Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

veru aj ja fandím tampe... ten shutoutik smitha by neuškodil a taký hattrick St.Louisa a 3 asistencie meszarosa by ušli.. to som už asi trocha naočný... v každom prípade NY Rangers nemam v laske takže vklude ich možu poraziť... aj som natipoval na tampu
safa píše:Sakra Leci priste si tyhle veci musime hlasit aychom mohli zajit na pivo. Jinak ... mas taky nejaky fotky ?
jj netušil jsem, že tam budeš :( škoda...
fotky nemám...jak si tam vůbec dostal foťák? Mělo ho tam plno lidí...Já jsem ho chtěl vzít taky, ale na internetu jsem četl, že jsou zakázané a chlap před halou se mě i ptal, jestli nemám foťák :?:

Mike, Martin a Hannu :arrow: dobře že nám fandíte, alespoň můžete být rádi, že fandíte vítěznému týmu :)
Today:
ObrázekObrázekObrázek

Je to tady :!: Začíná NHL a naví v Praze zápasem Tampy :!:
Zápas vysílá NOVA Sport a taky NOVA. Mám dojem že i slovenská STV3,takže by pro nikoho neměl být problém zápas sledovat.
Lightning startují svou 16tou sezonu v NHL. Snad bude úspěšnější než ta loňská...
Jak by měla vypadat naše sestava :?:

Smith

Mihalík-Meszároš
Carle-O´Brien
Niskala-Lundin

Prospal-Lecavalier-St.Louis

Dále nevím jak budou lajny vypadat, i když něco se dá tak lehce odhadnout z tréninku. Ve druhé lajně by mohl hrát Recchi-Stmkos-Vrbata. A v těch dalších dvou budou hrát tito hráči: Ryan Malone, Chris Gratton, Gary Roberts, Jussi Jokinen, David Kočí, Adam Hall, Jevgenij Arťuchyn a Ryan Craig.

Rangers budou určitě velmi nepříjemným soupeřem, což potvrdili v přípravných zápasech v Evropě. Nejprve rozstříleli Bern, potom se jim povedl zázračný obrat s Magnitogorskem. Uvidíme, jak si povedou proti nám, kteří je letos v přípravě dvakrát porazili.

A jak se daří hvězdám Bolts proti Rangers :?:

Lecavalier si loni proti Rangers připsal ve čtyřech zápasech 2 body (1+1). Celkově je jeho bilance proti Rangers 35 zápasů a 24 bodů (11+13).

St.Louis měl v loňské sezoně proti Rangers ve 4 zápasech 3 body (2+1). Celkově 26 zápasů a 24 bodů (13+11).

Marc Recchi odehrál proti Ranger už 100 zápasů. V nich si připsal 101 bodů (39+62).

Mike Smith proti Rangers odehrál 3 zápasy. Z toho 2 v Tampě. A oba dva vyhrál. V jednom obdržel dva goly, ve druhém žádný. Jeho úspěšnost zásahů je 967%. Vůbec bych se nezlobil, kdyby stejná čísla zopakoval i dneska.

Tampa vs Rangers v loňské sezoně:

15. 3. 2008 Tampa Bay Lightning - New York Rangers 3:0
8. 1. 2008 New York Rangers - Tampa Bay Lightning 3:5
21. 11. 2007 Tampa Bay Lightning - New York Rangers 1:2
29. 10. 2007 New York Rangers - Tampa Bay Lightning 3:1
Taky už se na to chystám, sem zvědav na komentář od velmi profesionální sportovní redakce tv nova, snad to nebudu muset mít bez zvuku :-/
Já doufám, že vyhrajem. V utkání s Rangers nepadá většinou moc gólů, takže o to důležitější bude obrana. Hlavně nedostat dva rychlé blbé góly, to by se pak špatně otáčelo. No ale dost takových chytrých keců a GO BOLTS :frajer2:
PS: snad nastoupí Malone, měl prej cosi s ramenem
Tiež sa pripájam k skupine dnes fandiacej Lightings. :) :wawe:
prvý zapas ukončeny... NYR vyhrali.. a zaslužene... bohužial.. tampa hrala tvrdo až moc ako sa patrilo a preto tam bolo znova ako na slovane ela vylučení no a raz z toho aj pykali... bol z toho veduci gol a dokonca víťazný... veru nie som spokojný.. fandil som tampe... čo sa týka golmanov... paradička obaja sa predviedli... akurat ma mrzí hned prvý gol... smithovi prešiel pod vyražačkou.. lacnota... ale znova predviedol pardnu pracu s hokejkou... Brodeur nech sa ma na pozore s dipietrom... no čo sa týka našich... Mihalik podla mna krasny zapas nedopustil sa chýb.... naopak meszaros... znova dvakrat vylučený tuším... aj na slovane bol najvylučovanejším.... no škoda... krasny golik dal St. Louis s Dubinskym... tí sa predviedli taktiež..... dufam že zajtra vyhra tampa
Mno tak píšu dojmy okamžitě po závěrečném hvizdu, a to sem měl sto chutí vypnout to už v polovině!
Z kama začít...no Tampa hrála katastrofálně! Až na pár víceméně náhodných šancí, plynoucích z spíš ničeho než z nějaké cílené snahy, sme směrem dopředu nepředvedli nic. Marty v Vinnym se sice snažili co to šlo, hlavně Marty, což byl náš nejlepší hráč, spolu s brankářem Smithem, ale to fakt nestačí. Ještě Stamkos byl celkem vidět.
Všichni ostatní daleko za očekáváním - nejvíc mě zklamal Malone, který kromě dvou zbytečných vyloučení neukázal vůbec nic. Prospal taky hrál o třídu hůř než umí, Vrbata to samé. A jestli má být Mezsároš lídr obrany, tak silně doufám, že tento zápas byla v jeho podání vyjímka. Roberts se projevil jako správný lídr, tak se v závěru nechal vyloučit sám a z následného oslabení padl vítězný gól. Ale nebyl jediný, vyloučených sme měli požehnaně a ani jeden faul nebyl nutný. Ve většině těch oslabení sme mohli naprosto pohodlně dostat góla a prohrávat po druhé třetině 0:4 by nebylo překvapení. Přesilovková hra taky velmi slabá.
Prostě sem strašně zklamaný. Na hře Tampy se mi nelíbilo skoro vůbec nic a vrchol pak nasazení pěti útočníků na jednu naši přesilovku byl od Melrose tah buď komický nebo zoufalý, nevím, možná oboje (samozřejmě nám v té přesilovce ujel do brejku Drury). Taky se mi zdálo, že Melrose točil jednu chvíli sestavou každé střídání, což dokládá bezradnost (ha, to je to slovo, co sem hledal na vystižení naší hry :-) )
Jediné plus byl výkon Vinnyho, Smithyho a hlavně Martyho. Jestli teda tohle měla být ta ofenzivní Tampa, co má dávat 5 gólů za zápas, tak to teda ani omylem. A jestli tohle má být ta samá Tampa, co loni ke konci sezony těch 5 gólů dostávala a tahali to jenom Marty s Vinnym, tak to ano (těch 5 gólů sme dneska mohli dostat víc než pohodlně).
Každopádně zítra musí nastoupit úplně jiný tým!
:arrow: Prospal: Vypadali jsme jak banda pitomců

S výsledkem zápasu asi nemůžete být spokojen...
Samozřejmě, že ne. S prominutím jsme na ledě vypadali jako banda pitomců. O výsledku rozhodla naše zbytečná a častá vyloučení. Rangers mají spoustu vynikajících hráčů, kteří dokážou při přesilovce něco vyprodukovat. Vždyť hráli půlku zápasu přesilovku, to se přece nedá vyhrát! Jen za ta oslabení bylo na naši bránu asi patnáct střel. Náš brankář se mohl přetrhnout a my se stejně pořád necháme vylučovat. To nejde!

Budete si to ještě nějak vyříkávat :?:
Tak vyříkávat... To už jsme si vyříkali teď, k tomu se už moc říct nedá. Jde o to abysme hráli pět na pět. První třetina byla z naší strany super, jenže pak jsme hráli pořád v oslabení. To bere člověku chuť, když půlka mančaftu sedí na střídačce. Kluci, co chodí na oslabení, se pořád točili. Mají na kontě snad víc minut než ofenzivní hráči.

Jak jste viděl svou velkou šanci v zápase :?:
Škoda, ale Lundqvist je jeden z nejlepších brankářů na světě. Když jsem se pak díval na opakovaný záběr na kostce, tak se to možná dalo řešit jinak. Ale zkusil jsem to takhle a on tam zkrátka měl hokejku.

Byl ten zápas v něčem jiný, než kdyby se hrál v Americe :?:
Myslím, že ne. Je úplně jedno, kde se ten zápas hraje. Jde o to, že si každý dává pozor, aby neudělal zbytečnou chybu.

Nezklamala vás trochu poněkud komornější atmosféra :?:
Zklamaný určitě nejsem. V nhl se nefandí jako tady v Čechách, jenže tentokrát tady ani jedno mužstvo nemá spoustu svých fanoušků. Nečekal jsem, že by tady byl někde kotel Tampy nebo Rangers. Oni tady měli těch fanoušků možná víc, protože tam za poslední roky hrálo hodně českých kluků. Ale cekově to bylo pěkný, bylo tu hodně lidí. Pro nás je to o to cennější, že hrajeme před českými diváky v Praze.
leci píše:fotky nemám...jak si tam vůbec dostal foťák? Mělo ho tam plno lidí...Já jsem ho chtěl vzít taky, ale na internetu jsem četl, že jsou zakázané a chlap před halou se mě i ptal, jestli nemám foťák :?:
... mmno ja jsem nic necet a nikoho se neptal ;-)). Ale ... behal jsem tam s fotakem naprosto drze a verejne ... zcela pred zraky zlutych vesticek ochranky ... a nikdo mi ni nerek (tedy krome "Nezaclanej debile, myslis ze jsme si koupili listek abych videl tvoje zada?"
Hmm, tak snad zejtra ... i kdyz taky nejsem zrovna nadcenej z pripravy muzstva.

Predne mi prislo, ze Bolts kondicne za Rangers zaostavali ... ale to muze bejt taky tou hromadou oslabeni, kterou byli nuceni sehrat. Rada veci me zklamala ale taky me rada veci potesila a verim, ze pokud Melrose dokaze vytridit zrno od plev pak to nebude tak cerny.

Zklamali me ti, kteri nebyli videt a kdyz tak v boxu trestomericu. Stejne jako Leci mam na mysli Malona, ktery zjevne nestiha a kdyby za nej Bolts nedali takovy prachy tak by mel IMHO skoncit v Norfolku (na jeho misto treba Ward nebo Ouelet). O Gary Robertsovi snad ani nemuzu rict ze me sklamal, o tom jsem tusil ze je to potencialni problem a nabsolutne nechapu co na nem kanadskoamericti fanousci vidi zazracnyho. Moje (dost mozna zbytecne vysoke) ocekavani nesplnil ani Janne Niskala, v tomhle zapase IMHO kupil chybu na chybu. Smisene pocity mam ze Stamkose, ktery sice byl videt, ale hral neuveritelne na sebe. Chapu ze se snazil dat tu tolik zminovanou prvni branku v prvnim zapase v NHL ale ve finale by prihravka mnohde byla lepsi volba. Nic dobryho jsem nevidel ani od Matta Carla (ze prej by mel nahradit Boylera ? No to asi ... tak snad ale zatim teda nic moc). Stejnetak jsem si nevsim Lundina, jestli teda vubec hral, moc se mi nelibil ani Grats#77.

V pozitivnim hodnoceni musim na prvnim miste zminit samozrejme Martyho a Vinnyho ... ale to je stara pisen, oni jsou vazne trida. Hodne me potesil R2 nebo-li Artuchyn... hral s na rusa neuveritelnym zapalem a makal kazde stridani. Z predlonskeho pusobeni v klubu jsem mel dojem ze je spis hrac do checking line ... ten chlap ale umi hrat vyborne dopredu a svete div se i brusli. Venca Prospalu me nezklamal tak jako Leciho, drel a delal co moh ... jen mu to tam proste nepadlo (on Lundqvist zachytal vazne skvele). Vrbata se jeste chyta a rekl bych ze ma na vic ale taky delal co moh ale zatim se evidentne se spoluhraci v rade na lece moc nevidi. Pokud se Stamkos nauci prihravat a Malone bruslit (nebo misto nej pujde nekdo jiny) mohla by druha lajna zacit snad fungovat ... to uz je na Melrosovi aby to vychytal. Uz jsem chvalil Mihalika ? Az na jednu chybicku zpusobenou mladickou nerozvaznosti hral IMO fantasticky . Pozitivne me prekvapil Jamie Howard ... cekal jsem prusvih a on docela umi ... tak slava. Kdo byl neuveritelnej byl Smithy byl v brance a nebyt jeho tenhle zapas by byl 8:1. Ale ... ta jeho prace hokejkou a rozehravani z poza brany me dohaneji k silenstvi. Tentokrat mu to vesmes proslo ale obcas mi vazne pri te jeho ekvilibristice zatuhla krev v zilach. Jo a jeste jedna vec, jak jsem zminil v minusech Robertse od ktereho jsem ocekaval ze jeho angazma jsou vyhozene penize, musim zminit i Recciho. Od nej jsem ocekaval totez ale ten chlap me prekvapil ... bruslil co to dalo, makal, forcheckoval ... takze omluva a vsechna cest.

Mmno tak to je asi vsechno ... tadydadydaaa...
safa píše:
leci píše:fotky nemám...jak si tam vůbec dostal foťák? Mělo ho tam plno lidí...Já jsem ho chtěl vzít taky, ale na internetu jsem četl, že jsou zakázané a chlap před halou se mě i ptal, jestli nemám foťák :?:
... mmno ja jsem nic necet a nikoho se neptal ;-)). Ale ... behal jsem tam s fotakem naprosto drze a verejne ... zcela pred zraky zlutych vesticek ochranky ... a nikdo mi ni nerek (tedy krome "Nezaclanej debile, myslis ze jsme si koupili listek abych videl tvoje zada?"
:good: :good: :lol:
safa píše:Stejnetak jsem si nevsim Lundina, jestli teda vubec hral,
Tak Lundin skutecne nehral:

The Lightning scratches were Mike Lundin, David Koci, Ryan Craig and Karri Ramo. Jason Ward (groin) and Paul Ranger (shoulder) also sat out. Koci skated warm-ups.
safa: přesně, k tomu už není co dodat.
Artyukhin by měl být podobný typ hráče jako Malone a úplně ho zastínil. Příjemné překvapení pro mě, vůbec sem mu nevěřil. Doufám silně, že to byla jenom vyjímka, stejně tak u Mezsároše, který se jako lídr obrany moc neprojevil (jednou to tam hasil na brankovišti).
Mimochodem, Filip Kuba v prvním zápase za Sens 0+2 a ice-time 29:44 .... :(
safa píše: ... mmno ja jsem nic necet a nikoho se neptal ;-)). Ale ... behal jsem tam s fotakem naprosto drze a verejne ... zcela pred zraky zlutych vesticek ochranky ... a nikdo mi ni nerek (tedy krome "Nezaclanej debile, myslis ze jsme si koupili listek abych videl tvoje zada?"
:lol2:
safa píše: Stejne jako Leci...
no spíše jako mountain :) ...
safa píše:O Gary Robertsovi snad ani nemuzu rict ze me sklamal, o tom jsem tusil ze je to potencialni problem a nabsolutne nechapu co na nem kanadskoamericti fanousci vidi zazracnyho.
Souhlasím. Je mu 42 a myslím, že nebyl nejlepší tah jej brát. Navíc bude hrát namísto jiných, kteří by tam odvedli lepší výkon.
[/quote]
safa píše:. Pozitivne me prekvapil Jamie Howard ... cekal jsem prusvih a on docela umi ... tak slava.
jj Hewardovi je už 37, je tedy nás jasně nejzkušenější obránce a nehrál špatně. Zkoušel to u nás v kempu, ale neuchytil se. Potom ovšem zklamal Hutchinson, který je momentálně na waivers listině a tak jej Tampa rychle povolala zpět.
Today:
ObrázekObrázekObrázek

Včera jsme hráli "doma", dokážete si představit jak těžké to bude dneska "venku" :?: :)
Věřím, že to Rangers vrátíme. Téměř o tom nepochybuji.

Smith, který včera chytal skvěle, pro dnešek propustí místo v kleci pro zkušeného Kolziga. Uvidíme, co to přinese, ale pokud bude chytat alespoň tak jako Smith včera, nemusíme se bát :) Škoda, že Rangers golmana asi měnit nebudou...

Ze včerejšího výkonu by se dalo stavět. Včera chyběl důraz. Do dnešního zápasu bych proto postavil Davida Kočího. Ten nejenže by hru na ledě přiostřil, ale hlavně pokud by jsme stejně jako včera prohrávali, skočil by na led, vyvolal bitku a tým třeba více vyhecoval. Co takhel místo Robertse :?:

Nejdůležitější bude určitě zlepšit disciplínu. Ty zbytečné dvouminutové tresty se nyní nesmí opakovat. Nejde se divit, že jsme se pak za celý zápas nedostali do tempa.

Od dnešního zápasu očekávám zajímavější hokej než ten včera. Tuším, že padne více golů a do hlavně do Lundqvistovy sítě.

Takže....GO BOLTS :!:
leci píše:Včera jsme hráli "doma", dokážete si představit jak těžké to bude dneska "venku" :?: :)
:lol2: :thumbsup: :lol:
No toto, teď sem přišel od nás z hokeja, zapnu NHL a 33:9 na střely pro Rangers po druhé třetině - to je správně???
Jestli jo, tak sem si ušetřil pěkné nervy a jenom 2:1 je zatím dobré. Tak ještě zabojujem, GO BOLTS!
Potom jak se na to dívám - proč nehraje O'Brien? Včera mi nepřišlo, že by to nějak kazil....
Mno tak paráda, zas to samé jak včera. 39-19 na střely, jediné zlepšení v tom, že sme nebyli vyloučeni 7x ale "jen" 5x.
Hrůza! Druhá lajna je naprosto špatná, Stamkos hraje jenom na sebe a neudělá z toho nic kloudného a nasadil tomu korunu, že se nechá minutu do konce vyloučit. Malone je no comment, tenhle hráč je zatím úplně k ničemu, kromě sezení na trestné lavici není vidět, za 4.5mil ročně trochu málo. A Vrbata strádá na Stamkosově sobeckosti.
Pustit ve dvou zápasech 80 střel je fakt na pováženou a vyprodukovat 40 a jen dva góly taky. Musíme se radikálně zlepšit a to co nejdřív, takhle to dál nejde!
Olie (39/2) to este umi..
Obrázek
Obrázek
..jedine brankarske vykony mohli fanusikov Tampy potesit, inak :thumbsdown:
Mmnojo no ... sakra az si rikam zda jsem radsi nemel fandit Rangers ze by ta nemohoucnost sedla na ne :-] . Taky vam prijde ze my v utocnym spis namahave honime puky kolem mantinelu ... zatimco NYR si je krasne posilaji stredem utocneho pasma mezi petici statistu ? Chce se mi z toho vazne zvracet (mmno asi to bude z casti i vinou strevni chripky, ktera me posedla). Navic tim ze NYR byli domaci tak pokryli i nasi MVP line takze tam uz vazne nemel kdo ... leda R2, skoda toho "zakonceni" . Tak snad CAR nebude takovej zarputilej souper jako NYR a snad mezitim hosi stacej potrenovat.
slova Vaclava Prospala hovoria jasnou recou:

"Tie výsledky sú veľmi zlé. Dali sme v každom zápase len jeden gól, čo je tragické. V druhej tretine nás zosmiešnili ako malých chlapcov. Mrzí ma, že sme nedali viac gólov a nebolo to atraktívnejšie. Taký je však terajší hokej, hrá sa dosť defenzívne, špeciálne to platí o tíme Rangers. Oni budú hrať na dva góly celý rok. Majú však výborného brankára, takže im to stačí. Nemusíme dávať krásne góly, musíme sa viac tlačiť pred bránku a skúšať. S jedným gólom sa vyhrávať nedá,"
s Malonem suhlasim.. je ot zatial nič a jemu sa darilo len ked bol po boku malkina alebo Crosbyho inak to aje absolutne nič.. alibista.. vezie sa tam len na lade... a Stamkos... čkaal som od neho viac... v prohockey bolo písane že je to tímový hrač že radšej prihra ako by mal sam viesť puk... no neviem... moje prve dojmy.. presný opak... čo sa týka brankarov... obaja kvalitný výkon a bude ich zaujímave sledovať ako sa popasuju... obaja maju na to aby boli jednotkami.. možno z toho vzijde aj trade niekedy... kedže aj na farme spolahlivý brankari.. nova fínska brankarska generacia... Helenius, Ramo...
Mě osobně Tampa v Praze hodně zklamala...až na pár momentů velká slabota... :( ...Rangers byli v obou zápasech lepší a po zásluze mají 4 body...je to škoda.
No musím priznať, že ma Mihálikovo preradenie na farmu sklamalo a prekvapilo.V tom dvojzápase s Rangers strávil na ľade docela dosť času a zdalo sa, že má trénerovu dôveru. :sad2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES