztZQfsnc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Krejčí chce být v Bostonu jedním z nejlepších

http://hokej.sport.cz/clanek/138873-kre ... psich.html

jeej, diky Selly :good:
Pozri cepino ak si myslis ze nekukam zapas na zivo okej ale pozrem si zaznam a co mam rozpisovat vsetko ako ty?vies ja mam aj ine sporty a nemam tolko casu ako ty aby som pisal a este k tomu mam zavirovany comp ked bude novy tak mozes ocakavat velke veci a bude mi rychlejsie nacitava lebo tento moj comp je pomaly nevladze z nicim takze nemozem nic len pisat.Alebo je tu este jedna moznost ako som uz povedal ze mozem skoncit a bude pokoj nemusim aspon pocuvat tvoje adminske reci a urazky a podobne. Okey koncim :!:

k prvej poznamke, to uz beriem Misko :wink: k tej druhej, to zalezi jedine na Tebe, ja si az svojim nazorom stojim
Nemas zac Cepi :) Kdyz najdu podobne clanky a mam cas tak je tu vzdycky rad soupnu
Mile prekvapenie na dnesnom rannom nepovinnom rozkorculovani bola pritomnost Chuck-a Kobasew-a. Dufam ze sa nevyskytnu ziadne komplikacie a coskoro sa zapoji do hry, ale skor ako po 3-zapasovom tripe na zapad Kanady to zrejme nebude.

Na lade sa este objavili Manny Fernandez, Matt Hunwick, Michael Ryder, Petteri Nokelainen, Vladimir Sobotka a na chvilku aj Aaron Ward.
(9)Obrázek Obrázek Obrázek (11)

- zapas s na pohlad priemernymi listkami mackom nevysiel a tak nastal cas na reparat..do TD Banknorth Garden zavita tim, ktory by sa mal porazat, zvlast ak ho riesime v domacom brlôzku...hraci Thrashers maju v nohach zapas na lade cervenych kridelok, naopak domaci hraci si mohli dovolit den volna
- Bruins 2-2-3 / Thrashers 2-3-2
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 7Z - 9B (5+4) / ATL Todd White 7Z-8B (2+5); zaujala ma este statistika obrancu Schneidera 7Z - 2B (0+2 / -2... )
- Obrázek BOS Chuck Kobasew / ATL Marty Reasoner
- Obrázek BOS :?: doplnim / ATL Kari Lehtonen
- lineup dopnim neskôr a dufam, ze zapas sa objavi v stream ponuke
- nezabudame nai na HF suboj ThrashersFan Obrázek cepi a spol.

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Cepi> kedze bolo ranne korculovanie nepovinne tak este nie je uplne jasne kto bude v brane ale skor to tipujem na Fernandez-a

Co sa tyka zapasu, Atlanta bude unavena ale na nic sa nemozme spoliehat a dufam ze konecne uvidime zapas ked nasi budu pocas celych 60 minut hrat aktivne a vyhravat suboje 1 na 1 a byt prvy pri pukoch. Piatkovy trening bol zamerany prave na tieto cinnosti a zucastnil sa ho aj GM takze hraci budu riadne motivovani ukazat svoju lepsiu tvar ako stvrtok proti Toronto.

Inak dnes sa hra plny mozny pocet zapasov, ani jeden team nema volno, aj ked v mojej TV ponuke mam vsetky zapasi ani minutu nevaham s vyberom vecerneho duelu :)
Kower píše:aj ked v mojej TV ponuke mam vsetky zapasi ani minutu nevaham s vyberom vecerneho duelu :)
:sad2: ja len cakam a dufam, ze vyskoci nejaky stream, aj ked uprimne pi tomto, max. pocte zapasov to nevidim moc ruzovo; ak by som nebol fandom Bruins, povedal by som si, ze sa hraju zaujimavejsie duely..uvidime no..

suhlasim kowi, ze v branke by sa mohol objavit Manny, aj ked Timmy v posl. zapase nezachytal spatne..Manny nastasie doposial neriesi trageda zo zac. minuleho rocnika, takze pohodka..v prvom rade musia zabrat hraci a rozhodne nepodcenit tim, ktory ma v nohach nocny match, ved sami sme v Buffale presvedcili, ze ze aj v priebehu 2 dni sa da odohrat slusna particka..ak sa dostaneme do vedenia, netreba polavit a treba pridat dalsie medvedie golove pozdravenicka!!!

edit: jooo, mame stream!: sop://broker.sopcast.com:3912/60161 340k VLC REQ!!
Wow, tak Bruins si teraz spravili dobru hanbu... konkretne TD Banknorth Garden kde hravaju svoje domace zapasy... z nepochopitelnych pricin su kruhy a vhadzovanie v jednej z obrannych tretin 4 stopy (cca 1,2 m) od brany dalej ako podla predpisov maju byt. Takto nepresne zakresleny lad bol spraveny uz 9. septembra ale az dnes rano sa na tuto chybu prislo a z casoveho hladiska to nebolo do zaciatku zapasu mozne zmenit, preto direktoriat NHL nariadil zmeneny format zapasu: 3. tretina sa zacne na rovnakych stranach ako 2. tretina a po prvom preruseni po 10. minute 3. tretiny si timy svoje strany vymenia... som zvedavy ako to cele bude vyzerat... inak mozno aj preto sa nasim nedarilo na domacom lade- ide o pasmo kde Bruins utocia 2. krat za zapas...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES