Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
george ostal verny svojim slovam, posilnil a pri tom nezatazil platovy strop do buducich rokov, ani obeta nebola prilis vysoka. posili nehodnotim, najma po minulom roku som zdrzanlivy a za pripomenutie stoji aj fakt, ze vzdy ked sme spravili pri deadline viacej zmien, vzdy sme vyhoreli ako fakle. cas ukaze.
Zdravím všechny fanoušky Caps...
Tak dneska s novými posilami na Ostrovany..
Moc mě těší získané posily. Včera jsem čekal do poslední chvíle na Arnotta. Tak nějak jsem tušil, že by mohl za svoje další působiště zvolit Washington a stalo se..
Bohužel mě mrzí odchod jednoho z mých mnoha oblíbenců - Davida Steckela..
To bych radši obětoval Boyda Gordona... No stalo se..
Dnešní sestavu bych viděl asi takhle:
Brankaři:
Neuvirth
Holtby??
Obránci:
Schultz - Hannan
Alzner - Carlson
Erskine - Wideman
Útočníci:
Ovečkin - Bäckström - Knuble
Laich - Arnott - Semin
Sturm - Johansson - Chimera
Hendricks - B.Gordon - Bradley
Tak uvidíme.. Třeba jsem se trefil..
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!
Tak dneska s novými posilami na Ostrovany..
Moc mě těší získané posily. Včera jsem čekal do poslední chvíle na Arnotta. Tak nějak jsem tušil, že by mohl za svoje další působiště zvolit Washington a stalo se..
Bohužel mě mrzí odchod jednoho z mých mnoha oblíbenců - Davida Steckela..
To bych radši obětoval Boyda Gordona... No stalo se..
Dnešní sestavu bych viděl asi takhle:
Brankaři:
Neuvirth
Holtby??
Obránci:
Schultz - Hannan
Alzner - Carlson
Erskine - Wideman
Útočníci:
Ovečkin - Bäckström - Knuble
Laich - Arnott - Semin
Sturm - Johansson - Chimera
Hendricks - B.Gordon - Bradley
Tak uvidíme.. Třeba jsem se trefil..
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!
optimizmus ohladom posil by som krotil, zdoraznujem, pamatajme na minuly rok a vobec celkovo historicky na statistiky nasho timu v play-off. Mensia vyhoda je mozno v tom, ze widemana sme ziskali zadarmo a cena pri arnottovi tiez nestala vysoko, drfat pick nezamrzi, talentov mame stale dost, steckel ma urcite prednosti, pre ktore chybat bude, ale predpokladam, ze macphee nie je az taky hlupak, za akeho ho povazujem a jeho vymena je robena s istym zamerom. pod cim si ja predstavujem viac casu pre johanssona, zvlast v oslabeniach, ten chalan nehorazne napreduje, taky vykonnostny vzrat som neocakaval. Zlepsene oslabenia su vysledkom zmeny systemu, na ktorom bruce pocas leta pracoval, preto si myslim, ze nezavisia az-tak od jednotlivcov a tym padom steckel velmi chybat nebude.
Jj, pozeral som zápas jedným očkom a mal tam dobré pasy každú shift aj korčuľoval nejak viac. Myslím, že mu prestup trochu pomôže a samozrejme, ten pas bola spása pre Caps, takže good for him. Úspech mu prajem, veď okrem Bruins tam nikoho na POs nemáme, keď tam my nebudeme a ak áno, platí to isté ak budú hrať s Philthy.
Veľa šťastia Jason.
Veľa šťastia Jason.
Tak konečně tu sestavu náš trenér poskládal tak, jak jsem mu to tady v úterý navrhl...
Ale úplně přesně!!!!
Útoky tak hrály do konce, v obraně došlo během zápasu k malé změně..
Arnott už se začíná vyplácet...

Wideman si taky svoje uhraje,
akorát Sturm zatím nic moc..
Až se uzdraví naši marodi,(Poti, Green a Fehr), tak bude mít náš trenér Boudreau příjemné starosti, kam je upíchnout..

Tampa prohrála a už jsme jí na dostřel...
To samé platí i o Pens..
Montreal se nás drží jako klíště, takže závěr základní části bude ještě pěkně zapeklitý..
A to je dobře..
GO CAPS GO!!!!!!!!!
Ale úplně přesně!!!!
Útoky tak hrály do konce, v obraně došlo během zápasu k malé změně..
Arnott už se začíná vyplácet...
Wideman si taky svoje uhraje,
Až se uzdraví naši marodi,(Poti, Green a Fehr), tak bude mít náš trenér Boudreau příjemné starosti, kam je upíchnout..
Tampa prohrála a už jsme jí na dostřel...
To samé platí i o Pens..
Montreal se nás drží jako klíště, takže závěr základní části bude ještě pěkně zapeklitý..
A to je dobře..
GO CAPS GO!!!!!!!!!
Tak já bych se na ty posily nedíval tak kriticky. Angažování Sturma je teda blbostminato píše:belanger, walker, corvo= arnott, sturm, widemanja zachovavam zdrzanlivy pristup, vychadzam z minulosti, ktora nam nie velmi pri podobnych transakciach priala, samozrejme aj s plnym uvedomovanim si faktu, co nebolo, moze byt.
Takže kdybych nevěděl, že play off hrajete neskutečný ho*no (což by měl alespoň částečně odstranit Arnott), tak jste pro mě společně s Bruins a Flyers favoriti Východní konference.
Ako vravim, nechajme to na cas, ten nam da odpovede na vsetky otazky. Arnott sa uviedol slusne, wideman pomohol predvcerom kamaratom z floridy ziskat bod a zatial jeho prinos v presilovkach je nulovy. Pravdou je, ze vyhravame, ale ta hra :ja_neviem: ked dokazeme s terajsim stylom hry konecne nieco vyznamne narozdiel od naseho atraktivneho, ale neuspesneho ofenzivneho mixu europskej kombinacie s kanadskym dorazom, tak to bude v mojom pripade smiech cez slzy
Bravo Capitals!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osmá výhra v řadě!!!!!!!!!
Krásnej zápas proti Černým jestřábům....
Hlavně třetí třetina a prodloužení....
Vypadá to, že strejda Boudreau načasoval formu Caps na správnou dobu..
Jen doufám, že v play off nenarazíme na nějakého dalšího "Haláka"...
Naši mladí brankaři chytají skvěle.
Uvidíme kdo z nich dostane důvěru v play off..
Obrana se dobře sehrála. Zapracoval se konečně Hannan, který hrál po trejdu s Colorada ze začátku velmi tragicky.
Zapadl i Wideman, ještě od něj chybí nějaký ten gól..
Skvěle hrají naši mladí Carlson a Alzner, kteří můžou být za pár let, nejlepší obranná dvojice v lize...
Erskine dobře přitvrzuje hru a Schultz hraje svůj standart..
Jsem zvědavý, kde budou hrát Green s Potim, až se uzdraví.. Jestli se do play off uzdraví...
Ovečkin se konečně chytil a mladému Johanssonovi,(po zranění Bäckströma) to vedle něj svědčí.. Veterán Knuble začíná dávat důležité góly,(třeba jako dnes) a je na něm taky vidět, jak pookřál..
Ve druhé řadě, na levém křídle dostal šanci Sturm, ale podle mě je zatím nejslabší hráč mužstva..
Jeho angažování byl těžký přehmat..
Ale třeba jeho chvíle příjde a zrovna on může být autorem nějakého, důležitého gólu.
Na centru nová posila, veterán Arnott a na pravém křídle krasobruslař Semin, který ale asi taky konečně pochopil jak má bojovat ale hlavně hrát pro tým..
Třetí útok je famózní...
Zleva velmi rychlý bruslař Chimera, na centra byl přemístěn z levého křídla, druhého útoku Laich a vpravo se po dlouhém zranění dobře uvedl mohutný Fehr..
Čtvrtý útok šlape taky skvěle. Zleva Hendricks, který hraje výborně, dává důležité góly a nebojí se shodit ani rukavice..
Na svůj původní post centra se po odchodu Steckela do N.J.D. vrátil Boyd Gordon a jde mu to taky velmi dobře.. Jeho dnešní gól v oslabení, byl nádherný...
Právé křídlo má už pár sezón předplacené Bradley a svoji tvrdou hrou a sem-tam nějakou bitkou a gólem, hraje přesně to, co se od pravého křídla čtvtého´útoku očekává..
Je jasné, jak už tady napsal Atlantik, že Capitals letos nepředvádějí nějaký úchvatný hokej. Ten předváděli loni a předloni. Ale potom přišlo Play off a Caps shořeli na krásu..
Proto letos od začátku sezóny ordinuje trenér Boudreau mužstvu jinný styl hry..
Občas se nato sice nedá moc koukat, ale pokud s tímhle stylem uspěje v play off, tak proč ne..
Nato se historie neptá, jakým způsobem se úspěchu dosáhne...
Teda pokud se ho dosáhne....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!
Osmá výhra v řadě!!!!!!!!!
Krásnej zápas proti Černým jestřábům....
Hlavně třetí třetina a prodloužení....
Vypadá to, že strejda Boudreau načasoval formu Caps na správnou dobu..
Jen doufám, že v play off nenarazíme na nějakého dalšího "Haláka"...
Naši mladí brankaři chytají skvěle.
Uvidíme kdo z nich dostane důvěru v play off..
Obrana se dobře sehrála. Zapracoval se konečně Hannan, který hrál po trejdu s Colorada ze začátku velmi tragicky.
Zapadl i Wideman, ještě od něj chybí nějaký ten gól..
Skvěle hrají naši mladí Carlson a Alzner, kteří můžou být za pár let, nejlepší obranná dvojice v lize...
Erskine dobře přitvrzuje hru a Schultz hraje svůj standart..
Jsem zvědavý, kde budou hrát Green s Potim, až se uzdraví.. Jestli se do play off uzdraví...
Ovečkin se konečně chytil a mladému Johanssonovi,(po zranění Bäckströma) to vedle něj svědčí.. Veterán Knuble začíná dávat důležité góly,(třeba jako dnes) a je na něm taky vidět, jak pookřál..
Ve druhé řadě, na levém křídle dostal šanci Sturm, ale podle mě je zatím nejslabší hráč mužstva..
Třetí útok je famózní...
Zleva velmi rychlý bruslař Chimera, na centra byl přemístěn z levého křídla, druhého útoku Laich a vpravo se po dlouhém zranění dobře uvedl mohutný Fehr..
Čtvrtý útok šlape taky skvěle. Zleva Hendricks, který hraje výborně, dává důležité góly a nebojí se shodit ani rukavice..
Na svůj původní post centra se po odchodu Steckela do N.J.D. vrátil Boyd Gordon a jde mu to taky velmi dobře.. Jeho dnešní gól v oslabení, byl nádherný...
Právé křídlo má už pár sezón předplacené Bradley a svoji tvrdou hrou a sem-tam nějakou bitkou a gólem, hraje přesně to, co se od pravého křídla čtvtého´útoku očekává..
Je jasné, jak už tady napsal Atlantik, že Capitals letos nepředvádějí nějaký úchvatný hokej. Ten předváděli loni a předloni. Ale potom přišlo Play off a Caps shořeli na krásu..
Proto letos od začátku sezóny ordinuje trenér Boudreau mužstvu jinný styl hry..
Občas se nato sice nedá moc koukat, ale pokud s tímhle stylem uspěje v play off, tak proč ne..
Nato se historie neptá, jakým způsobem se úspěchu dosáhne...
Teda pokud se ho dosáhne....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé