Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Steve Mason je momentálně velmi ožehavé téma. Z tripu jak už je tady řečeno mohlo být doopravdy více bodů, ale nakonec jsou z toho jen dva upachtěné body a sezóna se nám pomaličku, pomaličku začíná (zase :cry: ) hroutit.
Proti Edmontonu jsme mohli v klidu odvést dva body. Jediný rozdíl vidím v gólmanech. Oilers ho měli. My naopak vůbec. A teď co s tím, že? Mason je mladý, stále se vyvíjí a jeho růst bychom nadále měli podporovat, ale mančaft se musí znovu nahrát na notu vítěznou a tak Arniel nemá jednoduchou práci. Já mu ji nezávidím a jsem rád, že na jeho místě nejsem. Nevěděl bych jak na ni.
Každopdáně pokud si to Mason nedá v hlavě brzo dohromady a bude předvádět tyto svoje výkony tak bychom měli začít hledat jiného brankáře číslo jedna. Ta psychika je u něj špatná a houževnatost u něho už dlouho nevidím. No jsem zvědavý jak to s ním bude pokračovat dál. Momentálně jede po dálnici do AHL.

Jinak všem obranářům Klesly. Proti Vancouveru opravdu povedený zápas :D a s Edmontonem taky nějak nezazářil. Prostě chlapi tady není žádná nenávist a zaujetí. My ho jen vidíme častěji a tak to asi posoudíme lépe, ne?

Jinak pokud Howson stále nevidí, že změny jsou potřeba tak ať radši odejde.

V neděli Stars. Jsem zvědavej co předvedeme a jestli Arniel zkusí zase něco vymyslet pro znovu nastartování se.
Dawe4 píše:Steve Mason je momentálně velmi ožehavé téma. Z tripu jak už je tady řečeno mohlo být doopravdy více bodů, ale nakonec jsou z toho jen dva upachtěné body a sezóna se nám pomaličku, pomaličku začíná (zase :cry: ) hroutit.
Proti Edmontonu jsme mohli v klidu odvést dva body. Jediný rozdíl vidím v gólmanech. Oilers ho měli. My naopak vůbec. A teď co s tím, že? Mason je mladý, stále se vyvíjí a jeho růst bychom nadále měli podporovat, ale mančaft se musí znovu nahrát na notu vítěznou a tak Arniel nemá jednoduchou práci. Já mu ji nezávidím a jsem rád, že na jeho místě nejsem. Nevěděl bych jak na ni.
Každopdáně pokud si to Mason nedá v hlavě brzo dohromady a bude předvádět tyto svoje výkony tak bychom měli začít hledat jiného brankáře číslo jedna. Ta psychika je u něj špatná a houževnatost u něho už dlouho nevidím. No jsem zvědavý jak to s ním bude pokračovat dál. Momentálně jede po dálnici do AHL.

Jinak všem obranářům Klesly. Proti Vancouveru opravdu povedený zápas :D a s Edmontonem taky nějak nezazářil. Prostě chlapi tady není žádná nenávist a zaujetí. My ho jen vidíme častěji a tak to asi posoudíme lépe, ne?

Jinak pokud Howson stále nevidí, že změny jsou potřeba tak ať radši odejde.

V neděli Stars. Jsem zvědavej co předvedeme a jestli Arniel zkusí zase něco vymyslet pro znovu nastartování se.
Dawe, myslím si, že stačí málo. Pozri, Edmonton potrebuje defenzívnych obrancov. Na druhej strane má pretlak útočníkov. Čo tak výmena Brulé -- Commodore (Klesla sa zranil) + 3 mvd? Potom vymeniť , prípadne dať na waiver Clarka, povolať Holdena a ćasť problému je vyriešená. Pod Arnielom by sa Bru mohol znovu chytiť, nadôvažok by sme za lacný peniaz získali centra a nemuseli tŕpnuť, ći sa nezraní niekto z dvojice Brass-Vermy. Okamžite by sme zrýchlili tak obranu (vďaka odchodu Commieho), ako aj útok. Pritom by sme veľa nestratili.

Kleslu som v zápase s Edmontonom nevidela, ale proti Nucks skutoćne žiaril. Čo o tom, taká chyba sa môže stať hocikomu, Rosťa ale nestíhla, to je horśie. Samozrejme nebol sám, Commie ho v tom nenechal. :D Čo je ale dosť blbé, čím ďalej tým horśie hrá Hejda od ktorého by som to nečakala. Zž v minulej sezóne to nebola sláva, ale jeho hra bola ovplyvnená zranennim. V tejto ale také problémy nemá. Naopak, zdá sa, źe sa Fjodor Ťjutin preberá zo zimného spánku. :D
jeste pred spanim jsem si prosel pittsburskou diskusi... Resil se tam Filatov jako mozna alternativa pro nas a pro Malkina. Ja o tom ani neuvazuji, nechci takoveho hrace, ale predlozim vam pohled fanouska Pittsburghu, ktery bydli v regionu Columbusu. Mozna vas tam neco zaujme.

OK now this dicussion forced me to get involved and start posting. Filatov is in the doghouse for a reason. I went to the Pens game in columbus and talked to the fans about this player. After watching him, he quits on defense. He is only a offensive minded player and Bylsma would have no use for him.

Also why would anyone ever trade for any d-man out of columbus? Their defense is non-existing.

Personally I know they need a offensive d-man in the worst way and one that can move a puck. So Goligoski is the best possible solution for them and one they would make a move for.

But let's be honest the only names in Columbus worth anything are Nash, Umberger, Vermette, Klesla, and Mason.

But you want to do goofy interesting trades. I'll give you all one to think about.

Comrie for Moreau

Both are slumping and could use a new home.
Atlantik píše:jeste pred spanim jsem si prosel pittsburskou diskusi... Resil se tam Filatov jako mozna alternativa pro nas a pro Malkina. Ja o tom ani neuvazuji, nechci takoveho hrace, ale predlozim vam pohled fanouska Pittsburghu, ktery bydli v regionu Columbusu. Mozna vas tam neco zaujme.

OK now this dicussion forced me to get involved and start posting. Filatov is in the doghouse for a reason. I went to the Pens game in columbus and talked to the fans about this player. After watching him, he quits on defense. He is only a offensive minded player and Bylsma would have no use for him.

Also why would anyone ever trade for any d-man out of columbus? Their defense is non-existing.

Personally I know they need a offensive d-man in the worst way and one that can move a puck. So Goligoski is the best possible solution for them and one they would make a move for.

But let's be honest the only names in Columbus worth anything are Nash, Umberger, Vermette, Klesla, and Mason.

But you want to do goofy interesting trades. I'll give you all one to think about.

Comrie for Moreau

Both are slumping and could use a new home.
Fanúšik Penssíce źije v okolí Columbusu, ale zápasy nevidel. K jeho rozboru: Filatov sa v obrane snaží, samotný Arniel povedal, že v obrane problémy nemá. A napísať, źe hodnotu má Klesla ... to môže jedine ten, kto pozerá iba na štatistiky. Odhliadnuc od toho, źe naším najlpešími obrancami sú Methot s Russelom. Masona ani rozoberať nebudem, hrá nič dve sezóny. Plus pán pri výpočte zabudol na Brassarda a Voráčka o Huseliusovi ani nevraviac. Vermyho cena v tejto sezóne sa taktiež dosť znížila. Skrátka, pán síce býva v okolí Columbusu, ale o Columbuse nevie absolútne nič.

Goligoskiho nepotrebujeme. V systéme máme kvalitných mladých obrancov, jediné, čo treba je ich vytiahnuť. Comrieho si taktiež môžete nechať, zbytočne by zaberal miesto.

Atlantik, tebe splýva Žerdev = Filatov. Ibaže tých dvoch sa nedá porovnávať.
Presne tohle jsem od tebe cekal mt-svk... Nevim o tom fandovi nic, takze je mozne ze zapasy CBJ nesleduje, ale na zapase CBJ-PIT byl a urcite diskutuje s fans Columbusu v beznem zivote. Takze neco by vedet mohl... Ale OK.

Sebavedome prohlaseni, ze nepotrebujete Goligoskiho me prekvapilo nejvic... Jeho by bral temer kazdy klub NHL, jenom CBJ je na tom asi tak dobre, ze by jim byl Gogo zbytecny :ja_neviem: . Popravde se divim jak vsichni nasi fans co tohle rozebirali maji nazor, ze Goligoski by byl jen zakladem balicku za Filatova a ze by jsme museli prihodit za neho jeste vic.

Goligoski je totiz kvalitka a talent a narozdil od Filatova se uz v NHL prosadil a je provereny. Comrieho ani nenabizim, to byl jen takovy vtip toho fandu a Moreau popravde je taky jen takovy "joke".

A kde jsem ja rekl ze Zerdev=Filatov? Vzdyt Zerdev uz ma 10 golu... :frajer2:
Atlantik píše:Presne tohle jsem od tebe cekal mt-svk... Nevim o tom fandovi nic, takze je mozne ze zapasy CBJ nesleduje, ale na zapase CBJ-PIT byl a urcite diskutuje s fans Columbusu v beznem zivote. Takze neco by vedet mohl... Ale OK.

Sebavedome prohlaseni, ze nepotrebujete Goligoskiho me prekvapilo nejvic... Jeho by bral temer kazdy klub NHL, jenom CBJ je na tom asi tak dobre, ze by jim byl Gogo zbytecny :ja_neviem: . Popravde se divim jak vsichni nasi fans co tohle rozebirali maji nazor, ze Goligoski by byl jen zakladem balicku za Filatova a ze by jsme museli prihodit za neho jeste vic.

Goligoski je totiz kvalitka a talent a narozdil od Filatova se uz v NHL prosadil a je provereny. Comrieho ani nenabizim, to byl jen takovy vtip toho fandu a Moreau popravde je taky jen takovy "joke".

A kde jsem ja rekl ze Zerdev=Filatov? Vzdyt Zerdev uz ma 10 golu... :frajer2:
Atlantik, aj Russell by u vás hral lepšie ako u nás. Skrátka, bojím sa, že by Alex zapadol do šedého priemeru. Pritom by sme zaň museli obetovať kvalitného hráča. Okrem toho, nemôžeme chodiť cestou kupovania ale vychovávania. Zdá sa, źe to v tejto sezóne konečne pochopili. Preto píšem, źe ho nepotrebujeme.

Ak by sa fanúšik Pens bavil s fanúšikmi Jackets o Jackets, nenapíše to, čo napísal.

Ináč, k MSJ. Filatov nehral nič extra, čo priznal a na rozdiel od Pľušćeva sa nevyhováral (prezrela som ruský net). Čo ale robil Pľuśčev je silná káva. Dúfam, že tento tréner :?: nikdy viac nebude trénovať reprezentačný výber Ruska. Príprava taktiky, nula bodov, rozobratie súpera, vec neznáma, psychologická príprava, čo to je? Keď už sa museli ozvať Ovečkin s Fetisovom, asi to o niečom svedčí. Rada by som vedela na akom základe Rusi nominujú trénerov. Mohli by prelomiť hrdosť a povolať kanadského, alebo amerického trénera.
Zajímavá diskuze. :)
Ale docela jsi mi mt-svk překvapila. Pokud nepotřebujeme Goligoskiho tak to potom asi máme obranu, která je bezkonkurenční. :D Nechápu jak si tohle můžeš vůbec myslet. :ja_neviem: Tohohle obránce ve skvělém věku a výkoností velice vysokou jak Atlantik zmínil by chtěl snad každý tým v NHL. :yes: A já nejsem výjimkou.
Je hezké, že musíme vychovávat, ale někdo musí tvořit ten základní kámen a já si myslím, že Goligoski i přes svůj věk by mohl tuhle funkci v klidu plnit. :yes: Kvality na to jednoznačně má! Takže pokud by ho tučňáci chtěli pustit - šup sem s ním. :)

S tou obranou Filatova bych to už taky nepřeháněl. Příležitostí se prosadit měl plno a zatím nepředvedl vůbec nic. Být Howsonem tak se ho snažím vyměnit za každou cenu a co nejdříve. Zrovna výměnou Filatova můžeme získat toho potřebného pilíře (a učitele) obrany. Nevím na co čekáme.
No Dawe :thumbsup:

Presne moja rec. Goligoski ovsem jeste neni dokonaly a porad nedosahl sveho vrcholu, prece jen jeste potrebuje trosku casu a zkusenosti. Ale potencial ma velky a uz ted hraje velmi dobre, viz jeho bilance 31z 6g + 11a, +13...

Jako my potrebujeme nejake kridlo, to je pravda... Ale v podstate jsem tady jen interpretoval nektere nazory nasich americkych fans, kteri nevim z jakeho duvodu chteji Filatova stuj co stuj kvuli Malkinovi a v tomhle pripade se nechali viditelne unest. Jen mi slo o to, abych to tady hodil, protoze nejake myslenky tam byly. Goligoski je samozrejme v praxi temer nevymenitelny (hlavne ten pomer kvalita/cena).
Dawe4 píše:Zajímavá diskuze. :)
Ale docela jsi mi mt-svk překvapila. Pokud nepotřebujeme Goligoskiho tak to potom asi máme obranu, která je bezkonkurenční. :D Nechápu jak si tohle můžeš vůbec myslet. :ja_neviem: Tohohle obránce ve skvělém věku a výkoností velice vysokou jak Atlantik zmínil by chtěl snad každý tým v NHL. :yes: A já nejsem výjimkou.
Je hezké, že musíme vychovávat, ale někdo musí tvořit ten základní kámen a já si myslím, že Goligoski i přes svůj věk by mohl tuhle funkci v klidu plnit. :yes: Kvality na to jednoznačně má! Takže pokud by ho tučňáci chtěli pustit - šup sem s ním. :)

S tou obranou Filatova bych to už taky nepřeháněl. Příležitostí se prosadit měl plno a zatím nepředvedl vůbec nic. Být Howsonem tak se ho snažím vyměnit za každou cenu a co nejdříve. Zrovna výměnou Filatova můžeme získat toho potřebného pilíře (a učitele) obrany. Nevím na co čekáme.
Dawe, čo sa týka Filatova, trvám na svojom. Jeho urćite nemeniť (i keď ty by si vymenil všetkých Rusov, to je mi jasné :D). Momentálne má síce problémy (skôr s psychikou, inak si jeho hru neviem vysvetliť, a tu sa pýtam, načo máme športového psychológa, asi na srandu králikov), ale to neznamená, že ich bude mať večne, svoje kvality už preukázal v prvej sezóne, zaápsy som videla. Okrem toho, vďaka momentálnym výkonom by sme nezískali toľko, aké má skutočné kvality. Taktiež nemôžem súhlasiť s tým, že nepredviedol nič, to si skutoćne prehnal. Áno, nehral ideálne, ale ani Vermette ako center nehrá nič extra, dokonca aj v útoku s Nashom.

Hrozne rada by som videla, čo písali fanúšikovia na Stamkosa, ktorí taktiež nehral nič extra 1/2 sezóny. Síce mal viac bodov a taktiež najmä gólov, ale aj hral s lepšími spoluhráćmi v útoku a mal viac priestoru.

Ku Gogovi. Nemám proti nemu nič, myslím si, že je ofenzívnejšie na tom dokonca lepšie ako Letang (a že mám Letanga rada). Ale ak niekoho potrebujeme, je to skúsený, pohyblivý, perfektne brániaci obranca, ktorý by dokázal pomôcť naším mladým obrancom zaradiť sa do zostavy a zbaviť sa 3/4 obrany. Keďže nepredpokladám, že budeme draftovať nízko ako po väčšinu draftov, navrhujem vymeniť draft pick v prvom kole.
mt-svk píše: Hrozne rada by som videla, čo písali fanúšikovia na Stamkosa, ktorí taktiež nehral nič extra 1/2 sezóny. Síce mal viac bodov a taktiež najmä gólov, ale aj hral s lepšími spoluhráćmi v útoku a mal viac priestoru.
Dle mého názoru srovnáváš nesrovnatelné. Filatov je v úplné jiné pozici než byl Stamkos před 2 lety. Filatov má zkušenosti z NHL,AHL i KHL, což Stamkos rozhodně neměl. Navíc má o 2 roky navíc, když bych to měl brát z pohledu Filatov-dnes a Stamkos- před 2lety. Stamkos byl tehdejším trenérem Melrosem už prakticky před začátkem sezony kritizován a rozhodně neměl lepší spoluhráče, jak tvrdíš. St.Louis hrál tehdy s Vinnym, Stamkos se většinou motal na ledě s hráči jako Adam Hall, 42.letý Gary Roberts atd...
Víc prostoru? Stamkos hrál v průměru necelých 15 minut, Filatův průměr nyní dělá 12:19 TOI/G s tím, že ze začátku sezony hrál téměr 15 minut, ale díky bídným výkonům začal jeho ice-time zápas od zápasu klesat. A vymlouvat se na nějaké zranění je trapné, kdyby ho to až tak velkým způsobem eliminovalo, tak by si snad dal pauzu,ne? Loni to byl trenér, letos to je zranění... :lol2:
Mimochodem, Filatov má po přesunu na farmu bilanci 0+1 ve 3 zápasech. Dnes si při 6ti vstřelených golech Springfieldu nepřipsal jediný bod... na farmě má rovněž špatné spoluhráče a nedostává dostatek prostoru?
Nechci nějakým způsobem Filatova odepisovat, to vůbec ne, ale bránit jej za každou cenu a tvrdit, že se jedná o větší talent jak Hall,Eberle,Paajarvi... to už přesahuje všechny hranice.
mt-svk já sice Rusy moc nemusím, ale pozor. Pokud někdo zaslouží pochvalu tak ji dostane. Ať je to Rus nebo nějakej Ital.

Filatov je jedno velké, ale opravdu velké téma, které se řeší neustále dokola a to ne jen tady. Co jsem měl možnost vidět tak Nikita talent má. Nikdo mu ho nebere, ale na ledě ho moc nevyužívá. Ano v utkáních měl záblesky a dobré pasáže, ale například, aby makal po celých šedesát minut nebo se snažil tvořit hru, byl přímočarý. Já jsem to u něho neviděl. A že by byl pro soupeře nebezpečný? Přiznejme si to. To co tady předváděl byl průměrný výkon a bohužel ani na farmě se nechytl.
Já jsem nad ním zlomil hůl. Nepřesvědčil mi, že by mohl být velkým hráčem a už vůbec ne tahounem mužstva. Jeho výkony jsou na úplně opačném pólu. A proto říkám - Zbavme se ho. Dokud za něho ještě jakž takž něco dostaneme. A hlavně. Už žádné výmluvy a nebo nějaké srovnání. Pryč s ním.
Jinak taky by se mohla otevřít diskuze - Zámořský hokej mu nemusí sedět. V KHL mu to šlo dobře. I takové případy hokejový svět zná.

Jinak s obránců bychom se mohli pokusit získat takového Kaberleho. Torontu by možná stačil ten nadaný Rus. :)
Nebo James Wisniewski z Islander je zajímavý zboží a ten by drahý být nemusel. Ale tady je pravda, že on by tím učitelem nemohl být, no. Každopdáně v týmu bych ho viděl rád. Třeba místo Klesly. :D
Dawe4 píše:mt-svk já sice Rusy moc nemusím, ale pozor. Pokud někdo zaslouží pochvalu tak ji dostane. Ať je to Rus nebo nějakej Ital.

Filatov je jedno velké, ale opravdu velké téma, které se řeší neustále dokola a to ne jen tady. Co jsem měl možnost vidět tak Nikita talent má. Nikdo mu ho nebere, ale na ledě ho moc nevyužívá. Ano v utkáních měl záblesky a dobré pasáže, ale například, aby makal po celých šedesát minut nebo se snažil tvořit hru, byl přímočarý. Já jsem to u něho neviděl. A že by byl pro soupeře nebezpečný? Přiznejme si to. To co tady předváděl byl průměrný výkon a bohužel ani na farmě se nechytl.
Já jsem nad ním zlomil hůl. Nepřesvědčil mi, že by mohl být velkým hráčem a už vůbec ne tahounem mužstva. Jeho výkony jsou na úplně opačném pólu. A proto říkám - Zbavme se ho. Dokud za něho ještě jakž takž něco dostaneme. A hlavně. Už žádné výmluvy a nebo nějaké srovnání. Pryč s ním.
Jinak taky by se mohla otevřít diskuze - Zámořský hokej mu nemusí sedět. V KHL mu to šlo dobře. I takové případy hokejový svět zná.

Jinak s obránců bychom se mohli pokusit získat takového Kaberleho. Torontu by možná stačil ten nadaný Rus. :)
Nebo James Wisniewski z Islander je zajímavý zboží a ten by drahý být nemusel. Ale tady je pravda, že on by tím učitelem nemohl být, no. Každopdáně v týmu bych ho viděl rád. Třeba místo Klesly. :D
V prvej sezóne hral parádne, či v NHL, alebo AHL, hral priamočiaro, chceš mi povedať, že zabudol hrať hokej, repsektíve zabudol, ako a hrá v zámorí? Asi mu KHL uškodila. Takže v jeho prípade sa nezhodneme. Môžeš písať čo chceš, mňa skrátka nepresvedčíš. Tak ako ja teba. ;)
Asi sa spýtam známeho, čo sa deje v jeho prípade.

Kabelku nechcem, nevie brániť. Ako je na tom Wisnievski s obranou neviem. Škoda, že sa pred sezónou nepodarilo získať ani jedného z dvojice Volčenkov-Hamhuis.

Inak, ako si spokojný s Hejdom? Neviem, čo sa deje, momentálne hrá dosť zle, nie je to len jeden-dva zápasy.
-------------

Inak, dnes zápas s Dallasom. Musíme ho bezpodmienečne vyhrať. Bolo by dobré, ak by nastúpil Garon, údajne sú ale úvahy, že do bránky pôjde Mason, čím nie som nadšená. Taktiež Vermette bysa mohol spamätať, potrebujeme funkčný druhý útok.
Dawe4 píše: Jinak s obránců bychom se mohli pokusit získat takového Kaberleho. Torontu by možná stačil ten nadaný Rus. :)
jo kdyby se jmenoval Kaberlov tak by mt nemela problem :lol:
Selly8 píše:
Dawe4 píše: Jinak s obránců bychom se mohli pokusit získat takového Kaberleho. Torontu by možná stačil ten nadaný Rus. :)
jo kdyby se jmenoval Kaberlov tak by mt nemela problem :lol:
Selly, mohol by si prestať podpichovať? Už je to trápne.
Ano, máš pravdu. Neshodneme se ohledně Nikity a tak si počkejme jak to s ním bude dál.

Kaberle sice v obraně není nejlepší, ale naši defenzivu by pozvedl především v přesilovkách a v rozehrávkách. A to my potřebujeme jako sůl. Ale u tohoto jména se taky nedohodneme a tak taky ukončuji tuto debatu.

Hejda bohužel zapadl do průměru a svezl se s posledními výsledky. A tady je to velká škoda. Jan dle mého patřil mez nejlepší defenzivní zadáky v lize, ale už to bohužel neplatí. Znovu to je prostě obránce, který je do třetího páru úplně excelentní. Bohužel takových my máme až, až.

Dnešní match je hodně důležitý. Chce to vyhrát a to bezpodmínečně. Dva body potřebujeme do tabulky jako sůl a hráči po psychické stránce snad ještě víc.
Osobně jsem Garona mezi třemi tyčemi bral jako samozřejmost, ale taky jsem ty spekulace četl a radost z toho nemám. Ale tak zatím nic potvrzeno není. Uvidíme, uvidíme. Zase na druhou stranu pro Masona by tohle znamenalo hodně.
Vermette se trápí a bohužel u něho to trvá už od začátku sezóny. Nevím proč a co s tím. Herně je to vcelku slabota, ale aspoň si poslední dobou nějaké ty body připíše.
Například takový Voráček je na tom bídně jako on. A u něho je to záhada. Tenhle ročník jsem očekával další zlepšení, ale ono to spíš vypadá, že couvá zpět. Brassard se též zasekl. Pokud nám tihle dva mladíci a Vermette nezačnou hrát tak máme po play off. K tomu bídný Mason. Obrana nefungující. No máme těch problému habaděj. Když se vyhrávalo nikdo to moc neřešil, ale teď to je všechno hezky vidět. Opravdu jsem hrozně, ale hrozně zvědav na další průběh sezóny.
Dawe4 píše:Ano, máš pravdu. Neshodneme se ohledně Nikity a tak si počkejme jak to s ním bude dál.

Kaberle sice v obraně není nejlepší, ale naši defenzivu by pozvedl především v přesilovkách a v rozehrávkách. A to my potřebujeme jako sůl. Ale u tohoto jména se taky nedohodneme a tak taky ukončuji tuto debatu.

Hejda bohužel zapadl do průměru a svezl se s posledními výsledky. A tady je to velká škoda. Jan dle mého patřil mez nejlepší defenzivní zadáky v lize, ale už to bohužel neplatí. Znovu to je prostě obránce, který je do třetího páru úplně excelentní. Bohužel takových my máme až, až.

Dnešní match je hodně důležitý. Chce to vyhrát a to bezpodmínečně. Dva body potřebujeme do tabulky jako sůl a hráči po psychické stránce snad ještě víc.
Osobně jsem Garona mezi třemi tyčemi bral jako samozřejmost, ale taky jsem ty spekulace četl a radost z toho nemám. Ale tak zatím nic potvrzeno není. Uvidíme, uvidíme. Zase na druhou stranu pro Masona by tohle znamenalo hodně.
Vermette se trápí a bohužel u něho to trvá už od začátku sezóny. Nevím proč a co s tím. Herně je to vcelku slabota, ale aspoň si poslední dobou nějaké ty body připíše.
Například takový Voráček je na tom bídně jako on. A u něho je to záhada. Tenhle ročník jsem očekával další zlepšení, ale ono to spíš vypadá, že couvá zpět. Brassard se též zasekl. Pokud nám tihle dva mladíci a Vermette nezačnou hrát tak máme po play off. K tomu bídný Mason. Obrana nefungující. No máme těch problému habaděj. Když se vyhrávalo nikdo to moc neřešil, ale teď to je všechno hezky vidět. Opravdu jsem hrozně, ale hrozně zvědav na další průběh sezóny.
Cez Kaberleho by prešlo príliš veľa gólov. Plus, nemá záujem hrať na Západe. A ak ešte uvážim, źe má zmluvu iba do konca sezóny..., nie, Kaberle za źiadnu cenu.

K tímu. Nechápem, čo sa s Kubom deje. Hráva väčšinou s Nashom, nie vždy proti najlepśím hráčom súpera. No, ja verím, že sa chytí. Podobne je na tom Hejda.

Niekedy mám taký pocit, źe je Columbus prekliaty, nič iné ma nenapadá.

EDIT: A good question for the #CBJ faithful: Where's this going with G Steve Mason ... Carey Price or Jim Carey? (twitter A. Portzlina)
Jsem zklamaný a po zápase jsem byl hodně naštvaný a frustrovaný.
Kluci se snažili. Měli velké úsilí, první a především tu druhou třetinu jsme byly lepší, ale nic z toho. Prostě dneska měli být dva body, ale momentálně je mančaft na tom zle a vyhrát zápas je velký problém.
Na druhou stranu musím říct, že Dallas hrál výborně dozadu. Obránci mu šlapali a všechno to bylo podpořeno skvělým Lehtonenem.

Jinak Voráček je na tom už hodně zle. Absolutně se nechytá a vůbec ho nepoznávám. Arniel už to taky vidí a jeho čas na ledě klesá. Bohužel oprávněně. Možná by nebylo od věci ho v úterý nechat na tribuně. Třeba by mu to pomohlo.
Vermette klasika nad klasiku a nelíbil se mi ani Umberger. Sakra ta deka začíná dopadat stále na víc a víc hráčů.
Tjutin se opravdu začíná probouzet. Hrál velice dobře. Jinak dnes celkově ta defenziva šlapala, ale přeci jen Dallas se do moc útočných výpadů neměl. Jinak ten Stralman se mi v té obranný činnosti vůbec nelíbí. Tam u něho nevidím žádný pokrok k lepšímu.
Garon ukázal, že momentálně on by měl být jednička.
Počet diváků potěšil. Jen se bojím následujících dvou utkání. Dle mého ty návštěvy budou bídné.

Pokud tento trend (prohry) bude pokračovat tak do dvou týdnů máme po play off. A to je bohužel smutný a jistý fakt.
Dnes na svém ledě přivítáme Calgary, který je pro nás vždy nepříjemným soupeřem (i když kdo není? :D )
Chtělo by to už zastavit tu sérii porážek a nebo můžeme dále pokračovat a splnit jen tradici klubu. Tedy žádné play off.
Co by nám mohlo hrát do karet? Flames včera odehráli zápas s Wild a to by mohla být naše mírná výhoda. Uvidíme jestli to nakonec tak bude.

Brassard a Voráček. Dva mladíci, kteří se neuvěřitelně trápí. Budou dnes hrát ve druhém útoku a probudit se je pokusí bojovník Umberger. To jsem tedy zvědavý jestli změna pomůže. Protože pokud, ne tak bez dvou elitních útočných formací se nevyhrává. (Bohužel tenhle problém je tu od začátku sezóny, ale tam alespoň dobře zaskakovali dělníci. Ty momentálně taky mlčí a tak se nemůžeme divit tam kde jsme)
S brankářem to vypadá zvláštně. :D Chytat by měl asi Garon, ale Mason též není vyloučen. Arniel se stále nerozhodl kdo je jednička a myslím, že by už bylo na čase. Pokud není slepý a blbý tak to přeci musí vidět.
Jinak sestava je více či méně beze změn.

Utkání určitě shlédnu. Doufám, že uvidím krásný hokej jako minulou noc. Sledoval jsem Pittsburgh. :D

mt-svk - Koukám, že jsi mně opustila. Osiřel jsem tady na fóru. :D Přece mi tu nenecháš vést vlastní monolog. :D
Dawe4 píše:

Utkání určitě shlédnu. Doufám, že uvidím krásný hokej jako minulou noc. Sledoval jsem Pittsburgh. :D

mt-svk - Koukám, že jsi mně opustila. Osiřel jsem tady na fóru. :D Přece mi tu nenecháš vést vlastní monolog. :D
Za mt-svk bohuzel muzu i ja, no holt budes to mit tady tezke Dawe, sorry no... Columbus uz (asi celkem logicky :D ) temer nikdo dalsi nesleduje a vazne tedy hrozi, ze se tady opravdu budes bavit asi jen sam se sebou. Ted trosku nadsazky: kdyz uz se ti tak libil ten zapas a hra Pittsburghu v porovnani s Jackets, tak se tady jeste pro tebe nabizi jedna "zoufala moznost" jak sledovat zajimavy hokej a takovy team NHL, aby si se vyhnul i tem monologum :lol2:
Velice důležitá výhra, která nás může posunout a nebo spíše odstartovat zase lepší sérii. Sám Arniel ve svých prohlášení použil slova - Obrovská výhra. Máme zaděláno na nový začátek. S tím se nedá než jen souhlasit, ale pokud tento skalp byl k něčemu užitečný nám prozradí až čtvrteční zápas. Na svém ledě přivítáme Vancouver. Tedy aspiranta na Stanley cup. Bude to zajímavé utkání a už se na něho těším.

Každopádně s Flames to byla naprosto vyrovnaná partie, která byla postavena na fyzickém stylu hokeje. Kluci se snažili a bojovali jako draci. Za to jim patří velký dík.
Voráčkův gól byl povedený. Tohle jsem od něj v tu chvíli nečekal. Moc často ho takhle střílet nevidíme. Jinak u něho bylo zlepšení vidět (patřil k třem nejlepším hráčům dnes) a věřím, že tato branka mu pomůže a nastartuje u něho nějakou bodovou šňůru.
A i druhého Čecha musím zmínit. Klesla to snad ani takhle nechtěl, ale rozhodně to bylo fikané.
První hvězda zápasu je u i u mne Garon. Podal bezchybný výkon a jen mi utvrdil v to, že on by měl být vládcem naší klece.
A další player, kterého musím pochválit je Boll. I přes všechno, že odehrál jen pět minut je tenhle hráč naprosto dokonalý. Ta jeho zarputilost, bojovnost a chuť po vítězství je úžasná. Tahle sezóna mu vychází výborně. Svoji práci si plní na jedničku podtrženou.
Jinak nechce se mi nikoho hanit. Odpracovali si to všichni, ale jeden hráč zaslouží spucovat. Antoine Vermette je opravdu mimo. Takhle první centr nevypadá. Bohužel ani jako druhý. Nechápu co se s ním stalo. Škoda, no.
Počet diváků vcelku potěšil. Sice to není závratné číslo, ale přes naši momentální formu je to hezká návštěva.

Takže suma sumárum. Zápas číslo 33 se nám vydařil a dle mého ukryl v sobě všechny důležité faktory pro zlepšení formy a celkově hry. Takže po včerejšku spokojenost.

Atlantik - No štve mi to. Columbus na tomhle fórum ztratil výborného fanouška, který hokeji rozuměl a všechny příspěvky měli hlavu a patu. Já stále doufám, že se vrátí. Monolog tu vést nechci.
A neboj. Zůstanu věrný. Columbus a nikdy nikdo jinej. :D
Sice trochu se zpožděním, ale ono ani není pořádně co komentovat. Vancouver nás prostě přejel a tím hodnocení zápasu končí.
Arniel samozřejmě taky už neměl dobrou náladu a s jeho slovy souhlasím "Nedostatek profesionality od všech".
Doufám, že si dupne a přitlačí Howsona trochu do rohu :D Potřebujeme změny a to co nejrychleji. Play off se nám totiž začíná vzdalovat.
Na waiveru se ocitl váš oblíbenec Commodore (http://twitter.com/TSNRyanRishaug/statu ... 7286332416#)
kisin píše:Na waiveru se ocitl váš oblíbenec Commodore (http://twitter.com/TSNRyanRishaug/statu ... 7286332416#)
:yahoo: :yahoo: Teď už jen nějakej bláznivej tým, který po něm sáhne :D Ale nevidím to moc reálně :-(
Obrázek

Asi k tým retardova...ewww...retro dresom, čo máte :giggle:
Napíši sem něco po delší době. Poté co jste vyhnali moji kolegyni :) nemám důvod sem moc přispívat a tak je tento topic tak trochu mrtvý. Dnes jsem se rozhodl, že ho trošičku oživím :)

Máme po All-Star Game a tím pádem hráčům, ale i fanouškům skončilo pěti denní volno. V únoru se vždy přepíná na větší tempo. Začíná se pomaličku lámat chleba a každým zápasem roste napětí, ale například i klesá šance na účast v play off.
Columbus na tom není nijak extra dobře, ale v žádném případě ani drasticky špatně. Jsme na třináctém místě a na poslední postupovou příčku a zároveň i na sedmé místo nám schází pět bodů. Tedy dohnat se to určitě dá a rozlosování nám vcelku hraje i do karet.
V únoru hrajeme kromě jediného zápasu (mocní tučňáci) všechny zápasy proti mančaftům ze západní konference. Pokud by se nám utkání vyvedli naděje na play off by určitě nebyla vůbec malá.

Už dnes se střetneme s Chicagem s kterým začínáme na dálku soupeřit o volné místo v postupové osmičce. Po pauze hrajeme doma a tak tedy doufám, že se fanoušci na stadion pohrnou proudem. Kluci potřebují podporu jako sůl. Já osobně se těším a věřím, že dokážeme vydolovat dva důležité bodíky. Posledních pět, šest zápasů se herně, ale vcelku i bodově povedlo a tak doufám, že v tom budeme pokračovat.

Jinak Howson prý začíná přemýšlet o nějakých změnách. To jsem tedy zvědavý co se panu pasivnímu vrtá v hlavě. I když ono i nějaké kosmické změny by nemuseli být na škodu. Uvidíme.

Na závěr trochu povzbudivých slov :D
Jackets jedem!!! :wave: Dneškem začíná boj a velká jízda do play off!!! :wave: Soupeři třeste se!!! :wave:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES