Mno tak píšu dojmy okamžitě po závěrečném hvizdu, a to sem měl sto chutí vypnout to už v polovině!
Z kama začít...no Tampa hrála katastrofálně! Až na pár víceméně náhodných šancí, plynoucích z spíš ničeho než z nějaké cílené snahy, sme směrem dopředu nepředvedli nic. Marty v Vinnym se sice snažili co to šlo, hlavně Marty, což byl náš nejlepší hráč, spolu s brankářem Smithem, ale to fakt nestačí. Ještě Stamkos byl celkem vidět.
Všichni ostatní daleko za očekáváním - nejvíc mě zklamal Malone, který kromě dvou zbytečných vyloučení neukázal vůbec nic. Prospal taky hrál o třídu hůř než umí, Vrbata to samé. A jestli má být Mezsároš lídr obrany, tak silně doufám, že tento zápas byla v jeho podání vyjímka. Roberts se projevil jako správný lídr, tak se v závěru nechal vyloučit sám a z následného oslabení padl vítězný gól. Ale nebyl jediný, vyloučených sme měli požehnaně a ani jeden faul nebyl nutný. Ve většině těch oslabení sme mohli naprosto pohodlně dostat góla a prohrávat po druhé třetině 0:4 by nebylo překvapení. Přesilovková hra taky velmi slabá.
Prostě sem strašně zklamaný. Na hře Tampy se mi nelíbilo skoro vůbec nic a vrchol pak nasazení pěti útočníků na jednu naši přesilovku byl od Melrose tah buď komický nebo zoufalý, nevím, možná oboje (samozřejmě nám v té přesilovce ujel do brejku Drury). Taky se mi zdálo, že Melrose točil jednu chvíli sestavou každé střídání, což dokládá bezradnost (ha, to je to slovo, co sem hledal na vystižení naší hry

)
Jediné plus byl výkon Vinnyho, Smithyho a hlavně Martyho. Jestli teda tohle měla být ta ofenzivní Tampa, co má dávat 5 gólů za zápas, tak to teda ani omylem. A jestli tohle má být ta samá Tampa, co loni ke konci sezony těch 5 gólů dostávala a tahali to jenom Marty s Vinnym, tak to ano (těch 5 gólů sme dneska mohli dostat víc než pohodlně).
Každopádně zítra musí nastoupit úplně jiný tým!