Steen dnes 11sog
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
vyhra 8:7 nad antibruinfan
wau aj ked chybala ceresnicka na torte v dorovnani A 26:27
po piatku a priebeznom stave to 3:10 to vyzeralo vselijako, takze takyto obrat a skalp veduceho timu sa kuva pocita!
pred 2 subojmi s veducimi timami som mal malu dusicku, nedostat moc na prdel a skoncilo to 4:7 a 8:7
najblizsi match admin derby
po piatku a priebeznom stave to 3:10 to vyzeralo vselijako, takze takyto obrat a skalp veduceho timu sa kuva pocita!
pred 2 subojmi s veducimi timami som mal malu dusicku, nedostat moc na prdel a skoncilo to 4:7 a 8:7
najblizsi match admin derby
to co si s tolkymi G ovesas vianocny stromcekJoe S. píše:aby som mal troch aktívnych, som siahol po Coloradom povolanom Pickardovi a Ortiovi (cepi)
Ortia som mal na supiske, ale pustil som ho, nakolko Ramo by uz mal byt fit, tak som radsej siahol po Zeppovi, kde bude Mason mimo 2 tyzdne (o Pickardovi som nevedel, ale aj tak odchyta minimum)
vitazstvo 6:5 nad adminom je mojou prehrou
pretaktizoval som to docista, hlavne, ze som sa sustredil na vitazstvo v blokoch, co som riesil Staalom a Methotom=0bks:D a vynechal tak Erikssona, ktory mi poriesil shp....a v posledny hraci den som uz mal vycerpany hracsky limit, no a v blokoch to nakoniec skoncilo remizou
vcera som mohol benchnut Pavelca, no nestalo sa tak, zachytal sice solidne, no spapal 4x a co som viedol v dvoch G stats, to bolo minulostou, Pavelec inkasoval 4 gol 2 minuty pred koncom a tym som prisiel aj o dorovnanie W
malo to skoncit admin debaklom, takto nic neriesiace vitazstvo, ktore v konecnom uctovani bude hodne mrziet
no nic kuva musim zamakat dalej!
fua ale megaton dostal iny naklep
Ono je to tak trochu medzera v pravidlách, hovorilo sa o 3 aktívnych gólmanoch v súvislosti s IR a na NA sme tak nejako nemysleli. Na jednej strane nie je ideálne, aby niekto skladoval kopu gólmanov, na druhú stranu, je to viac menej zbytočne (ne)využitý slot. Takže by sme ich do toho limitu nemuseli počítať, ale v momente ako sa mu to NA zmizne, musí ísť niekto von.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé